9 διαφορετικοί τύποι σχεδίων κοσμημάτων με κρεμαστό κόσμημα

Τα κολιέ, ένα σημαντικό μέρος των κοσμημάτων που φοράει μια γυναίκα, παίρνουν συχνά την εμφάνιση τους από τα μενταγιόν. Τα κρεμαστά έρχονται σε διάφορα σχέδια και χειροτεχνίες και σε πολλές πέτρες επίσης. Αλλά τα μαργαριταρένια μενταγιόν είναι τα εκλεκτά που κάθε γυναίκα ή κορίτσι ήθελε να φορέσει.

κρεμαστό μαργαριτάρι

Χρυσά και διαμαντένια σχέδια μενταγιόν για κολιέ:

Εδώ είναι τα όμορφα αλλά δημιουργικά σχεδιασμένα μαργαριτάρια μενταγιόν. Μπορείτε να εντυπωσιάσετε χρησιμοποιώντας αυτά τα μενταγιόν πολύ υψηλής ποιότητας.

1. Απλό μενταγιόν με χρυσή αλυσίδα:

Απλό μενταγιόν με χρυσή αλυσίδα

Το απλό λαμπερό μαργαριτάρι είναι η καλύτερη επιλογή. Το μαργαριτάρι από μόνο του είναι ένα στολίδι για να φορέσετε και να αναδείξετε σχετικά με την αριστοκρατική εμφάνιση και τις ιδιότητες του. Φορεμένο με απλή αλυσίδα και το μοναδικό μαργαριτάρι με αυτό θα δώσει τις πιο αριστοκρατικές και εκλεκτές εμφανίσεις.

2. Χρυσό Οβάλ Κρεμαστό με Μαργαριτάρι:

Χρυσό οβάλ κρεμαστό κόσμημα με μαργαριτάρι

Αυτό είναι ένα λευκό μαργαριτάρι τοποθετημένο μέσα στο οβάλ σχήμα χρυσού μενταγιόν και θα έδινε μια όμορφη εμφάνιση όταν δένει με μια χρυσή αλυσίδα και θα φοριέται. Όταν επισκέπτεστε μια μεγάλη περίσταση ή μια εκδήλωση με μια εκλεκτή παραδοσιακή στολή, αυτό θα ήταν το τέλειο στολίδι για εσάς.

3. Το κολιέ με φούντα Triple Pearls:

Κολιέ με φούντα Triple Pearls

Τα μαργαριτάρια που συνδέονται μεταξύ τους με γραμμικό τρόπο κατά μήκος του κλώνου και η δέσμη των αλυσίδων συγκράτησης κάτω δίνει μια παραδοσιακή αλλά και μοναδική εμφάνιση στο μενταγιόν. Το μενταγιόν με τη χρυσή αλυσίδα δίνει μια υπέροχη εμφάνιση και θα ήταν η επιλογή κάθε κοριτσιού.

4. Το μενταγιόν πολλαπλών σχεδίων μαργαριταριών:

Το μενταγιόν πολλαπλών σχεδίων μαργαριταριών

Το χρυσό κοίλο μενταγιόν με τα ημικύκλια στο εσωτερικό και τα μαργαριτάρια τοποθετημένα ανάμεσα τους δίνουν ένα εντυπωσιακό βλέμμα. Δεν είναι ένα πολύ συνηθισμένο μενταγιόν που θα βρείτε πουθενά, τα κορίτσια που επιθυμούν ασυνήθιστα κοσμήματα μπορούν να προτιμήσουν να το αγοράσουν.

5. Το μενταγιόν Tahitian Pearl για νύφη:

Το μενταγιόν Tahitian Pearl για νύφη

Το πολύ όμορφο και με ευχάριστο χρώμα, αυτό το μενταγιόν είναι σίγουρο ότι θα παρασύρει κάθε κορίτσι στην ομορφιά του. Ένα ασυνήθιστο χρώμα και στο μαργαριτάρι, ο συνδυασμός θα άφηνε οποιονδήποτε να πάει για το μενταγιόν της Ταϊτής.

6. Το γοτθικό μενταγιόν για κορίτσια:

Το γοτθικό μενταγιόν για κορίτσια

Οι γοτθικές φαντασιώσεις που έχουν ορισμένα κορίτσια με αυτά που ενσωματώνονται στο σχέδιο αυτού του κρεμαστού είναι σίγουρο ότι θα σας μαγέψουν με την ομορφιά του. Το μαύρο ζώο τόσο έντονα και σπειροειδώς σχεδιασμένο και το μαργαριτάρι τοποθετημένο ανάμεσα δίνει μια υπέροχη εμφάνιση. Ένα μαύρο δυτικό ντύσιμο και αυτό το μενταγιόν είναι σίγουρο για να προσθέσει κομψότητα στην προσωπικότητά σας και να σας κάνει να φαίνεστε το πιο ελκυστικό στο πλήθος.

7. Το ασημένιο μενταγιόν με ασημένια αλυσίδα:

Κρεμαστό ασημένιο λουλούδι μαργαριτάρι με ασημένια αλυσίδα

Το μαργαριταρένιο μενταγιόν είναι ένα ευχάριστο για να κοιτάξετε και να χαλαρώσετε τα μάτια σας. Τα ασημένια πέταλα που σχεδιάστηκαν και απλώθηκαν σε λίγους αριθμούς και το μαργαριτάρι κολλημένο στη μέση συμβολίζει ένα λουλούδι που αναδύεται. Η φυσική διαδικασία μιας τέτοιας ανάπτυξης που απεικονίζεται με αυτόν τον τρόπο με περιπλοκές είναι ένα δημιουργικό έργο τέχνης και κάθε κορίτσι που προτιμά μοναδικά σχέδια κοσμημάτων μπορεί να το αγοράσει.

8. Σχεδιαστής με ροζ χρυσό μενταγιόν:

Κρεμαστό επιχρυσωμένο σε ροζ χρυσό με διαμάντια

Το βασιλικό μπλε χρώμα κρεμαστό κόσμημα που ταιριάζει μέσα στο ελαφρύ σπειροειδώς σχεδιασμένο τριαντάφυλλο είναι ένα όμορφο κομμάτι μενταγιόν. Όχι μόνο μοναδικό αλλά δίνει μια υπέροχη εμφάνιση. Κάθε κορίτσι μπορεί να το συνδυάσει με ένα ροζ φόρεμα και να καμαρώνει την ομορφιά της χωρίς φροντίδα.

9. Το μενταγιόν Lotus Pearl για γυναίκες:

Το μενταγιόν Lotus Pearl για γυναίκες

Το μαργαριτάρι μέσα στα ελαφριά χρυσά πέταλα του λωτού δίνει μια ειρηνική εμφάνιση και μπορεί να το επιθυμεί κάθε γυναίκα που έχει καταφύγει σε μέσα όπως ο διαλογισμός. Αυτό είναι ένα φοβερό έργο τέχνης και μπορεί να αγοραστεί από γυναίκα που επιθυμεί όμορφα αλλά μοναδικά κοσμήματα.

Έτσι, η παραπάνω λίστα σας δίνει τις πιο επιλεγμένες επιλογές ανάμεσα στα μενταγιόν. Κάθε γυναίκα που επιθυμεί να επιλέξει το καλύτερο από τα μαργαριταρένια μενταγιόν με όχι μόνο σχέδια αλλά και όμορφη τέχνη μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε αυτά τα μενταγιόν. Καλή εμφάνιση με εντυπωσιακά σχόλια.