Unik exotisk strandbar

spännande design - strandbar

Det är sommar och många av er drömmer om den perfekta semestern, eller kanske är ni redan på semester? Den perfekta varianten är en kombination mellan strand, sol och sjö. Oavsett var du bor på jorden är kustens magnetiska dragning obestridd. Tänk dig klarblå himmel, varmt solljus, svala vindar och mjuk sand. Om det finns en annan exotisk strandbar där har du hittat paradiset.

Exotiska strandbaren erbjuder en unik atmosfär

snygg strandbar - Maldiverna

Strandbaren skapar en unik atmosfär – oavsett om det är en rustik träkoja eller en elegant konstruktion exotisk strandbar är helt enkelt oförglömlig. En arkitektonisk enhet skapas mellan utsidan och insidan, med kanske mer betoning på utsidan. Vi tar med dig några av de bästa här exotiska strandbarer av världen. De har olika former och strukturer, men anpassar sig väl till sin omgivning.

Den typiska strandbaren symboliserar frihet

modern lyxig strandbar

elegant rund lampa - strandbar

Stränder är magiska, de fungerar på ett unikt sätt. Så snart vi ser havet och sanden känner vi oss fria, fridfulla och glada. Vi lämnar vardagen bakom oss och kan verkligen vila. Vi föreställer oss att vi är kända människor, karaktärer från noveller eller helt enkelt ‘tomgångar’. de exotisk strandbar får oss att drömma och ser ut som en oas under den heta solen och erbjuder uppfriskande drinkar och nya bekantskaper. Det lovar skratt, oförglömliga stunder på sommaren, hisnande vyer – som solnedgång. Så vi borde exotisk strandbar njut av!

av Jaz

intressant designidé strandbar

elegant design – strandbar

elegant strandbar - natt

modern strandbar med trämöbler

moderna trämöbler - strandbar

modern och snygg strandbar

elegant strandbar på Maldiverna

Strandbar med intressanta färgade möbler

intressant design - strandbar

modern strandbar med träfasad

intressant strandbar - modern träkonstruktion