9 μοναδικές κινεζικές ομπρέλες με διαφορετικά μοντέλα

Οι κινεζικές ομπρέλες αρέσουν σε όλο τον κόσμο για τον μοναδικό σχεδιασμό και τη δομή τους. Ξεχωρίζουν από το πλήθος και σας δίνουν μια vintage στιλ δήλωσης. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί οι κινεζικές ομπρέλες είναι οι καλύτερες για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εποχή των βροχών.

Παραδοσιακή και δροσερή ομπρέλα κινεζικού στυλ για γάμο με εικόνες:

Εδώ είναι τα καλύτερα κινέζικα σχέδια ομπρέλας για κάθε περίσταση.

1. Ροζ κινεζική ομπρέλα:

Ροζ κινεζική ομπρέλα

Αυτή η ροζ κινεζική ομπρέλα είναι κατασκευασμένη από ύφασμα από γιούτα και είναι η καλύτερη που μπορείτε να τη μεταφέρετε τη θερινή περίοδο. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη βροχή, καθώς το ύφασμα από γιούτα δεν θα μπορεί να εμποτίσει το νερό της βροχής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και μπορεί επίσης να ταιριάζει με το ντύσιμό σας για να βελτιώσει την εμφάνισή σας.

2. Ασιατική ιαπωνική ομπρέλα:

Ασιατική ιαπωνική ομπρέλα

Αυτή είναι μια κινεζική ομπρέλα ομπρέλας 22 ιντσών και είναι κατασκευασμένη από μετάξι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στη βροχερή όσο και στην καλοκαιρινή περίοδο. Σε άλλα μέρη της Ασίας, αυτή η ομπρέλα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί το χειμώνα για να σας σώσει από τη χιονόπτωση. Στεγνώνει πολύ γρήγορα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές.

3. Green Chinese Umbrella:

Πράσινη κινεζική ομπρέλα

Αυτή η κινεζική ομπρέλα ήλιου είναι απαραίτητη για όσους αναζητούν στυλ και προστασία από τον ήλιο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί βαθιά την καλοκαιρινή περίοδο. Αυτό το δροσερό ανοιχτό πράσινο χρώμα είναι καταπραϋντικό για τα μάτια και επίσης ευχάριστο.

4. Λευκή κινεζική ομπρέλα:

Λευκή κινεζική ομπρέλα

Αυτή η κινεζική ομπρέλα γάμου είναι απαραίτητη για όσους αναζητούν αξεσουάρ για να ταιριάξουν με το νυφικό τους. Αυτή η λευκή ομπρέλα με λουλουδάτο κέντημα είναι η πιο κομψή από όλες τις κινεζικές ομπρέλες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί διαφορετικά για τακτική χρήση για προστασία από τον ήλιο.

5. Χειροποίητη κινεζική ομπρέλα:

Χειροποίητη κινεζική ομπρέλα

Αυτή η χειροποίητη κόκκινη κινεζική ομπρέλα είναι απαραίτητη για άτομα που αναζητούν πρωτοτυπία και μοναδικό σχεδιασμό. Είναι ισχυρό και ανθεκτικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Έρχεται σε διάφορα άλλα χρώματα, αλλά το κόκκινο προτιμάται περισσότερο. Στεγνώνει εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά.

6. Κίτρινη κινεζική ομπρέλα:

Κίτρινη κινεζική ομπρέλα

Αυτή η παραδοσιακή κινεζική ομπρέλα είναι ένα σπάνιο κομμάτι επειδή δεν βρίσκεται εύκολα στην αγορά. Αυτό που το κάνει μοναδικό είναι ο παραδοσιακός κινεζικός σχεδιασμός και η δομή του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο το καλοκαίρι όσο και την εποχή των βροχών και είναι ισχυρό και ανθεκτικό. Έρχεται σε διαφορετικά χρώματα που ταιριάζουν στις απαιτήσεις και το στυλ του καθενός.

7. Αδιάβροχη κινεζική ομπρέλα:

Κινέζικη ομπρέλα αδιάβροχη

Αυτή η ομπρέλα κινεζικού στυλ είναι αδιάβροχη και είναι ειδικά κατασκευασμένη για την εποχή των βροχών. Μπορεί να μεταφερθεί εύκολα στη βροχή καθώς είναι μικρό βάρος. Έχει μερικές όμορφες εκτυπώσεις σχεδιασμού που του δίνουν μια κομψή εμφάνιση.

8. Μπλε Floral Chinese Umbrella:

Μπλε κινεζική ομπρέλα με λουλούδια

Αυτή η κινεζική ομπρέλα από χαρτί είναι ένα κομψό κομμάτι που πρέπει να έχετε επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αξεσουάρ για μια λειτουργία και επίσης για να σας σώσει από το φως του ήλιου. Αν και είναι εύθραυστο επειδή είναι κατασκευασμένο με χαρτί, μπορεί να αποδειχθεί ανθεκτικό εάν χρησιμοποιείται καλά. Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας.

9. Κινεζική ομπρέλα πετρελαίου:

Oil Paper Chinese Umbrella

Αυτή η κινεζική ομπρέλα είναι πολλαπλών χρήσεων. Επειδή είναι κατασκευασμένο με λαδόχαρτο, είναι ανθεκτικό στο νερό. Ωστόσο, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καυτό ηλιακό φως. Είναι καλυμμένο με λουλουδάτα σχέδια σε όλο το μήκος και ξύλινη λαβή για να στηρίζει την ομπρέλα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα οποιασδήποτε ηλικιακής ομάδας αφού είναι ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά.

Οι κινεζικές ομπρέλες μπορεί να εφευρέθηκαν στην Κίνα. Αλλά σήμερα χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο ως αξεσουάρ μόδας. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές περιπτώσεις. Είναι όμορφα και κομψά και μπορούν να σας ξεχωρίσουν από το πλήθος.