15 Παραδοσιακά Δαχτυλίδια Toe για Ινδικές Γυναίκες – Τελευταία Μοντέλα

Τα δαχτυλίδια των ποδιών ήταν ένα σημαντικό κόσμημα για παντρεμένες γυναίκες. Είναι μια ιεροτελεστία στην ινδική και κυρίως την ινδουιστική κουλτούρα να χαρίζουμε δαχτυλίδια στα δάχτυλα, γνωστά ως Buchwald, στις νεόνυμφες νύφες των γονιών της. Όταν χαρίζεται σε ασήμι στη νύφη, φέρνει καλή τύχη, αγάπη και ευλογίες για μια καλύτερη ζωή από τους γονείς. Ο δακτύλιος δακτύλων φοριέται ευρέως στο δεύτερο δάκτυλο, το οποίο περνά από τη μήτρα και φτάνει στην καρδιά. Ο δακτύλιος των ποδιών ενισχύει τη μήτρα παρακάμπτοντας το αίμα από την καρδιά. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, τα σχέδια δαχτυλιδιών έχουν αλλάξει επίσης από κλασικά σε μοντέρνα.

σχέδια δαχτυλιδιών δαχτύλων

Διαφορετικά και πιο πρόσφατα μοντέλα δαχτυλιδιών δαχτύλων (Mettelu) για Ινδικές γυναίκες:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 15 δαχτυλίδια στα ασημί και χρυσό που επιλέχθηκαν από τις γυναίκες.

1. Simple Strand Gold Toe Ring:

απλό-χρυσό-σκέλος-toe-δαχτυλίδι

Ένα απλό δαχτυλίδι στα δάχτυλα από χρυσό δίνει μια απλοποιημένη εμφάνιση στον συνηθισμένο χρήστη. Ο σχεδιασμός metti είναι κατασκευασμένος με τέσσερα χρυσά νήματα που δίνουν μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση στο δάχτυλο. Ο σχεδιασμός δηλώνει γονιμότητα, ανάπτυξη και ανηθικότητα. Τα φυλετικά σχέδια εμπνέουν ένα τέτοιο σχέδιο.

2. Δαχτυλίδια toe Wave Design για καθημερινή χρήση:

Δαχτυλίδια δαχτύλων σχεδιασμού Wave για καθημερινή χρήση

Μια εικόνα δαχτυλιδιών δαχτύλων εμπνευσμένη από τη φύση είναι το σχέδιο κυμάτων. Στο χρυσό δαχτυλίδι δίνεται το σχήμα κύματος στους ωκεανούς. Είναι ένα κλασικό σχέδιο για κανονική φθορά σε κάθε ρούχο. Ο σχεδιασμός συμβολίζει τη δύναμη, την αγάπη, τη δύναμη, το μυστήριο κλπ.

3. Ασημένιο δαχτυλίδι με διαμάντι:

Ασημένιο δαχτυλίδι με διαμάντι

Ένα δαχτυλίδι στα δάχτυλα από ασήμι και διαμάντια δίνει μια λαμπερή και υπέροχη εμφάνιση σε ειδικές περιπτώσεις. Ο σχεδιασμός είναι κατασκευασμένος από ασήμι, και διαμάντια είναι διακοσμημένα με αυτό για ελκυστική εμφάνιση. Το δαχτυλίδι έχει ρυθμιζόμενο σχέδιο που ταιριάζει σε κάθε δάχτυλο.

4. Δαχτυλίδι πολύτιμων λίθων και έννοιες:

Δαχτυλίδι πολύτιμων λίθων και έννοιες

Lookάχνετε κάτι που να φοράτε με νόημα! Or θέλετε να δώσετε ένα ιδιαίτερο δώρο στον Δεκεμβριανό! Ένα δαχτυλίδι στα δάχτυλα με τιρκουάζ πολύτιμο λίθο είναι το καλύτερο σχέδιο. Ο πολύτιμος λίθος είναι διακοσμημένος με ασήμι ή πλατίνα, όποιο θέλετε. Ο σχεδιασμός με τιρκουάζ πολύτιμο λίθο αντιπροσωπεύει προστασία από κακές ή αρνητικές δονήσεις. Συμβολίζει επίσης την τύχη, τη φιλία και την πιστότητα.

5. Sunflower Toe Ring Gold:

Δαχτυλίδι από ηλιοτρόπιο χρυσό

Θέλετε να φορέσετε κάτι που ταιριάζει με τον ήλιο το καλοκαίρι. Δοκιμάστε ένα δαχτυλίδι από χρυσό δάχτυλο δίνοντας το σχέδιο ενός ηλίανθου. Ο σχεδιασμός του ηλίανθου είναι κατασκευασμένος από χρυσό και είναι διακοσμημένος σε ασημένιο δαχτυλίδι. Συμβολίζει την πίστη, τη λατρεία και τη ζωντάνια.

6. Σχέδιο δαχτυλιδιών ασημένιας χελώνας χελώνας:

Σχέδιο δαχτυλιδιών ασημένιας χελώνας χελώνας

Θέλετε να φοράτε κάτι μοντέρνο σε τακτική βάση! Ένα σχέδιο δαχτυλιδιών για το δάχτυλο του ποδιού με οξειδάση δίνει μια υπέροχη εμφάνιση. Φοριέται καλύτερα από έθνικ φορέματα για το Navratri, αλλά τα κορίτσια το φορούν επίσης για κανονική χρήση. Ο σχεδιασμός συμβολίζει την καλή τύχη, την τύχη και τη μακροζωία.

7. Ασημί δαχτυλίδια με τριπλό δάχτυλο:

Δαχτυλίδια τριπλού ασημί

Ασημένιο σχέδιο δαχτυλιδιών με διαφορετική και ελκυστική εμφάνιση για το νυφικό look. Οι τρεις δακτύλιοι σχεδιασμού ψαριών φοριούνται από τα δάχτυλα των ποδιών σε μια σειρά. Το ασημένιο δαχτυλίδι ή δαχτυλίδια είναι κατασκευασμένα από ασήμι και είναι διακοσμημένα με σμαράγδια για να προσθέσουν στο σχεδιασμό του. Προστίθενται χαριτωμένα ασημένια κουδούνια για μουσικό αποτέλεσμα. Ανεβάζει τη λαμπερή εμφάνιση σε υψηλό επίπεδο της νέας νύφης.

8. Παραδοσιακό δαχτυλίδι δάχτυλων της Νότιας Ινδίας:

Παραδοσιακό δαχτυλίδι δάχτυλων της Νότιας Ινδίας

Θέλετε να έχετε μια παραδοσιακή εμφάνιση. Ένας ινδικός σχεδιασμός δαχτυλιδιών από ασήμι δίνει μια παραδοσιακή εμφάνιση σε έθνικ και σάρι. Είναι ακόμα ένα δημοφιλές σχέδιο που φοριέται στα χωριά. Ο σχεδιασμός είναι κατασκευασμένος από ασήμι και ένα μικροσκοπικό σχέδιο είναι ανάγλυφο σε αυτό. Ο σχεδιασμός χρησιμοποιείται ευρέως για κανονική φθορά.

9. Ζωηρόχρωμος αστράγαλος δαχτυλιδιών:

Πολύχρωμο δαχτυλίδι δαχτυλίδι αστράγαλο

Θέλετε να φορέσετε ένα πολύχρωμο σχέδιο για το πόδι σας! Δοκιμάστε ένα σχέδιο δαχτυλιδιού δαχτυλιδιού από αστράγαλο, κατασκευασμένο από χρυσό και γεμάτο με πολλές πολύχρωμες πέτρες. Ο αστράγαλος έχει ένα λουλουδάτο σχέδιο προσαρτημένο στο δαχτυλίδι των ποδιών με ένα μονό κλώνο. Αντιπροσωπεύει αγάπη, ευτυχία και σεβασμό.

10. Δαχτυλίδι Infinity Toe:

Δαχτυλίδι Infinity Toe

Ένας μαγνητικός σχεδιασμός δαχτυλιδιών δακτύλων με σχεδίαση άπειρου δίνει στον χρήστη μια καλή και απλοποιημένη προσωπικότητα. Επιλέγεται ευρέως για casuals, ειδικά capris και φούστες. Ο σχεδιασμός είναι κατασκευασμένος από ασήμι ή ασήμι. Ο σχεδιασμός συμβολίζει την ενδυνάμωση, την αιωνιότητα και τη μακροχρόνια αγάπη.

11. Καταπληκτικό Μαύρο Πέτρινο Δαχτυλίδι:

Καταπληκτικό δαχτυλίδι από μαύρο πέτρινο δάχτυλο

Τα σχέδια από μαύρη πέτρα ήταν πάντα ελκυστικά. Ομοίως, ένα δαχτυλίδι στα δάχτυλα με μια μαύρη πέτρα σε οβάλ σχήμα φαίνεται εκπληκτικό. Η πέτρα είναι επενδεδυμένη με ασημένιο ή ασημένιο δαχτυλίδι. Ο σχεδιασμός δίνει μια κομψή εμφάνιση σε casuals, μακριές φούστες και επίσης σε choli για το Navratri. Συμβολίζει τη δύναμη να πολεμάς ενάντια στο κακό, μια ακτίνα ελπίδας και την πιστότητα.

12. Μικρό δαχτυλίδι από χάντρα:

Μικρό δαχτυλίδι από χάντρα

Θέλετε να φοράτε αξεσουάρ ενώ περιοδεύετε σε παραλίες. Μια εικόνα δαχτυλιδιού στα δάχτυλα από μικρές και μεσαίες χάντρες μπλε αποχρώσεων δίνει μια απλοποιημένη εμφάνιση στα κορίτσια. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τρία περίπτερα με καλό συνδυασμό μπλε αποχρώσεων. Ο σχεδιασμός και το χρώμα συμβολίζουν την αγάπη, την ηρεμία, τον σεβασμό και τον αισθησιασμό.

13. Δαχτυλίδια Rajasthani Toe για γάμο:

Δαχτυλίδια δακτύλων Rajasthani για γάμο

Θέλετε μια βασιλική εμφάνιση για τον γάμο σας! Δοκιμάστε ένα σχέδιο εμπνευσμένο από τα κοσμήματα σχεδιασμού Rajasthani. Το δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο από χρυσό και είναι σχεδιασμένο με λουλουδάτο σχέδιο. Το χρυσό δαχτυλίδι είναι ανάγλυφο με μικροσκοπικά σχέδια και ένα μικροσκοπικό σμαράγδι είναι σταθερό για να προσθέσει στην ομορφιά του. Φαίνεται καταπληκτικό στα lehengas με παραδοσιακό κέντημα.

14. Όμορφο δαχτυλίδι από μαργαριτάρι:

Όμορφο δαχτυλίδι από μαργαριτάρια

Lookάχνετε για ένα νέο μοντέρνο σχέδιο για δαχτυλίδι στα δάχτυλα. Δοκιμάστε ένα χαριτωμένο και αδέξιο σχέδιο φτιαγμένο με μαργαριτάρια θάλασσας. Το δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο από λευκά μαργαριτάρια διαφορετικών μεγεθών. Δίνει μια πολυτελή εμφάνιση πέρα ​​από την εθνική ένδυση. Επίσης φοριέται κυρίως όταν ταξιδεύετε σε νησιά για διακοπές. Ο σχεδιασμός συμβολίζει τα δικαιώματα, τον πλούτο, την υγεία και την ειρήνη.

15. Δαχτυλίδι στο δάχτυλο σχεδιασμού ποδιών μωρού:

Δαχτυλίδι με δάχτυλα σχεδιασμού για τα πόδια του μωρού

Lookάχνετε κάτι ξεχωριστό για μια μέλλουσα μητέρα! Δοκιμάστε ένα σχέδιο φτιαγμένο με τα πόδια ενός μικρού βρέφους. Ο σχεδιασμός του είναι χρυσός και μικροσκοπικά διαμάντια είναι επενδεδυμένα με αυτό για να δώσουν μια χαριτωμένη και γοητευτική εμφάνιση. Είναι το καλύτερο δώρο για ένα baby shower που δείχνει αγάπη και καλή τύχη.

Ο σχεδιασμός δαχτυλιδιών δακτύλων που καλύπτει ολόκληρο τον αστράγαλο είναι επίσης γνωστός ως σελίδα-πόνος σε διάφορα μέρη του Γκουτζαράτ. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τρεις ή τέσσερις δακτυλίους προσαρτημένους στον αστράγαλο. Η παράδοση να φορούν δαχτυλίδι στα δάχτυλα των ποδιών είναι πολύ σημαντική για τους Νότιους Ινδιάνους. επίσης, είναι το σύμβολο της θηλυκότητας και της γονιμότητας.