9 yksinkertaista ja helppoa avointa kampausta pitkille hiuksille

Yleensä haluat pitkillä hiuksilla harrastaa jotain avointa freestyleä ja ihmettelet, miten muuten toimisit hyvin kyseisen karvan kanssa. Ota siis vihje näistä hiustyyleistä ja kallista avoimia hiuksia ilman huolta.

Pitkät avoimet kampaukset ovat aina olleet monipuolisia ja antaneet saumattomasti klassisen ja tyylikkään ilmeen. Olipa kyseessä tapahtumajuhlat tai retket tai muodollinen puku, pitkät avoimet kampaukset erottuivat aina useimpien naisten suosituimmista.

Tämän luettelon trendikkäistä ja parhaista avoimista kampauksista pitkille hiuksille toivomme, että löysit uudet ideat juuri sellaisina kuin pidät niistä!

9 yksinkertaista kampausta pitkille avoimille hiuksille naisille:

Meidän on tarkasteltava 9 parasta avointa kampausta pitkille hiuksille.

1. Tyylikkäät lukot:

Helposti avoimet kampaukset pitkille hiuksille

Tämä on riittävän helppo kampaus pitkille hienoille hiuksille. Jaa hiukset keskeltä alaspäin ja kampaa ne perusteellisesti. Voit jopa valita lyhyitä kerroksia tai etulukkoja, vain hieman lisätäksesi äänenvoimakkuutta. Hiuslakka lievittää varmasti hiuksia, jotta vältetään tarpeeton hiusten kiharointi.

2. Doo-Rag-hippi:

Yksinkertaiset kampaukset pitkille avoimille hiuksille

Täydellisen onnellisen hippi-ilmeen saamiseksi kokeile kesän keskipäivällä tätä kampausta pehmeällä valkoisella sidontalakilla, jossa on atsteekkikuvioita tai löysä valkoinen pusero. Kokeile käyttää kiharoita hiuksillesi saadaksesi hienovaraisen aaltoiluvihjeen ja sitomalla sitten rätti tai huivi pään ympärille saadaksesi tämän ilmeen.

3. Faux Side -osa:

pitkät avoimet hiukset kampaus naisille

Tätä kampausta varten sinun on tehtävä paljon kiusaamista ja hiuksia lisää. Yksinkertaisesti erota hiuksesi toiselle puolelle ja aloita kiusaamisesta saadaksesi hiuksillesi suuren määrän. Käytä nyt hiuslakkaa tilavuuden lukitsemiseen. Usein tilanteesta päätellen voit lisätä tähän ulkoasuun lisävarusteita.

4. Siirry löysille kiharoille:

avoin pitkät hiukset

Otsikko riitti osoittamaan tämän kampauksen koko pointin. Kihara parantaa aina hiusten ulkonäköä ja lisää hiuksiin pehmeää äänenvoimakkuutta. Käytä tätä varten vahvaa telaa tai kiharrinta vihjeiden lisäämiseksi kiharoihin. Jaa hiuksesi keskeltä, jos sinulla on soikeat kasvot ja jos käytät sydämen tai timantin muotoisia kasvoja, käytä sivuttain pyyhkäistyjä otsatukka.

5. Pehmeät kerrokset:

pitkät avoimet kampaukset

Sivutangot pyyhkäistään nopeasti toiselle puolelle tässä kampauksessa. Tämä on klassinen kerrostettu kampaus, jonka sisäpuolella on rullatut pehmeät tylpät otsat. Hiusten sivulakaisu tai sivusuunnittelu yksinkertaisesti lisää tekstuuria tyyliin, koska kerrostettu ulkonäkö meni aina hyvin sivuseinien kanssa. Voit jopa suoristaa ulkoasua tai käpristää otsatukka muutoksen vuoksi.

6. Fuusio -sekoitus:

kampaus avoimille pitkille hiuksille

Olet valmis rajatuilla puseroilla ja rokkareilla, ja ainoa asia, joka puuttuu ennen konserttia, on täydellinen kampaus. Pehmeä talvi ulkona haluaa sinun pitävän hiukset auki ja vapaina, mutta haluat pehmeän luonnollisen ilmeen, joka lisäisi niihin sähköistävää iskua. Käytä otsatukkaita ja punoksia ja lisää elämää.

7. Vintage -aallot:

avoimet pitkät hiukset naisille

Valitse sivusuunta pääsi yhdestä kulmasta ja kampaa hiukset huolellisesti. Tämä kampaus sisältää pehmeän ja melko luonnollisen ilmeen. Käytä kiharoita ja huuhteluaineita lisätäksesi sileitä aaltoja. Tämä kampaus muistuttaa jotenkin niitä bond -tyttöjä, joilla on kimaltelevat kylpytakit, ja nyt voit saada myös tämän ilmeen.

8. Etutangot:

pitkät hiukset naisille

Tämä on täydellinen kampaus kaltaisellesi kauniille tytölle, jossa suloisuus sekoittuu eleganssiin. Nämä ovat tiheitä ranskalaistyylisiä etupanoksia, mutta voit myös käyttää kerroksia tähän ulkoasuun.

9. Ranta -aallot:

kampaus naisille, joilla on pitkät hiukset

Ranta -aallot ovat jossain kerrosten ja aaltojen välissä, mutta niihin liittyy hieman hippi. Nämä ovat kevyitä ja niissä on äänenvoimakkuutta.