Κορυφαίοι 9 διαφορετικοί τύποι κρεμαστών κρεμαστών σε τάση

Οι κρύσταλλοι είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσουν εσάς και τους αγαπημένους σας. Τα χρώματα που διατίθενται στους κρυστάλλους είναι τόσο μεγάλα που ικανοποιούν κάθε γευστική γεύση. Οι διαφανείς και διαφανείς κρύσταλλοι δίνουν ένα αστραφτερό αποτέλεσμα ενώ οι αδιαφανείς κρύσταλλοι φέρνουν την πολυτέλεια. Επιλέξτε ένα κρυστάλλινο μενταγιόν που ικανοποιεί όλες τις επιλογές σας και δείξτε εκπληκτικό σε αυτά. Αυτή η λίστα με κρεμαστό κόσμημα επικεντρώνεται στους τύπους που είναι διαθέσιμοι στην αγορά τώρα.

Τελευταία και κομψά σχέδια από κρυστάλλινα μενταγιόν για γυναίκες στη μόδα:

Ας πρέπει να δούμε τα κορυφαία 9 σχέδια με κρυστάλλινα μενταγιόν με εικόνες.

1. Κρεμαστό κρυστάλλινο καλώδιο:

Κρεμαστό κρυστάλλινο περικάλυμμα καλωδίου

Αυτό είναι ένα πραγματικά δροσερό κρυστάλλινο μενταγιόν που έχει άκοπο ή τραχύ κομμένο κρύσταλλο που είναι προσαρτημένο στο μενταγιόν με σύρμα. Η τεχνική περιτύλιξης σύρματος είναι αρκετά μοναδική και δημιουργεί ένα ενδιαφέρον σχήμα και αποτέλεσμα. Τα άκρα των συρμάτων είναι συνήθως καμπυλωτά σε μια σπείρα στο άκρο.

2. Κρεμαστό Swarovski Crystal:

Κρεμαστό Κρυστάλλι Swarovski

Το κρυστάλλινο μενταγιόν Swarovski είναι μια από τις πιο διάσημες και ακριβές συλλογές κοσμημάτων. Εδώ έχετε έναν υπέροχο πορτοκαλί κρύσταλλο που κόβεται σε σχήμα σταγόνας. Ο κρύσταλλος είναι ασημί και έχει διαμάντια στο ασημένιο πλαίσιο. Αυτό είναι ένα τέλειο δώρο για όποιον αγαπάτε.

3. Κρεμαστό Crystal Point:

Κρεμαστό Crystal Point

Επιλέξτε αυτό το κρυστάλλινο κρεμαστό κολιέ για μια casual και ιδιόμορφη εικόνα στυλ. Το κρεμαστό κόσμημα κρυστάλλου είναι κατασκευασμένο από κρύσταλλο κομμένο σε σχήμα μυτερού άκρου. Η κορυφή του κρυστάλλου συγκρατείται από ένα ασημένιο πλαίσιο διατηρείται απλή. Επιλέξτε αυτό το είδος μενταγιόν σε οποιοδήποτε από τα υπέροχα χρώματα των κρυστάλλων που διατίθενται.

4. Κρεμαστό κρυστάλλινο φιαλίδιο:

Γυάλινο Κρεμαστό Κρυστάλλινο Φιαλίδιο

Αυτό είναι ένα άλλο ασυνήθιστο μοτίβο που αγαπούν πολλοί. Εδώ έχετε ένα γυάλινο φιαλίδιο γεμάτο με κρύσταλλα Moldavite και Herkimer που είναι μικροσκοπικά σε μέγεθος. Το γυάλινο φιαλίδιο έχει κυλινδρικό σχήμα και συγκρατείται με ασημί κάλυμμα. Το κολιέ που συγκρατεί το μενταγιόν είναι επίσης ασημί.

5. Άκοπο μενταγιόν από κρύσταλλο:

Άκοπο Κρυστάλλινο Κρεμαστό

Αυτό το κολιέ με κρυστάλλινο κρεμαστό κόσμημα είναι πολύ μοναδικό. Ο κρύσταλλος που χρησιμοποιείται εδώ είναι κρύσταλλος ροζ χαλαζία που δεν κόβεται ή γυαλίζεται σε κανένα από τα κλασικά σχήματα. Ο κρύσταλλος διατηρείται στη φυσική του μορφή και αυτό είναι που αναδεικνύει την ομορφιά του. Το κάλυμμα για αυτό το κρυστάλλινο κρεμαστό κόσμημα είναι λεπτό φύλλο χρυσού που διατηρείται και πάλι τραχύ και γυαλισμένο για να επιτευχθεί το ίδιο αποτέλεσμα.

6. Μεγάλο μενταγιόν από κρύσταλλο:

Μεγάλο Κρεμαστό Κρυστάλλι

Μπείτε σε αυτό το εξαιρετικά μεγάλο κρεμαστό κόσμημα για μια πραγματικά τολμηρή και τολμηρή εμφάνιση. Το μέγεθος κρυστάλλου εδώ είναι αρκετά μεγάλο και διατηρείται απλό με μόνο μαύρη καλωδίωση για το κολιέ. Αυτό το κρεμαστό κολιέ από κρυστάλλι είναι ιδανικό για φορέματα και φορέματα με βαθύ λαιμό.

7. Fashion Crystal Pendants:

Κρυστάλλινα κρεμαστά μόδα

Επιλέξτε αυτό το μοναδικό κρύσταλλο μόδας για ένα υπέροχο και εκλεκτό μπλε κρεμαστό κόσμημα. Το μενταγιόν έχει σχεδιαστεί σαν μισή πεταλούδα και το κέντρο κάθε πτέρυγας ταιριάζει με ένα αστραφτερό μπλε κρύσταλλο. Αυτό δίνει μια υπέροχη λάμψη στο μενταγιόν και φαίνεται εκπληκτικό όταν φοριέται.

8. Κρεμαστό φυσικό κρύσταλλο:

Κρεμαστό από φυσικό κρύσταλλο

Τα μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς είναι πολύ περιζήτητα από όλους αυτές τις μέρες. Επιλέξτε το αγαπημένο σας μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς με αυτόν τον φυσικό κρύσταλλο σε μπλε χρώμα. Το μενταγιόν από ασημί κρύσταλλο έχει το μπλε κρύσταλλο σε σχήμα καρδιάς και ένα χοντρό κρεμαστό κολάρο.

9. Κρεμαστό χρυσό κρύσταλλο:

Κρεμαστό χρυσό κρύσταλλο

Αυτό το υπέροχο κρεμαστό κόσμημα από κρύσταλλο είναι το τέλειο δώρο για τη μητέρα σας. Το μενταγιόν αποτίει φόρο τιμής στην αγάπη της μητέρας. Το διάφανο κρυστάλλινο σετ στο χρυσό στρογγυλό πλαίσιο είναι πολύ όμορφο. Υπάρχει ένα χρυσό ένθετο με τις λέξεις «Μαμά» και ένα υπέροχο τριαντάφυλλο που προσθέτουν στην ομορφιά αυτού του πανέμορφου μενταγιόν.

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας κρυστάλλινα μενταγιόν που είναι είτε τραχιά κομμένα είτε κομμένα σε κλασικά σχήματα όπως δάκρυ, στρογγυλά κλπ. Αποκτήστε τις πέτρες που γυαλίζονται για πιο κομψή εμφάνιση ή αφήστε τις να γυαλιστούν για ακατέργαστο αποτέλεσμα. Όπως και να έχει, σίγουρα θα ερωτευτείτε τα κρυστάλλινα μενταγιόν σας.