9 Καλύτερη Συλλογή Τζάκετ Γιλέκο για Άνδρες και Γυναίκες

Εμπνευσμένο από τις κορυφές των γιλέκων, τα σχέδια των μπουφάν γιλέκων εισήχθησαν στη βιομηχανία της μόδας το έτος 1920. Συνήθως φορούσαν τις πληγείσες περιοχές του χειμώνα για μια ζεστή πινελιά για το σώμα. Τα μπουφάν γιλέκα είναι γενικά κατασκευασμένα από λεπτό δέρμα, αλλά η μεταβαλλόμενη τάση τα καθιστά επίσης σχεδιασμένα σε βελούδο και γούνα για μια μοντέρνα πινελιά. Με την αλλαγή στην αγορά της μόδας, είναι πλέον επίσης κατασκευασμένες για γυναίκες.

Τα καλύτερα μπουφάν Vest για άνδρες και γυναίκες

Κομψά σχέδια μπουφάν γιλέκο για άνδρες και κυρίες στη μόδα:

Ακολουθούν μερικά σχέδια μπουφάν με γιλέκο που πρέπει να συμπεριλάβετε στην γκαρνταρόμπα σας αυτόν τον χειμώνα.

1. Αμάνικο μπουφάν με γούνα για το χειμώνα:

Μπουφάν με μανίκια και γούνα

Θέλετε να έχετε μια κομψή εμφάνιση χωρίς να φοράτε δέσμες ρούχων φέτος το χειμώνα! Πάρτε ένα γούνινο γιλέκο για άντρες. Το μπουφάν γιλέκο είναι κατασκευασμένο από βαμβακερά υφάσματα με γούνα στο εσωτερικό. Το σακάκι έχει επίσης ένα γούνινο κολάρο για να προστατεύσει το λαιμό σας από το έντονο κρύο.

2. Αμάνικο καπέλο με μπουφάν:

Μπουφάν χωρίς μανίκια

Τα δερμάτινα μπουφάν με γιλέκα είναι αρκετά μοντέρνα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένα πλούσιο μοτίβο για το ίδιο είναι ένα δερμάτινο ανδρικό μπουφάν με γιλέκο με αμάνικο σχέδιο που συνδέεται με ένα καπάκι. Το μπουφάν είναι κατασκευασμένο από δέρμα και επικαλυμμένο με λεπτό βαμβακερό υλικό στο οποίο προσθέτει τη ζεστασιά του.

3. Funky Vest Jacket:

Μπουφάν Funky Vest

Το funky γιλέκο μπουφάν για άνδρες είναι αρκετά δημοφιλές μεταξύ των κοριών, των ροκ σταρ και κυρίως των παλαιστών ή των ανθρώπων που ζουν για να παίζουν με τον κίνδυνο. Το σακάκι είναι κατασκευασμένο τόσο από βαμβάκι όσο και από δέρμα με διάφορα χρώματα που δίνει το σχέδιο του σκελετού όταν κλείνει η αλυσίδα με φερμουάρ.

4. Μακρύ γιλέκο:

Μπουφάν με μακρύ γιλέκο

Τότε το γυναικείο μπουφάν γιλέκο έδωσε πρόσφατα ένα νέο σχέδιο με τη βοήθεια δέρματος ή καμβά. Το σακάκι έχει μακρύ μήκος για διαφορετική εμφάνιση. Φοριέται ευρέως σε casual ή φούστες για μια μοντέρνα εμφάνιση. Το μπουφάν έχει ένα ευρύ άνοιγμα λαιμού που δίνει μια εμφάνιση σχήματος V.

5. Δερμάτινο γιλέκο με μακριά μανίκια:

Δερμάτινο μακρυμάνικο γιλέκο

Αναζητάτε κάτι απλό για τις χειμερινές σας αγορές! Πάρτε ένα απλό δερμάτινο μπουφάν γιλέκο για γυναίκες κατασκευασμένο από δέρμα. Το μπουφάν έχει επίσης πλήρη μανίκια που είναι αρκετά ευεργετικά για τους χειμερινούς ανέμους. Φοριέται αρκετά σε τζιν και μποτάκια για εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

6. Μπουφάν με κουκούλα:

Μπουφάν με κουκούλα

Τα μπουφάν που έχουν μακριά μανίκια και ένα γούνινο αλλά απλό καπάκι προσαρτημένο σε αυτό είναι γνωστό ως μπουφάν με κουκούλα. Τα μπουφάν διατίθενται τόσο για ανδρικές όσο και για γυναικείες. Κατασκευασμένο από δέρμα, διατίθεται σε διάφορα χρώματα και σχέδια που τραβούν τα βλέμματα.

7. Γούνινο γιλέκο με γιλέκο:

Γούνινο γιλέκο με γούνα

Ένα μπουφάν γιλέκο για γυναίκες κατασκευασμένο από δέρμα και διακοσμημένο με σχέδιο λαιμού μανίας χρησιμοποιείται ευρέως από εφήβους και γυναίκες που εργάζονται στο γραφείο. Το δερμάτινο μπουφάν με γιλέκο έχει δύο κολάρα τριγωνικού σχήματος που δίνουν το αποτέλεσμα ενός πουκάμισου χωρίς μανίκια πουκάμισου.

8. Κομψό μπουφάν ποδηλάτου:

Κομψό γιλέκο ποδηλάτου

Τα μπουφάν είναι ένα σημαντικό μέρος των αξεσουάρ του ποδηλάτη. Το δερμάτινο μπουφάν έχει σχέδιο γιλέκου. Είναι επίσης προσαρτημένο σε πολλές ασημένιες γοητείες για ένα κομψό αργαλειό ειδικά για τους ποδηλάτες και τους πυγμάχους κ.λπ..

9. Ανοικτό δερμάτινο γιλέκο:

Ανοιχτό δερμάτινο γιλέκο

Τα ανοιχτά δερμάτινα μπουφάν γιλέκα είναι ευρέως διαθέσιμα για τις περιοχές με ήπιους χειμωνιάτικους ανέμους. Το σακάκι είναι κατασκευασμένο από δέρμα και αφήνεται με τα κουμπιά μας που θα μπερδεύονταν μεταξύ τους. Φοριούνται βασικά με Jean, Capri ή άλλα δυτικά ρούχα για αληθινή εμφάνιση.

Τα γιλέκα γιλέκα εμφανίζονται πολύ συχνά σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες. Υπάρχει επίσης διάφορα άλλα μοτίβα που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια εκπληκτική και ελκυστική εμφάνιση μεταξύ πολλών. Τα μπουφάν με γιλέκα φοριούνται ευρέως από στρατιωτικούς και αξιωματικούς του ναυτικού. Υπάρχει επίσης λίγη επίσημη σχεδίαση μπουφάν γιλέκου στην αγορά για επαγγελματική εμφάνιση.