Δαχτυλίδια μύτης μικρού μεγέθους – 9 εκπληκτικά σχέδια είναι σε τάση τώρα

Οι γυναίκες λατρεύουν να πειραματίζονται με την εμφάνισή τους και ενημερώνονται για τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Μια τέτοια νέα τάση που φτάνει γρήγορα είναι να επιδεικνύει μοντέρνες καρφίτσες στη μύτη, δαχτυλίδια στη μύτη κλπ. Υπήρχε ένα πανάρχαιο έθιμο να φοράτε και δαχτυλίδια μύτης. Οι γυναίκες αποκτούν νέα εμφάνιση επιδεικνύοντας δαχτυλίδια στη μύτη ή καρφίτσες στη μύτη.

Τελευταία και κομψά σχέδια δαχτυλιδιών μύτης μικρότερου μεγέθους με εικόνες:

Εδώ θα ρίξουμε μια ματιά στα 9 κορυφαία σχέδια σε μικρά δαχτυλίδια μύτης για καθημερινή χρήση.

1. Μικρά χρυσαφένια μπουφάν:

Μικρά στεφάνια από χρυσή μύτη

Αυτά τα χρυσαφένια στεφάνια μύτης φαίνονται όμορφα σε νέες γυναίκες και εφήβους. Αυτά είναι τα πραγματικά μικροσκοπικά χρυσά δαχτυλίδια που φαίνονται δροσερά και μπορούν να ταιριάξουν με κάθε ρούχο. Αυτά μπορεί να είναι απλά μικρά χρυσά δαχτυλίδια ή μπορεί να έχουν σχέδιο και σε αυτά σύμφωνα με την επιλογή του καθενός. Αυτά τα χρυσά στεφάνια είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση.

2. Small Cat Nose Stud:

Small Cat Nose Stud

Αυτά φαίνονται καταπληκτικά σε νεαρή γυναίκα. Είναι αυτά τα μικρά καρφιά σε σχήμα γάτας από ασήμι. Τα δαχτυλίδια μύτης σε ασημί είναι στην τάση αυτές τις μέρες. Το ασημί φαίνεται κομψό και έχει ωραία αίσθηση στα κοσμήματα.

3. Μικρό δαχτυλίδι μύτης με διαμάντι:

Μικρό διαμαντένιο δαχτυλίδι μύτης

Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας. Τα διαμάντια σε ένα μικρό χρυσό δαχτυλίδι μύτης φαίνονται κομψά και εκπληκτικά όταν φοριούνται. Αυτό το υπέροχο μικρό διαμάντι μπορεί να επιδεικνύεται από γυναίκες όλων των ηλικιακών ομάδων. Η λάμψη του μικροσκοπικού διαμαντιού φαίνεται υπέροχη γιατί η λάμψη και η λάμψη των μικροσκοπικών διαμαντιών φαίνονται λαμπρές.

4. Μικρό δαχτυλίδι μύτης καρδιάς:

Μικρό δαχτυλίδι μύτης καρδιάς

Η καρδιά είναι πάντα ένα χτύπημα μεταξύ των γυναικών με ένα στοιχείο ρομαντισμού σε αυτά τα χαριτωμένα μικρά πράγματα. Η καρδιά είναι ένα συνηθισμένο μενταγιόν ή μπουφάν που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει καμαρώνει κάποια στιγμή στη ζωή της. Αυτά τα χαριτωμένα μικρά χρυσά δαχτυλίδια μύτης καρδιάς διαφέρουν από τα κανονικά δαχτυλίδια μύτης και φαίνονται μαγευτικά στο πρόσωπο. Προχωρήστε και καμαρώστε αυτή τη καρδιά στη μύτη σας.

5. Μικροσκοπικό λουλουδάτο δαχτυλίδι μύτης:

Μικρό λουλουδάτο δαχτυλίδι μύτης

Τα λουλούδια και τα λουλουδάτα μοτίβα είναι τόσο κοινά στα αξεσουάρ αυτές τις μέρες. Τα λουλουδάτα δαχτυλίδια μύτης με το μικρό χρυσό στεφάνι φαίνονται όμορφα και πολύ εθνικά επίσης. Αυτά τα δαχτυλίδια μύτης λουλουδιών φαίνονται υπέροχα με την παραδοσιακή ένδυση. Το λουλουδάτο μοτίβο σε αυτό το δαχτυλίδι μύτης έχει τρία μικρά διαμάντια με καρφιά για ένα λουλούδι που είναι προσαρτημένο στο χρυσό στεφάνι. Αυτός ο δακτύλιος μύτης λουλουδιών μπορεί επίσης να είναι μέρος του νυφικού κοσμήματος.

6. Χρυσό δαχτυλίδι μικρής μύτης:

Χρυσό δαχτυλίδι μύτης

Ένα από τα πιο δημοφιλή δαχτυλίδια μύτης είναι αυτά τα μικροσκοπικά δαχτυλίδια μύτης σε καθαρό χρυσό. Είναι τόσο μικροσκοπικά που στην πραγματικότητα είναι τόσο προσκολλημένα στο δέρμα που μερικές φορές είναι αόρατα. Είναι πραγματικά μικροσκοπικά σε μέγεθος και μπορούν να συνδυαστούν με κάθε ρούχο. Οι γυναίκες όλων των ηλικιών μπορούν εξίσου να φέρουν αυτό το χρυσό μικρό δαχτυλίδι μύτης.

7. Μικροσκοπικά αστρονομικά δαχτυλίδια μύτης:

Μικροσκοπικά αστρονομικά δαχτυλίδια μύτης

Αυτά είναι τόσο παραδεισένια δαχτυλίδια μύτης. Υπάρχουν τρεις δακτύλιοι μύτης σε αυτόν τον συνδυασμό αστρονομικών δακτυλίων μύτης. Το ένα είναι ένα μικρό αστέρι, ένα μικρό φεγγάρι και ένας μικροσκοπικός ήλιος. Κάποιος μπορεί απλώς να πειραματιστεί και να επιδείξει αυτά τα αστρονομικά σώματα ως νέα δροσερά μοντέρνα μύτη. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό δώρο για νέες γυναίκες και έφηβες.

8. Little Pearl Gold Nose Rings:

Δαχτυλίδια μύτης από μικρό χρυσό μαργαριτάρι

Τα μαργαριτάρια μπορούν να συμπεριληφθούν σε σχεδόν όλα τα κοσμήματα. Τα μαργαριτάρια είναι πραγματικά μια αντανάκλαση της τάξης και του στυλ κάποιου. Υπέροχα χρωματιστά μαργαριτάρια ή απλά ροζ ή υπόλευκα μαργαριτάρια γλυκού νερού που είναι γεμάτα με χρυσές καρφίτσες στη μύτη μπορεί να είναι αυτό το τέλειο δώρο για κάθε γυναίκα. Αυτά είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση.

9. Μικρή ασημένια μύτη:

Μικρή ασημένια μύτη

Τα ασημένια κοσμήματα είναι στην τάση αυτές τις μέρες. Μικρά ασημένια καρφιά στη μύτη φαίνονται εθνικά και γήινα ταυτόχρονα. Αυτά τα υπέροχα μικρά ασημένια καρφιά με μύτη έχουν ένα μικρό μεγάλο ασημένιο αντικείμενο με μικρές ασημένιες μπάλες στην περιφέρεια. Αυτή είναι μια καταπληκτική επιλογή δώρου.

Μοντέρνα δαχτυλίδια μύτης σε διάφορα σχέδια και στυλ τραβούν την προσοχή όλων. Οι καρφίτσες στη μύτη, τα δαχτυλίδια και τα καρφιά είναι η μόδα της σημερινής εποχής με σχεδόν όλους να επιδεικνύουν μια μύτη από διασημότητες σε άλλες διάσημες προσωπικότητες. Με ασήμι, διαμάντια, μαργαριτάρια, διαφορετικά σχήματα, χρώματα κλπ. Οι γυναίκες έχουν πολλά να πειραματιστούν και να καμαρώνουν με δαχτυλίδια μύτης.