Πώς να απαλλαγείτε από τα σπυράκια ιδρώτα;

Τα σπυράκια είναι πάντα μια ανησυχία για όλους γιατί δεν φαίνεται μόνο άσχημο στο πρόσωπό σας αλλά δείχνει ότι υπάρχει κάτι που δεν είναι σωστό με το σύστημά σας. Η θερμότητα είναι η κύρια αιτία των πιο συνηθισμένων σπυριών και λόγω της θερμότητας τα σπυράκια τείνουν να εξαπλώνονται εύκολα. Τα σπυράκια είναι ενοχλητικά και ερεθίζουν το δέρμα καίγοντας και πονώντας σε στιγμές που μεγαλώνουν πολύ. Τα σπυράκια φαίνονται επίσης εντελώς αντικοινωνικά και αναγκάζουν τους ανθρώπους να παραμείνουν στο σπίτι τους μέχρι να υποχωρήσουν. Αν και τα σπυράκια υποκινούνται από τον ιδρώτα, είναι πολύ εύκολο να απαλλαγείτε εάν γνωρίζετε τον σωστό τρόπο.

Πώς να απαλλαγείτε από τα σπυράκια ιδρώτα:

Υπάρχουν μερικές υπέροχες θεραπείες στο σπίτι για να απαλλαγείτε από τα σπυράκια ιδρώτα που είναι οικονομικά και εύκολο να βρεθούν. Αυτές οι θεραπείες στο σπίτι είναι πολύ αποτελεσματικές στην καταπολέμηση των σπυριών του ιδρώτα και δίνονται λεπτομερώς παρακάτω-

Πώς να απαλλαγείτε από τα σπυράκια ιδρώτα

Μάσκα μαγειρικής σόδας:

Η μάσκα μαγειρικής σόδας είναι ο καλύτερος τρόπος για τη θεραπεία των σπυριών ιδρώτα στο δέρμα χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα. Για να φτιάξετε μια μάσκα μαγειρικής σόδας το μόνο που χρειάζεστε είναι μαγειρική σόδα και νερό. Αρχικά χρειάζεστε μια καλή ποσότητα μαγειρικής σόδας την οποία πρέπει να αναμίξετε σε σχεδόν ίση ποσότητα νερού, ώστε το μείγμα να είναι παχύ. Στη συνέχεια, εφαρμόστε αυτό το μείγμα στο πρόσωπό σας και περιμένετε για 20 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε το μείγμα με καθαρό νερό και στεγνώστε το πρόσωπό σας. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Πρόσεχε:

Η μαγειρική σόδα μπορεί να προκαλέσει κάψιμο των ματιών ή του δέρματος σας, επομένως να είστε προσεκτικοί, να δοκιμάζετε πάντα το διάλυμα στα χέρια σας πριν από τη χρήση, ώστε να είστε πάντα προσεκτικοί. Η μαγειρική σόδα δεν έχει μόνιμες ή μόνιμες επιδράσεις στο σώμα σας, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με λίγο λιγότερη ανησυχία. Προσπαθήστε να κρατάτε τα μάτια σας πάντα κλειστά, έτσι ώστε η μαγειρική σόδα να μην εισέρχεται, προκαλώντας έτσι καύση και ερεθισμό που είναι ένας ανεπιθύμητος παράγοντας όταν προσπαθείτε να απαλλαγείτε από τα σπυράκια ιδρώτα.

Βιταμίνη Α:

Η βιταμίνη Α είναι πολύ γνωστή για τη θεραπεία των σπυριών του ιδρώτα και έχει συνταγογραφηθεί από πολλούς δερματολόγους όλα αυτά τα χρόνια για την καταπολέμηση αυτού του επίμονου δερματικού προβλήματος. Τα σπυράκια προκαλούνται από ανεπάρκεια ορισμένης ποσότητας μεταλλικών στοιχείων στο δέρμα και στο σώμα σας και η βιταμίνη Α βοηθά στην πρόληψή του αυξάνοντας την ανθεκτικότητα των κυττάρων του δέρματός σας και επίσης δροσίζοντας το σώμα που αν ζεσταθεί προκαλεί σπυράκια ιδρώτα. Η βιταμίνη Α μπορεί να καταποθεί άμεσα με τη βοήθεια φαρμάκων που έχει συνταγογραφηθεί από γιατρό ή μπορεί να καταναλωθεί μέσω φρούτων και λαχανικών. Ένα πολύ γνωστό φρούτο πλούσιο σε βιταμίνη Α είναι τα μήλα, επομένως η κατανάλωση μήλων καθημερινά θα σας βοηθήσει στην καταπολέμηση των σπυριών.

Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα:

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καταπολεμήσετε γρήγορα τα σπυράκια του ιδρώτα σας. Τα λιπαρά οξέα βοηθούν στην καταπολέμηση της περίσσειας οξέος που συσσωρεύεται στο σώμα σας και βοηθά στη διάσπαση της περίσσειας συσσώρευσης λίπους, το οποίο με τη σειρά του βοηθά στην πρόληψη της συσσώρευσης σπυριών. Τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα διατίθενται σε φαρμακευτική μορφή και μπορούν να συνταγογραφηθούν από εσάς από ιατρό και είναι επίσης διαθέσιμα σε τρόφιμα όπως τα ψάρια που είναι μια φυσική μορφή ωμέγα 3. Τρώτε αρκετή ποσότητα ψαριού κάθε εβδομάδα για να καταναλώσετε ωμέγα 3 που θα με τη σειρά σας θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε τα σπυράκια του ιδρώτα σας.

Αφθονο νερό:

Προσπαθήστε να πίνετε τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό καθημερινά, ο οποίος είναι ο τέλειος τρόπος καταπολέμησης των σπυριών του ιδρώτα. Τα σπυράκια ιδρώτα προκαλούνται από τη συσσώρευση θερμότητας στο σώμα, την οποία το νερό μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη όταν καταναλώνεται. Όσο πιο καθαρό διατηρείτε το στομάχι σας τόσο καλύτερα θα είναι.