Καλύτερες εξατομικευμένες πετσέτες – Τα κορυφαία μας 9 με εικόνες

Οι εξατομικευμένες πετσέτες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς αυτές τις μέρες και αποτελούν μια τέλεια λύση δώρου σε όσους αναζητούν προσαρμοσμένα δώρα. Μπορούν να σχεδιαστούν μόνοι τους και να προστεθούν προσωπικά, για να γίνουν πιο ελκυστικά. Έρχονται σε διαφορετικά σχήματα, μεγέθη, χρώματα και σχέδια για να διαλέξει ο καθένας.

Αργότερο & Πολυτελείς εξατομικευμένες πετσέτες:

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τις κορυφαίες 9 εξατομικευμένες πετσέτες που μπορείτε να αγοράσετε για να ταιριάζουν στη χρήση σας.

1. Εξατομικευμένες παιδικές πετσέτες:

Βρεφικές εξατομικευμένες πετσέτες

Αυτή η όμορφη ροζ εξατομικευμένη παιδική πετσέτα είναι ένα τέλειο δώρο για τα νεογέννητα μωρά και επίσης για τα νήπια. Είναι μαλακό στο ύφασμα και είναι πολύ απαλό στο δέρμα τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση και μπορεί να πλυθεί εύκολα στο χέρι.

2. Ζευγάρι εξατομικευμένες πετσέτες χεριών:

Εξατομικευμένες πετσέτες χεριών

Αυτές οι λευκές εξατομικευμένες πετσέτες χεριών με χαραγμένα γράμματα είναι ότι πρέπει να αγοράσουν για τους νεόνυμφους ή το ζευγάρι που αναζητούν ρομαντικό δώρο ο ένας για τον άλλον. Έχει λευκό χρώμα και έρχεται με χαραγμένα μαύρα γράμματα κεντημένα με νήμα.

3. Εξατομικευμένες πετσέτες σετ για αγόρια:

Σετ πετσέτες για αγόρια

Αυτό το λευκό σετ πετσετών για αγόρια είναι μια μοναδική ιδέα. Μπορεί να χαριστεί ιδανικά ως εξατομικευμένη πετσέτα γυμναστικής για παιδιά που ασχολούνται με το γυμναστήριο και το γυμναστήριο. Μπορείτε να έχετε χαραγμένο οποιοδήποτε γράμμα και σχέδιο σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Το υλικό είναι απαλό και απαλό στο δέρμα.

4. Κεντημένες προσαρμοσμένες πετσέτες παραλίας:

Κεντημένες εξατομικευμένες πετσέτες

Αυτή η καστανή κεντημένη πετσέτα είναι μια από τις καλύτερες προσαρμοσμένες κεντημένες πετσέτες. Έρχεται με λευκό κέντημα με το όνομα και μπορείτε να έχετε οποιοδήποτε άλλο όνομα ή μήνυμα χαραγμένο σε αυτό. Είναι μια καλή πετσέτα μπάνιου καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πετσέτα παραλίας.

5. Κεντημένο σετ πετσετών χεριών:

εξατομικευμένες πετσέτες χεριών

Αυτό το σετ πετσετών με κουκουβάγια και όνομα είναι ένα όμορφο κομμάτι σετ πετσετών και μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εξατομικευμένο δώρο. Το βασικό χρώμα της πετσέτας είναι λευκό και γι ‘αυτό μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά χρώματα για κέντημα. Μπορεί να σχεδιαστεί κατά παραγγελία σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Η πετσέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τακτική χρήση.

6. Τυπωμένες εξατομικευμένες πετσέτες παραλίας:

Τυπωμένες εξατομικευμένες πετσέτες

Αυτή η πετσέτα θαλάσσης με φλαμίνγκο με εξατομικευμένο όνομα είναι ότι πρέπει για όλους τους λάτρεις της παραλίας και τους λάτρεις των έντονων ζωντανών χρωμάτων. Μαζί με την εκτύπωση φλαμίνγκο, η πετσέτα μπορεί να προσαρμοστεί προσθέτοντας ονόματα ή σχέδια σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Η πετσέτα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πετσέτα μπάνιου και τα χρώματα ή τα κεντήματα δεν θα ξεθωριάσουν με την τακτική χρήση.

7. Μονόγραμμα εξατομικευμένες πετσέτες μπάνιου:

Μονόγραμμα εξατομικευμένες πετσέτες

Αυτή η μονόγραμμα εξατομικευμένες πετσέτες μπάνιου είναι ένα όμορφο σύνολο εξατομικευμένων πετσετών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση. Η πετσέτα έχει λευκό χρώμα και έχει προσαρμοσμένο σχέδιο μονόγραμμα σε κίτρινο και πράσινο. Τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν και το σχέδιο μπορεί επίσης να αλλάξει σύμφωνα με τις απαιτήσεις.

8. Προσωπικές πετσέτες κολύμβησης για παιδιά:

Εξατομικευμένες πετσέτες κολύμβησης για παιδιά

Αυτές οι εξατομικευμένες πετσέτες κολύμβησης για παιδιά είναι ένα τέλειο δώρο για παιδιά που αγαπούν το κολύμπι. Έχει ροζ χρώμα και έχει το όνομα του παιδιού στην πετσέτα με χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων της επιλογής τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση, αλλά πρέπει να πλυθεί στεγνά για να μην ξεθωριάσει το χρώμα.

9. Μαύρες πετσέτες χεριών:

Μαύρες χειροποίητες πετσέτες

Αυτή η εξατομικευμένη πετσέτα μαύρου χεριού είναι μια από τις πιο όμορφες πετσέτες χεριών κάτω από τις συνήθεις πετσέτες. Έχει σχεδιαστεί με το σκάκι και έχει το πρώτο γράμμα του ονόματος του ατόμου στο οποίο είναι προικισμένο. Ο σχεδιασμός μπορεί να αλλάξει σύμφωνα με τις απαιτήσεις.

Οι εξατομικευμένες πετσέτες γίνονται μόδα αυτές τις μέρες και αποτελούν μια τέλεια λύση δώρου για όσους αναζητούν προσαρμοσμένα δώρα. Μπορούν να σχεδιαστούν μόνοι τους και να προστεθούν προσωπικά, για να γίνουν πιο ελκυστικά. Δείτε τις παραπάνω 9 εξατομικευμένες πετσέτες για να κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας.