9 κομψά σχέδια Funky Wallets για άνδρες και γυναίκες σε τάση

Τα funky πορτοφόλια για άνδρες και γυναίκες είναι μια καλή επιλογή αν θέλετε να μείνετε μακριά από τα παραδοσιακά πορτοφόλια. Τα πορτοφόλια τυπώνονται ως επί το πλείστον σε έντονες εκτυπώσεις που δείχνουν κάποια στάση. Επιλέξτε αυτά τα funky πορτοφόλια ως δώρα ή ακόμα και για τον εαυτό σας. Αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές που θα έχετε.

Τα πιο πρόσφατα και καλύτερα σχέδια Funky Wallets για Gentle and Ladies in Fashion:

Εδώ είναι τα κορυφαία 9 πορτοφόλια σε funky σχέδια.

1. Τυπωμένο Funky Wallet:

Τυπωμένα Funky Wallets

Επιλέξτε αυτό το funky εκτυπωμένο πορτοφόλι για παιδιά και κάντε τα κεφάλια να γυρίσουν. Το funky πορτοφόλι και το πορτοφόλι έχουν ένα υπέροχο ιδιόμορφο σχέδιο που είναι τυπωμένο στο μπροστινό μέρος. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι έντονα και ζωντανά και αυτό κάνει το πορτοφόλι να ξεχωρίζει. Ιδανικό για τους νέους, αυτά τα funky πορτοφόλια και πορτοφόλια εξυπηρετούν το σκοπό της διατήρησης της ασφάλειάς σας.

2. Studded Funky Wallet για γυναίκες:

Studded Funky Wallet για γυναίκες

Αυτό το υπέροχο funky πορτοφόλι για γυναίκες είναι ιδανικό για κορίτσια που αγαπούν το μεταλλικό στυλ. Το funky δερμάτινο πορτοφόλι έχει αφηρημένο σχέδιο τυπωμένο στο μπροστινό μέρος. Το πορτοφόλι είναι επίσης επενδεδυμένο με μεταλλικές χάντρες που του δίνουν μια άκρη. Το πτερύγιο που κλείνει επίσης το πορτοφόλι έχει μεταλλικές χάντρες που τοποθετούνται σε σχέδιο.

3. Πορτοφόλι Lego Funky:

Πορτοφόλι Lego Funky

Αν αγαπάτε το Lego τότε, αυτό το funky πορτοφόλι εμπνευσμένο από Lego είναι μόνο για εσάς. Το πορτοφόλι έρχεται σε έντονα χρώματα που είναι συνώνυμα των μπλοκ Lego. Αυτό το πορτοφόλι διαθέτει μια θήκη με φερμουάρ για να διατηρεί ανέπαφους τους λογαριασμούς και τις πιστωτικές σας κάρτες. Το πορτοφόλι είναι εξαιρετικά δροσερό και σίγουρα θα είναι το θέμα της πόλης.

4. Superhero Funky Wallet:

Πορτοφόλι Superhero Funky

Το ανδρικό funky πορτοφόλι παίρνει μια λαμπρή τροπή με αυτό το μοναδικό πορτοφόλι εμπνευσμένο από υπερήρωες. Το πορτοφόλι έχει το σχέδιο ή το λογότυπο οποιουδήποτε υπερήρωα σας αρέσει. Τα χρώματα είναι πολύ φωτεινά και έντονα και αυτό προσελκύει πολλούς νέους. Τα πορτοφόλια υπερήρωας είναι τα καλύτερα για να προστατεύετε τα χρήματά σας από εισβολείς.

5. Κάρτα Funky Wallet:

Κάρτα Funky Wallet

Εδώ είναι ένα υπέροχο γυναικείο funky πορτοφόλι. Το πορτοφόλι βασίζεται στην καρτ ποστάλ. Το μπροστινό μέρος έχει το σχέδιο του μπροστινού μέρους μιας κάρτας με χώρο για διεύθυνση και γραμματόσημα. Στο πίσω μέρος του πορτοφολιού υπάρχουν πολλές σφραγίδες τυπωμένες. Διαθέτει επίσης ένα φερμουάρ για να διατηρεί πολύτιμα αντικείμενα.

6. Zip Around Funky Wallet:

Zip Around Funky Wallet

Αυτό το υπέροχο funky πορτοφόλι για γυναίκες είναι ό, τι καλύτερο μπορείτε να αγοράσετε. Το πορτοφόλι ανοίγει με φερμουάρ σε ολόκληρη την έκτασή του. Αυτό δημιουργεί ένα άνοιγμα σε στυλ ακορντεόν και είναι εύκολο να διατηρήσετε τα πράγματά σας ασφαλή. Το πορτοφόλι έχει μια υπέροχη εκτύπωση πεταλούδας που είναι τυπωμένη σε ένα λεπτό μπεζ φόντο. Το πορτοφόλι διαθέτει καφέ δερμάτινο πτερύγιο που κουμπώνει.

7. Πορτοφόλι Snake Skin Funky:

Πορτοφόλι Snake Skin Funky

Αποκτήστε όλα αυτά ένα τρελό πορτοφόλι που είναι φτιαγμένο από δέρμα φιδιού και βαμμένο σε έντονα χρώματα. Το πορτοφόλι είναι καλύτερο για άντρες που αγαπούν την εξωτερική και την άγρια ​​πλευρά. Τα χρώματα είναι φωτεινά και δημιουργούν ένα πορτοφόλι δήλωσης. Επιλέξτε αυτό για ένα μοναδικό πορτοφόλι.

8. Cityscape Funky Wallet:

Cityscape Funky Wallet

Αυτό το γυναικείο funky πορτοφόλι είναι κάτι που μπορείτε να αγοράσετε από τα ταξίδια σας στο εξωτερικό. Έχει τυπωμένο το τοπίο της πόλης. Οι πιο διάσημες εκτυπώσεις είναι του Παρισιού, του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης κ.λπ. Επιλέξτε αυτά τα υπέροχα πορτοφόλια για τον εαυτό σας και νοσταλγείτε τις διακοπές που έχετε κάνει.

9. Εφημερίδα Print Funky Wallet:

Εφημερίδα Εκτύπωση Funky Wallet

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή για ένα funky πορτοφόλι είναι αυτό το πορτοφόλι εκτύπωσης εφημερίδων. Το μπροστινό πορτοφόλι έχει την εκτύπωση μιας σελίδας από την εφημερίδα που περιέχει φανταστικές ειδήσεις. Το πορτοφόλι είναι υπέροχο για όλους τους άνδρες που αγαπούν την αίσθηση των εφημερίδων. Είναι για όλες τις ηλικίες και αυτό το κάνει μια καλή αγορά ακόμη και ως δώρο.

Τα funky πορτοφόλια είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε κάτι διαφορετικό και δημιουργικό. Τα πορτοφόλια διαθέτουν άφθονες υποδοχές για κάρτες και λογαριασμούς. Οι εκτυπώσεις σε αυτά τα πορτοφόλια είναι συνήθως φωτεινές και έντονες.