9 Ελκυστικά Αγκίστρια Καρδιάς με Νέα Στυλ στην Τάση

Οι Ινδικές γυναίκες όλων των ηλικιών στολίστηκαν με εκπληκτικά κοσμήματα. Μεταξύ αυτών είναι ο τέλειος και υπέροχος αστράγαλος. Ο αστράγαλος φοριέται γύρω από το πόδι. Η τελευταία τάση της μόδας είναι να φοράτε τον αστράγαλο μόνο στο ένα πόδι. Είτε επιλέξετε να τα φορέσετε γύρω από τα πόδια σας είτε απλά ένα πόδι, αυτό το όμορφο και λεπτό αντικείμενο είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Επιλέξτε ένα στυλ που είναι υπέροχο και κάντε τα κεφάλια να γυρίζουν. Το τελευταίο στυλ ξυπόλυτου συμπληρώνεται τέλεια με αυτά τα αστράγαλα της καρδιάς.

Όμορφα αγκαλιά καρδιά:

Ακολουθεί μια λίστα με 9 τύπους αστράγαλων καρδιάς. Επιλέξτε το αστράγαλο ανάλογα με την περίσταση που θα παρευρεθείτε και, στη συνέχεια, δείτε πόσα κομπλιμέντα λαμβάνετε.

1. Πολυκαρβία:

Γόνατος πολλαπλών καρδιών

Πηγαίνετε για έναν αστράγαλο πολλών καρδιών για να στολίσετε το πόδι σας όμορφα. Οι καρδιές από αστράγαλο σε χρυσό είναι μικροσκοπικές αλλά εκπληκτικές. Η αλυσίδα περιβάλλεται από τουλάχιστον έξι σχήματα καρδιάς και δίνει μια πληρότητα και σώμα στον αστράγαλο. Επιλέξτε βραχιόλια με πολλές καρδιές για μια ολοκληρωμένη δήλωση μόδας.

2. Κολιέ με διπλή αλυσίδα:

Κολιέ με διπλή αλυσίδα

Αυτό το λεπτό βραχιόλι από καρδιά με διπλή αλυσίδα είναι κάτι που θα αγαπήσουν οι γυναίκες που προωθούν τη μόδα. Το απλό αλλά κομψό σχήμα καρδιάς σε χρυσό είναι αρκετά απλοϊκό. Αλλά η διπλή αλυσίδα εδώ κάνει τη διαφορά.

3. Αγκαλιά με καρπούς με σέβες:

Κολιέ με σέκουνα καρδιά

Επιλέξτε αυτό το απολύτως χαριτωμένο ασημένιο αστράγαλο για να αναδείξετε τη θηλυκή σας πλευρά. Το εξαιρετικό σχήμα της καρδιάς είναι πούλιες και αυτό δίνει ένα ωραίο λαμπερό αποτέλεσμα. Η απλή μονή αλυσίδα σε αυτόν τον αστράγαλο σας κάνει να φαίνεστε πραγματικά εκπληκτικοί.

4. Ρετρό καρδούλα:

Ρετρό καρδούλα

Θέλετε κάτι εντελώς μοναδικό; Εδώ είναι το τέλειο αστράγαλο καρδιάς για εσάς. Αυτός ο ρετρό θιβετιανός αστράγαλος είναι εκπληκτικός. Είναι στολισμένο με μικροσκοπικά λουλούδια δαμάσκηνου σε ασήμι. Το ίδιο το σχήμα της καρδιάς της καρδιάς γίνεται σε φιλιγκράν εργασία για να δώσει σε αυτόν τον αστράγαλο μια πραγματικά εκθαμβωτική εμφάνιση.

5. Κολιέ Infinity Heart:

Κολιέ Infinity Heart

Επιλέγοντας κάτι για μια νύφη; Αποκτήστε αυτό το αριστούργημα σε χρυσό. Το άπειρο σχήμα καρδιάς είναι συνώνυμο του γάμου και της αγάπης. Εδώ το σχήμα δημιουργείται με δύο σχήματα καρδιάς ενωμένα μεταξύ τους. Μια νύφη θα λατρέψει αυτό το αστράγαλο της καρδιάς και θα το εκτιμήσει περισσότερο.

6. Αγκαλιά Cutout Heart:

Κολιέ Καρδιάς Cutout

Η κομμένη εργασία σε οποιαδήποτε μορφή δίνει μια πολύ ωραία εμφάνιση. Αυτός ο χρυσός αστράγαλος είναι ένα τέτοιο κομμάτι. Το κομμένο σχήμα καρδιάς είναι λεπτό και είναι ιδανικό για γυναίκες που θα ήθελαν να απεικονίσουν μια πιο απλή και συγκρατημένη εμφάνιση. Η λεπτή αλυσίδα για αυτόν τον αστράγαλο είναι επίσης υπέροχη.

7. Αγκαλιά καρδιάς παχιάς αλυσίδας:

Αγκαλιά καρδιάς χοντρή αλυσίδα

Ο Diamond είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού. Αυτός ο αστράγαλος από χοντρή αλυσίδα σε ασήμι είναι διακοσμημένος με ένα υπέροχο μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς με διαμάντια. Το μενταγιόν καρδιάς είναι ιδανικό για μια υπέροχη νύφη ή κάποιον ερωτευμένο.

8. Αγκαλιά Charms Heart:

Κολιέ Charms Heart

Επιλέξτε ένα αστράγαλο με καρδιές με γούρια καρδιάς για μια πραγματικά χαριτωμένη εμφάνιση. Αυτό το μοντέρνο κόσμημα σίγουρα θα λιώσει τις καρδιές. Οι έξι μικροσκοπικές γοητείες καρδιάς που συνδέονται με γάντζους αλυσίδας σχήματος καρδιάς φαίνονται αξιολάτρευτες γύρω από ένα πόδι. Ιδανικό για μικρά κορίτσια και νεότερες γυναίκες, αυτό το αστράγαλο είναι πανέμορφο.

9. Κρυστάλλινη αγκαλιά καρδιάς:

Κρυστάλλινη αγκαλιά καρδιάς

Λάμψτε σαν την άμμο στην παραλία σε μια καθαρή κρυστάλλινη μέρα με αυτόν τον κρυστάλλινο αστράγαλο. Ο αστράγαλος είναι διακοσμημένος με εκπληκτικούς και εντυπωσιακούς κρυστάλλους που δίνουν ένα φωτεινό αποτέλεσμα. Η κρυστάλλινη καρδιά είναι γεμάτη και όχι κούφια. Ο αστράγαλος λάμπει στο φως του ήλιου και φαίνεται απόλυτα εκπληκτικός.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα υπέροχα βραχιολάκια της καρδιάς είναι όμορφα. Οι αγκύλες της καρδιάς από χρυσό, ασήμι ή ακόμα και διαμάντια το καθιστούν αρκετά εντυπωσιακό. Επιλέξτε το αστράγαλο ανάλογα με την περίσταση που θα παρευρεθείτε και, στη συνέχεια, δείτε πόσα κομπλιμέντα λαμβάνετε. Είτε πρόκειται για σχήμα καρδιάς που είναι κοίλο, γεμάτο ή γεμάτο, ο λεπτός αστράγαλος είναι σίγουρο ότι θα γεμίσει την καρδιά σας με αγάπη. Οι αστράγαλοι της καρδιάς είναι όμορφα και ευαίσθητα κοσμήματα για το πόδι σας. Κάνουν το πόδι σας να δείχνει εκπληκτικό.