Σπιτικά φάρμακα για τους μαύρους κύκλους στην εγκυμοσύνη

Η εγκυμοσύνη φέρνει πολλές αλλαγές στο σώμα της γυναίκας τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Πολλές ορμονικές αλλαγές συμβαίνουν στο σώμα μας αυτή τη φορά. Κάθε γυναίκα βιώνει διαφορετικές αλλαγές. Μπορεί να οφείλεται σε αύξηση βάρους, σκούρο δέρμα, κακή πέψη και πολλά άλλα. Οι βιταμίνες, ο σίδηρος και το φολικό οξύ παίζουν βασικό ρόλο στην επιδιόρθωση και αναζωογόνηση του δέρματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι γιατροί συνταγογραφούν συμπληρώματα σε μια έγκυο γυναίκα.

Σπιτικά φάρμακα για τους μαύρους κύκλους στην εγκυμοσύνη

Οι μαύροι κύκλοι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι το πιο κοινό πρόβλημα. Ακόμα κι αν παίρνετε συμπληρώματα μερικές φορές, μπορεί να εμφανίσετε μαύρους κύκλους. Αυτή είναι μια κρίσιμη περίοδος και το δέρμα σας μπορεί να γίνει ευαίσθητο. Έτσι, η χρήση προϊόντων που διατίθενται στην αγορά για τους μαύρους κύκλους στην εγκυμοσύνη μπορεί να βλάψει το δέρμα σας.

Σπιτικά πακέτα προσώπου για τους μαύρους κύκλους στην εγκυμοσύνη:

Επομένως, είναι καλύτερο για το δέρμα σας να χρησιμοποιεί μια φυσική μάσκα προσώπου. Μερικές αποτελεσματικές σπιτικές μάσκες προσώπου που μπορείτε να δοκιμάσετε δίνονται παρακάτω,

1. Μάσκα προσώπου με αγγούρι:

Μάσκα προσώπου με αγγούρι

Το αγγούρι καταπρανει το δέρμα σας και το κάνει πιο ελαφρύ. Ο χυμός λεμονιού είναι επίσης καλό για να αφαιρέσετε το σκοτάδι κάτω από τα μάτια σας.

Πως να φτιάξεις:

Τρίψτε το αγγούρι και πιέστε το χυμό του και ανακατέψτε το με 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Βυθίστε ένα βαμβάκι σε αυτό το μείγμα και εφαρμόστε το στα μάτια σας και αφήστε το εκεί για 15 λεπτά. Μετά από 15 λεπτά, πλύνετε το πρόσωπό σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό καθημερινά για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

2. Παπάγια μάσκα προσώπου:

Μάσκα προσώπου Papaya

Η παπάγια είναι πολύ ευεργετική και βοηθά στη μείωση της χρώσης του δέρματός σας. Για να προετοιμάσετε αυτό το πακέτο χρειάζεστε παπάγια, μέλι και πολτό αλόης.

Πως να φτιάξεις:

Πάρτε 2 κουταλιές της σούπας παπάγια και ανακατέψτε με 1 κουταλιά της σούπας μέλι και 1 κουταλιά της σούπας. κουτάβι αλόης βέρα. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί για να πάρετε μια λεπτή πάστα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Εφαρμόστε αυτήν την πάστα γύρω από τα μάτια σας και αφήστε την εκεί για 20 λεπτά. Σας δίνει δροσιστικό αποτέλεσμα και σας βοηθά να χαλαρώσετε. Στη συνέχεια, πλύνετε το πρόσωπό σας με νερό και στεγνώστε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό καθημερινά για να έχετε ένα γρήγορο αποτέλεσμα. Διαφορετικά, κάντε το 3 φορές την εβδομάδα. Ξεκινήστε να το κάνετε στο πρώτο τρίμηνο, έτσι ώστε να μπορείτε να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια στις αρχές της εγκυμοσύνης.

3. Πακέτο προσώπου από ξύλο σανδαλιού κουρκουμά:

Sandal Wood Turmeric Pack Pack

Κύρια συστατικά αυτής της σκόνης σανταλόξυλου, κουρκουμά και μέλι. Το σανδαλόξυλο και ο κουρκουμάς έχουν αντιμικροβιακή ιδιότητα. Είναι καλύτερα να αφαιρέσετε το μαύρισμα και φέρνει λάμψη στο πρόσωπό σας. Το μέλι είναι γνωστό για την αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδη ιδιότητα του.

Πως να φτιάξεις:

Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας σανταλόξυλο σε σκόνη με ½ κουταλιά κουρκούμη σε σκόνη και προσθέστε 2 έως 3 κουταλιές της σούπας μέλι σε αυτό το μείγμα. Ανακατέψτε καλά για να κάνετε μια λεπτή πάστα. Θα έχετε μια ωραία μυρωδιά και μπορείτε να την εφαρμόσετε σε όλο σας το σώμα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Εφαρμόστε αυτήν την πάστα σανταλόξυλου στις πληγείσες περιοχές και αφήστε το να στεγνώσει. Αφήστε το εκεί για τουλάχιστον 20 λεπτά και πλύνετε το πρόσωπό σας με νερό, στεγνώστε το πρόσωπό σας και στη συνέχεια εφαρμόστε ενυδατική κρέμα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό καθημερινά για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια ενώ είστε έγκυος.

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια είναι ένα κοινό πρόβλημα για πολλές γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μπορεί να τα πάρετε σε πρώιμο στάδιο της εγκυμοσύνης. Δοκιμάστε αυτές τις θεραπείες για να απαλλαγείτε από αυτούς τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια όταν είστε έγκυος. Όλα αυτά τα συστατικά είναι άμεσα διαθέσιμα στην κουζίνα σας. Έτσι, είναι εύκολο να προετοιμάσετε αυτά τα πακέτα. Είναι ασφαλή στη χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αλλά μερικές φορές εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα, τότε είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε νέο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας.