9 Κομψές ιδέες κοντής αλογοουράς για φυσικά μαλλιά

Οι αλογοουρές δεν είναι μόνο για προπονήσεις στο σχολείο ή στο γυμναστήριο. Είναι το πιο εύκολο χτένισμα που επιτυγχάνεται, γιατί το μόνο που χρειάζεται είναι ένα λαστιχάκι. Παρά το γεγονός ότι είναι μια βολική επιλογή, οι αλογοουρές είναι ευέλικτες και σίγουρα δεν απευθύνονται σε άτομα με μακριά μαλλιά. Ακολουθεί μια ματιά στα εννέα καλύτερα χτενίσματα αλογοουράς για κοντά μαλλιά.

9 χαριτωμένες αλογοουρές για κοντά μαλλιά:

1. The Messy Bouffant Ponytail:

Χαριτωμένες αλογοουρές για κοντά μαλλιά

Μια αλογοουρά δεν χρειάζεται πάντα να είναι πρωταρχική και σωστή για να δείχνει κομψή. Επίσης, δεν χρειάζεται να εξαφανιστεί πίσω από το κεφάλι μόνο και μόνο επειδή κάποιος έχει κοντά μαλλιά. Λαμβάνοντας υπόδειξη από το περίφημο στυλ Bardot είναι αυτό το ακατάστατο μπουφάν. Περιλαμβάνει πολύ βούρτσισμα πλάτης για να πάρει αυτό το βλέμμα. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να προσθέσετε υπερβολικό όγκο, τότε το μόνο που χρειάζεται για να προσθέσετε μια ένδειξη δράματος στο στυλ σας.

2. Η κοντή κοντή αλογοουρά:

χαριτωμένες κοντές αλογοουρές

Εάν κάποιος έχει πραγματικά κοντά μαλλιά που δεν μαζεύονται όλα σε μια αλογοουρά, και μετά προσθέστε λίγη υφή στα μαλλιά σας για να δημιουργήσετε κάποια κίνηση. Μετά το στέγνωμα, τραβήξτε πίσω τα μαλλιά σε μια αλογοουρά. Όσα μαλλιά δεν φτάνουν αφήστε τα να πέσουν. Τώρα για όλα αυτά τα χαλαρά μαλλιά, στρίψτε τα σε τσαμπιά και στερεώστε τα με μπόμπι καρφίτσες. Στη συνέχεια, τελειώστε τακτοποιημένα όλα τα πάντα-πάντα με σπρέι μαλλιών. Είναι χαριτωμένο αλλά εντελώς κομψό.

3. Χαριτωμένες λείες αλογοουρές:

εύκολη αλογοουρά για κοντά μαλλιά

Αυτή η εμφάνιση πραγματοποιήθηκε αβίαστα από τον Rooney Mara στις Χρυσές Σφαίρες. Πολύ απλό αλλά εξαιρετικά γυαλισμένο, αυτό το βλέμμα αποδεικνύει ότι δεν χρειάζονται μακριά μαλλιά για να δείχνουν εκλεπτυσμένοι στο κόκκινο χαλί. Για αυτό το βλέμμα απλώς πλάγια μέρος των μαλλιών σας και μαζέψτε τα σε μια αλογοουρά. Εάν τα μαλλιά σας δεν είναι ίσια στο πόκερ, χρησιμοποιήστε ένα επίπεδο σίδερο σε μέτρια φωτιά.

4. Spiky Ponytails:

Το στυλ έχει να κάνει με τη στάση. Σε αυτήν την εικόνα, η Cameron Diaz προσθέτει ωμό και άκρη στην ταπεινή αλογοουρά. Είναι πικάντικο στο τέλος και το μπροστινό μέρος έχει υφή για να προσθέσει λίγο όγκο. Χωρίς φασαρία και τακτοποιημένο, αυτό το στυλ δίνει έμφαση στο λαιμό και στις ωμοπλάτες σας. Βεβαιωθείτε ότι το μπροστινό τμήμα φαίνεται στρογγυλεμένο και όχι τεντωμένο.

5. Ανεστραμμένες αλογοουρές:

χαμηλή ανεστραμμένη αλογοουρά κοντά μαλλιά

Οι αλογοουρές μπορούν να είναι κομψές στη δουλειά και όχι μόνο το σημάδι ότι είστε στην ουρά για το επόμενο διάλειμμα για καφέ. Θα πρέπει λοιπόν να ισορροπεί μεταξύ δομημένου και άκαμπτου. Συγκεντρώστε όλα τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά και αναστρέψτε τα στη μέση. Καλύτερο για αμβλύ κομμένα κοντά μαλλιά καθώς διατηρεί τα χαλαρά μαλλιά στο ελάχιστο.

6. Αλογοουρά με κτυπήματα:

κοντή χαμηλή αλογοουρά με κτυπήματα

Μερικοί στιλίστες λένε ότι οι αλογοουρές είναι η απάντηση ενός τεμπέλη κοριτσιού σε ένα χαριτωμένο χτένισμα. Σε αυτή την περίπτωση, κάποιος θα έπρεπε σκόπιμα να το κάνει να μοιάζει σαν να ανασύρθηκε την τελευταία στιγμή. Σε αυτή την εικόνα το κουτάλι Reese Wither επιτυγχάνει ακριβώς αυτό. Η ακαταμάχητη γοητεία της το κάνει πιο χαριτωμένο. Τα κτυπήματα φροντίζουν όλη τη στρώση και την υφή στο τμήμα της κορώνας. Απλά αφήστε τα να χαλαρώσουν απρόσεκτα και χρησιμοποιήστε λίγο σπρέι μαλλιών για να διατηρηθεί έτσι.

7. Twisted Messy Crown Tails:

Θέλετε να αυξήσετε το χαριτωμένο πηλίκο σας; Δοκιμάστε αυτές τις στριμμένες ακατάστατες ουρές κορώνας. Είναι μια διασκεδαστική εκδοχή για τις αυθεντικές πλεξίδες. Απλά στρίψτε τα και ασφαλίστε τα με πολύχρωμα αξεσουάρ μαλλιών. Δεν χρειάζεται να είστε τακτοποιημένοι για να έχετε αυτό το διασκεδαστικό look.

8. The High Afro:

κοντά μαλλιά με ψηλή αλογοουρά

Αυτή η εμφάνιση ταιριάζει σε εκείνους με περμανάντ ή φυσικά σγουρά μαλλιά. Απλώς μαζέψτε τα μαλλιά σας σε μια ψηλή αλογοουρά. Είναι χαριτωμένο, διασκεδαστικό και εξαιρετικά βολικό. Αυτό μπορεί να είναι ένα τέλειο χτένισμα στην παραλία.

Διαβάστε: akeεύτικες επεκτάσεις αλογοουράς

9. Η μίνι αλογοουρά:

Χτενίσματα αλογοουρά για κοντά μαλλιά 9

Αυτή είναι μια άλλη καυτή ματιά στο κόκκινο χαλί. Είναι κομψό και πρακτικό και χρειάζεται πραγματικά 5 λεπτά για να το βγάλεις. Βοηθά στη δημιουργία της ψευδαίσθησης των βαριών πλευρικών κτυπήματος με τα μαλλιά που βρίσκονται έξω από την αλογοουρά. Καδράρει το πρόσωπο προσθέτοντας θηλυκή χάρη και πολυπλοκότητα.

Τα κοντά μαλλιά έχουν πολλές επιλογές στα χτενίσματα. Ξεκινήστε λοιπόν να πειραματίζεστε και να είστε στιλάτοι.