5 εκπληκτικές μάσκες ματιών για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Ακόμα και οι πιο όμορφες γυναίκες με ελκυστικά πρόσωπα πρέπει να κρύβουν τους μαύρους κύκλους τους χρησιμοποιώντας make up. Ο λόγος για τον μαύρο κύκλο μπορεί να είναι πολλοί, συμπεριλαμβανομένης της κληρονομικής, υπερβολικής κόπωσης, προβλημάτων υγείας και έλλειψης ύπνου, άγχους και πολλά άλλα. Εάν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως, μπορεί να είναι το χειρότερο και μπορεί να επηρεάσει την εμφάνισή σας. Υπάρχουν χημικά προϊόντα για να απαλλαγείτε από τον μαύρο κύκλο, αλλά δεν θα λειτουργήσει για άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Για αυτούς η θεραπεία στο σπίτι είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή. Η σπιτική μάσκα ματιών για τους μαύρους κύκλους είναι εύκολη στην προετοιμασία και είναι επίσης αποτελεσματική.

Μάσκες ματιών για μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Οι καλύτερες μάσκες ματιών για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια:

Μερικές αποτελεσματικές μάσκες προσώπου δίνονται παρακάτω.

1. Μάσκα ματιών με φύλλα μέντας πατάτας:

Μάσκα ματιών με φύλλα μέντας

Πως να φτιάξεις:

Πάρτε 1 πατάτα και αφαιρέστε τη φλούδα της. Τρίψτε το και βάλτε το στο μπλέντερ με 5-6 φύλλα δυόσμου. Προσθέστε αρκετό νερό για να γίνει σαν ένας λεπτός χυμός.

Πώς να εφαρμόσει:

Βουτήξτε ένα μαξιλάρι βαμβακιού σε αυτόν τον χυμό και πιέστε το για να φύγει ο υπερβολικός χυμός. Τοποθετήστε αυτό το βαμβάκι στο ψυγείο. Όποτε το χρειάζεστε το βγάζετε από το ψυγείο και το τοποθετείτε στα μάτια σας και το αφήνετε εκεί για 20 λεπτά. Αφαιρέστε το και πλύνετε το πρόσωπό σας. Μπορείτε να το κάνετε καθημερινά για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες μάσκες ματιών για τους μαύρους κύκλους.

2. Μάσκα καρότου Aloe Vera:

Μάσκα καρότου Aloe Vera

Πως να φτιάξεις:

Πάρτε 1 ασπράδι αυγού, 1 κουταλάκι του γλυκού καρότο και 1 κουταλάκι του γλυκού. αλόη. Συνδυάστε και τα 3 υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε τα μέχρι να αφριστούν.

Πώς να εφαρμόσει:

Εφαρμόστε αυτό το μείγμα χρησιμοποιώντας ένα πινέλο γύρω από τα μάτια σας και αφήστε το εκεί για 15-20 λεπτά. Ξεπλύνετε με νερό και εφαρμόστε ενυδατική κρέμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε 2 φορές την εβδομάδα για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι μια αποτελεσματική και καλύτερη μάσκα ματιών για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

3. Coffee Eye Mask:

Μάσκα ματιών καφέ

Πως να φτιάξεις:

Βράστε ένα φλιτζάνι καφέ χρησιμοποιώντας 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη καφέ και αφήστε το να κρυώσει. Στη συνέχεια, προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας μέλι και 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι βιταμίνης Ε σε αυτό. Βουτήξτε μερικά βαμβακερά μαξιλάρια σε αυτό για κάποιο χρονικό διάστημα. Βγάλτε τα και πιέστε απαλά αφαιρεί τον περιττό καφέ. Τοποθετήστε αυτά τα μαξιλάρια ξεχωριστά σε μια σακούλα σάντουιτς και φυλάξτε τα στο ψυγείο.

Πώς να εφαρμόσει:

Βγάλτε τα όποτε χρειάζεστε και τοποθετήστε το πάνω από τα μάτια σας και χαλαρώστε για 15 λεπτά. Βγάλτε το και πλύνετε το πρόσωπό σας με νερό. Μπορείτε να το κάνετε αυτό καθημερινά για να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι μια δροσερή μάσκα ματιών για τους μαύρους κύκλους.

4. Μάσκα ντομάτας:

Μάσκα ντομάτας για μαύρους κύκλους

Πως να φτιάξεις:

Πάρτε 1 κουταλάκι χυμό ντομάτας και ανακατέψτε το με ½ κουταλάκι χυμό λεμονιού.

Πώς να εφαρμόσει:

Απλώστε αυτό το μείγμα γύρω από τα μάτια σας και αφήστε το εκεί και χαλαρώστε για 10 λεπτά. Πλύνετε το πρόσωπό σας με νερό. Μπορείτε να το κάνετε 2 φορές την ημέρα για 2 έως 3 εβδομάδες. Αυτή είναι η καλύτερη μάσκα κάτω από τα μάτια για τους μαύρους κύκλους και μπορείτε να δείτε τα καλύτερα αποτελέσματα σε μια εβδομάδα.

5. Μάσκα μοσχοκάρυδου και γάλακτος:

Μάσκα μοσχοκάρυδου και γάλακτος για τους μαύρους κύκλους

Πως να φτιάξεις:

Πάρτε ½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη μοσχοκάρυδου και ανακατέψτε το με αρκετό γάλα για να γίνει μια λεία πάστα.

Πώς να εφαρμόσει:

Απλώστε αυτό το μείγμα κάτω από τα μάτια σας και αφήστε το εκεί για 20 λεπτά. Στη συνέχεια, πλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό. Μπορείτε να το κάνετε αυτό 3 φορές την εβδομάδα για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Είναι μια καλή μάσκα ματιών για τους μαύρους κύκλους.

Αυτές είναι μερικές χρήσιμες θεραπείες για τους μαύρους κύκλους. Είναι ένα ανησυχητικό πρόβλημα που επηρεάζει την εμφάνισή σας. Μην πάτε πουθενά όλα τα συστατικά είναι διαθέσιμα μόνο στο σπίτι σας. Είναι επίσης ασφαλή στη χρήση.