Κορυφαία 9 προϊόντα ακμής για έγκυες γυναίκες

Όταν είστε έγκυος, οι ορμονικές αλλαγές είναι τόσο συχνές που το σώμα δεν μπορεί να προσαρμοστεί στην αλλαγή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα διάφορα ορατά αποτελέσματα, ένα από αυτά είναι ο σχηματισμός ακμής. Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο στο πρώτο και δεύτερο τρίμηνο και προκαλείται από την αυξημένη παραγωγή της ορμόνης, ανδρογόνου. Αυτή η ορμόνη αυξάνει την παραγωγή λαδιού και σμήγματος, μια κηρώδη ουσία, που φράζει τους πόρους στο δέρμα και οδηγεί στο σχηματισμό ακμής. Δεδομένου ότι η ακμή είναι ανεπιθύμητη ανά πάσα στιγμή, υπάρχουν εύκολες και ασφαλείς μέθοδοι για να απαλλαγείτε από την ακμή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Προϊόντα ακμής για έγκυες γυναίκες

Τα καλύτερα προϊόντα ακμής για έγκυες γυναίκες:

Bare Minerals Blemish Therapy:

Προϊόντα ακμής για έγκυες γυναίκες BareMinerals Blemish Therapy

Η παρουσία ορυκτού θείου σε γυμνά ορυκτά Blemish Therapy βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής. Επιπλέον, είναι επίσης εξαιρετικά αποτελεσματικό στην απόκρυψη διαρροών.

Kiss My Face Exfoliating Face Wash:

Προϊόντα ακμής για έγκυες γυναίκες Kiss My Face Exfoliating Face Wash

Το Kiss My Face’s Exfoliating Face Wash είναι απολύτως φυσικό, χρησιμοποιώντας συστατικά όπως το πράσινο τσάι και φυσικά οξέα φρούτων. Το πράσινο τσάι είναι διάσημο για τις απολεπιστικές του ιδιότητες και τα φυσικά οξέα φρούτων είναι εξαιρετικά καρποφόρα για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος. Αυτό το πλύσιμο προσώπου σας βοηθά να απαλλαγείτε από την ακμή πολύ εύκολα, καθαρίζοντας τους πόρους, το αποτέλεσμα του οποίου είναι ένα λαμπερό, λαμπερό πρόσωπο!

Desert Essence Natural Tea Tree Oil Facial Cleansing Pads:

Μαξιλάρια καθαρισμού προσώπου Desert Essence Natural Tea Tree Oil

Το Tea Tree Oil είναι πολύ γνωστό για την καταπολέμηση της ακμής και των κηλίδων. Ένα ενεργό συστατικό στο Dessert Essence Cleansing Pads, είναι τέλειες λύσεις για το πρόβλημα της ακμής σας καθώς απαλλάσσουν από το υπερβολικό λιπαρό και το σμήγμα, χαρίζοντάς σας ένα δέρμα χωρίς ακμή.

Ενυδατική λοσιόν Burt’s Bees Acne Solutions:

Ενυδατική λοσιόν Burt's Bees Acne Solutions

Ένα από το τέλειο φως για τις ενυδατικές κρέμες του δέρματος, η Burt’s Bees Acne Solutions Lotion κάνει θαύματα για λιπαρό δέρμα και βοηθά πολύ στην καταπολέμηση των κηλίδων. Το εκχύλισμα φλοιού ιτιάς που υπάρχει σε αυτή τη λοσιόν είναι ιδιαίτερα ευεργετικό στην καταπολέμηση της ακμής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Πλύσιμο προσώπου Belli Anti-Bemish:

Προϊόντα ακμής για έγκυες γυναίκες - Πλύσιμο προσώπου Belli Anti -Bemish

Η απουσία τόσο του σαλικυλικού οξέος όσο και του υπεροξειδίου του βενζοϋλίου καθιστά το Belli’s Anti-Blemish Facial Wash ένα από τα καλύτερα απολεπιστικά που διατίθενται στην αγορά. Περιέχει εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, φλούδα λεμονιού και αγγούρι, τα οποία συμβάλλουν στην καταπολέμηση των βακτηρίων και λειτουργούν ως αντιοξειδωτικά, μειώνοντας έτσι την παραγωγή ακμής.

The Body Shop Tea Tree Foaming Cleanser:

Το Body Shop Tea Tree Foaming Cleanser

Το Body Shop φημίζεται για την τεράστια γκάμα προϊόντων του που περιέχουν το ισχυρό Tea Tree Oil, τα οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμα για την καταπολέμηση κηλίδων και ακμών. Αυτό αποτρέπει επίσης μελλοντικές εκρήξεις ακμών, και είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα για την ακμή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Scrub Burt’s Bees Natural Acne Solutions Solutions:

Scrub Burt's Bees Natural Acne Solutions Solutions

Η ικανότητα απολέπισης του νεκρού δέρματος χωρίς να ξηραίνει το δέρμα είναι μία από τις πολλές ειδικότητες του Burt’s Bees Natural Acne Scrub. Η παρουσία εκχυλίσματος φλοιού ιτιάς βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής με τεράστιο τρόπο και επίσης αποτρέπει τυχόν μελλοντικές εκρήξεις.

Kis Oils 100 Tea Tree Oil:

Προϊόντα ακμής για έγκυες γυναίκες - Kis Oils 100 Tea Tree Oil

Αν το στυλ σας είναι απόλυτα φυσικό με τα προϊόντα, το Kis Oils 100 Tea Tree Oil κάνει θαύματα για εσάς. Απλώς θα εξαφανίσει τις ατέλειες σας! Επιπλέον, είναι εξαιρετικά φθηνό και έτσι μια από τις έξυπνες επιλογές για την ακμή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Cetaphil Απαλό καθαριστικό δέρματος:

Cetaphil Απαλό καθαριστικό δέρματος

Η παρουσία πολύ λίγων συστατικών που βλάπτουν το δέρμα, το Cetaphil’s Gentle Skin Cleanser είναι το αγαπημένο στους δερματολόγους. Δεν έχει άρωμα και είναι χρήσιμο και κατά τις αποστροφές του πρώτου τριμήνου.

Ποιος θα φανταζόταν ότι η αφαίρεση ακμής θα ήταν τόσο ασφαλής και τόσο εύκολη! Πείτε αντίο στην ακμή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!