Πώς να κάνετε τη γυναίκα σας να σας αγαπήσει ξανά

«Δεν αισθάνομαι για σένα ή σε αγαπώ, όπως ήταν», είπε. Εκείνη η γραμμή σε κατέστρεψε χθες το βράδυ και καθώς ήσουν αγκαλιά στο κρεβάτι δίπλα της, ένιωσες αυτόν τον πόνο, αυτόν τον πόνο να βλέπεις σιγά σιγά τον γάμο σου να ξεθωριάζει στη λήθη.

Ωστόσο, όπως κάθε σκοτεινό σύννεφο έχει ασημένια επένδυση, έτσι και η νύχτα της φρίκης σε ένα φωτεινό πρωινό. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να κάνετε τη γυναίκα σας να σας αγαπά και να σας σέβεται, περισσότερο από πριν. Ως εκ τούτου, διαβάστε σχετικά με το Πώς να κάνετε τη γυναίκα σας να σας αγαπήσει ξανά?

Πώς να κάνετε τη γυναίκα σας να σας αγαπήσει ξανά

Τι την κινητοποιεί να πει έτσι?

Μπορεί να υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που περνούν από το κεφάλι της αυτή τη στιγμή, επομένως μην υποθέσετε. Δεν θα την κάνατε να σας «αγαπήσει» καλύτερα, κάνοντάς την να συμπονά με τη θλιβερή σας ζωή. Δεν ασχολείται πια με αυτό, αφού έχει ξεκαθαρίσει ότι η αγάπη «έφυγε». Γιατί λοιπόν νομίζετε ότι το λέει?

  • Παραβλέψατε τα παράπονα ή τις προτάσεις της στο παρελθόν?
  • Κυριαρχήσατε στα οράματά σας έναντι των δικών της ενώ σχεδιάζατε ένα καλύτερο μέλλον μαζί?
  • Περίμενες ότι θα αλλάξει ΓΙΑ ΣΕΝΑ?
  • Της επέτρεψες να εκφράσει αυτό που ήθελε να πει ή να αισθανθεί?
  • Είπατε ή κάνατε κάτι ή δεν είπατε ή δεν κάνατε κάτι που το προκάλεσε αυτό?
  • Youσουν συναισθηματικά διαθέσιμος για εκείνη όταν χρειαζόταν περισσότερο τον άντρα της?
  • Πάντα έβρεχες στην παρέλασή της, την εξαντλούσες συναισθηματικά και την υποτιμούσες?
  • Δεν είδατε ότι ήταν δυστυχισμένη για πολύ καιρό, παρόλο που το σεξ ήταν καλό?
  • Υπήρχαν οικογενειακές υποχρεώσεις στις οποίες την αναγκάσατε, για τις οποίες δεν ήταν έτοιμη?
  • Την απατήσατε και πιάσατε?

Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, και πρέπει να υπάρχει κάτι (είτε οι παραπάνω ερωτήσεις είτε περισσότερες) που έχει συμβεί, το οποίο σε τόσα χρόνια την έχει κάνει να σας το πει αυτό. Maybeσως τώρα πρέπει να αλλάξετε την εστίαση από τα προβλήματα, να καθίσετε και να συζητήσετε πράγματα μαζί της και να καταλάβετε γιατί θέλει να τελειώσει αυτός ο γάμος.

Μην την πείσετε ότι κάνει λάθος:

Με αυτόν τον τρόπο, η σύζυγός σας θα ήθελε να απομακρυνθεί περαιτέρω, επειδή έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται μια καλύτερη ζωή χωρίς εσάς.

Ναι, καταλαβαίνουμε πόσο πληγωμένοι, ενοχλημένοι και θυμωμένοι γίνατε όταν είπε «Τέλειωσε» και όλες οι υποσχέσεις και οι ικέτες που κάνατε χθες το βράδυ δεν λειτούργησαν. Χρειάζεται το χώρο της για να σκεφτεί περαιτέρω, όπως και εσύ. Το να την κάνεις να δει το φως της ημέρας δεν θα βοηθήσει, χρειάζεται το χρόνο της και δεν σε χρειάζεται πουθενά κοντά της από τώρα. Σεβαστείτε το!!

Ανεξάρτητα από το πόσο ζητάτε συγγνώμη ή δίνετε υποσχέσεις για ένα καλύτερο μέλλον, δεν θα λειτουργήσει αυτή τη στιγμή. Πρέπει να μπείτε στη θέση της και να καταλάβετε την άποψή της. Εργαστείτε μόνο για τις ψεύτικες υποσχέσεις, ίσως αν της υποσχεθήκατε ένα ταξίδι στους γονείς της κάθε καλοκαίρι και το ξεχάσατε, κλείστε ένα για τον επόμενο μήνα. Μπορεί να μην συμφωνεί αμέσως, αλλά υπερωρίες θα συμφωνούσε.

Η επίλυση του ζητήματος δεν τα λύνει όλα:

Πρέπει να αρχίσει να είναι ερωτευμένη μαζί σου, τον άντρα που παντρεύτηκε. Μην περιμένετε να συμφιλιωθεί αν δεν σας αγαπήσει περισσότερο. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να διορθωθούν και αν η ομιλία δεν βοηθά, μιλήστε με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο γάμου, για τελευταία φορά.

Ελπίζουμε τα πράγματα να πάνε καλά για τους δυο σας!!