Μειώνει η βιταμίνη Ε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια;

Η βιταμίνη Ε δρα ως θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικό. Αναζωογονεί το δέρμα σας εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες που βλάπτουν τα κύτταρα. Διατηρεί το δέρμα σας νεανικό και το κάνει λείο. Μπορείτε να πάρετε βιταμίνη Ε από τρόφιμα όπως Αυγό, κρέας, γάλα, έλαια και φυλλώδη λαχανικά. Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμες συμπληρωματικές μορφές βιταμίνης Ε όπως κάψουλες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία της ανεπάρκειας της βιταμίνης Ε. Έτσι, η βιταμίνη Ε είναι ένα απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για την εμφάνιση του δέρματός σας. Ενυδατώνει το δέρμα σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ουλών και εγκαυμάτων.

Υπάρχουν κρέμες, έλαια και κάψουλες βιταμίνης Ε διαθέσιμες στην αγορά. Αυτή είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τον μαύρο κύκλο κάτω από τα μάτια σας.

Οφέλη από τη βιταμίνη Ε:

Ας δούμε τα οφέλη της βιταμίνης ε για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

  • Θρέφει το δέρμα:
  • Είναι μια καλή θεραπεία για να απαλλαγείτε από τις ραγάδες.
  • Φωτίζει καφέ κηλίδες ή ουλές.
  • Είναι καλό να χαλαρώνετε τον μυϊκό σπασμό.
  • Αφαιρεί τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες στο πρόσωπό σας.
  • Επαναφέρει τη χαμένη ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό σας.
  • Αντιμετωπίζει τα ηλιακά εγκαύματα.
  • Αφαιρεί τις ακαθαρσίες και δρα ως καθαριστικός παράγοντας.

Λάδι βιταμίνης Ε:

Το έλαιο βιταμίνης Ε δρα ως αντιοξειδωτικό και βοηθά στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματός σας. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και προλαμβάνει επίσης τις καρδιαγγειακές παθήσεις και τον καρκίνο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάδι βιταμίνης Ε για μαύρους κύκλους. Είναι μια καλή θεραπεία για τους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Εφαρμόστε αυτό στο δέρμα σας και αφήστε το εκεί για 10 -15 λεπτά. Το δέρμα σας απορροφά το λάδι και σας δίνει το αποτέλεσμα. Το λάδι βιταμίνης Ε μπορεί να εφαρμοστεί 5 φορές την εβδομάδα. Ο αριθμός των φορών εξαρτάται από τον τύπο του δέρματός σας. Εάν έχετε ξηρό δέρμα μπορείτε να το εφαρμόσετε 3 φορές την εβδομάδα και εάν έχετε λιπαρό δέρμα χρησιμοποιήστε το μία φορά την εβδομάδα. Η χρήση ελαίου βιταμίνης Ε είναι καλύτερη από την αγορά προϊόντων από την αγορά επειδή είναι ασφαλές για χρήση στο δέρμα σας και δεν έχει παρενέργειες.

Τα καλύτερα λάδια βιταμίνης Ε για μαύρους κύκλους:

Δημοφιλείς μάρκες λαδιού βιταμίνης Ε διαθέσιμες στην αγορά,

1. Piping Rock Oil Vitamin E:

Λάδι βιταμίνης Ε Piping Rock

Αυτό είναι φυσικό έλαιο με βάση τη βιταμίνη Ε και περιέχει. Περιέχει γλυκό αμύγδαλο, λάδι jojoba, βιταμίνη Ε και άλλα θρεπτικά έλαια του δέρματος. Μπορείτε να προσθέσετε το αγαπημένο σας ενυδατικό λάδι με αυτό και να το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους. Αυτό σας δίνει ένα τέλειο όμορφο δέρμα.

2. Λάδι βιταμίνης C Care Care:

Coco Care Έλαιο Βιταμίνης Ε

Περιέχει αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε. Είναι φτιαγμένο από ποιοτικές και μη χημικές ουσίες. Μπορείτε να το εφαρμόζετε τακτικά στο δέρμα σας για να έχετε ένα απαλό και μεταξένιο δέρμα. Είναι καλό λάδι βιταμίνης Ε για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

3. Λάδι βιταμίνης Ε προτεραιότητας υγείας:

Προτεραιότητα στην υγεία Λάδι βιταμίνης Ε

Περιέχει περισσότερη βιταμίνη Ε από άλλα έλαια με βάση τη βιταμίνη Ε. Είναι μη κολλώδες και 100% αγνό. Εκτός από τη βιταμίνη Ε, έχει λάδια τζοτζόμπα, αβοκάντο και πίτουρο ρυζιού. Μειώνει τις ρυτίδες καθώς και τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια σας. Επίσης, ενυδατώνει το δέρμα σας και επιδιορθώνει τα κατεστραμμένα κύτταρα. Δίνοντας σας έτσι ένα νεαρό πρόσωπο χωρίς κηλίδες.

Κάψουλα βιταμίνης Ε:

Οι κάψουλες βιταμίνης Ε είναι διαθέσιμες στην αγορά. Σας χαρίζει απαλό δέρμα, μειώνει τις ραγάδες και καταπρανει το δέρμα σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις κάψουλες απευθείας στο δέρμα ή τα μαλλιά σας. Χρησιμοποιήστε κάψουλες βιταμίνης Ε για μαύρους κύκλους και αποκτήστε λαμπερό δέρμα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Πάρτε τις κάψουλες και χρησιμοποιήστε μια αποστειρωμένη βελόνα για να χτυπήσετε την κάψουλα με αυτήν. Στη συνέχεια, συλλέξτε το τζελ σε ένα μικρό δοχείο πιέζοντας την κάψουλα. Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτό το τζελ απευθείας ή να ρίξετε λίγο ελαιόλαδο σε αυτό, έτσι ώστε να είναι εύκολο να το εφαρμόσετε στο δέρμα σας.

Δημοφιλείς κάψουλες βιταμίνης Ε για μαύρους κύκλους:

1. Bio-E (400IU)

Bio-E (400IU)

Η κάψουλα Bio E περιέχει βιταμίνη Ε και μειώνει τη διαδικασία της βλάβης των κυττάρων. Είναι καλό για το δέρμα σας. Εφαρμόζοντας αυτό θα μειώσετε τις μαύρες κηλίδες και τις ρυτίδες στο πρόσωπό σας.

2. Evion-cap (200/400mg)

Evion-cap (200/400mg)

Αυτή η κάψουλα χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ανεπάρκειας βιταμίνης Ε στο σώμα σας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για εφαρμογή στο δέρμα σας. Αυτό αναζωογονεί το δέρμα σας μειώνοντας τη βλάβη στα κύτταρα. Μπορείτε να εφαρμόσετε το τζελ από αυτήν την κάψουλα στο πρόσωπό σας και γύρω από τα μάτια σας για να μειώσετε τους μαύρους κύκλους και άλλα δερματικά προβλήματα.

3. Benvite (400mg)

Benvite (400 mg)

Είναι μια κάψουλα με βάση τη βιταμίνη Ε και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για τη θρέψη του δέρματός σας. Αυτό είναι ένα δημοφιλές εμπορικό σήμα στην αγορά. Εφαρμόστε τζελ από αυτήν την κάψουλα στην πληγείσα περιοχή του προσώπου σας και δείτε τα εκπληκτικά αποτελέσματα. Δεν βλάπτουν το δέρμα σας.

Κρέμες βιταμίνης Ε:

Υπάρχουν πολλές κρέμες βιταμίνης Ε διαθέσιμες στην αγορά. Βοηθούν στο να έχετε υγιές πεντακάθαρο δέρμα και χαρίζουν στο πρόσωπό σας φυσική λάμψη. Παρακάτω δίνονται μερικές κορυφαίες κρέμες με βάση τη βιταμίνη Ε που διατίθενται στην αγορά. Είναι δημοφιλής και εύκολη στη χρήση κρέμα βιταμίνης Ε για μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Εφαρμόστε αυτές τις κρέμες με βάση τη Βιταμίνη Ε στο πρόσωπό σας και αφήστε το εκεί για 15 λεπτά. Μετά από αυτό, μπορείτε να πλύνετε το πρόσωπό σας. Βοηθά στην απομάκρυνση του μαύρου κύκλου και συσφίγγει το δέρμα σας.

Δημοφιλής κρέμα βιταμίνης Ε για μαύρους κύκλους στην αγορά:

1. OxyGlow- Κρέμα σαφράν και χρυσού:

Oxy glow- Κρέμα σαφράν και χρυσού

Αυτή είναι μια διάσημη μάρκα καλλυντικών. Αυτή η κρέμα σαφράν και χρυσού της Oxyglow περιέχει βιταμίνη Ε και ενυδατώνει το δέρμα σας και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος. Διεισδύει στο δέρμα σας και αντιμετωπίζει τα ηλιακά εγκαύματα και είναι μια καλή κρέμα προσώπου για ρυτίδες και αντιγήρανση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε τον μαύρο κύκλο γύρω από τα μάτια σας.

2. The Body Shop Κρέμα βιταμίνης Ε:

Κρέμα βιταμινών Ε του Body Shop

Αυτή η κρέμα υγρασίας είναι κρέμα με βάση τη βιταμίνη Ε και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κρέμα ημέρας και νύχτας. Αναζωογονεί το δέρμα σας και λειτουργεί ως ενυδατική κρέμα. Επίσης, αποτρέπει τις ρυτίδες λόγω γήρανσης.

3. Fab India- Κρέμα βιταμίνης de de Pigmentation:

Fab India- Βιταμίνη Ε de Pigmentation Cream

Είναι μία από τις καλύτερες κρέμες δικαιοσύνης και περιέχει υψηλές δόσεις Βιταμίνης Ε. Διατηρεί την παραγωγή μελανίνης υπό έλεγχο. Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των μαύρων κηλίδων, των ρυτίδων και της ξηρότητας και των κηλίδων γήρανσης.

Αυτά είναι μερικά δημοφιλή προϊόντα με βάση τη βιταμίνη Ε που διατίθενται στην αγορά. Όλα περιέχουν Βιταμίνη Ε ως κύριο συστατικό της. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βιταμίνη Ε για τους κύκλους κάτω από τα μάτια και είναι επίσης καλό για τα μαλλιά σας. Η βιταμίνη Ε είναι συστατικό σε όλα τα προϊόντα ομορφιάς λόγω της δύναμής της να αναζωογονεί το δέρμα. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει σε όλα τα δερματικά σας προβλήματα.