15 Καλύτερα πορτοφόλια Clip Money για άνδρες σε δέρμα

Καθώς η βιομηχανία ένδυσης επεκτείνεται μέρα με τη μέρα, επεκτείνεται και η βιομηχανία αξεσουάρ. Στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμες ποικιλίες πορτοφολιών για άντρες, όπως διπλό διπλό πορτοφόλι, λεπτό και δροσερό πορτοφόλι, πορτοφόλι με βιβλία επιταγών και πολλά άλλα για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Το πορτοφόλι με κλιπ χρήματος είναι ειδικά σχεδιασμένο για να διατηρεί μετρητά καθώς και πλαστικά χρήματα και είναι κατασκευασμένο από διαφορετικά υλικά όπως μέταλλα, τιτάνιο, ίνες άνθρακα και μαγνητικά.

πορτοφόλια κλιπ χρημάτων

Τελευταία μοντέλα ανδρικών λεπτών πορτοφολιών με κλιπ χρημάτων:

Τα αντρικά θεωρούνται το πιο απαιτητικό και επιλεκτικό κομμάτι της αγοράς σε σύγκριση με το γυναικείο φύλο λόγω των ανατριχιαστικών απαιτήσεών τους. Ιδού λοιπόν οι διαφορετικοί τύποι Money clip Wallets για άνδρες.

1. Δερμάτινο πορτοφόλι τσέπης μπροστά με κλιπ χρήματος:

δερμάτινο-μπροστινό-τσέπη-χρήμα-κλιπ-πορτοφόλι

Παράγεται από την Alpine Swiss για άτομα που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ το λεπτό πορτοφόλι Pocket. Αποτελείται από τρεις υποδοχές για τη διατήρηση λογαριασμών, καρτών και δελτίων ταυτότητας και έρχεται σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις του μαύρου και του καφέ. Η ποιότητα αυτού του πορτοφολιού μπορεί να βιωθεί μέσω της λεπτομερούς ραφής του στις επιφάνειες.

2. Πορτοφόλι Dosh Men’s Embossed Money Clip:

πορτοφόλι dosh-mens-ανάγλυφο-χρήμα-κλιπ

Αυτό είναι το καλύτερο πορτοφόλι κλιπ χρήματος, διότι αποτελείται από 6 υποδοχές που μπορούν να χωρέσουν όλα τα απαραίτητα αντικείμενα που απαιτούνται από ένα άτομο, όπως χρήματα, χαρτιά, κάρτες κ.λπ. εξαιρετικά ανθεκτικό. Οι προδιαγραφές που το κάνουν καλύτερο είναι ότι είναι ένα αδιάβροχο πορτοφόλι.

3. Πορτοφόλι Carhartt Long Neck Money Clip:

carhartt-long-neck-money-clip-wallet

Αυτό το δερμάτινο πορτοφόλι με κλιπ χρήματος είναι λεπτό και κλασικό σε σχεδιασμό. Αποτελείται από έξι υποδοχές με ένα κύριο διαμέρισμα που επιτρέπουν στα άτομα να διατηρούν τις επαγγελματικές τους κάρτες μαζί με ταυτότητες. Αυτό το δερμάτινο κλιπ για πορτοφόλι αποδείχθηκε καλύτερο για επιχειρηματίες και διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα.

4. Πορτοφόλι Fine Leather Magnetic Money Clip:

πορτοφόλι από λεπτό δέρμα-μαγνητικό-χρήμα-κλιπ

Αυτό το ανδρικό πορτοφόλι με κλιπ χρημάτων παράγεται από συλλογές εφαρμογών Τ. Είναι κατασκευασμένο από faux δέρμα και διαθέτει 3 υποδοχές, συμπεριλαμβανομένων δύο στο πίσω μέρος και μία τεράστια υποδοχή για την αποθήκευση των καρτών. Αποτελείται επίσης από μαγνητικό κλιπ για αποθήκευση χρημάτων.

5. Classic Silver Cash Money Clip Wallet:

κλασικό-ασημί-μετρητά-χρήματα-κλιπ-πορτοφόλι

Αυτό το πορτοφόλι χρήματος από την Alaska Bear (R) δεν είναι ένα πραγματικό πορτοφόλι αλλά είναι πολύ γνωστό για την κομψή και σχεδιαστική του εμφάνιση μαζί με το στυλ του. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα που αυξάνει την ανθεκτικότητά του και είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμο, δηλαδή μπορεί κανείς να προσαρμόσει το πάχος ανάλογα με τις ανάγκες τους.

6. Adamant Wallet with Money Clip:

ανυποχώρητο-χρήμα-κλιπ-πορτοφόλι

Αυτό το πορτοφόλι κλιπ χρήματος είναι ένας τέλειος συνδυασμός αντοχής, εύχρηστου και φθηνότητας. Είναι κατασκευασμένο από δέρμα και διαθέτει ένα μικρό κλιπ για την αποθήκευση λογαριασμών, σημαντικών χαρτιών και πλαστικών καρτών. Είναι καλύτερο για τους άνδρες που παραμένουν πάντα σε περιοδείες για την επιχείρησή τους.

7. Τυπωμένο πορτοφόλι Grain Cowhide Leather Money Clip:

τυπωμένο-σιτηρά-δέρμα αγελάδας-δέρμα-χρήμα-κλιπ-πορτοφόλι

Αυτό το πορτοφόλι με κλιπ χρήματος είναι φτιαγμένο με λεπτότητα από επιδέξιους και εξαιρετικούς τεχνίτες από την Ινδία και έρχεται σε δύο αποχρώσεις μαύρο και καφέ. Αποτελείται από 5 υποδοχές για την αποθήκευση βασικών καρτών και ταυτότητας και σημαντικών λογαριασμών. Είναι ο καλύτερος συνδυασμός faux και δέρματος που αυξάνει την αντοχή και την απόδοσή του.

8. Hide Stitch Genuine Money Clip Wallet for Men:

hide-stitch-men-genuine-money-clip-wallet

Αυτό το πορτοφόλι ανδρικό κλιπ 8 κουλοχέρηδων είναι ελαφρύ σε βάρος και μακράς διαρκείας. Είναι ένα τέλειο αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας και έχει πολύ χαμηλό κόστος.

9. Πορτοφόλι Bosca Leather Front Money Clip:

bosca-leather-front-money-clip-wallet

Αυτό το πορτοφόλι από τσέπη από μπροστινή τσέπη από δέρμα είναι γνωστό για τον λεπτομερή σχεδιασμό και τις βελονιές του. Διαθέτει 4 υποδοχές για αποθήκευση καρτών και δύο εσωτερικές τσέπες. Το κύριο αξιοθέατο αυτού του πορτοφολιού κλιπ είναι το χρώμα του πορτοφολιού που προσθέτει ένα πλούσιο χαρακτηριστικό προσωπικότητας στη αντρική συλλογή.

10. Πορτοφόλι Distil Union Money Clip:

distil-union-money-clip-wallet

Ο στόχος της Distil Union είναι να δημιουργήσει έναν πιο έξυπνο τρόπο μεταφοράς λιγότερων χρημάτων. Αυτό το διπλό πορτοφόλι για άνδρες επιτρέπει σε ένα άτομο να βγάλει μια δέσμη καρτών πιέζοντας το δερμάτινο λουρί. Το καλύτερο που έχει αυτό το πορτοφόλι αποτελείται από μία υποδοχή για την απόκρυψη των σημαντικών καρτών.

11. Stainless Steel Slim Money Clip Wallet by SHARKK (R):

πορτοφόλι από ανοξείδωτο ατσάλι-λεπτό-χρήμα-κλιπ

Αυτό το ασημένιο πορτοφόλι κλιπ Money είναι το καλύτερο για όσους θέλουν να φέρουν μετρητά για άμεση χρήση. Αποτελείται από ανοξείδωτο ατσάλι και οι άκρες αυτού του πορτοφολιού είναι στρογγυλές και προσφέρουν απαλή και κομψή ενδυμασία σε αυτό το πορτοφόλι.

12. Tumi Monaco Leather RFID Money Clip Wallet:

tumi-monaco-leather-rfid-money-clip-wallet

Αυτό το δερμάτινο πορτοφόλι με κλιπ χρήματος διαθέτει 2 υποδοχές και τσέπη για να αποθηκεύσετε τους βασικούς λογαριασμούς και τα αντικείμενά σας. Αυτό το πορτοφόλι είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και συμπαγές και διαθέτει μια αυστηρή λειτουργία προστασίας που προστατεύει την κάρτα από κλέφτες και πορτοφολάδες.

13. Δερμάτινο ελαστικό πορτοφόλι Clip Money για μπροστινή τσέπη:

δέρμα-ελατήριο-χρήμα-κλιπ-μπροστινό-τσέπη-πορτοφόλι

Η καλύτερη επιλογή μεταξύ των ανδρών είναι το δερμάτινο πορτοφόλι από ελαστικό κλιπ. Έχει απλό σχεδιασμό, αλλά προσφέρει χαρακτηριστικά όπως συμπαγή και κομψά στο άτομο που το χρησιμοποιεί. Το δέρμα που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του είναι λείο σε υφή. Αποτελείται από το παράθυρο της οθόνης το οποίο έχει 10 θέσεις, ώστε να μπορεί κάποιος να βάλει εύκολα την ταυτότητά του ή τις πιστωτικές του κάρτες.

14. Δερμάτινο πορτοφόλι Goson (R) με Money Clip:

gosonr-leather-money-clip-wallet

Αυτό το ανδρικό πορτοφόλι με κλιπ χρημάτων αποτελείται από 5 υποδοχές για αποθήκευση καρτών και βασικών λογαριασμών καθώς και μία διαφανή υποδοχή για παράθυρο ταυτότητας. Αυτό το πορτοφόλι είναι κατασκευασμένο από δέρμα εξαιρετικής ποιότητας από το The P&P Inc. που το καθιστά ισχυρό και ανθεκτικό.

15. Πορτοφόλι Gold and Silver Money Clip:

πορτοφόλι χρυσό-και-ασημί-χρήμα-κλιπ

Αυτό το πορτοφόλι κλιπ χρήματος είναι ένα μοναδικό στυλ πορτοφολιού. Το πορτοφόλι έχει πλήρη χωρητικότητα για την αποθήκευση καρτών. Αυτό το επιχρυσωμένο πορτοφόλι είναι η καλύτερη επιλογή για τον επιχειρηματία που δεν θέλει να βγάζει τις κάρτες του σε τακτική βάση. Έχει άκρες με καμπύλο σχήμα, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα να σκιστεί το παντελόνι.

Όλοι γνωρίζουν ότι όλα τα άτομα έχουν διαφορετικές επιλογές και προτιμήσεις όσον αφορά τη μόδα και τα αξεσουάρ. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε, αλλά ναι προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε τη συλλογή μας σύμφωνα με τα στυλ, τις προδιαγραφές και τις ανάγκες. Τα πορτοφόλια Money Clip για άνδρες λαμβάνουν μεγάλες φιλοφρονήσεις και έχουν υψηλή βαθμολογία λόγω της υφής και της σκοπιμότητάς τους.