15 πιο γνωστά στυλ κατσικίσιας ανδρικής που πρέπει να δοκιμάσετε μία φορά

Τα γένια κατσικίσια είναι από τα must look για άντρες σε όλες τις χώρες. Αυτές οι κλασικές και κομψές εμφανίσεις αφορούν μοντέρνα, δροσερή και πολύ έξυπνη μοντέρνα δήλωση για άνδρες σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. Από τον Κρίστιαν Μπέιλ και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο έως τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, τα στυλ Goatee είναι πολύ αγαπητά στο Χόλιγουντ.

Τα αγαπημένα μας στυλ γένια Goatee συγκεντρώνονται εδώ. Είναι διαχρονικές και κλασικές εμφανίσεις και κάθε άντρας πρέπει να τις δοκιμάσει!

15 πιο πρόσφατα στυλ γενειάδας Goatee για άνδρες το 2021:

Ακολουθούν τα Top 15 γένια στυλ Goatee για να αξιολογήσετε ποιο στυλ είναι το καλύτερο.

1. Αυθεντικό κατσικίσιο:

Beate Beard

Το αυθεντικό στυλ μιας ανδρικής γενειοφόρου γενειάδας μοιάζει με το στυλ του προσώπου της γενειάδας της αίγας. Έτσι, αν θέλετε το αρχικό στυλ κατσικίσιας, δεν πρέπει να έχετε καθόλου μουστάκι. Πρέπει να αφαιρέσετε όλα τα μαλλιά στο λαιμό και το πρόσωπό σας εκτός από την περιοχή κάτω από τα χείλη σας. Τώρα πρέπει να διαμορφώσετε τα μαλλιά κάτω από το κάτω χείλος σας σε ημικυκλική μορφή. Καθώς ο αυθεντικός κατσικίσιος δεν έχει έμπλαστρο ή λωρίδα προσγείωσης, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το κόβετε σωστά.

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Όσοι είναι στα 30 τους μπορεί να φαίνονται εντυπωσιακοί σε αυτό το στυλ.
 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Αν έχετε λιπαρό ή μεικτό δέρμα, δοκιμάστε το σήμερα.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Οι άνδρες με οβάλ και διαμάντι σχήμα με επιμήκες πηγούνι μπορούν να φαίνονται καλά εδώ.

2. Extended Style Goatee:

γενειάδα στυλ κατσίκας

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, μια εκτεταμένη λεπτή γενειοφόρος γενειάδα έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας κανονικής κατσίκας και η μόνη διαφορά είναι ότι εκτείνεται προς όλες τις κατευθύνσεις, δηλαδή οριζόντια κατά μήκος της γραμμής του σαγονιού σας καθώς και κάθετα κάτω από το πηγούνι σας. Αρκετοί σταρ του κινηματογράφου έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το στυλ γενειάδας. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με μουστάκι.

 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Φορέστε αυτό το στυλ για κάθε τύπο δέρματος, όπως ταιριάζει σε όλα.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι άνδρες στα 40 και τα 50 μπορούν να φαίνονται όμορφοι και νέοι εδώ.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Οβάλ και στρογγυλό σχήμα προσώπου με λεπτά χαρακτηριστικά μπορεί να φανεί καλό σε αυτό το στυλ.

3. Pretty Boy Goatee:

στυλ γένια κατσικίσια

Αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στυλ λεπτής γενειάδας κατσικίσιας και τα περισσότερα παιδιά σκέφτονται αυτό το στυλ όποτε σκέφτονται για κατσικίσια. Αν και κυρίως αυτό το στυλ περιλαμβάνει το μουστάκι που συνδέει τη γενειάδα σε έναν κύκλο, το σχήμα τείνει να μοιάζει κάπως με ένα τετράγωνο με στρογγυλές γωνίες. Η εμφάνιση μοιάζει κάπως με το αρχικό κατσικίσιο, εκτός από το ότι το όμορφο αγόρι μπορεί να συνοδευτεί με μουστάκι και το κόψιμο είναι επίσης τέλειο εδώ.

 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Οι άνδρες με οποιονδήποτε τύπο δέρματος μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το lookout.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Όσοι είναι στα 30 τους μπορούν να φαίνονται υπέροχα σε αυτό το στυλ.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Το ωοειδές και τετράγωνο σχήμα του προσώπου με αιχμηρή μύτη ταιριάζει πολύ εδώ.

4. Van Dyke Style Goatee:

τρίχα προσώπου από κατσικάκι

Το στυλ Van Dyke του κατσικίσια είναι μια αναδυόμενη παραλλαγή μεταξύ των νέων, ειδικά στις δυτικές χώρες. Είναι το τέλειο κατσικίσιο αν ψάχνετε για κάτι μοντέρνο. Η γενειάδα Van Dyke συνδυάζει ένα μουστάκι με ένα έμπλαστρο ψυχής σχήματος V που συνδέεται σε ευθεία γραμμή με το κατσικίσιο να απλώνεται και στις δύο πλευρές του προσώπου σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν συνδυάζετε το μουστάκι με τα γένια Van Dyke.

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι άνδρες στα 40 μπορούν να φαίνονται υπέροχοι σε αυτό το στυλ.
 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Αυτό είναι από τα κοντά γένια κατσικίσια και ταιριάζει καλύτερα σε λιπαρά δέρματα.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Όσοι έχουν οποιοδήποτε τύπο προσώπου και λεπτά μαλλιά μπορούν να φαίνονται καλύτερα σε αυτή την εμφάνιση.

5. Άγκυρα Goatee:

γένια κατσικίσια

Αυτό το κατσικίσιο είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το κατσικίσιο στυλ Van Dyke. Το κατσικίσιο Άγκυρα ονομάζεται έτσι, καθώς μοιάζει με άγκυρα πλοίου τα παλιά χρόνια, που ήταν χρήσιμο σε φυσικές καταστροφές στη θάλασσα. Είναι ένα επίπονο έργο να τελειοποιηθεί. Πρέπει να συνδυάσετε ένα ελαφρύ μολύβι μολύβι με ένα έμπλαστρο ψυχής σχήματος V που θα επεκταθεί γραμμικά στο κατσικίσιο σας και πρέπει να μοιάζει με άγκυρα όταν συνδυάζεται με τα μακριά στυλ γένιας κατσικίσιας γενειάδας σας.

 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Οι άνδρες με ξηρό δέρμα σε κανονικό δέρμα μπορούν να φαίνονται υπέροχοι σε αυτό το στυλ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Όσοι είναι στα 30 και στα 40 τους, ο καθένας μπορεί να ταιριάξει καλά με αυτό το look.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Στρογγυλό, οβάλ και τετράγωνο σχήμα προσώπου με φαρδύ μέτωπο είναι υπέροχο για να το δείτε εδώ.

6. Landing Strip Goatee:

μακρύ στυλ κατσίκας

Αυτό το στυλ κατσικίσιας γενειάδας μπορεί επίσης να ονομαστεί “Goat Patch”. Δεν είναι πολύ δημοφιλές στους μεσήλικες άνδρες, αλλά η νεολαία φαίνεται να ακολουθεί αυτό το στυλ σε σημαντικό βαθμό. Σε αυτό το στυλ κατσικίσια, πρέπει να αφαιρέσετε εντελώς το μουστάκι σας και το μούσι σας πρέπει να έχει πλάτος περίπου 2-3 ​​ίντσες και πρέπει να εκτείνεται ξεκινώντας από δεξιά κάτω από το κάτω χείλος σας μέχρι το τέλος του πηγουνιού σας.

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Όσοι είναι στα 30 μπορούν να δείχνουν νέοι με αυτό το στυλ.
 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Αυτό το κατσικίσιο με κοντό μούσι ταιριάζει μόνο σε άνδρες με κανονικούς έως λιπαρούς τύπους δέρματος.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Όσοι έχουν οποιοδήποτε σχήμα προσώπου και έχουν ευρύτερα μάτια και περιοχή πηγουνιού μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το βλέμμα καλά.

7. Chin Puff Goatee με τιμόνι:

αντρικά στυλ κατσικίσια

Σε αυτό το στυλ κατσίκας, πρέπει πρώτα να κόψετε το μουστάκι σας σε σχήμα τιμονιού σκούτερ ή μοτοσικλέτας. Στη συνέχεια, η κατσικίσια σας πρέπει να είναι ακριβώς όπως η κατσικίσια λωρίδα προσγείωσης, εκτός από το ότι πρέπει να είναι λεπτή στην αρχή, να διογκώνεται στο κέντρο και στη συνέχεια να είναι λεπτή ξανά στο κάτω μέρος. Αυτό το στυλ γενειάδας είναι επίσης γνωστό ως το στυλ “Napoleon III Imperials” ή απλά ένα στυλ “ιμάντα μουστάκι και πηγούνι”.

 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Αυτό το στυλ κατσίκας είναι καλό για ξηρό έως λιπαρό δέρμα.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι άντρες στα 50 τους μπορούν να φαίνονται ελκυστικοί και όμορφοι σε αυτό το look.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Εκείνα με οβάλ έως στρογγυλό σχήμα προσώπου μπορούν να φαίνονται υπέροχα σε αυτό το στυλ.

8. Norse Skipper Style Goatee:

άντρες με κατσικίσια

Ο Νορβηγός καπετάνιος είναι ένα από τα λίγα στυλ μακράς κατσίκας στις μέρες μας. Αυτό το στυλ είναι ουσιαστικά μια προέκταση του πηγούνι τσιγάρου. Πρέπει να διατηρήσετε το σχήμα του κατσικίσια σας ακριβώς όπως το φούσκωμα στο πηγούνι, αλλά το μέγεθος πρέπει να είναι μεγαλύτερο και το φούσκωμα πρέπει να ξεκινά κάτω από το πηγούνι σας αντί για το κάτω μέρος του κάτω χείλους σας. Πρέπει να συνοδεύσετε το κατσικίσιο με μουστάκι. Είναι ανάμεσα σε πλήρη γένια με μακρύ κατσικίσιο.

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι άντρες στα 30 μπορούν να φαίνονται όμορφα, ταιριάζοντας καλά με αυτό το στυλ.
 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Εκείνες με συνδυασμό λιπαρού τύπου δέρματος μπορούν να φαίνονται υπέροχα σε αυτό το βλέμμα.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Εάν έχετε ένα μακρόστενο οβάλ πρόσωπο με φαρδύ μέτωπο και στενό πηγούνι, τότε αυτό είναι ιδανικό για εσάς.

9. Chin Goatee with Soul Patch and Detached Mustache:

διαφορετικά στυλ κατσικίσιας

Σχεδόν όπως ένα κατσικίσιο στυλ με όμορφο αγόρι, αυτό το στυλ είναι διαφορετικό μόνο λόγω του σχήματος του κατσικιού, το οποίο είναι σχήμα «V» αντί για κυκλικό. Και επίσης, πρέπει να κρατάτε το μουστάκι σας αποκομμένο από την κατσικίσια. Είναι μια παραλλαγή γένια κατσικίσια χωρίς μουστάκι ή με λεπτό μουστάκι.

 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Δοκιμάστε αυτό για οποιονδήποτε τύπο δέρματος, όπως τους ταιριάζει σε όλους.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι άνδρες στα τέλη της δεκαετίας του ’20 και στις αρχές της δεκαετίας του ’30 μπορεί να είναι γρήγοροι εδώ.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Εκείνοι με στρογγυλό έως οβάλ σχήμα προσώπου και παχουλά χαρακτηριστικά μπορούν να φαίνονται υπέροχα εδώ.

10. Rugged Around the Mouth Goatee with Mustache:

μακριά γένια κατσικίσια

Αυτό το στυλ κατσικίσια είναι ακριβώς σαν ένα όμορφο αγριοκάτσικο, εκτός από το ότι δεν είναι κομμένο και ως εκ τούτου φαίνεται λίγο χαοτικό γύρω από το στόμα σας, αλλά αυτό το βλέμμα είναι πολύ δημοφιλές στους νέους στην Ασία και τις δυτικές χώρες. Μπορείτε να δείτε αυτό το στυλ ακολουθούμενο από αρκετούς σταρ του κινηματογράφου επίσης.

 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Όσοι έχουν λιπαρό δέρμα ταιριάζουν καλύτερα σε αυτό το στυλ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι άνδρες στα 40 και τα 50 τους μπορούν να φαίνονται απογοητευτικοί εδώ απολύτως.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Εκείνα με οβάλ και στρογγυλό σχήμα προσώπου με φαρδύ πρόσωπο μπορούν να φαίνονται υπέροχα εδώ.

11. Light Pencil Goatee with a Light Trimmed Mustache:

Καλαμάκι με κατσικίσιο

Συχνά συμβαίνει ότι θέλετε να μεγαλώσετε μούσι, αλλά δεν θέλετε να φαίνεται συντριπτική ή πιο κυρίαρχη στην εμφάνισή του. Θέλετε να είναι ελαφρύ και λεπτό αλλά αποτελεσματικό. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να κόψετε το μουστάκι και το κατσικίσιο σας με ένα ελαφρύ μολύβι σαν συνέπεια. Το σχήμα πρέπει να είναι σαν ένα κατσικίσιο όμορφο αγόρι, αλλά τα μαλλιά πρέπει να είναι μικροσκοπικά και λεπτά.

 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Οι άνδρες με ξηρό έως κανονικό δέρμα μπορούν να ταιριάξουν με αυτό το στυλ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Όσοι είναι στα 30 τους μπορούν να συμπληρώσουν τέλεια αυτό το στυλ.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Εάν έχετε στρογγυλό ή τετράγωνο σχήμα προσώπου με παχουλές εμφανίσεις, τότε αυτό το στυλ είναι ιδανικό για εσάς.

12. Petite Goatee:

τα καλύτερα στυλ κατσίκας

Αν θέλετε μια κατσικίσια αλλά δεν θέλετε να καλύψει ολόκληρη την περιοχή του πηγουνιού σας και ούτε θέλετε να καλύψει την περιοχή κάτω από τα χείλη σας, τότε μπορείτε να πάτε για έναν μικρόσωμο κατσικίσιο. Πρέπει να διατηρείτε μια κατσικίσια πολύ μικρό πάχος και ένα οριζόντιο σχήμα που καλύπτει το κάτω μέρος του πηγουνιού σας πολύ ελάχιστα. Γενικά, αυτό το στυλ δεν ταιριάζει με κανένα μουστάκι.

 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Αυτό ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους τύπους δέρματος όπως εσείς επιθυμείτε.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι άνδρες στα 50 τους και οι ώριμες ηλικιακές ομάδες μπορούν να φαίνονται νεότεροι και όμορφοι εδώ.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Όσοι έχουν όλα τα σχήματα προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ.

13. Χοντρό κατσικίσιο με παϊδάκια:

Αυτό είναι ένα εξωφρενικό στυλ από γένια κατσικίσια, όπου αναμιγνύετε δύο στυλ γενειάδας για μια γενειάδα σύντηξης που φαίνεται φοβερή. Ένα στυλ κατσικίσιας, όπως γνωρίζετε, καλύπτει το πιγούνι σας, ενώ οι μπριζόλες προβάτου είναι κυκλικές κηλίδες γενειάδας και στα δύο σας μάγουλα. Μπορείτε να δείτε την παραπάνω εικόνα για καλύτερη ιδέα.

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι άντρες στα 30 μπορούν να φαίνονται καλά σε αυτό το στυλ.
 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Αυτό το στυλ εκτεταμένης γενειάδας κατσίκας είναι ιδανικό για ξηρό έως κανονικό δέρμα.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Εάν έχετε ένα οβάλ και διαμαντένιο πρόσωπο με έντονα χαρακτηριστικά, τότε αυτό το στυλ είναι απόλυτα ιδανικό για εσάς.

14. Ισχυρή κομμένη κατσικίσια με μεξικάνικη αποσταγμένη μουστάκι:

μεγάλο κατσικίσιο

Σε κάθε αρσενικό αρέσει μια κατσικίσια με έντονη εμφάνιση. Σας δίνει μια πιο αντρική εμφάνιση και ενισχύει επίσης την αντρική σας προσωπικότητα. Για να αποκτήσετε ένα ισχυρό κομμένο κατσικάκι, πρέπει να αφήσετε το μούσι σας να μεγαλώσει γύρω από το πηγούνι σας για κάποιο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια να κόψετε μόνο τις άκρες του, διατηρώντας τα άλλα μαλλιά τραχιά. Οι περισσότεροι το συνοδεύουν με μεξικάνικο μουστάκι για την καλύτερη εμφάνιση. Το μεξικάνικο μουστάκι έχει σχετικά πιο παχύ σχήμα σε σύγκριση με τα διαφορετικά μουστάκια.

 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Οποιοσδήποτε τύπος δέρματος ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το στυλ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι άντρες στα 20 και στα 30 μπορούν να φαίνονται όμορφα για να δοκιμάσουν αυτό το στυλ.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Έχει πολύ μακρόστενο σχήμα προσώπου και το χαρακτηριστικό ταιριάζει τέλεια με αυτό το βλέμμα.

15. Balbo Goatee:

gotee τρίχα προσώπου

Ένα κατσικίσιο στυλ Balbo μοιάζει περισσότερο με το κατσικίσιο στυλ Anchor, εκτός από το ότι οι πλευρές πρέπει να διατηρούνται κάπως παχιές και εκτείνονται σε μεγαλύτερο μήκος από ό, τι ένα αγκύρι. Ταιριάζει με ένα μικρό μουστάκι.

 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Όσοι έχουν κανονικό και ξηρό δέρμα μπορούν να ταιριάξουν με αυτό το στυλ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Αυτοί οι άνδρες στα 30 και στα 40 τους μπορούν να ταιριάξουν τέλεια με αυτό.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Πρόσωπο με τετράγωνο σχήμα και άνδρες με λεπτότριχο ή λεπτότριχο χρώμα μπορούν να δοκιμάσουν εντελώς αυτό το στυλ.

Πρόσθετες συμβουλές:

 1. Μια γενειάδα Goatee απαιτεί επίσης την ίδια φροντίδα με μια φυσική γενειάδα.
 2. Το λάδι γενειάδας είναι ένα καλό προϊόν για να το δοκιμάσετε καθώς θα σας βοηθήσει να εξομαλύνετε το μούσι και να το κάνετε μαλακό.
 3. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε το βάλσαμο, εάν θέλετε να θρέψετε και να ενυδατώσετε καλά τα γένια σας.
 4. Οι άντρες με στρογγυλά πρόσωπα ταιριάζουν καλύτερα σε λεπτά και στενά γένια κατσικίσια γένια, καθώς δεν καλύπτουν το πρόσωπό τους και δεν κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο αδύνατο.
 5. Μπορείτε να κόψετε περαιτέρω τη γενειάδα σας όπως θέλετε και να κάνετε τις παραλλαγές σας.
 6. Πηγαίνετε για ένα ελαφρύ μολύβι goatee look ή ένα κομμένο αν θέλετε επίσης μια κομψή ανδρική εμφάνιση.

Αυτά τα στυλ γένια κατσικίσια μπορεί να είναι νέα για να ακουστούν, αλλά είναι αρκετά ευέλικτα στην αγορά της μόδας και έρχονται σε διαφορετικά στυλ. Συντηρούνται εύκολα και κάθε πολυάσχολος άντρας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα στυλ για να αποκτήσει την τέλεια περιποιημένη εμφάνιση. Ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε το τέλειο look κατσικίσιας εσάς. Δοκιμάστε τα και πείτε μας πόσο σας αρέσουν τα στυλ κατσικίσια αυτή τη σεζόν.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις:

Q1. What Is Meant By Goatee Face Hair?

Απάντηση: Οι τρίχες του προσώπου που αναπτύσσονται ακριβώς κάτω από το στόμα και κάτω από το πηγούνι είναι οι τρίχες της κατσικίσιας τρίχας. Αυτό το τρίχωμα του κατσικίσιου προσώπου ονομάζεται επίσης λωρίδα πηγουνιού ή φούσκωμα στο πηγούνι. Αν θέλετε να μεγαλώσετε το μούσι, μπορείτε να το μεγαλώσετε εδώ σε αυτό το στυλ και να συνδεθείτε με τα μαλλιά του πηγουνιού.

Q2. Μπορούν όλοι οι άνδρες όλων των ηλικιακών ομάδων να δοκιμάσουν στυλ γένια Goatee?

Απάντηση: Ναι απολύτως! Άνδρες όλων των ηλικιακών ομάδων μπορούν να φορέσουν απόλυτα στυλ γένια κατσικίσια. Αυτά είναι αρκετά ευέλικτα και οι άνδρες οποιασδήποτε ηλικίας μπορούν να τα δοκιμάσουν. Δίνονται πολλές παραλλαγές σε αυτά τα στυλ κατσίκας. Επιλέξτε την καλύτερη νεανική εμφάνιση κατσικίσια που μπορεί να σας ταιριάζει περισσότερο εάν είστε νέοι.

Q3. Μπορούν όσοι έχουν στρογγυλό πρόσωπο να δοκιμάσουν κατσικίσια μακριά ουρά?

Απάντηση: Οι άντρες με στρογγυλό πρόσωπο μπορούν να δοκιμάσουν λεπτή έως μεσαία κατσικίσια εμφάνιση για το καλύτερο στυλ. Αυτό οφείλεται στη στρογγυλότητα του προσώπου τους, η οποία μπορεί να φωτίσει περαιτέρω τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Επομένως, προσπαθήστε να μην έχετε πολύ μακρύ κατσικίσιο.