Κορυφαία 6 χρυσά πρόσωπα για λιπαρό δέρμα

Ο χρυσός δεν χρησιμοποιείται μόνο στην κατασκευή κοσμημάτων και μπιχλιμπιδιών για τα φεστιβάλ, αλλά ένα μεγάλο μέρος αυτού του χρυσού αποθηκεύεται για το χρυσό εσείς, όπου μέταλλα όπως ο χρυσός έχουν βρεθεί ότι είναι ρητά καλά για το δέρμα σας, ειδικά για τους λιπαρούς τύπους.

χρυσά προσώπου για λιπαρό δέρμα

Η Ινδία ήταν πάντα πρόθυμη να χρησιμοποιήσει βιολογικά παρά εμπορικά. Τώρα δεν μπορούμε να λιώσουμε τον χρυσό και να τον τρίψουμε στο δέρμα μας και ως εκ τούτου, μερικοί από τους παλαίμαχους κοσμετολόγους ανακάλυψαν τον απλούστερο τρόπο για να ενσωματώσετε τον χρυσό στο καθεστώς περιποίησης ομορφιάς σας. Αυτά έρχονται σε μπουκάλια που κατασκευάζονται στο εμπόριο αλλά είναι όλα βιολογικά και εύκολα αποτελεσματικά.

Πώς ωφελεί το χρυσό προσώπου:

Πριν προχωρήσουμε στα διάφορα εμπορικά προϊόντα πρέπει να γνωρίζουμε πώς ο χρυσός θα μας βοηθήσει στις δερματικές μας ανησυχίες. Τώρα ο χρυσός είναι ένα από τα πιο μαλακά τροποποιήσιμα μέταλλα και αυτό όταν κάνετε μασάζ στο δέρμα σας θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τη ροή του αίματός σας. Επίσης, ο χρυσός έχει ανακοινωθεί ως ένας κλασικός τρόπος απομάκρυνσης τοξινών όπου η τριβή κατά τη διάρκεια του μασάζ προκαλεί τις τοξίνες από κάτω να κολλήσουν στο στρώμα του χρυσού. Εκτός από αυτό, η ανανέωση των κυττάρων του δέρματος και η αντιγήρανση μπορούν να συγκρατηθούν με χρυσό καθώς αναζωογονεί και αναζωογονεί το δέρμα σας.

Χρυσά πρόσωπα για λιπαρό δέρμα:

Εδώ είναι τα 9 καλύτερα χρυσά προσώπου για λιπαρό δέρμα.

1. VLCC Gold Face για λιπαρό δέρμα:

VLCC χρυσό κιτ προσώπου

Το κιτ VLCC διατίθεται σε τέσσερις σωλήνες, τη χρυσή μάσκα peel off, τη χρυσή κρέμα, το χρυσό τζελ και το χρυσό τρίψιμο. Η συσκευασία μαζί με χρυσό 24 καρατίων περιέχει την ουσία του κουρκουμά και του λεμονιού που ωφελεί το δέρμα σας και φωτίζει και φωτίζει το δέρμα σας. Το χρυσό τζελ έρχεται με εκχυλίσματα από καρύδι που διατηρούν το δέρμα σας θρεπμένο και περιποιημένο.

2. Nature’s Essence Gold Face για λιπαρό δέρμα:

Σετ προσώπου Natures thelb gold

Μαζί με τα εκχυλίσματα χρυσού, η φύση της φύσης περιέχει μέντα που αναζωογονεί το δέρμα σας από τα κυτταρικά επίπεδα, έτσι ώστε οι ανοιχτοί πόροι να ψύχονται και να κλείνονται έτσι ώστε οι τοξίνες να μην μπορούν να τις αντικαταστήσουν. Αυτό είναι το καλύτερο χρυσό πρόσωπο για λιπαρό δέρμα.

3. Shahnaz Husaain Gold Face για λιπαρό δέρμα:

Σετ προσώπου από χρυσό Shahnaz

Το κιτ προσώπου 24 καρατίων Shahnaz Hussain θα λειτουργήσει ομαλά στο δέρμα σας, όπου το ενυδατικό τζελ μαλακώνει το τραχύ και στεγνό πέρασμα του δέρματος, ενώ το χρυσό scrub σας βοηθά να αντιμετωπίσετε την αντιγήρανση και το γκριζάρισμα του δέρματος. Στη συνέχεια, υπάρχει το gel λάμψης ειδικά σχεδιασμένο για τη φωτεινότητα του δέρματος και τη μείωση των κηλίδων.

4. Ayurveda’s Instant Glow Gold Facial For λιπαρό δέρμα:

Σετ προσώπου με χρυσή λάμψη της Αγιουρβέδα

Πρόκειται για ένα εκτεταμένο κιτ προσώπου της Ayurveda, το οποίο είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα και περιζήτητα ρουτίνα περιποίησης ομορφιάς. Το κιτ περιέχει πέντε διαφορετικά προϊόντα. Το κράμα μασάζ και ο ενυδατικός ορός λειτουργεί στα εσωτερικά κύτταρα για να σας δώσει μια καλή κυκλοφορία αίματος αναμεμειγμένη με απαλό αναζωογονημένο δέρμα. Το καθαριστικό και το scrub σας βοηθούν να απαλλαγείτε από τις απαραίτητες τοξίνες και βρωμιά και η μάσκα στο τέλος σας αφήνει άψογη επιδερμίδα. Αυτό είναι το καλύτερο χρυσό πρόσωπο για λιπαρό δέρμα.

5. Lotus Herbals Radiant Gold Face για λιπαρό δέρμα:

Σετ προσώπου Lotus herbals Radiant gold

Πάρτε μια πρόκληση ανανέωσης τριάντα λεπτών με το λαμπερό χρυσό κιτ προσώπου Lotus Herbals και δεν θα απογοητευτείτε ποτέ. Πρόκειται για ένα κιτ προσώπου άμεσης λάμψης με χρυσή λάμψη από τη Lotus που αποτελείται από το καθαριστικό για να απαλλάξει το πρόσωπό σας από τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ ή τοξίνης και η κρέμα μασάζ και η μάσκα λάμψης λειτουργούν στη φωτεινότητα του δέρματος. Υπάρχει επίσης ένας ενεργοποιητής ακτινοβολίας.

6. Oxy Glow Gold Face για λιπαρό δέρμα:

Σετ προσώπου Oxyglow gold

Όπως και τα υπόλοιπα κιτ προσώπου και εδώ, θα βρείτε ένα χρυσό καθαριστικό, μια χρυσή ενυδατική κρέμα με scrubber και gel, χωρίς να ξεχνάτε το πακέτο προσώπου. Αυτή είναι η τέλεια επιλογή σας για αφαίρεση μαυρίσματος, όπου μπορείτε να αποκομίσετε τα οφέλη του χρυσού για να ανανεώσετε το απαλό και ελαστικό δέρμα σας. Ανακατεμένο με τα απαραίτητα μέλι, το δέρμα σας θα ανακτήσει την υγιή του εμφάνιση σε χρόνο μηδέν.

χρυσά προσώπου για λιπαρό δέρμα