9 Μοντέρνα Σχέδια Λευκών Γιλέκων για Γυναίκες

Το λευκό γιλέκο είναι χωρίς μανίκια για γυναίκες, είτε μακριά είτε κοντά. Φοριέται πάνω από τη δυτική κορυφή. Ενισχύει τη δυτική εμφάνιση των κυριών και της δίνει μια υπέροχη εμφάνιση. Τα λευκά γιλέκα είναι απλά λευκά χρώματα και μοτίβο γιλέκου και λαιμού. Μερικά γιλέκα είναι τύπου camisole που η γυναίκα μπορεί να φορέσει μόνη της τη νύχτα ή μπορεί να το χρησιμοποιήσει και ως εσωτερικό. Λεπτό γιλέκο λουρί μέσα στο σακάκι φαίνεται ζεστό. Γιλέκο με χοντρές λωρίδες φαίνεται καλό σε κάθε κορυφή. Γιλέκα για τολμηρές κυρίες που τους αρέσει να φαίνονται μοντέρνες και καυτές.

Τελευταία και κομψά σχέδια λευκών γιλέκων για κυρίες στην τάση:

Εδώ είναι τα καλύτερα λευκά γιλέκα για κορίτσια.

1. Λευκό γιλέκο με ζώνη:

Λευκό γιλέκο με ζώνη

Αυτό το γυναικείο λευκό γιλέκο έχει σταυρό μοτίβο. Το καθαρό λευκό γιλέκο έχει επίσης μοτίβο ζώνης. Είναι στρογγυλό γιλέκο με κοντό λαιμό. Αυτό το γιλέκο έχει εσωτερικό ύφασμα με σταυρό μοτίβο και πάνω ύφασμα με κανονικό στυλ. Αυτό θα φανεί μοντέρνο.

2. Λευκό γιλέκο με στρώματα:

Λευκό γιλέκο με στρώματα

Σε αυτό το λευκό γιλέκο, οι γυναίκες θα φαίνονται λικνιστικές. Υπάρχει ένας πλατύς λαιμός με όμορφα στρώματα. Αυτό το γιλέκο έχει μήκος στο γόνατο με ορθάνοιχτο. Αυτό το μοτίβο του γιλέκου θα κλέψει τις καρδιές και θα σας κάνει να δείχνετε στιλάτες. Είναι πολυεπίπεδη που το κάνουν διαφορετικό από το κανονικό γιλέκο.

3. Classic Puffer Vest:

Classic Puffer Vest

Αυτό το κλασικό λευκό φουσκωτό γιλέκο θα είναι ο σύντροφός σας το χειμώνα. Αυτό το γιλέκο είναι παχύ με στυλ ψηλό λαιμό. Έχει πλευρές πάνω από γιλέκο και δύο τσέπες και στις δύο πλευρές. Αυτό το γιλέκο κλείνει με τη βοήθεια μιας αλυσίδας. Αυτό το χοντρό γιλέκο θα προστατεύσει από τις μέρες της ψύξης.

4. Λευκό τζιν γιλέκο:

Λευκό τζιν γιλέκο

Είναι ένα κοντό λευκό τζιν γιλέκο για γυναίκες με γιακά. Διαθέτει μεγάλα στρογγυλά κουμπιά. Έχει δύο τσέπες στο πάνω μέρος του γιλέκου και χωρίς μανίκια. Είναι κοντό σε μήκος, οπότε η κορυφή σας πρέπει να ανήκει. Το τζιν γιλέκο θα φαίνεται μοντέρνο και μοντέρνο.

5. Μακρύ λευκό γιλέκο:

Μακρύ λευκό γιλέκο

Είναι ένα εξαιρετικό λευκό μακρύ γιλέκο για γυναίκες. Αυτό είναι απλό χωρίς κανένα κουμπί, σχέδιο ή αλυσίδα. Είναι ανοιχτό από μπροστά και έχει δύο πλαϊνές τσέπες. Είναι κάτω από το μήκος γιλέκο που φαίνεται υπέροχο. Αυτό θα προσφέρει την εντελώς δυτική εμφάνιση σας.

6. Λευκό δερμάτινο γιλέκο:

Λευκό δερμάτινο γιλέκο

Αυτό το λευκό γυναικείο γιλέκο αποτελείται από δέρμα. Είναι κοντό με μπροστινή αλυσίδα και λαιμόκοψη V. Κάτω από τους βραχίονες, υπάρχει ένα σταυροειδές μοτίβο λευκού Dori. Φαίνεται ότι αυτό το ντόρι δένει το μπροστινό και το πίσω μέρος του γιλέκου. Φαίνεται υπερσύγχρονο.

7. Λευκό γιλέκο γούνας:

Λευκό γιλέκο γούνας

Αυτό είναι τόσο όμορφο λευκό γιλέκο για γυναίκες που δημιουργήθηκαν από γούνα. Αυτό είναι στενό μπροστά και έχει μια πολύ απαλή αίσθηση στην αφή. Το γούνινο γιλέκο είναι εξαιρετικά λείο στη χρήση και φαίνεται μοναδικό. Αυτή η γούνα αγαπάται από όλες τις κυρίες, οπότε αυτό το γιλέκο θα αγαπηθεί επίσης από όλες.

8. Sports White Vest:

Sports White Vest

Αυτό είναι ένα ζεστό λευκό γυναικείο γιλέκο με ελκυστική εμφάνιση. Αυτό το γιλέκο έχει στυλ στο λαιμό και στο ντεπόζιτο. Στο πίσω μέρος κοντά στη μέση, υπάρχει κομμένο σχήμα δύο ματιών. Ο ιμάντας αυτού του γιλέκου είναι μεσαίου μεγέθους και ταιριάζει καλύτερα σε αδύνατα κορίτσια. Αυτό το λευκό γιλέκο έχει ένα αξιολάτρευτο μοτίβο.

9. Κομψό λευκό γιλέκο:

Κομψό λευκό γιλέκο

Αυτό το λευκό γιλέκο έχει μια κομψή εμφάνιση. Το άκρο του γιλέκου έχει σχέδιο ζιγκ -ζαγκ και φαρδύ λαιμό. Στη μία πλευρά του λαιμού V, υπάρχουν δύο σχέδια γιακά. Υπάρχουν ανάγλυφα τρία κουμπιά κάτω από το μοτίβο του λαιμού. Αυτό το κομψό γιλέκο μπορεί να φορεθεί μόνο του λευκό τοπ στο εσωτερικό του.

Αυτό το λευκό γιλέκο έχει πολλά μοτίβα λαιμού που θα επιδιώξουν τη γευστική σας προσωπικότητα. Το γιλέκο φοριέται συνήθως για να καθορίσει τη δική σας τάση. Το γιλέκο μπορεί να σε κάνει να δείχνεις σέξι και λαμπερή. Έχει τόσο υπέροχα σχέδια και είναι τόσο δροσερό που ενισχύει την ομορφιά των κυριών. Οι γυναίκες μπορούν να δείξουν τη στάση τους με το γιλέκο. Αυτά τα γιλέκα προσθέτουν γεύση στη δυτική σας εμφάνιση.