9 Κομψά Σχέδια Σμαραγδένια Κρεμαστά με Εικόνες

Το Emerald είναι μια πανέμορφη λαμπρή πράσινη πέτρα που χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή κοσμημάτων. Τα μενταγιόν, τα σκουλαρίκια και τα δαχτυλίδια από σμαράγδι είναι εντυπωσιακά και ακριβά επίσης. Τα σμαραγδένια μενταγιόν μπορούν να γίνουν σε ασήμι και χρυσό και η χρήση διαμαντιών είναι επίσης μια συνηθισμένη πρακτική. Επιλέξτε το τέλειο στυλ σμαραγδένιο μενταγιόν από αυτά τα εκπληκτικά σχέδια. Κάθε ένα από τα σμαραγδένια μενταγιόν σε αυτήν τη λίστα έχει τα ιδιαίτερα σημεία του.

Τελευταία και ελκυστικά σχέδια από σμαραγδένια μενταγιόν για άνδρες & Γυναίκες στην τάση:

Ας πρέπει να δούμε τα κορυφαία 9 σχέδια με σμαραγδένια κρεμαστά.

1. Κρεμαστό σμαραγδένιο αχλάδι:

Κρεμαστό σμαραγδένιο αχλάδι

Ένα από τα κλασικά κοψίματα για πολύτιμους λίθους είναι το σχήμα αχλαδιού. Αυτό το εντυπωσιακό σχήμα δημιουργεί μια ασύγκριτη λάμψη. Αυτό το όμορφο κρεμαστό σμαραγδένιο κολιέ με αχλάδι είναι διακοσμημένο σε ασήμι. Η απόλυτη ομορφιά αυτού του μενταγιόν θα σας κάνει να ξεσηκωθείτε.

2. Κρεμαστό σμαραγδένιο χρυσό:

Κρεμαστό σμαραγδένιο χρυσό

Επιλέξτε αυτό το σμαραγδένιο χρυσό μενταγιόν που έχει ένα κλασικό τετράγωνο κομμένο σμαράγδι σε χρυσό περίβλημα. Το χρυσό σμαραγδένιο μενταγιόν έχει στριμμένη αλυσίδα κορδονιού. Το σμαράγδι εδώ είναι αρκετά εκπληκτικό και λαμπρό. Επιλέξτε αυτό για ένα τέλειο δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

3. Κρεμαστό Emerald Diamond:

Κρεμαστό σμαραγδένιο διαμάντι

Αυτό το μυστικιστικό σμαραγδένιο διαμαντένιο μενταγιόν είναι φτιαγμένο με σμαράγδι σε οβάλ σχήμα. Το πλαίσιο για αυτό το μενταγιόν είναι εξαιρετικό χρυσό έργο με μικροσκοπικά διαμάντια. Τα κυματιστά σχέδια από χρυσό είναι αρκετά vintage σε εμφάνιση και πολύ βικτοριανά. Επιλέξτε αυτό το σμαραγδένιο διαμαντένιο μενταγιόν για να φορέσετε παραδοσιακή ενδυμασία.

4. Φυσικό σμαραγδένιο μενταγιόν:

Φυσικό σμαραγδένιο μενταγιόν

Πάρτε ακατέργαστα φυσικά σμαραγδένια μενταγιόν για αυτή τη ρουστίκ εμφάνιση. Αυτά τα υπέροχα φυσικά ακατέργαστα κρεμαστά σμαραγδένια κολιέ είναι όμορφα και εντυπωσιακά. Δεδομένου ότι είναι φυσικά και ωμά, τα μενταγιόν δεν έχουν τη συνήθη λάμψη που έχουν τα γυαλισμένα σμαράγδια.

5. Κρεμαστό σμαραγδένιο λευκό χρυσό:

Κρεμαστό σμαραγδένιο λευκό χρυσό

Αυτό το κλασικό μενταγιόν σε σχήμα λουλουδιού είναι πολύ όμορφο και νόστιμο. Τα πέταλα του λουλουδιού είναι φτιαγμένα με σμαραγδένιες πέτρες που έχουν σχήμα σταγόνας. Το κολιέ είναι κατασκευασμένο από λευκό χρυσό 14Κ. Το μενταγιόν έχει επίσης ένα διαμάντι στο κέντρο.

6. Petite Emerald κρεμαστά:

Petite Emerald κρεμαστά

Επιλέξτε αυτό το μικροσκοπικό σμαραγδένιο κρεμαστό κολιέ σε κίτρινο χρυσό. Αυτό το σμαράγδι είναι κομμένο στην κλασική στρογγυλή περικοπή και έχει ένα παχύ χρυσό κούμπωμα γύρω του. Η αλυσίδα που χρησιμοποιείται εδώ είναι πολύ στιβαρή. Ο κρίκος του κίτρινου χρυσού είναι παχύς και μεγάλος σε σύγκριση με το μέγεθος της πέτρας.

7. Γεωμετρικό σμαραγδένιο μενταγιόν:

Γεωμετρικό σμαραγδένιο μενταγιόν

Πάρτε ένα γεωμετρικό σμαραγδένιο μενταγιόν αν είστε τρελοί στη μόδα και σας αρέσει να προσθέτετε ένα ιδιόμορφο στυλ στο look σας. Το συγκεκριμένο γεωμετρικό σμαραγδένιο μενταγιόν είναι σε τριγωνικό σχήμα με χρυσό σκηνικό. Επιλέξτε ένα σχήμα που σας αρέσει και συνδυάστε το με σχεδιαστικά ρούχα για να δώσετε μια κομψή εμφάνιση στα ρούχα σας.

8. Προσομοιωμένο σμαραγδένιο μενταγιόν:

Προσομοιωμένο κρεμαστό σμαραγδένιο

Δοκιμάστε αυτό το τεράστιο κοίλο κομμένο σμαραγδένιο μενταγιόν σε ασήμι. Το σμαράγδι είναι κομμένο σε σχήμα καρδιάς και φαίνεται εκπληκτικό με το ασημένιο κλουβί σε σκελετό. Αυτό είναι ένα τέλειο μενταγιόν για να φορεθεί για επίσημα ρούχα και περιστάσεις. Επιλέξτε ένα σχέδιο που σας αρέσει για την εργασία πλαισίου και είστε έτοιμοι να γυρίσετε κεφάλι.

9. Κρεμαστό σμαραγδένιο πολύτιμο πέτρα:

Σμαραγδένιο κρεμαστό κόσμημα πολλών λίθων

Αντί για ένα μόνο πέτρινο μενταγιόν, μπορείτε να επιλέξετε ένα σκηνικό με πολλές πέτρες που φαίνεται επίσης εκθαμβωτικό. Εδώ θα έχετε ένα σχέδιο που ενσωματώνει πολλά σμαράγδια σε ένα περιβάλλον που μπορεί να έχει αντίστοιχα σκουλαρίκια. Οι πέτρες που χρησιμοποιούνται μπορεί να είναι σε συνδυασμό με διαμάντια για πιο πολυτελή εμφάνιση.

Η επιλογή ενός τέλειου σμαραγδένιου μενταγιόν από αυτά θα είναι μια δύσκολη δουλειά. Επιλέξτε κοψίματα όπως αχλάδι, σταγόνα, στρογγυλό, τετράγωνο ή ακόμα και σχήμα καρδιάς. Τα μενταγιόν είναι κατασκευασμένα είτε σε κίτρινο χρυσό είτε σε ασημί. Θα μπορούσατε ακόμη και να επιλέξετε το μέγεθος της πέτρας – μονή μεγάλη πέτρα ή μικροκαμωμένη.