9 τελευταίες & χαριτωμένες ιταλικές αλυσίδες χρυσού σε τάση

Το ιταλικό χρυσό κόσμημα φημίζεται για τις υπέροχες χειροτεχνίες του. Ο ιταλικός χρυσός 14k σφυρηλατείται πάντα σε χρυσά κοσμήματα. Υπάρχουν ακόμη και ψεύτικα ιταλικά χρυσά σημάδια που δίνονται στα κοσμήματα που δεν έχουν καμία εγγύηση χρυσού στην κατασκευή του. Ο καθαρός ιταλικός χρυσός έχει σφυρηλατημένα σημάδια με 18 καράτια καθώς οι Ιταλοί κοσμηματοπώλες χρησιμοποιούν περισσότερα χρυσά κοσμήματα 18 καρατίων για την κατασκευή.

Ελκυστικές ιταλικές αλυσίδες χρυσού σε διαφορετικά στυλ:

Βασικά τα ιταλικά χρυσά κοσμήματα είναι ένα έργο τέχνης στη μόδα κοσμημάτων που κατασκευάζεται και σχεδιάζεται και δημιουργείται από οποιαδήποτε εταιρεία χρυσοχοΐας που κατοικεί στην Ιταλία. Δείτε τις κορυφαίες 9 ιταλικές χρυσές αλυσίδες με εικόνες.

1. Ιταλική Vintage Style Chain:

Ιταλική αλυσίδα στυλ Vintage

Οι σύνδεσμοι σε σχήμα vintage σε τετράγωνο σχήμα που αλληλοσυνδέονται είναι ένα εξαιρετικό σχέδιο των ιταλικών αλυσίδων χρυσού. Οι τετράγωνοι σύνδεσμοι συμπλέκονται στενά σχηματίζοντας ένα παχύ σχέδιο. Μια τέτοια σχεδιαστική χρυσή ιταλική αλυσίδα μπορεί να φορεθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες.

2. Ιταλική Μαϊάμι Curb Gold Chain:

Ιταλική Μαϊάμι Curb Gold Chain

Η ιταλική χρυσή αλυσίδα της Κουβανίας στο Μαϊάμι μοιάζει με τις αλυσίδες φιδιών αλλά ελαφρώς διαφορετική στην κατασκευή της. Τα ιταλικά σχέδια αλυσίδας χρυσού έχουν μια μοναδική πινελιά στον διαφορετικό τρόπο κατασκευής του.

3. Solid Two Tone Gold Ιταλική Αλυσίδα:

Στερεά δύο τόνων χρυσή ιταλική αλυσίδα

Τα δίχρωμα χρυσά σχέδια ιταλικής αλυσίδας είναι πολύ μοναδικά και στάνταρ στην κατασκευή. Οι φανταστικές καμπύλες και η διόρθωση συνδέσμων μεταξύ τους είναι συγκλονιστική. Οι σύνδεσμοι αλληλοσυνδέονται σε αντίθετες κατευθύνσεις σχηματίζοντας ένα όμορφο μοτίβο. Ένα τόσο παχύ σχέδιο αλυσίδας μπορεί να γίνει μικρό σε μέγεθος και να φορεθεί μόνο του για δυναμική εμφάνιση.

4. Ιταλική χοντρή αλυσίδα Franco:

Ιταλική χοντρή χρυσή αλυσίδα Franco

Το μοτίβο Franco των χρυσών ιταλικών αλυσίδων είναι πολύ διάσημο και αγαπημένο σχέδιο όλων των εποχών μεταξύ ανδρών και γυναικών. Μπορεί να κατασκευαστεί σε διαφορετικά μεγέθη, λεπτά ή παχιά, μακριά ή κοντά. Οι σύνδεσμοι αλληλοσυνδέονται με τρόπο σχηματίζοντας σχήμα V τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική πλευρά.

5. Designer Italian Gold Chains:

Σχεδιαστής Ιταλικές χρυσές αλυσίδες

Μια αλυσίδα σχεδιαστών με κυκλικούς συνδέσμους και των δύο μεγεθών μικρών και μεγάλων που αλληλοσυνδέονται μεταξύ τους κάνοντας τους κύκλους που φαίνονται καθαρά να φαίνονται υπέροχοι. Ένας ιδιαίτερος σχεδιασμός ανδρικών ιταλικών αλυσίδων χρυσού όπως αυτή είναι επιλογή πολλών.

6. Stranded Link Ιταλική χρυσή αλυσίδα:

Stranded Link Ιταλική χρυσή αλυσίδα

Η υπέροχη ιταλική χρυσή αλυσίδα σχεδιαστή φαίνεται εντυπωσιακή στη λαιμόκοψη των όμορφων κυριών. Οι συνδεδεμένοι σύνδεσμοι που αλληλοσυνδέονται με έναν απλό τρόπο αλλά δημιουργούν ένα πλούσιο και εντυπωσιακό σχέδιο μοιάζουν απίστευτα. Τα ιταλικά κοσμήματα αλυσίδων φημίζονται για τις υπέροχες δημιουργίες του.

7. 14k ιταλική κίτρινη χρυσή αλυσίδα κουτιού:

Αλυσίδα 14 καρατίων ιταλικού κίτρινου χρυσού

Η ιταλική χρυσή αλυσίδα 14k είναι κλασική. Κυρίως το σχέδιο σχοινιού και οι αλυσίδες κουτιού είναι κατασκευασμένα από χρυσό 14 καρατίων. Η ανθεκτικότητα θεωρείται καλή για άτομα που αγαπούν να φορούν τις αλυσίδες τις κανονικές ημέρες.

8. Brilliant Designer Italian Gold Chain:

Λαμπρή Designer Ιταλική χρυσή αλυσίδα

Τα ιταλικά σχέδια κοσμημάτων της αλυσίδας κάνουν τη μία να ξεχνά την άλλη. Τα σχέδια είναι τόσο όμορφα σκαλισμένα που μπορεί κανείς να θεωρήσει ότι το σχέδιο είναι ψεύτικο και όχι χρυσό. Οι Ιταλοί τεχνίτες λατρεύουν τα πειραματικά σχέδια και δημιουργούν υπέροχα κοσμήματα.

9. Αλυσίδα ιταλικού πλέγματος κίτρινου χρυσού:

Κίτρινο χρυσό Ιταλική αλυσίδα πλέγματος

Το μοτίβο πλέγματος σε χρυσές ιταλικές αλυσίδες φαίνεται απίστευτο. Οι λεπτές αλυσίδες πλέγματος φαίνονται απίστευτες στις γυναίκες. Αλλά ακόμη και οι άντρες αγαπούν τις παχιές και φαρδιές αλυσίδες σε μοτίβο πλέγματος. Το ιταλικό δέσιμο κάνει την αλυσίδα να φαίνεται πιο λαμπρή σε λάμψη και αντοχή.

Τα κοσμήματα ιταλικών αλυσίδων χρυσού μπορούν εύκολα να ταυτιστούν με τα μοναδικά σχέδιά του που σπάνια κατασκευάζονται από άλλους χρυσοχόους. Τα σχέδια είναι μοναδικά και σε ένα κομμάτι. Οι χρυσοχόοι στην Ιταλία δύσκολα αποκαλύπτουν τα μυστικά της κατασκευής τους από χρυσά κοσμήματα. Ο ιταλικός χρυσός και τα κοσμήματα στυλ Φλωρεντίας εμφανίζονται με κίτρινο χρυσό 18 καρατίων και λευκό ή ροζ χρυσό. Οι ειδικευμένοι τεχνίτες και οι γυναίκες ιταλικής κληρονομιάς έχουν τη μοναδική δημιουργικότητα στην κατασκευή εντυπωσιακών χρυσών κοσμημάτων που άλλες χώρες του κόσμου δεν είναι τόσο καλές.