Πώς να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες

Μπορείτε να αφαιρέσετε τον μαύρο κύκλο σε μόλις 5 ημέρες; Ξέρω, σκέφτεστε πώς είναι δυνατόν; Μην ανησυχείς! Αυτό το άρθρο σας βοηθά να μάθετε πώς να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες. Η σκούρα χρώση του δέρματος κάτω από το μάτι αναγνωρίζεται ως μαύροι κύκλοι. Για οποιονδήποτε, οι μαύροι κύκλοι είναι πολύ εκνευριστικοί επειδή χαλάει την καλή σας εμφάνιση. Οι μαύροι κύκλοι, η σκιά ματιών και οι σακούλες κάτω από τα μάτια μπορεί να φαίνονται κουρασμένοι αλλά και κουρασμένοι.

Πώς να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες

Υπάρχουν πολλές αιτίες εμφάνισης μαύρων κύκλων όπως γήρανση, κληρονομικότητα, ξηροδερμία, έλλειψη ύπνου, ανθυγιεινή διατροφή, ξηροδερμία, γήρανση, παρατεταμένο κλάμα, εργασία πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή και σωματικό στρες. Υπάρχουν πολλές θεραπείες στο σπίτι που είναι χρήσιμες για να αφαιρέσετε τον μαύρο κύκλο σε λίγες ημέρες.

Πώς να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες:

Εδώ είναι οι απλές μέθοδοι για να εξαλείψετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες εύκολα.

1. Υγιεινή διατροφή για την αφαίρεση των μαύρων κύκλων σε 5 ημέρες:

Μια καλά ισορροπημένη συν Η υγιεινή διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην εξάλειψη των μαύρων κύκλων σε 5 ημέρες. Συμπεριλάβετε λοιπόν σαλάτες, λαχανικά, φρέσκα φρούτα, γαλακτοκομικά προϊόντα, φασόλια, μη επεξεργασμένο γάλα, γιαούρτι, φύτρα και φακές.

2. Toner για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες:

Τονωτικό για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες

Φτιάξτε ένα μείγμα αναμειγνύοντας 1 κουταλιά της σούπας τζελ αλόης βέρα ή χυμό σε 1 κουταλιά της σούπας χυμό αγγουριού. Εφαρμόστε αυτό γύρω από τα μάτια σας. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό σπαραγγιού ή μαύρο τσάι. Cύξτε το για 20 λεπτά, βυθίστε ένα βαμβάκι στο χυμό και σκουπίστε απαλά γύρω από τα μάτια. Αφήστε να στεγνώσει πριν εφαρμόσετε κρέμα, μακιγιάζ ή ορούς.

3. Επαρκής ύπνος για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες:

Επαρκής ύπνος για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες

Προσπαθήστε να κοιμάστε τουλάχιστον 8 ώρες κάθε βράδυ. Αυτή η μέθοδος είναι πολύ χρήσιμη για την αφαίρεση των σκούρων δακτυλίων μαζί με τις σακούλες ματιών. Το αίμα πηγαίνει σε περιοχές όπου το δέρμα είναι πιο λεπτό λόγω έλλειψης ύπνου ή ανάπαυσης και εμφανίζονται μαύροι κύκλοι.

4. Αμυγδαλέλαιο για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες:

Αμυγδαλέλαιο για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες

Αλείψτε το αμυγδαλέλαιο που περιβάλλει τα μάτια σας κάθε μέρα πριν πάτε για ύπνο. Αφήστε το για όλη τη νύχτα στο δέρμα και ξεπλύνετε το πρωί. Είναι ωφέλιμο να φωτίζετε το χρώμα των μαύρων κύκλων. Αυτή είναι η καλύτερη θεραπεία στο σπίτι για αμυγδαλέλαιο για τους μαύρους κύκλους.

5. Ροδόνερο για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες:

Ροδόνερο για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες

Το ροδόνερο περιλαμβάνει ιδιότητες φροντίδας του δέρματος όπως ιδιότητες ψύξης που βοηθούν στην αποκατάσταση του δέρματος κάτω από τα μάτια σας. Επομένως, ρίξτε λίγο βαμβάκι στο ροδόνερο και εφαρμόστε στα κλειστά σας βλέφαρα. Αφήστε το για 15 λεπτά. Κάνετε αυτό τακτικά για να μειώσετε τους μαύρους κύκλους.

6. Πίνετε νερό για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες:

Πίνετε νερό για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες

Ενυδατώστε το δέρμα σας πίνοντας νερό εμποδίζοντας τους μαύρους κύκλους να ανέβουν κάτω από τα μάτια σας. Επομένως, πίνετε τουλάχιστον 12 έως 14 ποτήρια καθαρό πόσιμο νερό κάθε μέρα για να παραμείνετε φρέσκα στα μάτια σας καθώς και για να μειώσετε τους μαύρους κύκλους. Επίσης μειώστε την κατανάλωση αλμυρών τροφών καθώς μπορεί να δημιουργήσει αφυδατωμένο σώμα.

7. Κρύες κομπρέσες για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες:

Κρύες κομπρέσες για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες

Βάλτε μερικές σακούλες τσαγιού στο ψυγείο και μετά από λίγο το βγάλετε. Τοποθετήστε το στα μάτια σας για περίπου 15 λεπτά. Είναι πολύ ευεργετικό να μειώσετε τους μαύρους κύκλους καθώς και να αναζωογονήσετε το δέρμα. Αυτό οφείλεται στο ότι έχει ψυκτικές ιδιότητες συν καφεΐνη που υποστηρίζει την ένταση των πόρων.

8. Παγωτό για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες:

Παγωτό για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες

Εφαρμόστε λίγο παγωτό παγωτό ξαπλωμένο στην υπερβολική περιοχή και αφήστε το να δράσει για μικρό χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, καθαρίστε το με νερό. Είναι ευεργετικό να μειωθεί το αποτέλεσμα των μαύρων κύκλων λόγω των ψυκτικών ιδιοτήτων του.

9. Χυμός λεμονιού για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες:

Χυμός λεμονιού για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες

Ο χυμός λεμονιού περιλαμβάνει λευκαντικές ιδιότητες και βιταμίνη C. Αλείψτε αυτόν τον χυμό κάτω από τα μάτια σας μέσα από μπάλες και αφήστε τον εκεί για ½ ώρα. Αμέσως μετά, σκουπίστε με βρεγμένο πανί. Κάντε ξανά 2 με 3 φορές την ημέρα για λίγες μέρες για να παρατηρήσετε μείωση του χρώματος του δέρματος κάτω από τα μάτια σας.

Αφαιρέστε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες