9 χαριτωμένα σχέδια σε μονόχρωμα διαμαντένια δαχτυλίδια για σχέση

Τα μοναδικά διαμαντένια δαχτυλίδια είναι πιο όμορφα σε εμφάνιση σε σύγκριση με άλλα δαχτυλίδια σχεδιαστών. Όσο περισσότερο το δαχτυλίδι φαίνεται περίπλοκο, τόσο τα απλά δαχτυλίδια φαίνονται εκπληκτικά ακόμη και από απόσταση. Τα μοναδικά διαμαντένια δαχτυλίδια φαίνονται πλούσια και θαυμαστά με την απλότητα και το βασιλικό κατάρτι. Ένα μονό διαμάντι, είτε πρόκειται για πραγματικό διαμάντι είτε για αμερικανικό διαμάντι, το υπέροχο μονό διαμάντι λάμπει πιο δυνατά από μια συστάδα διαμαντιών μαζί.

Σχέδια με μονό πέτρινο διαμαντένιο δαχτυλίδι:

Μερικά απίστευτα σχέδια με μονό διαμαντένιο καρφί σε χρυσό, ασήμι, πλατίνα και ροζ χρυσό παρατίθενται στο άρθρο μας για να σας δώσουν μια ματιά στην ομορφιά των μονών διαμαντένιων δαχτυλιδιών.

1. Μονό δαχτυλίδι αρραβώνων σε χρυσό:

Μονό δαχτυλίδι αρραβώνων με διαμάντι σε χρυσό

Ένα μοναδικό διαμαντένιο δαχτυλίδι σε χρυσό με ένα τέλειο πασιέντζα στρογγυλό λευκό διαμάντι μπορεί να κλέψει την καρδιά πολλών ανθρώπων που θα του ρίξουν μια ματιά. Η μεγεθυντική λάμψη από το λευκό διαμάντι κόβει το βλέμμα με τη λάμψη του.

2. Designer Single Diamond Ring:

Σχεδιαστής Μονό Διαμαντένιο Δαχτυλίδι

Ένα μονόπετρο διαμαντένιο δαχτυλίδι σε χρυσό με φιλιγκράν έργο στη ζώνη δαχτυλιδιών φαίνεται εκπληκτικό. Το λεπτό κόψιμο από το μαρκίζ λευκό διαμάντι των δύο πλευρών φαίνεται απίστευτο. Το δαχτυλίδι είναι κοίλο από το εσωτερικό για το τέλειο φινίρισμα του έργου φιλιγκράν.

3. Princess Cut High Silver δαχτυλίδι:

Ασημένιο δαχτυλίδι Princess Cut High Stud

Ένα διαμάντι κομμένο σε πριγκίπισσα τοποθετημένο πάνω σε ένα ασημένιο δαχτυλίδι φαίνεται εκπληκτικό. Ο λευκός τετράγωνος μονός διαμαντένιος δακτύλιος θα μοιάζει από μόνος του λαμπρός στα δάχτυλα της κυρίας σας με τη λάμψη της λάμψης του.

4. Ασημένιο δαχτυλίδι με μονό διαμάντι:

Μοναδικό ασημένιο δαχτυλίδι με διαμάντι

Ένα υπέροχο σχέδιο πλούσιο και βασιλικό στο στυλ του μπορεί να είναι ένα με ένα μικρό διαμαντένιο καρφάκι στη ζώνη δαχτυλιδιών που καλύπτει πλήρως το διαμάντι από όλες τις πλευρές. Το διαμαντένιο δαχτυλίδι με μονή πέτρα μπορεί να είναι απλό, νηφάλιο και ταυτόχρονα λαμπρό σε σχεδιασμό.

5. Μοναδικό δαχτυλίδι με διαμάντι στοίβα με μπαγκέτα:

Δαχτυλίδι μονής μπαγκέτας με στοίβα Diamond Band

Ένα χρυσό μονό δαχτυλίδι με διαμάντια μπορεί να σχεδιαστεί με ένα όμορφο σχέδιο όπως αυτό. Ένα κομμένο διαμάντι σε σχήμα μπαγκέτα στερεωμένο στο κέντρο του χρυσού δαχτυλιδιού θα είναι ένα πλούσιο σχέδιο για να δοξάσει την ομορφιά των δακτύλων σας.

6. Single Diamond Ανδρικό δαχτυλίδι:

Single Diamond Ανδρικό δαχτυλίδι

Ένα μονό διαμαντένιο δαχτυλίδι μπορεί να σχεδιαστεί με ευρεία ζώνη και ένα μεγάλο διαμάντι στο κέντρο. Τέτοια σχέδια φαίνονται καλά με χρυσό. Τα σχέδια από πλατίνα είναι επίσης ευρεία κυρίως για τα δαχτυλίδια που κατασκευάζονται για άνδρες.

7. Μονό δαχτυλίδι αρραβώνων με τουλίπα καλαθιού:

Δαχτυλίδι αρραβώνων Μονό Shank Tulip Basket

Ένα μονόπετρο διαμαντένιο δαχτυλίδι με ένα διαμάντι τοποθετημένο στην κορυφή ενός καλαθιού τουλίπας φαίνεται απίστευτο για αρραβώνες. Το καλάθι με σχήμα κορμού τουλίπας στην κορυφή που σηκώνει το διαμάντι φαίνεται λαμπρό και η λάμψη κάνει επίσης ένα χαμόγελο.

8. Χαριτωμένο μονό λευκό διαμαντένιο λουλουδάτο δαχτυλίδι στοίβαξης:

Χαριτωμένο μονό λευκό διαμαντένιο λουλουδάτο δαχτυλίδι στοίβαξης

Χρυσά μονά διαμαντένια δαχτυλίδια φαίνονται τόσο απίστευτα όσο τα άλλα μεταλλικά δαχτυλίδια. Ένα μοτίβο σχήματος λουλουδιού στην κορυφή και ένα μικρό διαμάντι που λάμπει στο κέντρο θα είναι ένα υπέροχο μοτίβο. Αν θέλετε να προτείνετε στον έρωτά σας ένα όμορφο δαχτυλίδι σαν αυτό, θα σας πείραζε.

9. Σύγχρονο δαχτυλίδι με μονό πέτρινο κύμα:

Σύγχρονο δαχτυλίδι με μονό πέτρινο κύμα

Τα μονόπετρα διαμαντένια δαχτυλίδια σε μοντέρνο σχεδιασμό είναι ένα εξαιρετικό νέο στυλ που φοράει δαχτυλίδια. Ένα στριμμένο κυματιστό δαχτυλίδι με το ένα άκρο που λάμπει στο δάχτυλο και το άλλο κάτω από το δάχτυλο είναι ένα εξαιρετικό νέο στυλ δαχτυλιδιού. Μια πέτρα που λάμπει στην κορυφή φαίνεται απίστευτη.

Ένα μοναδικό διαμαντένιο δαχτυλίδι πασιέντζας φαίνεται τόσο εικονικό στα χέρια μιας όμορφης κυρίας που έχει δεσμευτεί να περάσει τη ζωή της λαμπερά, όπως το απλό αλλά εκθαμβωτικό διαμάντι στο δαχτυλίδι της. Τα μονόχρωμα διαμαντένια δαχτυλίδια είναι τόσο δημοφιλή σε όλα τα σχέδια των δαχτυλιδιών. Έχουν μεγάλη ζήτηση σε ανθρώπους που έχουν μια γεύση από συγκρατημένο, κλασικό στιλ, αλλά όμως έχουν τολμηρή δήλωση να φορούν πλούσια και κομψά κοσμήματα. Τα δαχτυλίδια με καρφιά είναι συνήθως κακό στα δάχτυλα και δεν μπορούν να φορεθούν στην κανονική ζωή, ενώ ένα μικρό διαμαντένιο δαχτυλίδι ταιριάζει τόσο όμορφα στα δάχτυλα των γυναικών που λες και είναι φτιαγμένα το ένα για το άλλο..