9 κλασικά σχέδια σε μπλε διαμαντένια δαχτυλίδια για χρόνους πρότασης

Μεταξύ της πιο όμορφης συλλογής δαχτυλιδιών για ειδικές περιστάσεις, τα μπλε διαμαντένια δαχτυλίδια είναι αυτή. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να το φορούν λόγω του υπέροχου χρώματος και της βασιλικής εμφάνισης.

Ειδικά σχεδιασμένα δαχτυλίδια σε μπλε χρώμα διαμάντια:

Τα κανονικά δαχτυλίδια που βρίσκονται στον αγώνα, αντικαθίστανται τώρα από πολλά χρωματιστά διαμαντένια δαχτυλίδια που δεν είναι μόνο όμορφα αλλά μοναδικά όμορφα σηματοδοτώντας τη διαφορά μεταξύ των δύο. Εδώ κατατάξαμε μερικά μπλε διαμαντένια δαχτυλίδια για τελετές γάμου και αρραβώνων.

1. Δαχτυλίδια αρραβώνα μπλε διαμάντι:

Δαχτυλίδια αρραβώνα μπλε Diamond

Αυτή είναι η πιο όμορφη επιλογή για κάθε άντρα να επιλέξει για γυναίκα. Αυτό το δαχτυλίδι έχει ένα μπλε στρογγυλό πασιέντζα στη μέση με πολλά λευκά διαμάντια που αναδεικνύονται σε κάθε πλευρά του στο δαχτυλίδι από λευκό χρυσό.

2. Blue Diamond Wedding Bands:

Γαμήλιες γαμήλιες μπάντες

Από την επιλογή των μπάντας γάμου, αυτή είναι αυτή που επιλέγουν οι περισσότεροι από τη νύφη για την ειδική τους περίσταση. Αυτή η μπάντα όταν φοριέται στο δάχτυλο, ενισχύει την ομορφιά των γυναικών. Αυτό έχει μπλε διαμάντια τα οποία είναι ρυθμισμένα με ρύθμιση καναλιού με πολλά λευκά διαμάντια που περιβάλλουν τα μπλε διαμάντια.

3. Δαχτυλίδι πασιέντζας Blue Diamond:

Δαχτυλίδι πασιέντζα μπλε διαμάντι

Τα δαχτυλίδια πασιέντζας θεωρούνται τα αγαπημένα όλων των εποχών. Αυτό το δαχτυλίδι που έχει ένα μπλε πασιέντζα στο δαχτυλίδι από λευκό χρυσό, δίνει μια βαθιά και διαρκή εντύπωση σε όλους όσους θα το δουν. Αυτή η απλοϊκή εμφάνιση όχι μόνο προσέλκυσε όλες τις γυναίκες.

4. Σκούρο μπλε διαμαντένιο δαχτυλίδι για γάμο:

Σκούρο μπλε διαμαντένιο δαχτυλίδι για γάμο

Αυτό το όμορφο δαχτυλίδι σε σχήμα λουλουδιού, είναι το πιο συμπαθητικό από πολλές γυναίκες, για πολλές διαφορετικές περιπτώσεις για να προσελκύσει την προσοχή των ανθρώπων που είναι παρόντες εκεί. Έχοντας ένα σκούρο μπλε διαμάντι στο κέντρο με πολλά λευκά διαμάντια προσαρτημένα στο μοτίβο με το πέταλο του δαχτυλιδιού αυξάνει την ομορφιά του και την ομορφιά του χρήστη.

5. Blue Diamond Gold Rings for Engagement:

Δαχτυλίδια μπλε χρυσό για αρραβώνα

Αν κάποιος θέλει τη βασιλική εμφάνιση, αυτή είναι η καλή επιλογή. Τα μπλε διαμάντια δεν συνδέονται μόνο με το μαύρο ή το λευκό χρυσό, αλλά η ομορφιά του ενισχύεται περισσότερο από τον κίτρινο χρυσό που είναι το όμορφο κοινό όλων των εποχών. Αυτό το δαχτυλίδι έχει ένα σκούρο μπλε διαμάντι στο κέντρο και έχει πολλούς στρογγυλούς βρόχους γύρω από εκείνο στον οποίο είναι επίσης προσαρτημένα πολλά λευκά διαμάντια. Ακόμη και στο δαχτυλίδι τα διαμάντια είναι προσαρτημένα με την τεχνολογία του ανοίγματος.

6. Κομψό μπλε δαχτυλίδι βολφραμίου για άνδρες:

Κομψό Μπλε Διαμαντένιο Δαχτυλίδι Βολφραμίου για Άνδρες

Για την ειδική περίσταση, για τους άνδρες, τα μπλε διαμάντια έχουν μεγάλη ποικιλία σε δαχτυλίδια. Αυτό το δαχτυλίδι από λευκό χρυσό έχει ένα μπλε διαμάντι στο κέντρο του δακτυλίου. Δίνοντας του μια απλοϊκή εμφάνιση, αυτό το δαχτυλίδι είναι επίσης άνετο καθώς το εσωτερικό του μέρος είναι καλυμμένο με ανοξείδωτο ατσάλι.

7. Μπλε γαμήλιες γαμήλιες μπάντες για άνδρες:

Γαμήλιες γαμήλιες μπάντες για άνδρες

Εκτός από το δαχτυλίδι, οι μπάντες γάμου έχουν επίσης κερδίσει τη δημοτικότητά του στους άνδρες. Όχι μόνο η απλοϊκή του εμφάνιση τους προσελκύει, αλλά και η μεγάλη ποικιλία σχεδίων του τραβάει επίσης την προσοχή τους. Αυτό το σχέδιο έχει πολλά μπλε διαμάντια προσαρτημένα στο λευκό χρυσό δαχτυλίδι, μερικά στη μέση του δακτυλίου που κάνουν μια αλυσίδα και μερικά στις πλευρικές άκρες του δακτυλίου.

8. Antique Design Blue Ceylon Diamond Ring:

Αντίκες Σχεδιασμός Μπλε Διαμαντένιο Δαχτυλίδι Κεϋλάνης

Αυτό το χρυσό δαχτυλίδι είναι κεντραρισμένο με το οβάλ μη θερμαινόμενο μπλε διαμάντι είναι μια από τις παλαιότερες και πιο ακριβές επιλογές. Αυτό το δαχτυλίδι στο κέντρο του με μπλε διαμάντι, περιβάλλεται από μπαγκέτα, παλιά ευρωπαϊκά διαμάντια μονής κοπής στην περίπλοκη υφή και μοτίβο του.

9. Edwardian Blue Diamond Ring in Platinum:

Edwardian Blue Diamond Ring σε πλατίνα

αυτό είναι το σπάνιο χειροποίητο δαχτυλίδι που έχει σχεδιαστεί για να δείξει στους φίλους τον κόμπο, ο οποίος φαίνεται καθαρά στο σχεδιασμό του. Σκαλισμένο στο μπλε διαμάντι, υπάρχει το σχέδιο του ερωτικού κόμβου με λευκά μικρά διαμάντια, το οποίο είναι το σύμβολο της αγάπης, της φιλίας και της στοργής. Αυτό πρέπει να ειπωθεί ως αντίκα όλων των δακτυλίων που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Υπάρχουν πολλά ελκυστικά και εντυπωσιακά σχέδια στο μπλε διαμαντένιο δαχτυλίδι που κάνει ένα άτομο πιο όμορφο.