Πώς να φροντίσετε τον σύζυγό σας;

Αν ξέρεις πώς να είσαι ο καλύτερος φίλος του συζύγου σου, δεν χρειάζεσαι καθρέφτη για να σου πει πόσο όμορφη είσαι. Ο γάμος είναι ευλογημένος όταν τόσο ο σύζυγος όσο και η γυναίκα αγαπούν ο ένας τον άλλον και σέβονται ο ένας τον άλλον. Θα ήταν σαν φίλοι που καταλαβαίνουν και ακούνε ο ένας τον άλλον, περπατώντας στο μονοπάτι της ζωής μέσα από σκαμπανεβάσματα, κρατώντας ο ένας τον άλλον δυνατά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν προκύπτουν προβλήματα στους γάμους. είναι καλύτερα να αντιμετωπίζετε ο ένας τον άλλο με ψυχρό και συγκροτημένο τρόπο, να κάθεστε και να το συζητάτε και να καταλήξετε σε μια λύση σύντομα. Όταν αυτό γίνεται με τακτ και χάρη, υπομονή και σοφία, θα υπάρχει πολλή αγάπη και κατανόηση που συμβαίνει όταν αναζητούνται λύσεις.

Συμβουλές:

1. Μάθετε τι σας παρακινεί να τον αγαπήσετε περισσότερο; Χρησιμοποιήστε τη σωστή επιλογή λέξεων όταν του απευθύνεστε. Προσπαθήστε να μην αναφέρετε τίποτα που θα τον πλήγωνε, ανοίξτε μια παλιά πληγή, φέρτε τον δημόσια, καταχραστεί την ενότητα και την ολότητά του μαζί σας ή αναγκάστε τον να σας απομονώσει από αυτόν

2. Είναι η στάση και η επιθυμία σας για ζωή που τον έφερε κοντά σας, μην το παρατάτε. Δείξτε του ότι νοιάζεστε, σέβεστε τον και κάντε το να καταλάβει με αγάπη ότι ο σεβασμός είναι αμοιβαίος. Ποτέ μην αναπνέετε την πλάτη του, μάλλον παρακινήστε τον και ενθαρρύνετέ τον να ξεκινήσει τη ζωή με πλήρη ευχαρίστηση.

3. Να είστε εκεί στο σωστό μέρος και τη σωστή στιγμή, όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο σύζυγός σας θέλει να δει τον καλύτερό του φίλο, που είστε εσείς όταν κερδίζει ένα βραβείο ή όταν εκφωνεί μια ομιλία που ζεσταίνει την καρδιά. Ακόμα κι αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ σας, τακτοποιήστε το ιδιωτικά και μην πλένετε ποτέ τα βρώμικα λινά σας δημόσια. Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί γύπες εκεί έξω που περιμένουν να σας αφήσει και εσείς να τον αφήσετε, μην τους αφήσετε να έχουν την ευκαιρία.

Οι γυναίκες είναι φυσικά ευαίσθητες σε καταστάσεις και καταστάσεις, αλλά μην το αφήσετε αυτό να σας επηρεάσει, ειδικά όταν γνωρίζετε ότι είστε ο μόνος που έχει σε αυτόν τον κόσμο. Κατανοήστε την άποψή του και επίσης κάντε τον να καταλάβει τη δική σας. Διευκρινίστε οτιδήποτε θέλετε με ερωτήσεις, όχι πάρα πολλές ταυτόχρονα. Σεβαστείτε τις απόψεις του και αφήστε τον να σας ακούσει επίσης.

4. Να είστε φιλικοί όταν παίρνετε αποφάσεις για αυτόν, να γνωρίζετε τα όριά του και σε ποιο βαθμό μπορεί να αντέξει. Μην τον πιέζετε να κάνει οτιδήποτε δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει. Θυμηθείτε, είναι ένας πάροχος και όχι ένα μηχάνημα που μπορεί να ανακατέψει τις ιδιοτροπίες και τις φαντασιώσεις σας όλο το εικοσιτετράωρο.

5. Ενώ τον φροντίζετε, απομονώστε θέματα που τον πονάνε περισσότερο, θάψτε τα κάπου βαθιά. Αυτό κάνουν οι καλύτεροι φίλοι ο ένας για τον άλλον, να είναι αυτός ο καλύτερος φίλος που ήθελε πάντα και να τον κάνει για σένα αυτή τη στιγμή. κάποτε θα κάνει το ίδιο.

6. Μην γκρινιάζετε και μην γκρινιάζετε που επιστρέφει κάθε μέρα στο σπίτι, πραγματικά δεν ξέρετε πώς ήταν η μέρα του, καθώς δεν ξέρει γιατί γκρινιάζετε ή γκρινιάζετε επίσης. Δεν κρίνει τις καταστάσεις του και δεν θα κρίνει και εσάς

Τελικές λέξεις:

Ένας γάμος είναι να καταλάβεις τον καλύτερο φίλο σου, κάποιον που αγαπάς και νοιάζεσαι. Βεβαιωθείτε ότι στο τέλος της ημέρας εάν οι συγκρούσεις εξακολουθούν να μην έχουν το τέλος τους, ζητήστε επαγγελματική βοήθεια για το ίδιο. Μιλήστε του όπως θα έκανε ένας φίλος όταν πληγωθήκατε, χρειάζεται τρυφερή φροντίδα κάθε τόσο και εμπιστευτείτε έναν άντρα που δεν θα ζητήσει ποτέ.

Κρατήστε τον ευτυχισμένο, δείξτε του ποιος είναι ο καλύτερος φίλος.