9 καλύτερα ελαφριά γιλέκα ψύξης σώματος για το καλοκαίρι

Ένα γιλέκο ψύξης είναι ειδικό ρούχο για χαμηλότερη ή σταθεροποιημένη θερμοκρασία σώματος. Είναι φτιαγμένο ειδικά για άτομα που εργάζονται σε ζεστό περιβάλλον. Είναι κανονικά ελαφριά. Καλωσορίστε το καλοκαίρι και την άνοιξη με το γιλέκο ψύξης. Φορέστε το με σορτς ή τζιν. Τα κορίτσια μπορούν να το αθληθούν με φούστες και σορτς.

Τα καλύτερα ελαφριά γιλέκα ψύξης σώματος στη μόδα 2017

Κομψά δροσερά καλοκαιρινά γιλέκα για άνδρες και γυναίκες:

Εδώ είναι μερικοί τύποι δροσερών κορυφών γιλέκων για τον έλεγχο της υψηλής θερμοκρασίας του σώματος στην Ινδία.

1. Γιλέκο ψύξης με εξάτμιση:

Γιλέκο ψύξης με εξάτμιση

Το γιλέκο ψύξης που εξατμίζεται είναι μοναδικό ύφασμα, για να δημιουργήσει ένα ρούχο που απελευθερώνεται μέσω εξάτμισης για να σας κρατάει δροσερό και άνετο. Έρχονται σε χρώματα όπως μπλε, κίτρινο, γκρι και άλλα.

2. Phaυκτικό γιλέκο αλλαγής φάσης:

Φάση αλλαγής Γιλέκο ψύξης

Το γιλέκο ψύξης αλλαγής φάσης είναι με λαιμόκοψη V και κλείσιμο με φερμουάρ. Διαθέτει υλικό αλλαγής φάσης (PCM) που σας διατηρεί δροσερό χωρίς κρυοπαγήματα. Σας βοηθούν να διατηρήσετε μια σταθερή θερμοκρασία. Είναι απολύτως ασφαλές.

3. Υβριδικό γιλέκο ψύξης:

Υβριδικό γιλέκο ψύξης

Το υβριδικό γιλέκο ψύξης έχει ικανότητες να εξατμίζει το γιλέκο και να αλλάζει φάση το γιλέκο ψύξης. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε οποιοδήποτε από αυτά ή και τα δύο, ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών. Είναι γνωστά για το υψηλό ποσοστό ικανοποίησης πελατών. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για ανδρικά γιλέκα στην εργασία.

4. Τυπικό γιλέκο ψύξης:

Τυπικό γιλέκο ψύξης

Ένα τυπικό γιλέκο ψύξης είναι ένα κανονικό γιλέκο ψύξης. Χρησιμοποιεί υλικό αλλαγής φάσης. Είναι τυπικό 4 πακέτο του. Είναι κατασκευασμένο από σχέδιο δύο τεμαχίων που μπορεί να φορεθεί παρέχοντας άνεση στον χρήστη. Δεδομένου ότι είναι δύο κομμάτια, μπορεί να χωρέσει σε οποιοδήποτε μέγεθος.

5. Γιλέκο βαρέως ψύξης:

Βαθύ γιλέκο ψύξης

Ένα βαρύ γιλέκο ψύξης είναι παρόμοιο με ένα άλλο γιλέκο ψύξης. Χρησιμοποιούνται στις περισσότερες ζεστές περιοχές, όπως επιδόρπιο ή σε οποιοδήποτε ζεστό χώρο εργασίας, όπως φούρνο. Αποτρέπει τη θερμική καταπόνηση και διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος. Είναι ελαφρώς βαρύτερο από ένα άλλο γιλέκο ψύξης, γι ‘αυτό και το όνομα.

6. Γιλέκο ψύξης καμουφλάζ:

Camouflage Cooling Vest

Το γιλέκο ψύξης καμουφλάζ είναι ένα γιλέκο ψύξης κατασκευασμένο από υλικό εκτύπωσης καμουφλάζ. Δεν είναι πολύ βαρύ. Κάνει την ίδια λειτουργία όπως σε κάθε γιλέκο ψύξης. Χρησιμοποιείται κυρίως στην πεζοπορία για να κρυφτεί από άγρια ​​ζώα.

7. Στρατιωτικά γιλέκα ψύξης:

Στρατιωτικό γιλέκο ψύξης

Το στρατιωτικό γιλέκο ψύξης είναι ένα γιλέκο ψύξης που χρησιμοποιείται από στρατιωτικά άτομα. Είναι εξαιρετικά εξειδικευμένο να εργάζεστε σε συνθήκες καυτού ερήμου ή σε περίπτωση πυρκαγιάς. Έχουν υλικό τύπου PCM που διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος των στρατιωτών. Δεν είναι πολύ βαρύ καθώς οι στρατιώτες έχουν μεταφέρει μαζί τους βαριά πυρομαχικά, ειδικά όταν περιπολούν στην περιοχή. Έρχεται με μικρές τσέπες για να κρύψετε ένα μαχαίρι ή ένα μικρό όπλο.

8. Γιλέκο ψύξης Hyperkewl:

Γιλέκο ψύξης Hyperkewl

Το γιλέκο ψύξης Hyperkewl είναι ένα γιλέκο ψύξης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Είναι το καλύτερο γιλέκο ψύξης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ενώ πηγαίνετε για πεζοπορία, πεζοπορία, ποδηλασία και μεγάλη βόλτα με ποδήλατο ή για οποιαδήποτε έντονη δραστηριότητα όπως το ποδόσφαιρο. Αυτά είναι τα πιο προτιμώμενα γιλέκα ψύξης. Έρχονται σε πολλά έντονα χρώματα, αλλά το μαύρο και το μπλε είναι η πιο προτιμώμενη επιλογή στους άνδρες.

9. Cool Pack Γιλέκα ψύξης για ενήλικες:

Cool Pack Cooling Vest

Το κρύο γιλέκο ψύξης πακέτου είναι παρόμοιο με το τυπικό γιλέκο ψύξης. Χρησιμοποιεί πραγματικό πάγο για να κρυώσει. Αυτά τα πακέτα ψύξης δίνουν το υψηλότερο αποτέλεσμα ψύξης. Μπορεί να προκαλέσει δυσφορία στον χρήστη καθώς ο πάγος λιώνει και γίνεται νερό. Είναι η παραδοσιακή επιλογή.

Το γιλέκο ψύξης έχει μακρά ιστορία. Νωρίτερα θα δέναμε βρεγμένο πανί για άνεση και μετά ήρθαν παγοκύστες. Και τώρα αυτό. Έχουν γίνει πολύ προηγμένοι και καινοτόμοι. Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε δραστηριότητα σε αυτό. Είναι η καλύτερη επιλογή για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος χωρίς τεχνητή ψύξη όπως ανεμιστήρας ή κλιματισμός. Είναι ελαφριά και εύκολα στη μεταφορά. Σε μια ζεστή μέρα, όταν δεν θα θέλατε να συμβιβάζεστε με τις δραστηριότητές σας χωρίς να αγχώνετε το σώμα σας. Τότε το γιλέκο ψύξης θα είναι η καλύτερη επιλογή σας.