15 καλύτερα και απλά δερμάτινα πορτοφόλια για άνδρες στην Ινδία

Τα πορτοφόλια είναι απαραίτητα για κάθε άνδρα και γυναίκα. Όταν μετακομίζουμε από το σπίτι, το κύριο πράγμα που πρέπει να έχουμε μαζί μας για μια πολύ σημαντική χρήση σε κάθε φάση της εργασίας. Πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες, ταυτότητα, άδεια, μετρητά, σημαντικές επαφές, κάρτες ΑΤΜ, ακόμη και διαβατήρια χρειάζονται ειδική τσέπη για να τα μεταφέρετε όλα σε ένα σακουλάκι. Τέτοια νομική κάρτα και σημαντικά περιουσιακά στοιχεία χρειάζονται ένα πορτοφόλι για να είναι ασφαλή σε κάθε άτομο.

best-of-simple-leather-wallets-for-men-in-india

Τα πορτοφόλια είναι ένα απαραίτητο περιουσιακό στοιχείο που πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά όταν αγοράσετε. Με τους ανθρώπους που αγαπούν τις μάρκες, αναζητούν ακόμη και συγκεκριμένα πορτοφόλια οίκων μόδας, τα οποία έχουν επηρεάσει σημαντικά τον κόσμο των πορτοφολιών και των πορτοφολιών. Τα ιταλικά δερμάτινα πορτοφόλια, τα Bottega Veneta, δερμάτινα πορτοφόλια Saddleback, οι εταιρείες Boshh, Nike κ.λπ. έχουν καθιερώσει τις επωνυμίες τους στις τεράστιες ποικιλίες πορτοφολιών και πορτοφολιών για άνδρες.

Κομψά και διαφορετικά είδη δερμάτινων πορτοφολιών για άνδρες:

Στην αγορά της Ινδίας διατίθεται μια τεράστια ποικιλία από δερμάτινα πορτοφόλια για άνδρες. Ακολουθεί μια λίστα με τα 15 πιο κομψά και casual δερμάτινα πορτοφόλια για άνδρες.

1. Ανδρικό πορτοφόλι από μαύρο δέρμα:

ανδρικό-μαύρο-δέρμα-πορτοφόλι-1

Ανδρικά δερμάτινα πορτοφόλια σε μαύρο χρώμα έχουν σημαντικό και δυναμικό αντίκτυπο όταν βγαίνουν από τις τσέπες. Ο σχεδιασμός των πορτοφολιών μάρκας πούλμαν και αυτών με ανάγλυφο σύμβολο προπονητή φαίνονται καταπληκτικά με τα χαρακτηριστικά του. Μια ξεχωριστή τσέπη για κάρτες και χαρτονομίσματα και κέρματα δημιουργεί ένα ειδικό δωμάτιο για κάθε ανάγκη. Οι άνδρες με κλασική επιλογή επώνυμων προϊόντων μπορούν σίγουρα να έχουν δυναμικό αντίκτυπο με τα πορτοφόλια πούλμαν, ιδιαίτερα το μαύρο.

2. Ανδρικό πορτοφόλι Saddleback:

ανδρικό-σέλα-δέρμα-πορτοφόλι

Τα δερμάτινα πορτοφόλια Saddleback για άνδρες είναι τα καλύτερα σε μοντέρνα άποψη, ακόμη και σε χώρο αποθήκευσης. Ο τυλιγμένος σχεδιασμός με χοντρό δέρμα σε διάφορα χρώματα φαίνεται ακόμη και δροσερός για όλες τις ηλικίες. Τα ραμμένα στα δερμάτινα πορτοφόλια είναι επίσης διαφορετικά για όλες τις επιλογές. Το δερμάτινο πορτοφόλι είναι καλλιτεχνικό με βαριές και ελαφριές βελονιές στις γωνίες που το κάνουν να φαίνεται φανταστικό.

3. Ανδρικό δερμάτινο πορτοφόλι πολλαπλών χρήσεων:

πορτοφόλι πολλαπλών χρήσεων-ανδρικά-δερμάτινα

Ένα πορτοφόλι χειρός πολλαπλών χρήσεων για άνδρες μπορεί να είναι πιο χρήσιμο για όλους. Ηλικιωμένοι ή άνδρες με υψηλό φόρτο εργασίας σίγουρα θα προτιμήσουν τα πορτοφόλια πολλαπλών χρήσεων. Μια ξεχωριστή εμφάνιση με ένα κομψό καλά εξοπλισμένο πορτοφόλι μπορεί να κάνει την είσοδό σας μαγνητική με μια απλή χρήση επώνυμων προϊόντων. Ένα δερματολογικό προϊόν κατασκευάζει τη δική του εικόνα στις τσέπες.

4. Δερμάτινα πορτοφόλια από κροκόδειλο για άνδρες:

κροκόδειλος-εκτύπωση-δέρμα-πορτοφόλια

Οι άντρες με μεγάλη και τολμηρή επιλογή σίγουρα θα λατρέψουν τις εκτυπώσεις κροκοδείλων σε δέρμα για πορτοφόλια. Η δερμάτινη εκτύπωση με εκτύπωση σώματος από κροκόδειλο ή ακόμα και εκτύπωση κεφαλής ή ουράς έχει μεγάλη ζήτηση στα πορτοφόλια μόδας μεταξύ ανδρών. Το δέρμα είναι επίσης ανθεκτικό και μακράς διαρκείας. Το μόνο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι το δέρμα μπορεί να φαίνεται θαμπό μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά και αυτό θα δώσει μια vintage εμφάνιση στο πορτοφόλι.

5. Πορτοφόλι Brown Pass Case:

πορτοφόλι καφέ-πάσα-θήκη

Το πορτοφόλι με θήκη είναι πολύ χρήσιμο για τους άνδρες στην καθημερινή ζωή. Η κάρτα και η ταυτότητα χρειάζονται κάθε τόσο. Κατασκευασμένα με 100% δερμάτινα πορτοφόλια απαλό φινίρισμα στο εξωτερικό και μαλακό ύφασμα στις τσέπες διατηρούν τις ανάγκες σας ασφαλείς και ασφαλείς. Τα πορτοφόλια Tommy Hilfiger με το μεταλλικό σύμβολο του ραμμένο στη γωνία του πορτοφολιού το καθιστούν ένα τυπικό πορτοφόλι.

6. Shark Skin Ανδρικό δερμάτινο πορτοφόλι:

καρχαρία-δέρμα-δέρμα-πορτοφόλι

Ένα δερμάτινο πορτοφόλι από καρχαρία είναι επιλογή πολλών. Και όταν πρόκειται για πορτοφόλια λευκού χρώματος, είναι επίσης μια δήλωση μόδας. Το δέρμα του καρχαρία είναι ισχυρότερο από τις μπότες περίπου 10 φορές περισσότερο. χρησιμοποιείται κυρίως σε βρεγμένα κοστούμια, πλεκτά μπουφάν και κοστούμια. Η υφή είναι επίσης ομαλά βοτσαλωτή που φαίνεται φοβερή. Τα πορτοφόλια από δέρμα ζώου αναγνωρίζονται ακόμη και ως τα πραγματικά ανδρικά πορτοφόλια. Λοιπόν, είναι θέμα επιλογής. υπάρχουν άνθρωποι που μάλιστα είναι κατά της θανάτωσης ζώων και της χρήσης του δέρματός τους.

7. Κομψό δερμάτινο ανδρικό πορτοφόλι:

κομψό-ανδρικό-δερμάτινο-πορτοφόλι

Ένα κομψό κόκκινο πορτοφόλι για άντρες φαίνεται φοβερό και μοντέρνο όταν χρησιμοποιείται από τις τσέπες. Το βλέμμα με ένα κόκκινο πορτοφόλι που κάνει όρθια κάνει την εικόνα σας να κάνει τον γύρο του διαδρόμου. Οι εσωτερικές τσέπες είναι εξίσου σημαντικές με την εξωτερική υφή. Δεν θα έχει καμία αξία αν δεν μπορεί να κρατήσει τίποτα σωστά. Μια ξεχωριστή θήκη για σημειώσεις και ταυτότητες και πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες κ.λπ. είναι αναμφίβολα ότι πρέπει να μεταφέρεται παντού, συμπεριλαμβανομένης της άδειας αυτοκινήτου και άλλων καρτών που είναι απαραίτητες στη καθημερινή ζωή..

8. Magnificent Leather Wallet Ανδρικά:

υπέροχο-ανδρικό-δερμάτινο-πορτοφόλι

Τα υπέροχα ανδρικά δερμάτινα πορτοφόλια έχουν μεγάλη γκάμα στην ποικιλία των σχεδίων όχι μόνο στην κατασκευή των εσωτερικών τσέπων αλλά και στο εξωτερικό. Οι άνθρωποι με μια επιλογή χειροτεχνίας θα έχουν μια έκπληξη με χειροποίητα πορτοφόλια με ποικιλία αν σχέδια. Τα αυτοκόλλητα πορτοφόλια είναι μια μεγάλη επιλογή μεταξύ τους. Σύμβολα συγκεκριμένων εικόνων, όπως αετοί, άγκυρες, πρόσωπα ζώων κλπ. Είναι μεταξύ αυτών των σχεδιασμένων πορτοφολιών για άνδρες.

9. Bill Folds Δερμάτινα ανδρικά πορτοφόλια:

bill-folds-doshh-leather-wallets

Τα Billfolds είναι ειδικά σχεδιασμένα πορτοφόλια που κατασκευάζονται με σκοπό να φέρουμε μαζί μας σημαντικά έγγραφα με ασφάλεια στις τσέπες. Τα εντυπωσιακά σχήματα είναι επίσης εντυπωσιακά και είναι εύκολο να μπουν μέσα στις τσέπες. Το στρογγυλό φινίρισμα και οι γωνίες με σπείρωμα το κάνουν να φαίνεται πιο ελκυστικό και ανθεκτικό. Ένα ειδικό κλιπ για τη στερέωση του πορτοφολιού για να παραμείνει κλειδωμένο σε μια ειδική λειτουργία σε πολλά πορτοφόλια.

10. Μαύρο δερμάτινο πορτοφόλι για άνδρες:

ανδρικό-μαύρο-διπλό-πορτοφόλι

Τριπλό και τριπλό πορτοφόλι και πορτοφόλια για άνδρες προορίζονται για άτομα με μεγάλη απασχόληση και πρέπει να έχουν μαζί τους πολλές νομικές κάρτες και έγγραφα. Αφήνοντας το κινητό χωριστά, υπάρχει μια ειδική τσέπη στο πορτοφόλι για τα πάντα. Χρήματα, νομίσματα, κάρτες. ακόμη και τα αεροπορικά εισιτήρια μπορούν να τοποθετηθούν όμορφα στις αντίστοιχες τσέπες διαφορετικού μεγέθους.

11. Καλύτερο δερμάτινο πορτοφόλι πολλαπλών χρήσεων για άνδρες:

best-multitasked-leather-wallet-for-men

Ένα δερμάτινο πορτοφόλι πολλαπλών εργασιών για άνδρες μπορεί να συναρμολογηθεί και να σχεδιαστεί ειδικά για να μεταφέρει σχεδόν όλα τα πράγματα που πρέπει να εκτελούνται καθημερινά. Οι ταυτότητες, οι κάρτες, τα μετρητά, ακόμη και τα κινητά έχουν μια τσέπη στο ειδικά σχεδιασμένο πορτοφόλι για τους ποδηλάτες και ακόμη και τους κολλέγους που θέλουν να δείχνουν ψύχραιμοι.

12. Χειροποίητο ιταλικό δερμάτινο πορτοφόλι για άνδρες:

χειροποίητο-ιταλικό-δερμάτινο-πορτοφόλι-για-άνδρες

Χειροποίητα δερμάτινα πορτοφόλια για άντρες είναι ειδικά επιλεγμένα για δώρο σε ξεχωριστά άτομα. Ο ανδρικός σχεδιασμός ενδυμάτων στο πορτοφόλι ξεχωρίζει ανάγλυφα δίνοντας εξαιρετικό αντίκτυπο. Πολλοί ηλικιωμένοι θα λατρέψουν επίσης να χρησιμοποιούν ένα τόσο όμορφα κατασκευασμένο πορτοφόλι.

13. Δερμάτινα πορτοφόλια ποδηλάτων:

δερμάτινα ποδηλάτες-πορτοφόλια

Τα πορτοφόλια της Biker έχουν σχεδιαστεί με προδιαγραφές με ειδική αλυσίδα που μπορεί εύκολα να γαντζωθεί με τις ζώνες. Ένας ιδιαίτερος χώρος για όλα όσα μπορεί να χρειαστεί άμεσα ο ποδηλάτης. Σε τέτοια πορτοφόλια κατασκευάζεται ένας κάτοχος κλειδιού κατά προτεραιότητα, μια τσέπη για κινητά, τσέπες για κάρτες και ειδικές τσέπες για μετρητά. Ναί; ένα πορτοφόλι με τέτοιες προδιαγραφές και μια δροσερή εμφάνιση θα αγαπήσουν οι ποδηλάτες.

14. Τα καλύτερα εξατομικευμένα πορτοφόλια για αυτόν:

καλύτερα εξατομικευμένα πορτοφόλια

Το να κάνετε ένα δώρο στον μπαμπά σας και να σκεφτείτε ένα πορτοφόλι τσέπης είναι μια όμορφη ιδέα. Οι άνθρωποι χαράζουν γραπτά στο δέρμα του πορτοφολιού δίνοντας ένα όμορφο μήνυμα στον ιδιοκτήτη. Αυτά είναι προσαρμοσμένα πορτοφόλια που κατασκευάζονται σύμφωνα με τη σειρά τους. Τέτοια πορτοφόλια είναι επίσης με όμορφα γλυπτά στο εξωτερικό και καλή εγκατάσταση στις τσέπες στο εσωτερικό.

15. Vintage Ανδρικά Δερμάτινα Πορτοφόλια:

vintage-mens-wallet

Το Vintage πορτοφόλι είναι η επιλογή πολλών ανθρώπων. Η παλιά εμφάνιση κάνει μια εικόνα ενός πορτοφολιού που χρησιμοποιείται για πολλά χρόνια και είναι ένα περιουσιακό στοιχείο που περιέχει πολλά πράγματα. Συνήθως, η εμφάνιση τέτοιων vintage πορτοφολιών είναι σαν κλιπ αρχαίας εμφάνισης που συνδέονται και στα δύο εξώφυλλα. Το χρώμα του δέρματος είναι επίσης άθλιο και σκονισμένο. Οι άνθρωποι με γεύση vintage εμφανίσεις σίγουρα θα το λατρέψουν.

Έτσι, τα ανδρικά πορτοφόλια είναι σε πολλά σχέδια, ακόμη και από ύφασμα ή πλαστικό ή μπορεί να είναι κατασκευασμένα από άλλο βαρύ υλικό, η τρέλα των δερμάτινων πορτοφολιών και η εμφάνισή του δεν είναι ατελείωτη αγάπη γι ‘αυτό. Στο πρώτο μέρος, οι άνδρες μεταφέρουν επίσης τόσα πολλά αξεσουάρ, αλλά ένα πορτοφόλι είναι ότι πρέπει αναμφίβολα. Η εικόνα των ανδρών μπορεί επίσης να επισημανθεί με τον τύπο πορτοφολιού που φέρει, ένα χοντρό ή λεπτό πορτοφόλι, δέρμα ή πλαστικό, σχεδιαστή ή απλό και κλασικό.

Τα δερμάτινα πορτοφόλια μπορεί να είναι σημάδι μιας εικόνας μάρκας που σας συνοδεύει. Οι άνθρωποι παρατηρούν ακόμη και αυτό που κουβαλάει μαζί του ένας άντρας στο πορτοφόλι του, φωτογραφίες των αγαπημένων τους ή μετρητά ή επαγγελματικές κάρτες και πιστωτικές κάρτες. Ένα πορτοφόλι μπορεί να είναι το προσωπικό περιουσιακό στοιχείο της ανδρικής υπογραφής.