9 απλά σχέδια κολιέ κολιέ στην Ινδία

Τα κολιέ είναι το σημαντικό μέρος των κοσμημάτων που φορούν οι γυναίκες. Κρεμαστά που αποτελούν σημαντικό μέρος του. Ο χρυσός, το διαμάντι, το ασήμι και τα άλλα είναι μεταξύ των αναρίθμητων διαθέσιμων επιλογών για μενταγιόν. Ξεκινώντας από τα πιο casual μέχρι τα εντυπωσιακά και ελκυστικά.

κρεμαστό κολιέ

Όμορφα και κομψά σχέδια κολιέ με εικόνες:

Τα κρεμαστά είναι διαθέσιμα σε μεγάλους αριθμούς. Μεταξύ αυτών, εδώ είναι μια λίστα με τα 9 κορυφαία μενταγιόν που μπορείτε να επιλέξετε για τον εαυτό σας.

1. Σχέδιο κολιέ με απλό χρυσό κρεμαστό κόσμημα:

Σχέδιο κολιέ με απλό χρυσό κρεμαστό κόσμημα

Το απλό σε σχήμα κύκλου κοίλο μενταγιόν σε χρυσό είναι ένα νηφάλιο που μπορείτε να αγοράσετε και να φορέσετε. Ένα ρητό που λέει, “η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα”, αυτό το μενταγιόν σίγουρα θα προσθέσει στην ομορφιά σας με τον απλό σχεδιασμό και την αύρα που φέρει.

2. The Scenery on The Pendant for Girls:

Το τοπίο στο μενταγιόν για κορίτσια

Αυτό είναι ένα απλό μενταγιόν κύκλου με το τοπίο σχεδιασμένο στην επιφάνειά του σε διάσπαρτα χρώματα. Δίνει όμορφη εμφάνιση και γενική επίσης και μπορεί να φορεθεί με δυτικό ντύσιμο. Τα κορίτσια που ενδιαφέρονται για την τέχνη και το σχέδιο μπορούν εύκολα να επιλέξουν αυτό το μενταγιόν.

3. Το μενταγιόν Three Ocean Blue σε ασημί χρώμα:

Το μενταγιόν Three Ocean Blue σε ασημί χρώμα

Οι τρεις μπλε πέτρες με τις σκούρες στις γωνίες και το γαλάζιο στη μέση παρέχουν μια καταπραϋντική εμφάνιση. Κολλημένα στα σπειροειδή σκέλη και δίνουν μια όψη ως το χρώμα ενός ωκεανού και συμβολίζουν επίσης μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Κάθε κορίτσι μπορεί να το αγοράσει ως μέρος των δημιουργικών κοσμημάτων της και να το φορέσει με ένα δυτικό φόρεμα.

4. Σχέδιο κολιέ Black Germia κολιέ:

Σχέδιο κολιέ Black Germia κολιέ

Το μενταγιόν είναι ένα ανοιχτό πράσινο χρώμα πολύ τυχαία σχεδιασμένο στις πλευρές σε μαύρο χρώμα με τις μικρές πέτρες καρφωμένες σε αυτό. Το μενταγιόν μπορεί να φορεθεί από κορίτσι σε συνδυασμό με ένα δυτικό φόρεμα σε μαύρο χρώμα.

5. Το κολιέ κρεμαστό κόσμημα Treble Clef:

Κρεμαστό κολιέ Treble Clef

Ένα ελκυστικό κόσμημα για ένα κορίτσι που αγαπά τη μουσική. Το μενταγιόν σχεδιασμένο με τη μορφή κλειδιού συμβολίζει τη γούρνα και τις κορυφές που σχηματίζονται όταν παράγεται ο ήχος. Το λεπτό σχεδιασμένο ασημένιο πρίμα δίνει μια έντονη εμφάνιση με πολύ κόπο για την παραγωγή αυτού του κρεμαστού.

6. Κοσμήματα από ξύλο κρεμαστό κόσμημα:

Ξύλινο κόσμημα

Η επίπεδη ξύλινη σανίδα ως κρεμαστό κόσμημα δίνει μια νηφάλια εμφάνιση. Η παροιμία που γράφεται με την απλή γραμματοσειρά προσθέτει στην «απλή αλλά υπέροχη εμφάνιση» του κρεμαστού. Η γραμμή που περιστρέφεται με τα βέλη προς μία κατεύθυνση αυξάνουν επίσης την ομορφιά των γραμμένων λέξεων. Τα κορίτσια που λατρεύουν τα βιβλία και τη λογοτεχνία και που έχουν έναν τρελό ή τρελό χαρακτήρα θα ήθελαν να αγοράσουν αυτό το μενταγιόν για τον εαυτό τους.

7. Το πράσινο μενταγιόν αχάτη σε ασημί χρώμα:

Το κρεμαστό κόσμημα πράσινου αχάτη σε ασημί χρώμα

Η πράσινη σκιά στην πέτρα και η περικυκλωμένη μέσα στην σπείρα και τα ασημένια μισά οβάλ δίνουν μια νηφάλια εμφάνιση στο μενταγιόν. Αυτό το μενταγιόν αν και απλό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φορεθεί σε μια απλή συνάντηση και σε ένα πάρτι επίσης. Κάθε κορίτσι ή γυναίκα μπορεί να αγοράσει αυτό που επιθυμεί κοσμήματα πολλαπλών χρήσεων.

8. Σχέδια κολιέ με κόκκινο πέτρινο μεγάλο κρεμαστό για γυναίκες:

Σχέδια κολιέ με κόκκινο πέτρινο μεγάλο κρεμαστό για γυναίκες

Πρόκειται για ένα κόκκινο κρεμαστό κόσμημα με μικρές και μεγάλες κόκκινες πέτρες που κατασκευάστηκαν στο μενταγιόν δίνοντας μια εθνοτική και παραδοσιακή εμφάνιση. Το κρεμαστό κόσμημα μπορεί να φορεθεί με οποιοδήποτε ρούχο κόκκινου χρώματος ή ένα έθνικ. Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που επιθυμούν οι περισσότερες γυναίκες και αυτό το κόσμημα θα ήταν μια τέλεια επιλογή για αυτές.

9. Τα πολυστρωματικά βότσαλα στο κρεμαστό κόσμημα:

Τα πολυστρωματικά βότσαλα στο μενταγιόν

Το μοναδικό μενταγιόν με το χρυσό νήμα διπλής όψης με τα πολλαπλά βότσαλα τοποθετημένα στο εσωτερικό του δίνει μια κομψή εμφάνιση στο μενταγιόν. Φορεμένο με παρόμοια στολή ή ακόμα και funky, το μενταγιόν θα ταιριάζει με οποιοδήποτε από αυτά προσθέτοντας πολλά και στην προσωπικότητά σας.

Έτσι, τα απλά μενταγιόν είναι τα πιο κομψά που μπορεί να βρει κανείς ανάμεσα στις διάφορες επιλογές στην κατηγορία των μενταγιόν. Αυτά τα 9 απλά κρεμαστά παραπάνω είναι τα επιλεγμένα από αυτά.