Idéer för pooldesign och ett perfekt poolområde

pooldesign-cement-inbyggd-bubbelpool-TSWIM-- TOPCRET-ITALIA -AXXIHOME

En pool är nästan ett måste i varje trädgård. Det ger dig den förfriskning du behöver under den varma sommaren och är också ett perfekt sätt att hålla dig i form genom att simma. Förutom lite tid att slappna av får du också tillräckligt med träning, vilket också är roligt. Om du håller på att planera din pool har du förmodligen några också Idéer för pooldesign att vara tacksam.

Idéer för pooldesign från Indalo Piscine

idéer-pool-design-i-marken-långsträckt-form-schäslong-modern

Företaget Indalo Piscine erbjuder bra idéer för pooldesign. Oavsett om det är infinitypool, en långsträckt eller vågig design, kommer alla dina önskemål att läsas från dina läppar. Ovan kan du till exempel se en långsträckt pool speciellt utformad för bekvämare simning. “I marken” poolen kan komma in från två sidor.

Idéer för pooldesign – en pool med en strandeffekt

idéer-pool-design-vågform-indalo-piscine-naturligt-look-sten-exotiskt

En annan variant av denna modell är den här med en abstrakt form. Sådana idéer för pooldesign skapar ett organiskt utseende i trädgården. Hur du kliver in i poolen är också original. På ett sätt påminner området om en strand där man gradvis kommer djupare och djupare i vattnet.

Naturlig pooldesign

idéer-pool-design-indalo-piscine-stenar-dekorativa-naturliga-terrass-stenplattor

Med en pooldesign som denna kommer du att känna att du är i vildmarken på en semesterplats. Poolområdet är inramat av attraktiva stenar, medan en infinitypool fungerar som en förfriskning. Dess plötsliga ände får det att verka som att det förvandlas till ett vattenfall och ramlar nerför en kanjon. För sådana idéer för pooldesign kan du återigen kontakta Indalo Piscine.

Minipool med hälsoeffekt

idéer-pool-design-bl-818-bubbelpool-skönhet-lyx-kant-trä-optik

BL-818 från Beauty Luxury

Även om nästan alla husägare vill ha en pool, är det ofta förlorat på grund av brist på plats. Det behöver inte nödvändigtvis vara stort för att vara praktiskt användbart. Vissa pooldesignidéer är ett bra alternativ. Det finns stora pooler i miniatyr, men det finns också minipooler som kan vara lika användbara för dig, förutsatt att du inte bryr dig för mycket om att kunna simma i poolen.

Ren avkoppling

idéer-pool-design-spegel-620-teuco-bubbelpool-grå-terrass-slappna av

Spegel 620 från Teuco

Vi skulle också vilja presentera idéer för pooldesign med en minipool i den här artikeln. Dessa representerar i princip en bubbelpool och ser till att du kan koppla av riktigt bra och bli av med den ackumulerade stressen efter en hård dags arbete.

Minipool från zucchetti

idéer-pool-design-mini-pool-zucchetti-grå-rund-design

Minipoolen från Zucchetti har ett nästan skulpturellt utseende på grund av sin runda form med en slät, grå yta. Det erbjuder en trevlig hydromassage, där jetstrålarna kan justeras annorlunda och är ett bra alternativ om du letar efter idéer för pooldesign med ett konstnärligt utseende. Dessutom finns det attraktiv LED -belysning som gör badet trevligt även på natten.

Pool och bubbelpool i ett

idéer-pool-design-bl-856-skönhet-lyx-modern-wellness-trädgård

BL-856 från Beauty Luxury

Kan du inte välja mellan bad och bubbelpool, men du har inte plats för båda? Oroa dig inte för det, för här hittar du originella pooldesignidéer som hjälper dig igen. Det finns en bra variant som kombinerar båda. Med modellen från Beauty Luxury kan upp till 6 personer slappna av underbart, men den långsträckta formen ger också tillräckligt med utrymme för simning.

Ingen risk för halka

idéer för pooldesign bubbelpoolkombination hydromassage

Du kan se en liknande design som ovanstående modell av Indalo Piscine med en strandeffekt. Tillverkaren är densamma igen. Den attraktiva poolen har också ett hälsocenter med bubbelpool. Golvets yta är grov så det finns ingen risk för halkning: en viktig egenskap att tänka på när man brainstormar idéer för pooldesign.

Kakla poolen

idéer-pool-design-appiani-klassisk-blå-vit-mosaik-design-trappa

Design av Appiani

Idéerna för pooldesign inkluderar också designen inuti poolen. Mosaikdesignen är mycket populär. Du kan välja detta i en klassisk blå och vit färgkombination eller i någon annan färg.

Idéer för pooldesign – plattor från Appiani

idéer för pooldesign kakel-mosaik-appiani-blå-gul-storlek

De två modellerna från Appiani ”Wellness&Pool ”och” Laguna Blu ”. Med mosaikdesignen kan du dekorera olika områden. Du är välkommen att kombinera båda modellerna eller välja en av de två idéerna som visas för pooldesignen.

Kanten av poolen

idéer-pool-design-carobbio-kant-kant-betong-design-attraktiv

Vid utformningen av poolen är kanten också mycket viktig. Det ska inte bara se bra ut, det ska inte heller ha några vassa hörn eller kanter, så att det inte finns någon fara när du kommer in och ut ur bilen. Denna design av Carobbio, till exempel, är särskilt lämplig. Företaget erbjuder många andra idéer för pooldesign med en attraktiv kant, bland vilka du kan välja den perfekta.

Golvet i poolområdet

idéer för pooldesign modern-kullersten-benacus-pietra-lavica-grå

Benacus från Ferrari BK

Inte bara själva poolen är viktig när man planerar. Golvbeläggningen som omger poolen bör också väljas korrekt och beaktas i idéerna för pooldesignen. Det finns ett brett utbud tillgängligt nuförtiden, så du kommer knappast ha problem att hitta något som exakt passar din smak.

Betongdesign

idéer-pool-design-sassoitalia-betong-beige-färg-medelhavs-halkfri

Sassoitalia golv från Ideal Work

Du får en sömlös design om du väljer betong till golvet. Men du behöver inte föreställa dig den typiska grå designen direkt. Företaget Ideal Work, till exempel, erbjuder idéer för pooldesign i olika färgnyanser, som till och med kan kombineras med varandra för att skapa ett intressant mönstrat golvbeläggning.

Porslinskakel i stenutseende

idéer-pool-design-buxy-flame-cotto-deste-sten-grå-minimalistisk

Det moderna poolområdet kan också utformas med kakel i stenutseende. Använd till exempel en design som Cotto D’estes. Buxy Flammé -porslinsplattorna är särskilt motståndskraftiga och inte bara mot frost, utan också mot stötar. Vill du ha fler idéer för pooldesign? Läs sedan vidare!

Porslinskakel i träutseende

idéer-pool-design-ny-tek-realonda-brickor-trä-look-bänk-steg-mosaik

Dessa attraktiva plattor som idéer för pooldesign är ett perfekt val om du gillar träets utseende men är ovillig att använda materialet för utomhusgolvet. Modellen heter New Tek-Pool och erbjuds av Realonda.

Idéer för pooldesign – Dekorativa element

idéer-pool-design-indalo-piscine-vattenfall-deco-vattenfall-räcke

Indalo Piscine vattenfallspool

Du kan göra poolen särskilt vacker genom att införliva olika dekorationer. Små men också större vattenfall är särskilt populära. De har också en lugnande effekt på grund av deras stänkande ljud. Pooldesignidéer i samband med naturen är ofta mycket populära.

Båge av sten

idéer-pool-design-deco-falls-artman-italiana-vattenfall-båge-sten

Faller från Artman Italiana

Detta vattenfall från vår lista över pooldesignidéer är också mycket imponerande. Det representerar en mark från vilken vattnet faller. Om vattenfallet är inställt som i det här exemplet får du en dos friskhet när du kommer in i poolen.

Bygg en bild

idéer-pool-design-rutschbana-roliga-vatten-rännor-artman-italiana-gul-blå-röd

Om du verkligen vill ha roligt medan du spenderar tid vid din pool eller om du vill ge dina barn mycket roligt, är rutschbanorna bland de perfekta idéerna för pooldesign. “Water Chutes” av Artman Italiana har också en gul färg, vilket gör dig glad på humör bara genom att titta på den. Den finns också i rött eller blått.

räcke

idéer för pooldesign ledstång-glas-stål-skydd-barnparkett

I det här landet krävs det inte enligt lag som i Australien, men om du ändå vill lägga till skydd för barnen är ett räcke från SMEC verkligen lämpligt. Kanske hittar du ett glasräcke väldigt bra helt enkelt ur estetisk synvinkel. Oavsett anledning gör räcken som idéer för pooldesign att poolområdet ser mycket mer modernt ut, särskilt när det är av glas.

idéer-pool-design-indalo-piscine-infinity-dark-pool-area-wood-floor