Πώς να διατηρήσετε μια σχέση με έναν άντρα

Πώς να διατηρήσετε μια σχέση με έναν άντρα

Οι άνδρες είναι δύσκολο να χειριστούν ειδικά σε μια ρομαντική σχέση. Ανεξάρτητα από το είδος του άντρα που είσαι, κάθε κορίτσι κάποια στιγμή ή το άλλο αντιμετωπίζει αυτό το δίλημμα σίγουρα. Καθώς η σχέση εξελίσσεται με μεγάλη ταχύτητα, μπορεί να υπάρχουν πολλοί διακόπτες ταχύτητας που μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε. Δεν έχετε επίσης εμπειρία σε αυτό το μέτωπο για να το χειριστείτε σωστά. Αν θέλετε να διατηρήσετε το μπαχαρικό και τον ρομαντισμό στην ερωτική σας ζωή, είναι σημαντικό να το δουλεύετε πάντα.

Κατανοήστε το κλειδί της δουλειάς στη σχέση, προκειμένου να τον κρατήσετε ενδιαφέρον για εσάς. Αποφύγετε την περιπλάνηση και, αντίθετα, κάντε τον να ανακαλύψει νέα πράγματα για εσάς. Το ερώτημα λοιπόν είναι πώς το κάνουμε αυτό; Λοιπόν, δεν είναι επιστήμη πυραύλων. υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσθέσετε αυτή την επιθυμία στη σχέση.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να διατηρήσετε μια σχέση με έναν άντρα?

• Να είσαι Μυστηριώδης:

Είναι πάντα καλό να κρατάς κάποιο μυστήριο για σένα. Αφήστε τον να ανακαλύψει πράγματα ένα προς ένα για εσάς όσο περνάει ο καιρός. Στους άντρες αρέσει να συνεχίζουν να ανακαλύπτουν τη σύντροφό τους γιατί μόλις μάθουν τα πάντα για τις γυναίκες τους τότε τείνουν να την βαριούνται.

• Να σέβεστε ο ένας τον άλλο:

Βεβαιωθείτε ότι σέβεστε τον σύντροφό σας για αυτό που είναι, εκτιμήστε τον και κάντε τον να καταλάβει τι αισθάνεστε για αυτόν. Ο σεβασμός ο ένας στον άλλον είναι πολύ σημαντικός για να λειτουργήσει οποιαδήποτε σχέση.

• Μάθετε κάτι μαζί:

Συμμετάσχετε σε κάποια μαθήματα όπως ένα μάθημα χορού ή κάτι άλλο γιατί αυτό σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε νέα πράγματα μαζί και επίσης να γνωρίσετε νέα πράγματα για τον σύντροφό σας.

• Να προσέχεις τον εαυτό σου:

Το πιο πολύτιμο άτομο που έχει είσαι εσύ και για να τον κάνεις να νιώσει ότι πρέπει να το νιώσεις για τον εαυτό σου. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να φροντίζεις καλά τον εαυτό σου, να διατηρείς την προσωπικότητά σου, να δείχνεις όμορφη και θα σε βοηθήσει να νιώσεις και εσύ καλά. Φροντίστε πολύ καλά την υγεία σας.

• Ενισχύστε τη συνομιλία σας:

Είναι πολύ σημαντικό να μιλήσετε με τον άντρα σας και να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση. Μην τον γκρινιάζετε άσκοπα. ό, τι χρειάζεστε από αυτόν, απλώς αναφέρετέ το σύμφωνα με τη διάθεσή του. Μάθετε την τέχνη της συνομιλίας μαζί του. Βρείτε νέο θέμα για να μιλήσετε και να κρατήσετε και επίσης ρωτήστε για την ημέρα του κλπ.

• Δώστε του χώρο:

Ανεξάρτητα από το πόσο αγαπά, ένας άντρας αγαπάει πάντα τον χώρο του, οπότε δώστε του αυτό. Αφήστε τον να πάει να συναντήσει τους φίλους του ή να κάνει αυτό που του αρέσει περισσότερο. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε, απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν εισβάλλετε πολύ και ότι θα σας αγαπήσει περισσότερο γι ‘αυτό.

• Συνεχίστε την οικειότητα:

Η οικειότητα είναι προτεραιότητα σε μια σχέση. Αρωματίστε την αγάπη σας κάθε τόσο. Μην κατηγορείτε τη δουλειά, τα παιδιά κλπ. Για να μην κάνετε έρωτα, καταλάβετε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό μέρος μιας σχέσης και αν δεν θέλετε ο τύπος σας να περιπλανηθεί, κρατήστε τον κολλημένο μαζί σας δίνοντάς του αυτό που χρειάζεται και θα έχει τα μάτια του μόνο πάνω σου.

• Επαινείτε ο ένας τον άλλον δημοσίως:

Οι άντρες λαχταρούν τα κομπλιμέντα όπως και οι γυναίκες! Έτσι, την επόμενη φορά που θα φορέσει καινούργια μπλούζα ή θα κάνει νέο κούρεμα, επαινέστε τον, θα τον κάνει να νιώσει καλά. Όταν βρίσκεστε σε ένα πάρτι ή κάπου αλλού, βάλτε ένα σημείο να επαινέσετε ανεπαίσθητα τις προσπάθειές του για να φτάσει στο πάρτι, παρόλο που ήταν κουρασμένος μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο. Αυτό θα τον κάνει να σας αγαπήσει και να σας εκτιμήσει περισσότερο.

Μια μικρή προσπάθεια είναι το μόνο που χρειάζεται για να είσαι καλός σύντροφος και να προχωρήσεις τη σχέση σου χωρίς προβλήματα.