Όνομα Αστρολογία

Έχετε συναντήσει ποτέ έναν ιστότοπο που ζητά ονόματα εσάς και του συντρόφου σας για να υπολογίσετε το μετρητή σύνθλιψης που έχετε ο ένας για τον άλλον; Ενώ βρίσκεστε σε ένα ρομαντικό ραντεβού, έχετε γράψει και τα δύο ονόματά σας για να δείτε πώς φαίνεται?

Όταν η οικογένειά σας έχει μια νέα δέσμη χαράς, σκέφτεστε να βρείτε το καλύτερο όνομα για το μωρό; Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πιστεύουν στην αστρολογία του ονόματος, η οποία σχετίζεται με τα ζώδια. Αυτό το όνομα αστρολογία γίνεται για να βρει το τέλειο όνομα του παιδιού για να του φέρει καλή τύχη, περιουσία, υγεία και φήμη στο μέλλον.

Όνομα Αστρολογία

Πώς γίνεται το όνομα της αστρολογίας?

Στην ονομαστική αστρολογία, το όνομα του ατόμου καθορίζεται με βάση την ημερομηνία γέννησης, το ηλιακό ζώδιο ή το ζώδιο. Πολλοί Ασιάτες, ιδιαίτερα Ινδοί, θέλουν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να ονομάσουν το παιδί με βάση το ζώδιο του Sunλιου. Μερικοί άνθρωποι ονομάζουν επίσης τα παιδιά τους σύμφωνα με το nakshatra ή το αστέρι γέννησης. Έτσι, εάν είστε πιστός, μπορείτε να ακολουθήσετε το παραδοσιακό ινδικό έθιμο για να συμβουλευτείτε έναν αστρολόγο για το όνομα του μικρού σας. Το όνομα αστρολόγοι θεωρούν ότι ορισμένα συγκεκριμένα αλφάβητα είναι τυχερά για ανθρώπους, που ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια. Για παράδειγμα, εάν ανήκετε στο ζώδιο Κριός, τότε τα ονόματα που ξεκινούν από το La, Chu, Chay, Cho και ούτω καθεξής θα ήταν κατάλληλα για εσάς.

Σχετίζονται η ονομασία Αστρολογία και Αριθμολογία?

Η αριθμολογία είναι η τελευταία δήλωση. Από τα νοικοκυριά των celeb έως τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια, μπορείτε να το βρείτε στη μόδα. Με βάση τον «τυχερό αριθμό», οι άνθρωποι τείνουν να αλλάζουν την ορθογραφία των ονομάτων τους, και ακόμη και σε ορισμένες περιπτώσεις, το πλήρες όνομα! Εάν είστε σοβαροί πιστοί, μπορεί να θέλετε να μάθετε αν ο φίλος αγόρι ή το κορίτσι σας θα ήταν ο τέλειος σύντροφος της ζωής ή αν το μέλλον του παιδιού σας είναι ασφαλές.

Ακόμα κι αν δεν είστε σοβαροί σε αυτό, δεν μπορείτε να το αγνοήσετε. Είναι φυσικό για οποιοδήποτε άτομο να σβήσει το σφάλμα της περιέργειας, “να ξέρει τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον;” Ενώ η αστρολογία του ονόματος ασχολείται με τα αλφάβητα, η αριθμολογία ασχολείται με αριθμούς και απόκρυφα, όπου κάθε αριθμός μιλά για συγκεκριμένο χαρακτήρα και ικανότητα.

Η αριθμολογία αθροίζει τους αριθμούς σε κάθε γράμμα στο όνομά σας και την ημερομηνία γέννησης. Το άθροισμα δίνει έναν μόνο αριθμό που μπορεί να προβλέψει για τη ζωή σας. Και οι δύο αστρολογικοί τρόποι σας βοηθούν να βρείτε το άτομο που πραγματικά είστε. Αυτό σας βοηθά να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνάμεις σας και να ξεπεράσετε τις αδυναμίες. Η αστρολογία ονόματος τελικά λειτουργεί για εκείνους που εξαρτώνται και την εμπιστεύονται πλήρως, χωρίς να απαιτούν επιστημονική εξήγηση. Ορισμένα μυστήρια της φύσης είναι καλύτερα να μείνουν ανενόχλητα.

Μπορείτε να βρείτε έναν αξιόπιστο διαδικτυακό ιστότοπο και να δοκιμάσετε να βρείτε τις μελλοντικές σας προβλέψεις μέσω της αστρολογίας του ονόματος. Εάν πληκτρολογήσετε το όνομά σας και την ημερομηνία γέννησης, ο ιστότοπος θα σας δείξει ορισμένα γενικά χαρακτηριστικά. Εάν θέλετε συγκεκριμένες απαντήσεις, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον αστρολόγο πληρώνοντας ένα ονομαστικό τέλος. Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος είναι αρκετά αυθεντικός πριν πραγματοποιήσετε την πληρωμή.