30 καλύτερα χρυσά βραχιόλια για γυναίκες και κορίτσια

Άχνετε για χρυσά βραχιόλια για γυναίκες; Θέλετε να κάνετε δώρο σε κάποιον; Είστε στο σωστό μέρος! Σε αυτό το άρθρο έχω καλύψει κορυφαία σχέδια από χρυσά βραχιόλια για γυναίκες που βοηθούν πολύ στην επιλογή του καλύτερου για γυναίκες. Ένα βραχιόλι είναι ένα βασικό στολίδι που κάθε κορίτσι το χρησιμοποιεί.

Από άγνωστες εποχές, οι κυρίες φορούσαν πολύτιμους λίθους για να αναβαθμίσουν το στιλ και το μεγαλείο τους. Η πιο άμεση προσέγγιση για να δοξάσετε τα ρούχα σας είναι να συμπεριλάβετε στολίδια. Τα στολίδια μπορούν να δημιουργήσουν ένα βασικό ντύσιμο ή να κάνουν το βλέμμα σας πιο όμορφο όταν αισθάνεστε ότι φοράτε το ίδιο φόρεμα πολύ συχνά. Σήμερα μιλάμε για στολίδια βραχιόνων. Λατρεύουμε το μοναδικό χρυσό βραχιόλι για το κλίμα για γυναίκες από το μεγαλύτερο μέρος των καλύτερων σχεδίων, ιδιαίτερα τώρα που τα τέλη της άνοιξης είναι εδώ. Αυτά μπορούν να φορεθούν οπουδήποτε από την ακτογραμμή μέχρι μια βραδινή έξοδο (το Bonus εστιάζει στο να μην κάνει φασαρία)! Επίσης, προφανώς, κανείς δεν θα έλεγε όχι στον Ερμή.

χρυσά βραχιόλια για γυναίκες

Τα στολίδια από χρυσό μπράτσο παρουσιάζουν ένα έργο τέχνης αλλά έντονη εξήγηση. Απλά χρυσά βραχιόλια, που είναι συνυφασμένα ή συνδεδεμένα, βελτιώνουν τη γενική εμφάνιση κάθε ομάδας με την ευθύτητά της. Οι κυρίες που αναζητούν μια υποδειγματική φινέτσα παράλληλα με μια δημοφιλή διαμόρφωση θα πρέπει να αγοράσουν αυτά τα πετράδια. Αποφύγετε να πάτε για αλυσίδα στολισμού βραχιόνων, αν έχετε αδύνατα και σκληρά χέρια. Σε περίπτωση που έχετε κοντά και πιο εκτεταμένα χέρια, επιλέξτε ένα πλούσιο μπιμπελό καρπού που θα σας απλώσει το χέρι. Τα χρυσά βραχιόλια για γυναίκες είναι διαρκώς κομψά και συνήθως δημιουργούνται σε χρυσό 18Κ ή 14Κ.

Αυτή τη σύγχρονη εποχή, σχεδόν κάθε γυναίκα και κορίτσι εργάζονται και δεν χρησιμοποιούν βαριά βραχιόλια και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το χρυσό βραχιόλι είναι σε τάση μεταξύ όλων των ηλικιών των κοριτσιών καθώς και των γυναικών. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από χρυσά βραχιόλια για γυναίκες και κορίτσια είναι διαθέσιμα στην αγορά και τα καλύτερα από αυτά συζητούνται παρακάτω.

Όμορφα χρυσά βραχιόλια για γυναίκες και κορίτσια με εικόνες:

Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάσαμε μερικά από τα σχέδια χρυσού βραχιόλι για γυναίκες και κορίτσια μαζί με εικόνες που σίγουρα θα αυξήσουν την ομορφιά σας σε ένα εκατομμύριο πτυχώσεις.

1. Στερεό χρυσό βραχιόλι 9 καρατίων ‘8’:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-στερεά-9ct-gold-8-fill-curb-bracelet

Φέρει 4,2 γραμμάρια με πλάτος 5 χιλιοστά και μήκος 7 ίντσες. Αυτό είναι εντελώς χαρακτηριστικό. Αυτό το εξαιρετικά στιλάτο βραχιόλι κίτρινου χρυσού 9 καρατίων περιέχει ημι-κοίλες αλυσίδες συγκράτησης οι οποίες έχουν διαμορφωθεί σε μορφή 8. Εξίσου η αλυσίδα και το κούμπωμα χαρακτηρίζονται πλήρως από 375 για 9 καράτια. Προσφέρει υπέροχη εμφάνιση.

2. 18c Fancy Tricolor Γυναικείο χρυσό βραχιόλι:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-18c-fancy-tricolor-ladies-gold-bracelet

Το βάρος του είναι 15,2 γραμμάρια. Αυτό το όμορφο γυναικείο βραχιόλι 18 καρατίων έχει σχεδιαστεί επιδέξια σε φινίρισμα 3 τόνων με καρφωτά βότσαλα Cubic Zircons. Περιλαμβάνει επίσης 3 ομάδες αλυσίδων μαζί. Διαθέτει συνδετήρα. Αυτό το βραχιόλι έχει μήκος 7 ίντσες και πλάτος 7 mm. Αυτό το κομψό βραχιόλι επιδεικνύει την διαρκή κλασική ομορφιά του κίτρινου χρυσού στην αριστεία. Είναι κατασκευασμένο σε 10 καράτια, αυτό το βραχιόλι διαθέτει υψηλό φινίρισμα και ασφαλίζει με το άκρο του αστακού. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα χρυσά βραχιόλια για γυναίκες με περίπλοκο σχεδιασμό.

3. Gold Curb βραχιόλι 9ct 70 γραμμάρια:

βραχιόλια από χρυσό-βραχιόλια-για γυναίκες

Αυτό είναι ένα από τα βαριά βραχιόλια χρυσού 9 καρατίων σε εξαιρετική κατάσταση μαζί με 70 γραμμάρια βάρος. Αυτό το βραχιόλι έχει μήκος 9 ίντσες. Αυτό το βραχιόλι χαρακτηρίζεται πλήρως από τη σύνδεση με άλμα στο τέλος.

4. Κρεμαστό βραχιόλι με επίχρυσο κρύσταλλο DKNY:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-dkny-κρύσταλλο-επιχρυσωμένο-κρεμαστό-βραχιόλι

Αυτό είναι ένα λαμπερό κομμάτι που είναι χοντρό εκλεπτυσμένο επιχρυσωμένο βραχιόλι, διακοσμημένο με κρυστάλλινο κρεμαστό κόσμημα, με σφραγίδα με το όνομα DKNY στην εξωτερική άκρη για μια αίσθηση μέτριας κομψότητας.

5. Βραχιόλι Blueberry Stylish Gold Chain:

χρυσό-βραχιόλια-για-γυναίκες-βατόμουρο-κομψό-χρυσό-αλυσίδα-βραχιόλι

Μπορείτε να αυξήσετε την αναλογία στυλ σας κουράζοντας αυτό το χρυσό βραχιόλι για γυναίκες της Blueberry. Είναι μοντέρνο με κάθε έννοια. αυτό το βραχιόλι από κράμα θα φανεί υπέροχο από όλους τους τύπους ρούχων. Αυτή είναι επίσης μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις.

6. Βραχιόλι αλυσιδωτού συνδέσμου με επιχρυσωμένο λογότυπο:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-επιχρυσωμένα-λογότυπα-κρίκος-αλυσίδα-βραχιόλι

Αυτό το βραχιόλι διαθέτει απλό σχεδιασμό καθώς και καλύτερη ποιότητα. Αυτό το τολμηρό βραχιόλι με αλυσίδα έρχεται σε τυπική επιχρύσωση, που περιέχει μοντέρνο κούμπωμα στη μπάρα Τ καθώς και συνδέσμους του λογότυπου MK. Πρόκειται για μια ευέλικτη φθορά καρπού μόδας, ιδανική για καθημερινό στυλ.

7. Δερμάτινο βραχιόλι 14K Gold Knot-Lock:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-14k-gold-knot-lock-leather-βραχιόλι

Αυτό το βραχιόλι φέρει χρυσό 14 καρατίων που περιλαμβάνει επίσης εξαιρετικά γυαλισμένους θαλάσσιους συνδέσμους. Αυτό το βραχιόλι κλειδώνει με ένα κούμπωμα νυχιού αστακού. Οι διαστάσεις του βραχιολιού είναι 8,5 ίντσες σε μήκος και 3,1 mm πλάτος.

8. Βραχιόλι διακόσμησης επιχρυσωμένο Estelle 24 Krt:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-estelle-24-krt-επιχρυσωμένα-διαφημιστικά-βραχιόλια

Σε κατάσταση, έχετε μια μικρή γεύση στα κοσμήματα και τότε αυτό το ελκυστικό, χρυσό βραχιόλι της Estelle σίγουρα θα σας ζητήσει. Υπέροχα σχεδιασμένο, αυτό το βραχιόλι υπερεκτιμάται με αυστριακά διαμάντια για επιπλέον μαγνητισμό. Είναι πολύ καλά παρασκευασμένο από κράμα και είναι επίσης μακράς διαρκείας. Η υπέροχη διακόσμηση αυστριακών διαμαντιών τονίζει την οπτική του γοητεία, ενώ η δεξιοτεχνία από κράμα το καθιστά σκληρό και ανθεκτικό στη σκουριά.

9. Βυζαντινό βραχιόλι με γυαλισμένο κίτρινο χρυσό 14 καρατίων:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-κίτρινο-χρυσό-γυαλισμένα-βυζαντινά-βραχιόλια

Μια αλυσίδα ρόλων δίνει σε αυτό το βραχιόλι από κίτρινο χρυσό 14k ένα μακρόχρονο σχέδιο. Αυτό το βραχιόλι διαθέτει εκλεπτυσμένο φινίρισμα και ασφαλές με ένα κούμπωμα νυχιού αστακού. Το μέταλλο έχει βάρος 1,6 γραμμάρια. Έχει πλάτος 3,5 mm καθώς και μήκος 7 ίντσες. Χωρίς αμφιβολία, αυτό είναι το πιο απλό χρυσό βραχιόλι για κορίτσια που είναι πολύ γοητευτικά.

10. Βραχιόλια Infinity:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-άπειρα-βραχιόλια

Αυτό το δροσερό χρυσό βραχιόλι για γυναίκες είναι ένα τόσο ανεπιτήδευτο όσο και κομψό. Η διπλή κλωστή αλυσίδα συμπληρώνει άψογα το αντίστοιχο μεγαλύτερο σύμβολο του απεριόριστου και καθιστά το στολίδι του βραχίονα μια οπτική απόλαυση. Αρκετά προσαρμόσιμο για να φορεθεί τόσο σε επίσημες όσο και σε εύκολες περιστάσεις, αυτό το περίγραμμα θα πρέπει να είναι μέρος της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

11. Βραχιόλι με μανσέτα:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-μανσέτα-βραχιόλι

Αυτό το σχέδιο από χρυσό βραχιόλι είναι ιδανικό για εσάς σε περίπτωση που είστε ένα κορίτσι με μια δροσερή και ψεύτικη προσωπικότητα. Αυτό το βραχιόλι μιμείται τις χειροπέδες και έτσι το όνομα βραχιόλι μανσέτα. Μπορεί να συμπληρωθεί καλά με σορτς και ένα crop top. αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρυσά βραχιόλια για κορίτσια με όμορφο σχέδιο.

12. Χρυσή χάντρα:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-χρυσό-χάντρες

Με στρογγυλές χρυσές σφαίρες κρεμασμένες μεταξύ τους υπέροχα, αυτό το συμβατικό σχέδιο χρυσού βραχιόλι έχει μια βασιλική πινελιά. Φορέστε μόνο αυτό ή συνδυάστε και ταιριάξτε με διαφορετική διακόσμηση, αυτή η διαμόρφωση κοσμημάτων βραχίονα είναι ιδανική για γάμους και άλλες φανταστικές υπηρεσίες, καθιστώντας την αυτήν που πρέπει να διεκδικήσετε.

13. Ναυτικό βραχιόλι:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-ναυτικά-βραχιόλια

Το Vintage είναι η κύρια λέξη που χτυπάει όταν μιλάμε για αυτήν τη διαμόρφωση και αυτή που είναι όλα καλά και καλά. Σε περίπτωση που λατρεύετε τα ήσυχα νερά, αυτό είναι το ιδανικό χρυσό βραχιόλι για κορίτσια που δεν μπορείτε να χάσετε. Με την αλυσίδα από ναυτικές συνδέσεις και ένα κούμπωμα μανικιών, αυτό το στολίδι βραχίονα δείχνει ποιότητα και τιμή.

14. Βραχιόλι με χαραγμένο το όνομα:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-βραχιόλι-με-όνομα-χαραγμένα

Σε περίπτωση που τα προσαρμοσμένα διακοσμητικά είναι τα αγαπημένα σας όλων των εποχών, τότε αυτό το χαραγμένο χρυσό βραχιόλι για γυναίκες θα σας εγκαταλείψει τις ντρίμπλες. Κατασκευασμένα από εκπληκτικό χρυσό, τα κοσμήματα του βραχίονα έχουν μια εστιακή πλάκα ως κλειδαριά με χώρο για την αποτύπωση του εξαίσιου ονόματός σας. Τα φινιρίσματα της εστιακής πλάκας συνδέονται με μια συμβατική αλυσίδα χωρίς αλιεύματα, η οποία είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό του περιγράμματος.

15. Βραχιόλι Ganeshji:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-ganeshji-βραχιόλι

Με γούστο και στολισμένο με υπέροχο έργο Meenakari, ο Lord Ganesha βρίσκεται αριστοτεχνικά στο επίκεντρο αυτού του τύπου χρυσού βραχιόλι. Ιδανικό για ουράνιες και αφρώδεις εκδηλώσεις, αυτό το στολίδι βραχίονα διαθέτει μανίκι kada που μπορεί να ταιριάζει σε διάφορα μεγέθη καρπού.

16. Βραχιόλι για πάντα:

βραχιόλια χρυσά-για-γυναίκες-για πάντα-βραχιόλια

Επόμενο στην κατάρρευση είναι το δικό μας μοναδικό σχέδιο από χρυσό βραχιόλι για πάντα, με πλούσιο πολύτιμο λίθο και στις δύο πλευρές, το περιεχόμενο της αιωνιότητας δημιουργείται εξαιρετικά στο επάνω μέρος του βραχιολιού. Χρησιμοποιώντας επιλογές προσαρμογής, μπορείτε επίσης να επιλέξετε το περιεχόμενο που προτιμάτε και όχι «για την αιωνιότητα».

17. Anchor Style Gold βραχιόλι για γυναίκες:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-άγκυρα-στυλ-χρυσό-βραχιόλι-για-γυναίκες

Ένα νέο στυλ και ένα αξεσουάρ με μοντέρνα εμφάνιση είναι ένα βραχιόλι σε σχήμα άγκυρας. Είναι ένα μοναδικό σχέδιο και αν το επιθυμείτε στις άκρες μπορείτε να χαράξετε διαμάντια και ακόμη και ένα κρεμαστό σχήμα τροχού. Είναι ένας φοβερός συνδυασμός και έτσι ενισχύει την εμφάνισή σας και σας κάνει να φαίνεστε πιο κομψές.

18. Κλασικά χρυσά βραχιόλια με σχήμα καρδιάς:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-κλασικά-χρυσά-βραχιόλια-με-σχήμα καρδιάς

Πρόκειται για ένα μοναδικό πακέτο τριών φτιαγμένο από αλλουβιακά επιχρυσωμένα βραχιόλια σε σχήμα καρδιάς. Φαίνεται αριστοκρατικό και η άκρη του βραχιόλι έχει έναν βρόχο για αλληλοσύνδεση. Είναι ένα ιδανικό χρυσό βραχιόλι τόσο για κορίτσια όσο και για γυναίκες και δεν πρέπει να χάσετε! Αυτού του είδους τα βραχιόλια είναι απολύτως τέλεια για γάμους, καθώς και μια καλή ένδυση γραφείου επίσης.

19. Βραχιόλι σε σχήμα παγώνι 22 K με διαμάντια:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-σε σχήμα παγώνι-χρυσό-βραχιόλι-με-διαμάντια

Αυτό το βραχιόλι είναι κατασκευασμένο από χρυσό 22 καρατίων και ανάμεσα στο βραχιόλι είναι όμορφο παγώνι χαραγμένο με πολύχρωμους πολύτιμους πολύτιμους λίθους. Στο τέλος των λουλουδιών τα διαμάντια είναι ανάγλυφα για να δώσουν μια λεπτή και μοναδική εμφάνιση στο βραχιόλι. Το παγώνι είναι διακοσμημένο με πολύτιμους λίθους και μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε τα χρώματα των πετράδων που θέλετε. Αυτή είναι μια ευέλικτη φθορά στον καρπό και ιδανική για μια γαμήλια ένδυση καθώς και μια καλή επίσημη ένδυση.

20. Fancy Swirls Shaped Gold βραχιόλι:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-φανταχτερά-στροβιλίζονται-σε σχήμα-χρυσό-βραχιόλι

Αυτό το βραχιόλι έχει σχεδιαστεί σε σχήμα στροβιλισμού και έχει εκλεπτυσμένο φινίρισμα με κούμπωμα νυχιού αστακού. Η εμφάνισή του είναι μοναδική και μπορεί να είναι υπέροχη για πάρτι καθώς και μια καλή καθημερινή ένδυση επίσης. Μπορείτε να τα φορέσετε χωρίς φόβο, καθώς είναι από χρυσό και τα διαμάντια που έχουν μαρσπιέ ενισχύουν την εμφάνιση βραχιόλια σε πολλές πτυχές. Έχει υπέροχο σχεδιασμό και έχει γοητευτική εμφάνιση.

21. Rose Pattern 18 k Gold Bracelet With Diamonds:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-ροζ-μοτίβο-18-κ-χρυσό-βραχιόλι

Αυτός ο τύπος βραχιόλι είναι ιδανικός για έφηβες κοπέλες που ταιριάζει τέλεια με κάθε είδους ρούχα που φαίνεστε. Αυτό το χρυσό βραχιόλι 18 καρατίων σας δίνει μια ενισχυμένη εμφάνιση στον καρπό σας και πάνω απ ‘όλα τα διαμάντια που βρίσκονται ανάμεσα σε σχήμα τριαντάφυλλου ανθίζουν το όραμα του βραχιόλι μαζί με τον καρπό σας.

22. Βραχιόλια Kundan 22 K Yellow Gold:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-kundan-22-k-yellow-gold-βραχιόλια

Μετά από πολλές ταλαιπωρίες, το kundan προέρχεται από χρυσό. Αλλά έχει τη δική του μοναδικότητα και όταν είναι ανάγλυφο με χρυσό βραχιόλι, η εμφάνιση αυτών των αξεσουάρ αυξάνεται κατά πολλές πτυχώσεις. Μπορείτε να φορέσετε αυτά τα βραχιόλια σε πάρτι γάμου, καθώς μπορεί να φορεθεί με παραδοσιακή ένδυση και σας κάνει να δείχνετε πιο όμορφη.

23. Εξαιρετικά μενταγιόν σε χρυσό βραχιόλι για κορίτσια:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-εξωφρενικά-διαμαντένια-μενταγιόν-σε-χρυσό-βραχιόλι

Τα διαμαντένια κρεμαστά είναι αυτά που φαίνονται πάντα ελκυστικά και γοητεύουν τα μάτια σας και πάνω από αυτό τα κρεμαστά είναι γαντζωμένα σε μια χρυσή αλυσίδα φαίνεται πολύ υπερβολικά και προσοδοφόρα. Είναι μοντέρνο από κάθε άποψη και είναι ένα κόσμημα που δεν μπορεί να είναι ξεπερασμένο ή εκτός μόδας.

24. Χρυσό βραχιόλι Rudraksha With Om χαραγμένο:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-rudraksha-χρυσό-βραχιόλι-με-om-χαραγμένο

Το Rudraksha φοριέται γενικά από τους ανθρώπους για να διοχετεύσει την ενέργειά σας προς τη σωστή κατεύθυνση και τη σωστή πορεία. Ομοίως, η λέξη “OM” έχει την ίδια σημασία. Όταν και οι δύο χορδές ενεργητικού μαζί σε χρυσό βραχιόλι τότε σίγουρα τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά και πάντα θα χρεωνόσασταν για θετικά πράγματα στη ζωή σας.

25. Designer Gold βραχιόλια για κορίτσια και γυναίκες:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-σχεδιαστής-χρυσά-βραχιόλια-για-κορίτσια

Αυτού του είδους τα βραχιόλια είναι απλά αλλά με μια πινελιά κομψότητας. Μπορεί να φορεθεί από ένα κορίτσι καθώς και γυναίκες μέσης ηλικίας καθώς και οι δύο θέλουν να φαίνονται κομψές. Ο σχεδιασμός του χρυσού βραχιόλι είναι πολύ όμορφος και ανάμεσα στα διαμάντια είναι χαραγμένος σε σχήμα λουλουδιού και τα φύλλα κρέμονται που απεικονίζουν μια μοναδική εμφάνιση στον καρπό σας.

26. Lucky Charm Gold βραχιόλια:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-τυχερά-γοητεία-χρυσά-βραχιόλια

Όπως λέει και η ίδια η λέξη γοητεία, το βραχιόλι σίγουρα φαίνεται γοητευτικό και όμορφο. Αυτά τα βραχιόλια γοητείας μπορούν να έχουν πολλά μπιχλιμπίδια σύμφωνα με την επιθυμία σας όπως αστέρια, φεγγάρι, ζάρια, κλειδί, κέρατο παπουτσιών και οποιοδήποτε έμβλημα που νομίζετε ότι μπορεί να αποδειχθεί τυχερό για εσάς. Μπορείτε να κρεμαστείτε στο βραχιόλι και να νιώσετε αυτοπεποίθηση και να εμφανίσετε όμορφα και κομψά.

27. Παραδοσιακό χρυσό βραχιόλι με χρωματιστό μαργαριτάρι:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-παραδοσιακά-χρυσά-βραχιόλια-με-χρωματιστό-αχλάδι

Όπως υποδηλώνει το όνομα είναι ένα παραδοσιακό βραχιόλι που καλύπτει πλήρως τον καρπό σας και σας χαρίζει μια βασιλική εμφάνιση. Το βραχιόλι έχει μια παραδοσιακή εμφάνιση και το ενδιάμεσο με το μαργαριτάρι καρφωμένο το κάνει να φαίνεται πιο μοναδικό και όμορφο. Αυτού του είδους τα βραχιόλια μπορούν να φορεθούν σε γάμους και φαίνονται καλά με τα έθνικ ρούχα και σας κάνουν να φαίνεστε όμορφοι και βασιλικοί.

28. Χρυσά βραχιόλια με γεωμετρικά σχήματα:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-χρυσά-βραχιόλια-με-γεωμετρικά σχήματα

Αυτός ο τύπος χρυσού βραχιόλι είναι πολύ διαφορετικός και δίνει στον καρπό σας μια όμορφη και διαφορετική εμφάνιση επίσης. Ο μεταλλικός χρυσός τυλίγεται σε στρογγυλό γεωμετρικό σχήμα σε τρία στρώματα. Η εμφάνισή του είναι πολύ διαφορετική από τα άλλα βραχιόλια και είναι πολύ μοντέρνα. Τα νεαρά κορίτσια μπορούν να τα φορέσουν με τζιν και funky μπλουζάκια και να σημαδέψουν το δικό τους στυλ και να φαίνονται μοντέρνα.

29. Χρυσό βραχιόλι με σχέδιο Βούδα:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-χρυσό-βραχιόλι-με-Βούδα-σχέδιο

Κάποια κορίτσια και γυναίκες έχουν πνευματική κλίση και το ίδιο θέλουν να εμφανίσουν και στο ντύσιμό τους. Αυτά τα χρυσά βραχιόλια με τον Βούδα χαραγμένο σε αυτό είναι ο μοναδικός τρόπος έκφρασης της πνευματικότητάς σας. Η εικόνα του Βούδα χαραγμένη στις χρυσές αλυσίδες φαίνεται φοβερή και μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, καθώς και να είναι μια καλή καθημερινή ένδυση, καθώς τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με το χρυσό.

30. Χρυσά βραχιόλια με εμβλήματα Zodiacs:

χρυσά-βραχιόλια-για-γυναίκες-χρυσά-βραχιόλια-με-ζώδια-εμβλήματα

Ένας μοντέρνος και μοναδικός τρόπος να φορέσετε ένα αξεσουάρ είναι αυτός, όπου μπορείτε να δώσετε τα ζώδια στο χρυσό βραχιόλι. Εδώ αν θέλετε μπορείτε να σχεδιάσετε τα ζωδιακά εμβλήματα του χρυσού επίσης και αν το επιθυμείτε μπορείτε να κρεμάσετε το ζωδιακό σας σύμβολο μόνο μαζί με μικρά κρεμαστά όπως λουλούδια, αστέρια ή καρδιές επίσης. Φαίνεται πολύ όμορφο και σας δίνει μια γοητευτική και κομψή εμφάνιση.

Τα χρυσά βραχιόλια για γυναίκες είναι αριστοκρατικά κομμάτια πολύτιμων λίθων που περιλαμβάνουν μια πινελιά επιδεξιότητας και τάξη στα χέρια κάθε κυρίας. Τα άτομα σε γενικές γραμμές τείνουν να εξετάζουν προσεκτικά τα σήματα των χεριών και έτσι οι πολύτιμοι λίθοι που φοριούνται στον καρπό αναλαμβάνουν ένα κρίσιμο μέρος στον καθρέφτη του στυλ και της βεβαιότητάς σας. Τα περισσότερα στολίδια βραχιόνων μπορούν να αλλάξουν αβίαστα και, κατά συνέπεια, αυτοί οι γοητευτικοί καρποί γίνονται λαμπρά δώρα για αυτήν. Δεδομένου ότι τα βραχιόλια είναι διακοσμητικά που έρχονται σε άμεση επαφή με τις συνεχώς ασκήσεις της ζωής, είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε τους πόρους σε μια ευχάριστη και ισχυρή διαμόρφωση που μπορεί να αντέξει καθημερινά στη χρήση..

Τα χρυσά βραχιόλια για γυναίκες είναι αριστοκρατικά κομμάτια πολύτιμων λίθων που περιλαμβάνουν μια πινελιά επιδεξιότητας και τάξη στα χέρια κάθε κυρίας. Τα άτομα σε γενικές γραμμές τείνουν να εξετάζουν προσεκτικά τα σήματα των χεριών και έτσι οι πολύτιμοι λίθοι που φοριούνται στον καρπό αναλαμβάνουν ένα κρίσιμο μέρος στον καθρέφτη του στυλ και της βεβαιότητάς σας. Τα περισσότερα στολίδια βραχιόνων μπορούν να αλλάξουν αβίαστα και, κατά συνέπεια, αυτοί οι γοητευτικοί καρποί γίνονται λαμπρά δώρα για αυτήν. Δεδομένου ότι τα βραχιόλια είναι διακοσμητικά που έρχονται σε άμεση επαφή με τις συνεχώς ασκήσεις της ζωής, είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε τους πόρους σε μια ευχάριστη και ισχυρή διαμόρφωση που μπορεί να αντέξει καθημερινά στη χρήση.