9 εκπληκτικά διαμαντένια δαχτυλίδια μεγάλου μεγέθους για άνδρες και γυναίκες

Τα διαμάντια είναι τα πολυτελή κοσμήματα για εκείνους που λατρεύουν μοναδικά και εκλεκτά σχέδια και αίγλη. Τα διαμάντια που είναι παγκοσμίως γνωστά ως σύμβολο της αγάπης είναι πάντα προικισμένα και αγορασμένα για να εκφράσουν την αγάπη. Είναι πολύ εύκολο αυτές τις μέρες να έχεις διαμαντένια δαχτυλίδια, αλλά εκτός από τις κανονικές συλλογές χρυσού και διαμαντιών, τα μεγάλα διαμαντένια δαχτυλίδια έχουν δυναμικό αντίκτυπο στον χρήστη..

Ένα γεγονός ότι τα διαμάντια είναι η καρδιά των γυναικών, όταν ένα μεγάλο διαμάντι είναι δώρο σε ένα κορίτσι είναι σίγουρο ότι η πρότασή σας θα κατευθυνθεί προς μια ισόβια σχέση. Όταν μιλάμε για τον πλούτο, είναι αξιοσημείωτο ότι ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας καρατίων που αριθμεί δύο ψηφία είναι αυτό που λάμπει στα χέρια. Δεν έχει σημασία αν τα δάχτυλα ζυγίζονται με το βαρύ διαμάντι.

Δαχτυλίδια σχεδιαστών με διαμάντια μεγάλου μεγέθους:

Εδώ καταχωρήσαμε παρακάτω τα ειδικά σχεδιασμένα δαχτυλίδια αρραβώνων και γάμου με διαμάντια σε μεγάλο μέγεθος.

1. 8 καρατίων πασιέντζα Diamond Crown Ring:

8 καρατίων πασιέντζα Diamond Crown Ring

Ένα σχήμα κορώνας με διαμάντι 8 καρατίων και καρφάκι με όμορφο διαμάντι πάνω από το συγκρότημα φαίνεται υπέροχο και λαμπερό. Βιδώστε σε ασημένιο μέταλλο 925 και 11 μ. Το δαχτυλίδι μπορεί να κοστίσει πολύ υψηλά, αλλά αξίζει να το χαρίσετε στην αρραβωνιαστικιά σας και να προτείνετε μια ισόβια ευτυχισμένη ζωή μαζί.

2. Big Round Diamond Ring for Girls:

Μεγάλο στρογγυλό διαμαντένιο δαχτυλίδι για κορίτσια

Το μεγαλύτερο διαμαντένιο δαχτυλίδι μέχρι σήμερα είναι το Spirit of de Grisogono. Είναι ένα μαύρο διαμάντι και θεωρείται το πέμπτο μεγαλύτερο διαμαντένιο δαχτυλίδι στη λίστα του κόσμου. Το διαμάντι καλύπτει σχεδόν το μισό του καρπού με το λαμπερό κομμάτι και το σχήμα του. Έχει βάρος σχεδόν 312,24 καράτια

3. The Real Pink Panther Big Diamond Ring:

The Real Pink Panther Big Diamond Ring

Ο πραγματικός ροζ πάνθηρας θεωρείται το ωραιότερο διαμάντι στον κόσμο σε ροζ χρώμα, τοποθετημένο σε δαχτυλίδι. Με βάρος 132,5 καράτια το διαμαντένιο δαχτυλίδι χρειάστηκε δύο χρόνια ολόκληρο για να δώσει το τέλειο σχήμα και κοπή.

4. Τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι 100 καρατίων:

Τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι 100 καρατίων

Αυτό το λευκό διαμάντι είναι πιο λαμπερό από το λευκό. Το βάρος του λεπτού σμαραγδένιου κομμένου διαμαντιού είναι 100 καράτια και ήταν ακόμη περισσότερο από 200 καράτια πριν κοπεί, διαμορφωθεί και γυαλιστεί.

5. Rare Yellow Diamond Big Diamond Ring:

Σπάνιο κίτρινο διαμάντι μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι

Το σπάνιο και τεράστιο κίτρινο διαμαντένιο δαχτυλίδι είναι λαμπερό και λαμπερό με το τέλειο κόψιμο και το σχήμα του, το όμορφα σκαλισμένο διαμάντι φαίνεται υπέροχο στα δάχτυλα. Η ακτινοβολία λάμπει ψηλά που κάνει κάποιον να χρειάζεται να καλύψει τα μάτια στο φως του ήλιου.

6. Emerald Cut τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι:

Emerald Cut τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι

Το διαμαντένιο δαχτυλίδι ονομάζεται διαμάντι Annenberg είναι 32,01 καρατίων που θεωρείται ένα από τα μεγάλα διαμαντένια δαχτυλίδια. Είναι πιο αξιολάτρευτο με δύο διαμάντια σε σχήμα αχλαδιού στα πλάγια που ζύγιζαν ακόμη και περισσότερο από 1,5 καράτι.

7. Σπάνιο διαμαντένιο δαχτυλίδι με τεράστιο μέγεθος:

Σπάνιο διαμαντένιο δαχτυλίδι με τεράστιο μέγεθος:

Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αψεγάδιαστο και λαμπερό καθώς το λευκό αφρώδες διαμάντι 10 καρατίων είναι καρφωμένο πάνω σε ένα χρυσό δαχτυλίδι από πλατίνα. Θεωρείται ως ένα από τα πιο ακριβά και μεγάλα διαμάντια, το δαχτυλίδι από λευκό διαμάντι με μαξιλάρι κοστίζει πολύ.

8. Δαχτυλίδι αρραβώνων Big Diamond:

Δαχτυλίδι αρραβώνων Big Diamond

Το μεγάλο μαύρο διαμάντι τοποθετημένο σε λωρίδα διαμαντιών ανοίγει το διαμάντι να φαίνεται τεράστιο ακόμη και από το μέγεθος του δακτύλου. Ένα μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι σαν αυτό μπορεί να κάνει τα μάτια να στραφούν προς το μέρος σας.

9. Διαμαντένιο δαχτυλίδι Big Pear Shape για γάμο:

Διαμαντένιο δαχτυλίδι Big Pear Shape για γάμο

Αυτό είναι το διαμάντι Cora sun drop yellow που θεωρείται ως ένα από τα πιο ακριβά στον παγκόσμιο κατάλογο. Το διαμάντι του αντίχειρα είναι 110 καράτια.

Πολλά ζευγάρια υψηλής κοινωνίας και διασημότητες του Χόλιγουντ κοιτούν τεράστια διαμαντένια δαχτυλίδια για να ξεκινήσουν την ερωτική τους ζωή και έχουν αποδειχθεί επιτυχώς ευτυχισμένα με ένα τεράστιο διαμάντι ως ένα όμορφο μέρος της ερωτικής τους ζωής ακόμη και μετά από παιδιά και εγγόνια γύρω τους. Μερικά πολύ διάσημα διαμάντια ήταν πάντα στο κόκκινο χαλί με τη λαμπερή λάμψη του. Η λαμπερή λάμψη του διαμαντένιου δαχτυλιδιού δεν κοστίζει μόνο ένα ποσό πέντε ψηφίων, αλλά μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και περισσότερα από εκατομμύρια.