Βαθύς καθαρισμός προσώπου – πώς να το κάνετε και οφέλη

Ένα ευρωπαϊκό πρόσωπο ή βαθύ καθαρισμό προσώπου δεν είναι μόνο το συνηθισμένο σας πρόσωπο. Οι άνθρωποι που έχουν ακμή και λιπαρά προβλήματα δέρματος μπορούν να περάσουν από αυτόν τον καθαρισμό προσώπου, καθώς θα είναι πιο αποτελεσματικό γι ‘αυτούς. Σε σύγκριση με άλλες θεραπείες προσώπου, ο βαθύς καθαρισμός του προσώπου καθαρίζει ελάχιστα το πρόσωπο. Θα βοηθήσει στην απομάκρυνση όλων των ειδών των μαύρων στίξεων και των λευκών στίξεων και θα απαλλάξει το δέρμα από κάθε είδους εξωτερική ρύπανση.

Πώς να εκτελέσετε βαθύ καθαρισμό προσώπου?

Μπορείτε εύκολα να περιποιηθείτε το δέρμα σας με βαθύ καθαρισμό προσώπου έχοντας κατά νου τα παρακάτω βήματα.

Βαθύς καθαρισμός προσώπου Πώς να το κάνετε και οφέλη

Βήμα 1:- Πλύσιμο και καθαρισμός:

Το πλύσιμο του προσώπου είναι η κύρια απαίτηση. Εάν το κάνετε αυτό μετά την επιστροφή στο σπίτι από τη δουλειά, τότε το πλύσιμο του προσώπου σας είναι υποχρεωτικό για την απομάκρυνση όλων των ρύπων. Ο καθαρισμός διαμορφώνει το δέρμα για να μαγνητίσει τις συνέπειες που πρόκειται να λάβουν χώρα. Για καλύτερο καθαρισμό, δέστε τα μαλλιά σας στο πίσω μέρος και πλύνετε το πρόσωπο σωστά για να ρίξετε κάθε είδους μακιγιάζ.

Βήμα 2:- Απολέπιση:

Η απολέπιση είναι η διαδικασία απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων του δέρματος από το πρόσωπό σας. Αυτή η διαδικασία θα δώσει στο δέρμα μια φυσική λάμψη και θα σταματήσει το φράξιμο. Μπορείτε να κάνετε την απολέπιση στο σπίτι με το δικό σας απολεπιστικό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λιωμένη μπανάνα, απαλή καστανή ζάχαρη, κοκκοποιημένη ζάχαρη και χυμός λεμονιού.

Βήματα για να κάνετε ένα απολεπιστικό στο σπίτι:

  • Φέρτε 1 πολτοποιημένη μπανάνα, 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού, ένα τέταρτο κοκκοποιημένη ζάχαρη και μαλακή καστανή ζάχαρη και ανακατέψτε καλά.
  • Πάρτε μισή ντουζίνα φράουλες και αρκετή ποσότητα γάλακτος. Ανακατέψτε το καλά.
  • Πάρτε λίγο πλιγούρι βρώμης και κρατήστε το ξεχωριστό.
  • Ανακατέψτε μέλι και ελαιόλαδο.
  • Προσθέστε αυτό το μείγμα στο πλιγούρι βρώμης.
  • Το πλιγούρι βρώμης θα αφυδατωθεί όταν το μείγμα ενυδατωθεί.

Απλώστε απαλά το απολεπιστικό στο δέρμα σας και ξεπλύνετε με νερό.

Βήμα 3:- Αχνίζων:

Αυτό θα καθαρίσει τους πόρους του δέρματός σας αποτελεσματικά για να αφαιρέσει όλα τα σπυράκια, τα λευκά στίγματα, τα μαύρα στίγματα, κλπ που έχουν βγει λόγω της διαδικασίας αποβολής. Ο ατμός θα προσφέρει τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό στρώμα του δέρματος. Μπορείτε να προσθέσετε μια σακούλα πράσινο τσάι από οποιοδήποτε παρόμοιο συστατικό για να κάνετε τη διαδικασία ατμού πιο αποτελεσματική.

Βήμα 4:- Μάσκα:

Τώρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα στο πρόσωπό σας για να αφαιρέσετε τυχόν περαιτέρω ακαθαρσίες από τα στρώματα του δέρματος. Η επιλογή της σωστής λύσης μάσκας είναι μεγάλη υπόθεση. Θα πρέπει να το κάνετε σωστά, ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε ξηρό δέρμα, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια τέτοια μάσκα που θα δώσει και θα ενυδατώσει το πρόσωπό σας.

Βήμα 5:- Εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα:

Τέλος, θα πρέπει να εφαρμόσετε μια ενυδατική κρέμα που είναι ο κύριος λόγος πίσω από την απόκτηση ενός υγιούς δέρματος στο τέλος της διαδικασίας βαθύ καθαρισμού. Θα ενυδατώσει το δέρμα σας και θα το κάνει να φαίνεται λείο. Το δέρμα σας θα φαίνεται υγιές όπως ποτέ άλλοτε.

Συμβουλές: Εάν αντιμετωπίζετε μαύρα στίγματα, τότε θα πρέπει να εφαρμόσετε μια άμεση θεραπεία ή ένα κατάλληλο υποκατάστατο σε αυτές τις περιοχές.

Οφέλη από τον βαθύ καθαρισμό προσώπου:

Όσον αφορά τον καθαρισμό του δέρματός σας σε βάθος, ένας βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι πολύ καλύτερος από τα τεχνητά προϊόντα που διατίθενται στα φαρμακεία. Αυτή η διαδικασία σας επιτρέπει να διατηρήσετε ένα υγιές και ζωντανό δέρμα. Ανακτά την ελαστικότητα του δέρματος και μειώνει σχεδόν όλα τα είδη εξωτερικών προβλημάτων στα οποία είναι επιρρεπή το δέρμα μας.

Βαθύς καθαρισμός προσώπου Πώς να το κάνετε και οφέλη