15 καλύτερα διεθνή σχολεία στο Χαϊντεραμπάντ με λεπτομέρειες 2021

Τα καλύτερα διεθνή σχολεία στο Χαϊντεραμπάντ

Είναι όνειρο κάθε γονέα να παρέχει στο παιδί του μια εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης που να του εξασφαλίζει ένα λαμπρό μέλλον. Με το επόμενο ακαδημαϊκό έτος να πλησιάζει γρήγορα, θέλαμε να αναδείξουμε τα κορυφαία Διεθνή Σχολεία στο Χαϊντεραμπάντ, τα οποία φημίζονται για την τήρηση των παγκόσμιων προτύπων εκπαίδευσης μαζί με την υπερσύγχρονη υποδομή τους.

Με μια πληθώρα διαθέσιμων επιλογών για να διαλέξετε, είναι μια πρόκληση να προσδιορίσετε το καλύτερο διεθνές σχολείο στο Χαϊντεραμπάντ για το παιδί σας. Λοιπόν, μόλις κάναμε τη δουλειά σας εύκολη! Αυτά τα αναγνωρισμένα ιδρύματα από την πόλη προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών σπουδών, δραστηριοτήτων και εγκαταστάσεων που ταιριάζουν στις ανάγκες των τοπικών και διεθνών φοιτητών.

Διαβάστε παρακάτω για να εξερευνήσετε κάθε ένα από αυτά τα σχολεία λεπτομερώς!

Λίστα με 15 καλύτερα διεθνή σχολεία στο Χαϊντεραμπάντ:

Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να εξερευνήσετε όλες τις πληροφορίες που θέλετε να μάθετε για τα Διεθνή Σχολεία του Hyderabad:

1. Διεθνές σχολείο Oakridge, Gachibowli:

Το Oakridge, Newton International School είναι ένα από τα κορυφαία διεθνή σχολεία στο Gachibowli και είναι θυγατρική του Nord Anglia School of Hongkong. Ιδρύθηκε το 2001 από την Shomie Das και διαθέτει μια πανεπιστημιούπολη που αξίζει τον φθόνο και εκτείνεται σε 5,11 στρέμματα. Αυτό το σχολείο Gachibowli κατατάσσεται στο Νο.1 International School μεταξύ της λίστας των Times School Rankings το 2019. Κέρδισε ακόμη και μερικά από τα διάσημα βραβεία και διακρίσεις σε εθνικά και διεθνή σχολικά φόρουμ.

Το Oakridge είναι ένα ημερήσιο σχολείο με συνεκπαίδευση και προσφέρει φουτουριστικές ανέσεις όπως Soccer Ground, γήπεδα μπάσκετ, πισίνες, γυμναστήρια, εργαστήριο, παιδικό πάρκο, παγοδρόμιο και όλα όσα χρειάζεται ένα παιδί για ανάπτυξη 360 μοιρών. Οι ευρύχωρες αίθουσες διδασκαλίας είναι εξοπλισμένες με εγκαταστάσεις πολυμέσων για να προσφέρουν στους μαθητές μια εμπειρία μάθησης του 21ου αιώνα.

Βασικά κυριότερα σημεία:

 • Αναλυτικό Πρόγραμμα Σχολής: Το σχολείο προσφέρει τρεις τύπους Προγραμμάτων Σπουδών στους μαθητές. Ακολουθεί το νηπιαγωγείο έως το 5ο Δημοτικό Πρόγραμμα ΙΒ Δημοτικού. Το πρόγραμμα IB Middle Years καθορίζεται από την 6η έως τη 10η τάξη. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα πρόγραμμα CBSE από την 7η έως τη 12η Δημοτικού.
 • Σχολική συγκοινωνία: Εγκαταστάσεις λεωφορείων και δικές σας μεταφορές.
 • Χρονοδιαγράμματα: 8:30 π.μ. έως 3:30 μ.μ.
 • Διεύθυνση: Khajaguda, Nanakramguda Road, Cyberabad, Hyderabad – 500008. Telangana, Ινδία.
 • Τηλεφωνικό νούμερο: Τηλέφωνο: 040-68174111, 040-29802490, Αριθμός κινητού: 9133337711 /22.
 • Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
 • Δικτυακός τόπος: www.oakridge.in/gachibowli/
 • Άλλα υποκαταστήματα στο Χαϊντεραμπάντ: Bachupalli.

2. Indus International School, Shankarpally:

Η Διεθνής Σχολή Indus του Hyderabad ιδρύθηκε από τον Υποστράτηγο Arjun Ray το έτος 2008. Είναι ένα από τα πιο φημισμένα σχολεία στην πολιτεία Telangana και έχει το κύριο υποκατάστημά του στη Μπανγκαλόρ. Το σχολείο βρίσκεται στο Σανκαρπάλι και διαθέτει μια μεγάλη πανεπιστημιούπολη 3 στρεμμάτων, γεμάτη με καταπράσινα λιβάδια. Βρίσκοντας μακριά από την πόλη, οι μαθητές μπορούν να απολαύσουν μια ανάσα αέρα χωρίς ρύπανση.

Αυτό είναι ένα από τα καλά διεθνή σχολεία στο Χαϊντεραμπάντ, το οποίο διαθέτει εγκαταστάσεις ημερήσιου σχολείου και ξενώνα για καθημερινές και πλήρους απασχόλησης. Υπάρχουν ξεχωριστά μπλοκ επιβίβασης για κορίτσια και αγόρια, και μαζί με αυτό, διατίθενται και άλλες ανέσεις όπως το κλειστό γήπεδο, ιππασία, πισίνα. Το σχολείο IB Circculum διαθέτει πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας Hitech και σύνδεση WIFI στην πανεπιστημιούπολη. Οι μαθητές οδηγούνται τακτικά για εκδρομές και εκδρομές για εμπειρία μάθησης εκτός πανεπιστημίου.

Βασικά κυριότερα σημεία:

 • Σχολικό αναλυτικό πρόγραμμα: Διεθνές Πρόγραμμα Απολυτηρίου από την πρωτοβάθμια έως τη 12η τάξη.
 • Σχολική συγκοινωνία: Καλά συνδεδεμένο σύστημα μεταφοράς με λεωφορεία.
 • Χρόνοι: 8:30 π.μ. έως 3 μ.μ
 • Διεύθυνση: Έρευνα αρ. 424 & 425, Kondakal Village, Near Mokila (M), Shankarpally, RR District, Hyderabad, Telangana.
 • Τηλεφωνικό νούμερο: +91-8417 663110 / 199/100
 • Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
 • Δικτυακός τόπος: www.indusschool.com/international-school-hyderabad/
 • Άλλα υποκαταστήματα στο Χαϊντεραμπάντ: Χωρίς άλλα υποκαταστήματα.

3. Διεθνές Σχολείο Chirec, Kondapur:

Το Διεθνές Σχολείο Chirec είναι μία από τις δημοφιλείς επιλογές για πολλούς μαθητές του NRI που αναζητούν κορυφαίες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις. Ιδρύθηκε το 1989 από τον Ratna Reddy και τα τελευταία 30 χρόνια, ο Chirec έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη ως ένα από τα καλύτερα διεθνή σχολεία στην Ινδία. Η πανεπιστημιούπολη Kondapur, η οποία είναι ο κύριος κλάδος είναι ένα σχολείο K-12, που βρίσκεται σε πανεπιστημιούπολη 5 στρεμμάτων. Πιστεύει στην εξισορρόπηση των ακαδημαϊκών και των συνεκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για τον εξοπλισμό των μαθητών με ολοκληρωμένες δεξιότητες.

Οι αίθουσες διδασκαλίας διαθέτουν τεχνολογία και είναι εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα εργαλεία διδασκαλίας για να βοηθήσουν τους μαθητές να μάθουν καλύτερα. Υπάρχουν ειδικά εργαστήρια για θέματα όπως η Βιολογία, τα Μαθηματικά, η Χημεία και ακόμη και οι Επιστήμες της Μόδας. Οι άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν Βιβλιοθήκη, Μαθήματα Επαναφοράς, Παιδότοποι, Υπαίθριο Αμφιθέατρο και υγιεινές αίθουσες φαγητού. Τακτικές εκδρομές διοργανώνονται τακτικά για να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία.

Βασικά κυριότερα σημεία:

 • Σχολικό αναλυτικό πρόγραμμα: CBSE ή Cambridge Circculum από την Προσχολική έως την 10η τάξη. Στην 11η και 12η τάξη, οι επιλογές CBSE ή IB είναι διαθέσιμες για τους μαθητές.
 • Σχολική συγκοινωνία: Λεωφορεία κλιματισμού και μη κλιματισμού.
 • Χρόνοι: 8:15 π.μ. έως 4:30 μ.μ
 • Διεύθυνση: 1-55/12, Botanical Garden Rd, Sri Ram Nagar, Kondapur, Hyderabad, Telangana 500084.
 • Τηλεφωνικό νούμερο: 040 4476 0999
 • Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
 • Δικτυακός τόπος: www.chirec.ac.in
 • Άλλα υποκαταστήματα στο Χαϊντεραμπάντ: Gachibowli και Jubilee Hills.

4. Η Ακαδημία Aga Khan, Shamshabad:

Η Ακαδημία Aga Khan είναι ένα οικιστικό σχολείο που βρίσκεται κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Rajiv Gandhi του Hyderabad. Είναι η δεύτερη Ακαδημία Aga Khan στον κόσμο και ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2011. Το σχολείο ακολουθεί ένα IB Circculum και έχει μέγεθος πανεπιστημιούπολης 100 στρεμμάτων, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή σχολεία στο Χαϊντεραμπάντ και την Ινδία επίσης. Οι εισαγωγές είναι από την 1η έως την 12η τάξη, με σχεδόν 630 μαθητές στο ημερήσιο σχολείο και την επιβίβαση.

Η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του σχολικού κτιρίου είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούν οι επισκέπτες μετά την είσοδό τους στην πανεπιστημιούπολη: οι τάξεις καλός αερισμός και καλά εξοπλισμένα συστήματα διδασκαλίας. Εκτός από ακαδημαϊκούς, το ίδρυμα παρέχει επίσης επιπλέον ανέσεις, όπως πισίνες κολύμβησης και καταδύσεων, γήπεδο κρίκετ, κέντρο στίβου, γήπεδα τένις και σκουός κ.λπ. παρέχεται διευκόλυνση.

Βασικά κυριότερα σημεία:

 • Αναλυτικό Πρόγραμμα Σχολής: Το σχολείο ακολουθεί ένα IB Circculum από την τάξη 1 έως 12.
 • Σχολική συγκοινωνία: Λεωφορεία από επιλεγμένα μέρη.
 • Χρόνοι: 8:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ
 • Διεύθυνση: Έρευνα Νο: 1/1, Hardware Park, Maheshwaram Mandal, R.R. District, Hyderabad, Telangana 500005.
 • Τηλεφωνικό νούμερο: 040 6629 1313
 • Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
 • Δικτυακός τόπος: www.agakhanacademies.org/hyderabad
 • Άλλα υποκαταστήματα στο Χαϊντεραμπάντ: Κανένας.

5. Sancta Maria International School, Lingampally:

Το Sancta Maria International School βρίσκεται στο Serilingampally, το οποίο είναι καλά συνδεδεμένο με τις κορυφαίες τοποθεσίες της πόλης, όπως το Hitech City, το Jubilee Hills και το Banjara Hills. Είναι μέρος της Εκπαιδευτικής Εταιρείας της Αγίας Μαρίας, η οποία φημίζεται για την μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα της εκπαίδευσης. Κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα διεθνή σχολεία στο Χαϊντεραμπάντ για πολλούς λόγους, συμπεριλαμβανομένης της τεράστιας πανεπιστημιούπολης 5 στρεμμάτων και της προηγμένης υποδομής.

Οι αίθουσες διδασκαλίας είναι καλά φωτισμένες και χρησιμοποιούν φυσικό αερισμό. Υπάρχουν δύο βιβλιοθήκες στην πανεπιστημιούπολη για μαθητές προσχολικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Μαζί με αυτό, υπάρχει αμφιθέατρο χωρητικότητας 1500 θέσεων, γήπεδο ποδοσφαίρου, δίχτυα άσκησης κρίκετ, γήπεδα τένις, γήπεδα μπάντμιντον και μπάσκετ κλπ. Οι μαθητές μπορούν επίσης να απολαύσουν θρεπτικό γεύμα που παρέχεται από το σχολείο και η εγκατάσταση μαγειρέματος βρίσκεται εντός της πανεπιστημιούπολης.

Βασικά κυριότερα σημεία:

 • Αναλυτικό Πρόγραμμα Σχολής: Το σχολείο ακολουθεί ένα πρόγραμμα σπουδών του Cambridge (IGCSE) από το νηπιαγωγείο έως τη 12η τάξη.
 • Σχολική συγκοινωνία: Κλιματιζόμενα λεωφορεία.
 • Χρόνοι: 8:30 π.μ. έως 4:00 μ.μ
 • Διεύθυνση: Έρευνα αρ. 106/107, Serilingampally, Hyderabad, Telangana 500019.
 • Τηλεφωνικό νούμερο: 096402 11777
 • Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
 • Δικτυακός τόπος: www.sanctamaria.in
 • Άλλα υποκαταστήματα στο Χαϊντεραμπάντ: Καμία.

6. International School of Hyderabad, Patancheru:

Το International School of Hyderabad (ISH) είναι ένα μη κερδοσκοπικό σχολείο που απευθύνεται κυρίως σε μαθητές ξένων εθνικοτήτων και NRI που σκοπεύουν να επιστρέψουν στο εξωτερικό. Βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη ICRISAT και διαχειρίζεται ο Γενικός Διευθυντής της ICRISAT. Το σχολείο συνεκπαίδευσης δέχεται εισαγωγές για παιδιά ηλικίας από 2 ετών έως 18 ετών. Αυτή τη στιγμή έχει 400 μαθητές που προέρχονται από περίπου 20 διαφορετικά έθνη, καθιστώντας το ένα από τα πραγματικά Διεθνή Σχολεία του Χαϊντεραμπάντ.

Η μεθοδολογία διδασκαλίας είναι σύμφωνα με τα παγκόσμια εκπαιδευτικά πρότυπα και το σχολείο στοχεύει να προετοιμάσει τους μαθητές του για εισαγωγή σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Εκτός από τη διδασκαλία του στην τάξη, το ίδρυμα επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στον αθλητισμό και τον αθλητισμό όπως το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ, το κρίκετ για να εμφυσήσει το πνεύμα της αθλητικής ικανότητας. Έχει ακόμη και ένα Φοιτητικό Συμβούλιο το οποίο εκλέγει τα μέλη του μέσω συστήματος ψηφοφορίας. Το σχολείο είναι συνδεδεμένο με το New England Association of Schools, Council of International Schools.

Βασικά κυριότερα σημεία:

 • Αναλυτικό Πρόγραμμα Σχολής: Το σχολείο ακολουθεί πρόγραμμα σπουδών του Κέιμπριτζ και ΙΒ.
 • Σχολική συγκοινωνία: Κλιματιζόμενα λεωφορεία.
 • Χρόνοι: 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ
 • Διεύθυνση: ICRISAT Main Entrance Gate, Patancheru, Ramachandra Puram, Hyderabad, Telangana 502324.
 • Τηλεφωνικό νούμερο: 91 40 30713865
 • Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
 • Δικτυακός τόπος: www.ishyd.org/
 • Άλλα υποκαταστήματα στο Χαϊντεραμπάντ: Κανένας.

7. Rockwell International School, Kokapet:

Το σχολείο Rockwell International ιδρύθηκε το 2009 από τον Subhash Boda, ο οποίος είναι ο διευθύνων σύμβουλος του ιδρύματος. Ακολουθεί ένα πρόγραμμα σπουδών CBSE, μαζί με το αναλυτικό πρόγραμμα του Cambridge και του IGSCE. Το κύριο υποκατάστημα βρίσκεται στο Jubilee Hills, το οποίο είναι μια μικρότερη πανεπιστημιούπολη από το νεόκτιστο υποκατάστημα Kokapet. Βρίσκεται στα περίχωρα της πόλης και έχει μια όμορφη πανεπιστημιούπολη 3 στρεμμάτων, με εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης.

Έχουν καλή αναλογία μαθητή, δασκάλου και οι τάξεις ψηφιοποιούνται. Ολόκληρη η πανεπιστημιούπολη διαθέτει WiFi και κάμερες ασφαλείας. Το καλύτερο μέρος αυτού του σχολείου είναι το μενού φαγητού που ανεβαίνει στον ιστότοπο. Οι γονείς μπορούν να δουν τι τρώνε τα παιδιά τους κάθε μέρα της εβδομάδας. Άλλες ανέσεις περιλαμβάνουν βιβλιοθήκη, εργαστήρια Science, εργαστήρια υπολογιστών και υπαίθριες αθλητικές υποδομές.

Βασικά κυριότερα σημεία:

 • Σχολικό αναλυτικό πρόγραμμα: CBSE, IGSCE και Cambridge.
 • Σχολική συγκοινωνία: Διατίθεται υπηρεσία λεωφορείου.
 • Χρόνοι: 8:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ
 • Διεύθυνση: Sy No.160P, Gandipet Main Rd, Kokapet, Hyderabad, Telangana 500075.
 • Τηλεφωνικό νούμερο: 040 6622 4400
 • Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
 • Δικτυακός τόπος: www.rockwellinternationalschool.com
 • Άλλα υποκαταστήματα στο Χαϊντεραμπάντ: Jubilee Hills.

8. Manthan International School, Madhapur:

Το Manthan International School είναι ένα σχολείο συνεκπαίδευσης που συνδέεται με πίνακες CBSE και CAIE ή Cambridge. Διαθέτει δύο πανεπιστημιουπόλεις, μία στο Madhapur με μαθήματα από την Προσχολική έως την Έβδομη, μετά τις οποίες οι μαθητές μετακομίζουν στην πανεπιστημιούπολη Gachibowli (Tellapur) για να συνεχίσουν τις σπουδές τους μέχρι την 12η τάξη. Το σχολείο έχει κερδίσει τη θέση του μεταξύ των κορυφαίων διεθνών σχολείων του Hyderabad λόγω του ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού συστήματος.

Οι αίθουσες διδασκαλίας και στις δύο πανεπιστημιουπόλεις είναι καλά αεριζόμενες και πλήρως εξοπλισμένες με τα απαραίτητα διδακτικά βοηθήματα και υποδομές. Το σχολείο δίνει έμφαση στη διδασκαλία που βασίζεται στις δεξιότητες αντί για μια παραδοσιακή μεθοδολογία με επίκεντρο τον δάσκαλο. Εκτός από το κανονικό πρόγραμμα σπουδών, οι μαθητές εκτίθενται επίσης στην Τέχνη και τη Χειροτεχνία, τη Μουσική, το Χορό, τη Γιόγκα και τη Φυσική Αγωγή για να θέσουν μια ισχυρή βάση για το μέλλον. Διαθέτει ακόμη μια καλά εφοδιασμένη βιβλιοθήκη, εγκαταστάσεις καντίνας υγιεινής, εργαστήρια υπολογιστών με εγκατάσταση διαδικτύου.

Βασικά κυριότερα σημεία:

 • Σχολικό αναλυτικό πρόγραμμα: Cambridge έως το βαθμό 7 και επιλογή για να επιλέξετε ανάμεσα σε πίνακες IGSCE και CBSE.
 • Σχολική συγκοινωνία: Διατίθεται υπηρεσία λεωφορείου.
 • Χρόνοι: 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ
 • Διεύθυνση: 1150 Ayyappa Society Main Road, Madhapur, Hyderabad 500 081.
 • Τηλεφωνικό νούμερο: +91 40 4220 6060
 • Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
 • Δικτυακός τόπος: www.manthanschool.org
 • Άλλα υποκαταστήματα στο Χαϊντεραμπάντ: Tellapur, Ramachandrapuram Mandal.

9. Glendale Academy, Bandlaguda:

Η Ακαδημία Glendale έχει μία από τις πιο όμορφες πανεπιστημιουπόλεις μεταξύ των καλών διεθνών σχολείων στο Χαϊντεραμπάντ. Ιδρύθηκε από τον Anjum Babukhan, έναν έμπειρο εκπαιδευτικό και πολύπλευρη προσωπικότητα. Το Glendale στοχεύει να προσφέρει ένα υγιές περιβάλλον για να αποκτήσουν τα παιδιά τη γνώση, μαζί με τη δημιουργία ενός χαρακτήρα από τα πρώτα στάδια της ζωής. Η έκταση 10 στρεμμάτων, η καταπράσινη πανεπιστημιούπολη παρέχει το κατάλληλο περιβάλλον για μια ευχάριστη εμπειρία μάθησης.

Το σχολείο προσφέρει προγράμματα σπουδών IB και CBSE και ειδικό πρόγραμμα IB PYP για παιδιά ηλικίας μεταξύ 3-12 ετών. Εκτός από τις καλά εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας, το σχολείο προσφέρει πολλές ανέσεις στους μαθητές, όπως παιδική χαρά, πισίνα, προπόνηση κρίκετ και σκακιού, γήπεδα μπάντμιντον, παγοδρομίες κ.λπ. Εν ολίγοις, το Glendale παρέχει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο παιδί σας. Έχει ακόμη και μια καντίνα που σερβίρει θρεπτικά, χορτοφαγικά φαγητά που μαγειρεύονται στην πανεπιστημιούπολη.

Βασικά κυριότερα σημεία:

 • Σχολικό αναλυτικό πρόγραμμα: IB, Cambridge και CBSE.
 • Σχολική συγκοινωνία: Διατίθεται υπηρεσία λεωφορείου.
 • Χρόνοι: 8:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ
 • Διεύθυνση: Don Bosco post, Bandlaguda Jagir, Rajender Nagar, Hyderabad, Telangana 500086.
 • Τηλεφωνικό νούμερο: +91 924 624 1938
 • Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
 • Δικτυακός τόπος: www.glendale.edu.in
 • Άλλα υποκαταστήματα στο Χαϊντεραμπάντ: GIS-Tellapur, GIS Cambridge- Financial District.

10. Silver Oaks International School, Bachupally:

Ο κ. Dhanunjaya Vallabhaneni ίδρυσε το Silver Oaks International School το έτος 2002. Η πανεπιστημιούπολη Bachupally είναι η πρώτη μάρκα, και ο όμιλος διαθέτει σήμερα 5 πανεπιστημιουπόλεις στο Visakhapatnam, Bangalore και Hyderabad. Από τα τελευταία 18 χρόνια, το σχολείο διατηρεί σταθερά τη θέση του μεταξύ των κορυφαίων σχολείων στο Χαϊντεραμπάντ και των καλύτερων διεθνών σχολείων στο Μιγιαπούρ. Διαθέτει μια γαλήνια πανεπιστημιούπολη και ευρύχωρα κτίρια, εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις.

Κάθε τάξη έχει κατά μέσο όρο 25 μαθητές με αναλογία 1:11 δασκάλου και μαθητή. Η πανεπιστημιούπολη Bachupally προσφέρει μαθήματα από το PP1 έως το Grade 12. Εκτός από την κανονική εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν επίσης να λάβουν μέρος σε τένις, μπάσκετ, κολύμβηση, πατινάζ και άλλες σωματικές δραστηριότητες. Το σχολείο στοχεύει επίσης να προετοιμάσει τους μαθητές του με τις απαραίτητες δεξιότητες στην έρευνα, τη μάθηση που βασίζεται στην έρευνα και την αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσουν τον εξωτερικό κόσμο.

Βασικά κυριότερα σημεία:

 • Σχολικό αναλυτικό πρόγραμμα: CBSE και IB.
 • Σχολική συγκοινωνία: Διατίθεται υπηρεσία λεωφορείου.
 • Χρόνοι: 8:15 π.μ. έως 2:45 μ.μ
 • Διεύθυνση: Bachupally, Miyapur, Hyderabad, Telangana 500090
 • Τηλεφωνικό νούμερο: 040 2304 7777
 • Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
 • Δικτυακός τόπος: www.silveroaks.co.in
 • Άλλα υποκαταστήματα στο Χαϊντεραμπάντ: Επερχόμενη πανεπιστημιούπολη στην πόλη.

11. Delhi International School, Kompally:

Το Διεθνές Σχολείο του Δελχί είναι ένα από τα καλύτερα διεθνή σχολεία στο Κομπαλί και τις γύρω περιοχές. Επικεντρώνεται στην παροχή στα παιδιά εκπαίδευσης με βάση την αξία, καθώς και αξιοποίηση της δύναμης της τεχνολογίας στη μάθηση. Αυτό το σχολείο συνεκπαίδευσης συνδέεται με το CBSE και τα εκπαιδευτικά συμβούλια ICSE. Ολόκληρη η πανεπιστημιούπολη έχει συσταθεί με κάμερες CC για την παρακολούθηση των κινήσεων και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό για τη φροντίδα των πτυχών ασφαλείας.

Ερχόμενοι στις εγκαταστάσεις, οι ψηφιακές αίθουσες διδασκαλίας είναι εξοπλισμένες με οπτικοακουστικό εξοπλισμό για να παρέχουν στους μαθητές μια πρωτοποριακή μαθησιακή εμπειρία. Υπάρχουν ξεχωριστά εργαστήρια για υπολογιστές, μαθηματικά, επιστήμη και γλώσσα για να συνδυάσουν τη θεωρητική γνώση με πρακτικές εφαρμογές. Το σχολείο σερβίρει επίσης φρεσκομαγειρεμένο, ζεστό χορτοφαγικό φαγητό στους μαθητές και το προσωπικό του. Η τεράστια πανεπιστημιούπολη στο Kompally διαθέτει άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως γήπεδο μπάσκετ, υπαίθριο χώρο κλπ.

Βασικά κυριότερα σημεία:

 • Σχολικό αναλυτικό πρόγραμμα: Και οι πίνακες CBSE και ICSE.
 • Σχολική συγκοινωνία: Διατίθεται υπηρεσία λεωφορείου.
 • Χρόνοι: 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ
 • Διεύθυνση: Sy.No. 107, Noble Enclave, δίπλα στο NCL North, Kompally, Hyderabad, Telangana 500100
 • Τηλεφωνικό νούμερο: 091001 06061
 • Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
 • Δικτυακός τόπος: www.disdelhi.com
 • Άλλα υποκαταστήματα στο Χαϊντεραμπάντ: Attapur, Banjara Hills, Manikonda και Secunderabad.

12. Διεθνές Σχολείο Sreenidhi, Moinabad:

Το διεθνές σχολείο Sreenidhi στο Moinabad βρίσκεται σε μια πανεπιστημιούπολη 60 στρεμμάτων που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πόλη και την οικονομική περιοχή Hitech. Η γραφική πανεπιστημιούπολη βρίσκεται πολύ κοντά στη λίμνη Himayatsagar και έχει ένα γαλήνιο, γαλήνιο περιβάλλον. Αυτό το κορυφαίο διεθνές σχολείο του Χαϊντεραμπάντ προσφέρει πλήρη απασχόληση, καθημερινή επιβίβαση και ημερήσιο σχολείο στους μαθητές του. Είναι συνδεδεμένο με το Διεθνές σχολείο Baccalaureate ή το IB World και προσφέρει μαθήματα από το Βρεφονηπιακό Μέρος έως την Κλάση 12.

Η υπερσύγχρονη πανεπιστημιούπολη διαθέτει εξαιρετική υποδομή και πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις εγκαταστάσεις. Διαθέτει ένα αμφιθέατρο, ένα Kala Bhavan για την έκθεση τεχνών, Lab Building και ένα ξεχωριστό μπλοκ για τη Βιβλιοθήκη. Το σχολείο διαθέτει επίσης ένα τεράστιο αθλητικό συγκρότημα με πισίνες για να ενισχύσει τη σωματική ανάπτυξη των παιδιών. Υπάρχει επίσης μια ευρύχωρη τραπεζαρία και μια εσωτερική τράπεζα για φοιτητές. Για να εκθέσει τους μαθητές στην παγκόσμια εκπαίδευση, το σχολείο διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα διεθνούς ανταλλαγής.

Βασικά κυριότερα σημεία:

 • Σχολικό αναλυτικό πρόγραμμα: Προγράμματα IB PYP, IB-MYP, IB-DP.
 • Σχολική συγκοινωνία: Διατίθεται υπηρεσία λεωφορείου.
 • Χρόνοι: 7:50 π.μ. έως 3:00 μ.μ
 • Διεύθυνση: Near TS Police Academy, Near Appa Junction Aziz Nagar Moinabad, Hyderabad, Telangana 500075.
 • Τηλεφωνικό νούμερο: 099122 44409
 • Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
 • Δικτυακός τόπος: www.sis.edu.in
 • Άλλα υποκαταστήματα στο Χαϊντεραμπάντ: Κανένας.

13. Akshara International School, LB Nagar:

Το Akshara International School είναι ένα από τα καλύτερα σχολεία CBSE International του Χαϊντεραμπάντ. Βρίσκεται στο LB Nagar και διαθέτει τις καλύτερες εγκαταστάσεις στην κατηγορία για να παρέχει στα παιδιά σας ποιοτική εκπαίδευση. Η πανεπιστημιούπολη διαθέτει τρία ξεχωριστά τετράγωνα για μαθητές προσχολικής, πρωτοβάθμιας και λυκείου. Η έκταση του σχολείου εκτείνεται σε 3 στρέμματα και έχει ένα μείγμα κατασκευής και υπαίθριου περιβάλλοντος. Προσφέρει μαθήματα από το Βρεφονηπιακό Μέγαρο έως το Δημοτικό 10ο.

Εκτός από τις ευρύχωρες αίθουσες διδασκαλίας, το σχολείο στεγάζει επίσης αίθουσες δραστηριοτήτων, βιβλιοθήκη, ιατρικές αίθουσες με νοσοκόμα πλήρους απασχόλησης και αίθουσες μουσικής. Εισήγαγε επίσης την έννοια της Extra Time Zone (ETZ), για να εκθέσει τα παιδιά σε φυσικές δραστηριότητες και να τους δώσει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Οι γονείς έχουν πρόσβαση σε μια αποκλειστική εφαρμογή για κινητά, από όπου μπορούν να παρακολουθούν την απόδοση των παιδιών τους και να λαμβάνουν ενημερώσεις. Η εξειδικευμένη ακαδημία Αθλητισμού διαθέτει έμπειρους προπονητές και εξαιρετική υποδομή για να προσφέρει αθλητική εκπαίδευση σε επαγγελματικό επίπεδο.

Βασικά κυριότερα σημεία:

 • Αναλυτικό Πρόγραμμα Σχολείου: Πίνακες CBSE.
 • Σχολική συγκοινωνία: Διατίθεται υπηρεσία λεωφορείου.
 • Χρόνοι: 8.30 π.μ. έως 3:30 μ.μ
 • Διεύθυνση: Reddy Colony, Bairamalguda, Sagar Ring Road, Near L.B. Nagar, Hyderabad – 500079.
 • Τηλεφωνικό νούμερο: 9533006688
 • Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
 • Δικτυακός τόπος: www.akshara.edu.in
 • Άλλα υποκαταστήματα στο Χαϊντεραμπάντ: A.S. Rao Nagar, Chintal, Kukatpally.

14. Birla Open Minds International School, Kollur:

Το Birla Open Minds International School είναι ένα από τα κορυφαία CBSE International Schools στο Χαϊντεραμπάντ. Λειτουργεί από την κοινωνία DSR και η πανεπιστημιούπολη 10 στρεμμάτων φέρνει τους μαθητές πιο κοντά στη φύση. Το συνεκπαιδευτικό σχολείο προσφέρει μαθήματα από το Νηπιαγωγείο έως την 11η τάξη και έχει μέση τάξη 25 μαθητές. Συνδέεται τόσο με το CBSE όσο και με το Cambridge Assessment International Education Boards.

Σε αντίθεση με τα άλλα σχολεία που πιστεύουν στην εκμάθηση και την καθοδήγηση με επίκεντρο τον δάσκαλο, το σχολείο Birla Open Minds χρησιμοποιεί μια διαδραστική προσέγγιση. Εκτός από την τακτική εκπαίδευση στην τάξη, το σχολείο επικεντρώνεται επίσης στις Τέχνες και τον Αθλητισμό για να προωθήσει μια ολοκληρωμένη ανάπτυξη. Διαθέτει πολλά Club όπως Master Chef για κουζίνα, Θέατρο, Rotary Club, Melody, Artisans κ.λπ. για να εξερευνήσετε τις δεξιότητες. Οι εκδρομές πραγματοποιούνται για να δώσουν μια εμπειρία μάθησης εκτός τάξης.

Βασικά κυριότερα σημεία:

 • Σχολικό αναλυτικό πρόγραμμα: CBSE και Cambridge Boards.
 • Σχολική συγκοινωνία: Διατίθεται υπηρεσία λεωφορείου.
 • Χρόνοι: 8:30 π.μ. έως 3:30 μ.μ
 • Διεύθυνση: Έρευνα Νο 192 & 193 Outer Ring Road Gachibowli, Kollur, Hyderabad, Telangana 502300.
 • Τηλεφωνικό νούμερο: 095910 35414
 • Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
 • Δικτυακός τόπος: www.openminds-hyderabad.com
 • Άλλα υποκαταστήματα στο Χαϊντεραμπάντ: Κανένας.

15. Meru International School:

Το Meru International School είναι ένα από τα κορυφαία διεθνή σχολεία του Hyderabad, το οποίο βρίσκεται στο Chandanagar. Ιδρύθηκε ο πρόεδρος του Ομίλου My Home και η κα Meghana Rao Jupally είναι η σημερινή Διευθύντρια του σχολείου. Παρόλο που η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται κοντά σε μια κορυφαία τοποθεσία μεταξύ Miyapur και BHEL, διατηρεί ένα ειρηνικό περιβάλλον. Το σχολείο προσφέρει πίνακες CBSE και Cambridge. Η πανεπιστημιούπολη είναι αρκετά ευρύχωρη και διαθέτει όλες τις απαραίτητες ανέσεις.

Οι τάξεις έχουν μια αξιοπρεπή αναλογία μαθητή, δασκάλου για καλύτερη εστίαση και προσοχή στα άτομα. Οι παραδοσιακές μεθοδολογίες συνδυάζονται με προηγμένες τεχνολογίες για να προσφέρουν μια μαθησιακή εμπειρία έτοιμη για το μέλλον. Διαθέτει εργαστήρια Μαθηματικών, Γλωσσών, Επιστημών και υπολογιστών. Μια μεγάλη βιβλιοθήκη προσφέρει μια ποικιλία βιβλίων στους μαθητές. Μαζί με αυτό, υπάρχει παιδική χαρά και προαιρετικές εγκαταστάσεις χαλάρωσης.

Βασικά κυριότερα σημεία:

 • Αναλυτικό Πρόγραμμα Σχολείου: Cambridge και CBSE Μόνο για τις τάξεις 6+
 • Σχολική συγκοινωνία: Διατίθεται υπηρεσία λεωφορείου.
 • Χρόνοι: 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ
 • Διεύθυνση: Sy. Αρ. 97 (Ρ) & 98, δίπλα στο My Jewel Jewel, Madinaguda, Chanda Nagar, Hyderabad, Telangana 500049.
 • Τηλεφωνικό νούμερο: 081017 00700
 • Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
 • Δικτυακός τόπος: www.meruinternationalschool.com
 • Άλλα υποκαταστήματα στο Χαϊντεραμπάντ: Κανένας.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα διεθνή σχολεία στο Χαϊντεραμπάντ, ακόμη και στην πολιτεία Τελανγκάνα. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες αυτών των σχολείων. Για εμπεριστατωμένες πληροφορίες και δομές αμοιβών, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε απευθείας με το προσωπικό διαχείρισης των ιδρυμάτων για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις. Πείτε μας αν πιστεύετε ότι οποιοδήποτε άλλο διεθνές σχολείο αξίζει μια θέση σε αυτήν τη λίστα!

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις:

Q1. Πώς διαφέρουν τα διεθνή σχολεία από τα κανονικά, δημόσια σχολεία?

Απάντηση: Τα κανονικά δημόσια ή ιδιωτικά σχολεία ακολουθούν συνήθως ένα εθνικό πρόγραμμα σπουδών που καθορίζεται από το τοπικό τμήμα εκπαίδευσης. Ακόμα και οι μεθοδολογίες διδασκαλίας είναι παραδοσιακές και περιορίζουν τους μαθητές σε διαχρονικές διαδικασίες μάθησης. Τα διεθνή σχολεία, από την άλλη πλευρά, ακολουθούν παγκόσμια προγράμματα σπουδών όπως το IB, το Cambridge, μαζί με τα εθνικά συμβούλια. Τα παιδιά έχουν καλύτερη έκθεση σε μια διεθνή μορφή εκπαίδευσης για να τα προετοιμάσουν για καριέρα στο εξωτερικό.

Q2. Πώς είναι η δομή των τελών ενός διεθνούς σχολείου?

Απάντηση: Πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τη δομή αμοιβών ενός διεθνούς σχολείου, όπως η αξία της μάρκας, οι ανέσεις, η πανεπιστημιούπολη, η εμπειρία του προσωπικού κλπ. Η συνήθης ομάδα ξεκινά από 1,2 λίτρα και μπορεί να φτάσει έως και 4,8 λίρες. Αυτό μπορεί να είναι αποκλειστικό των εγκαταστάσεων μεταφοράς. Έτσι, είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με το σχολείο για να μάθετε τη διάλυση της δομής.

Q3. Είναι η τοπική γλώσσα (τελούγκου) Υποχρεωτική για μαθητές διεθνών σχολείων?

Απάντηση: Ναί! Σύμφωνα με την τελευταία GO από την κυβέρνηση Telangana, το Telugu είναι υποχρεωτικό για όλους τους μαθητές των διοικητικών συμβουλίων ICSE, CBSE, IB και ακόμη και του Cambridge. Κάθε μαθητής πρέπει να κάνει τελούγκου μέχρι τη 10η τάξη. Έτσι, εάν ένας μαθητής επιλέξει τα Χίντι ως την πρώτη γλώσσα, πρέπει επίσης να μάθει τα Τελλούγκ ως τρίτη γλώσσα. Ωστόσο, το αναλυτικό πρόγραμμα είναι συνήθως απλό και διατηρείται πολύ βασικό!