Dekorationsidé för påskägg – Hur man ritar figurer på ägg

färsk dekoration för påskäggsdesignfärgen rosa vit

I den här artikeln vill vi visa dig hur du kan måla tecken på ägg som kommer att se fräscha ut Dekorationsidé för påskägg representerar. Lite ovanligt, men roligt. Denna teknik skiljer sig inte mycket från standardtekniken. Den enda skillnaden är att klippa ut olika mallar med former. Du kan klippa mallen ur gaffatejp och klistra den på äggskalet. Välj färgen på äggen och de accenter du vill ge dem. Vad du behöver? Kokt ägg, färg, schabloner, sax, penna, tejp eller vynil.

bra dekorationsidé för påskäggen

dekoration påskägg design måla klistermärken färga rött

Vad ska du göra? Börja med valet av ansikten (former). Du kan göra det på datorn och sedan låta dem trycka. Gör det på en självhäftande film. Du kan också använda Vynil, sedan ska du rita formerna på tygets baksida. Klipp sedan formarna med saxen. Skilj formerna från den självhäftande sidan och applicera dem på ägget. Var försiktig med kanterna, de ska fastna utan bubblor. Det blir lättare för dig om äggen fortfarande är varma.

Dekorationsidé för påskägg – måla vackra silhuetter

deco idé påskägg klistermärken gör silhuetter måla

Doppa sedan äggen i den färg du valt. Gör detta tills det står skrivet i bruksanvisningen. Separera sedan försiktigt klistermärket från ägget. Om du behöver två accenter kan du färga äggen i grundskuggan, torka dem med en mjuk trasa och sedan doppa dem i en mörkare nyans.

  dekorera idéer för påskägg design målning klistermärken färgämne

dekorera påskägg måla roliga former målning