Κορυφαία 9 σχέδια κολιέ με αντίκες

Το παλαιό κολιέ είναι ένα είδος κοσμήματος που αντιπροσωπεύει μια προηγούμενη εποχή ή μια περίοδο στην ανθρώπινη κοινωνία. Αυτοί οι τύποι κοσμημάτων μεταφέρονται από γενιά σε γενιά και αποτελούν ένα είδος ευλογίας από τους πρεσβύτερους. Αυτά τα περιδέραια φέρνουν συναισθήματα μιας οικογένειας και αποτελούν στολίδι κληρονομιάς. Το παλαιό κολιέ είναι κατασκευασμένο από πολύτιμους λίθους και η δεξιοτεχνία του κολιέ είναι εκπληκτική αφήνοντας σας άφωνους.

σχέδια κολιέ αντίκες

Το κολιέ μπορεί να σχεδιαστεί σε οποιοδήποτε μέταλλο όπως χρυσό, διαμάντι, σμαράγδι ή ασήμι επίσης. Το παλαιό κολιέ σας δίνει βασιλική και αριστοκρατική πινελιά. Ας δούμε μερικά κορυφαία σχέδια αντίκες κολιέ.

Τα καλύτερα σχέδια κολιέ με αντίκες:

Ακολουθούν τα 9 καλύτερα σχέδια παλαιού κολιέ ως εξής.

1. Pure Gold Gold Antique κολιέ:

κολιέ από καθαρό χρυσό-αντίκα1

Ο χρυσός είναι ένα μέταλλο που είναι δημοφιλές από την αρχαιότητα. Οι Βασιλιάδες και οι Αυτοκράτορες φορούσαν κολιέ από καθαρό χρυσό, όπως συνήθιζε να απεικονίζει τα δικαιώματα ενός ατόμου. Γενικά τα παλαιά περιδέραια ήταν κατασκευασμένα από καθαρό χρυσό και η χειροτεχνία που έγινε στο κολιέ ήταν εντυπωσιακή. Αυτοί οι τύποι κολιέ με χρυσό αντίκα μπορούν να φορεθούν σε γάμους ή σε οποιαδήποτε ευοίωνη περίσταση, κάνοντάς σας να φαίνεστε χαριτωμένοι και αριστοκρατικοί.

2. Νυφικά κολιέ με αντίκες:

νυφικό-αντίκα-κολιέ2

Οι νυφικοί της ημέρας θέλουν να φορούν κολιέ αντίκα την ημέρα του γάμου τους. Καθώς αυτά τα κολιέ είναι μοναδικά και σας κάνουν να φαίνεστε πανέμορφοι και διαφορετικοί από τους άλλους, λόγω αυτών των ιδιοτήτων, οι νύφες εκτιμούν να φορούν αυτά τα κολιέ την ημέρα τους. Αυτά τα περιδέραια είναι πολύ βαριά και κόκκινα ρουμπίνια και το κουντάν ανάγλυφο σε αυτό το κάνει να φαίνεται έξω από τον κόσμο.

3. Κολιέ αντίκες που κόβει την ανάσα:

Κολιέ αντίκες που κόβει την ανάσα

Αν και αυτό το κολιέ φαίνεται απλό, αλλά με την πρώτη ματιά μπορείτε να ερωτευτείτε αυτό το παλαιό κολιέ. Ο συνδυασμός όλων των πολύτιμων πολύτιμων λίθων όπως ρουμπίνι, σμαράγδι, μαργαριτάρι, διαμάντι και κουντάν κάνει το κολιέ να φαίνεται φοβερό. Αυτός ο τύπος κολιέ μπορεί να φορεθεί σε ελαφριά πάρτι, καθώς και σε δροσερά στέκια, κάνοντάς σας επίσης να δείχνετε δροσερός και κομψός. Μπορεί να ζελατιστεί με κάθε είδους ρούχο που προτιμάτε.

4. Κολιέ αντίκα με ανάγλυφο Ruby And Goddess:

Κολιέ αντίκα με ανάγλυφο ρουμπίνι και θεά

Η αντιστοιχία ρουμπίνι και χρυσού υπάρχει εδώ και αιώνες και είναι ακόμη ένας εξαιρετικός συνδυασμός. Το κολιέ έχει σχεδιαστεί με τη μορφή φύλλου και στο μεταξύ το δολάριο έχει μια μορφή θεάς. Η όλη έννοια του σχεδιασμού είναι διαφορετική από άλλους τύπους κολιέ, καθιστώντας το έτσι να φαίνεται μοναδικό από άλλα. Είναι το καλύτερο χρυσό κολιέ αντίκα.

5. Πνευματικά κολιέ αντίκες:

Πνευματικά αντίκες κολιέ

Μερικοί άνθρωποι έχουν πνευματική κλίση σκέψεων και θέλουν να φορούν κολιέ ή στολίδια που σχετίζονται με αυτό. Έτσι, αυτό το χρυσό παλαιό κολιέ είναι η τέλεια επιλογή για αυτούς, καθώς το κρέμασμα αποτελεί το πορτρέτο του “Lord Krishna” και η χειροτεχνία που είναι χαραγμένη σε αυτό είναι έξω από τον κόσμο. Μπορείτε ακόμη να χαράξετε οποιοδήποτε άλλο πορτρέτο του λόρδου σύμφωνα με την επιθυμία σας.

6. Κολιέ αντίκα Κουντάν:

Κολιέ αντίκα Κουντάν

Το Kundan είναι επίσης μια μορφή χρυσού και δημιουργήθηκε μετά από πολλές κακουχίες. Το παλαιό κολιέ κατασκευασμένο με κουντάν έχει λαμπερή και βασιλική εμφάνιση. Σε αυτό το κολιέ μαργαριτάρι και χρυσές μπάλες κρέμονται γύρω από το κολιέ που ενισχύουν την ομορφιά του λαιμού σας καθώς και του κολιέ. Το ρουμπίνι και το σμαράγδι που χρησιμοποιούνται ανάμεσα στο κολιέ αυξάνουν την αξία του κοσμήματος.

7. Σχεδιαστής Ruby Antique κολιέ:

Σχεδιαστής Ruby Antique κολιέ

Οι σχεδιαστές δημιούργησαν ένα παλαιό κολιέ δίνοντάς του μια μοναδική και κομψή εμφάνιση. Το κολιέ είναι σε σχήμα αστεριού. τα ρουμπίνια είναι καρφωμένα, δίνει στο κόσμημα μια αφρώδη εμφάνιση με την πρώτη ματιά. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη από λεπτά σύρματα από χρυσό που μπλέκονται μεταξύ τους για να σχηματίσουν μια ισχυρή αλυσίδα κάνοντας έτσι το σετ να φαίνεται μοντέρνο και να σας κάνει να φαίνεστε μοντέρνοι. Είναι ένα από τα δημοφιλή χρυσά σχέδια αντίκες κολιέ.

8. Pearl Jhumka Antique κολιέ:

Κολιέ αντίκα Pearl Jhumka

Τα Jhumka είναι καμπάνες και έχουν μεγάλη παράδοση στον ινδικό πολιτισμό. Σε αυτό το σετ, η χρήση του ρουμπίνι γίνεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο και κάτω από αυτό το jhumka είναι κρεμασμένο που έχει το κρέμασμα του μαργαριταριού, κάνει το κολιέ να φαντάζει πολύ συνηθισμένο. Όλη η χειροτεχνία του κολιέ είναι όμορφη και θα ήταν τέλεια για κάθε περίσταση που επιθυμείτε.

9. Παραδοσιακά ινδικά αντίκες κολιέ:

Παραδοσιακά ινδικά αντίκες κολιέ

Εδώ έρχεται ένα παραδοσιακό ινδικό κολιέ αντίκες για εσάς που είναι κατασκευασμένο από χρυσό. Ο χρυσός είναι σχεδιασμένος και διακοσμημένος σε μοτίβο σπειροειδών τροχών και στις άκρες του χρησιμοποιούνται μικρές χρυσές χάντρες. Το ενδιάμεσο κρέμασμα είναι σχεδιασμένο από χρυσό τροχό και ρουμπίνι πολύτιμων λίθων. Αυτοί οι τύποι κολιέ φοριούνται γενικά σε γάμους καθώς και σε κάθε ειδική περίσταση και φαίνονται όμορφα με τα παραδοσιακά ρούχα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια παλαιού χρυσού κολιέ.

Τα κολιέ αντίκες είναι αυτά που είναι διαφορετικά από τα άλλα και είναι πολύτιμα επίσης. Καθώς αυτά τα περιδέραια είναι κατασκευασμένα από πολύτιμους λίθους, έτσι μπορούν να επιλέξουν τις τσέπες σας στην ψηλότερη πλευρά. Αλλά ταυτόχρονα σε κάνουν να δείχνεις χαριτωμένος, όμορφος και διαφορετικός από τους άλλους. Τα σχόλια θα συνεχίσουν να χύνονται και θα σας κάνουν να νιώθετε ξεχωριστοί επίσης. Έτσι το παλαιό κολιέ είναι η τέλεια επιλογή για γάμους και για ευοίωνες, ειδικές περιπτώσεις επίσης.