20 Intian kuuluisinta villieläinsuojelualuetta vierailla vuonna 2021

Intiassa on laaja valikoima vehreyttä ja upeita metsäalueita. Koska Intia on ainoa maa, se määrittelee yhden monipuolisimmista kauneuksista luonnollisella paikallaan ja vaihtelevalla vetovoimalla. Ei vain kulttuurin tai jopa festivaalien ja ilmeikkäiden historiallisten monumenttien kannalta; mutta tämä uskomaton äiti Intian maa on parhaiten ylistetty erilaisilla villieläimillä, jotka elävät lukuisten kauniiden maisemien ja monenlaisten kukka- ja eläimistökauneuksien joukossa. Intiassa on erilaisia ​​villieläinten suojelualueita. Lue lisää Intian villieläinten suojelualueiden nimistä.

Tässä artikkelissa näet luettelon Intian villieläinten suojelualueista osavaltioiden kanssa. Useiden sammakkoeläinten, kuten Annamalai -sammakon ja Anamudi -sammakoiden, sanotaan jo vähentyneen liikaa. On myös muita lajeja, kuten Nilgiri Tahr ja Gharial, jotka ovat nyt säilyneet näissä hämmästyttävissä villieläinten suojelualueissa Intian osavaltiossa.

Top 20 tärkeitä villieläinten suojelualueita Intiassa

1. Kazirangan kansallispuisto:

villieläinten suojelualueet Intiassa

Tämä sijaitsee Brahmaputra -joen rannalla Assamissa. Tämä on kuuluisa pyhäkkö, jota pidetään parhaana kaikkien Intian villieläinten suojelualueiden joukossa, josta löytyy useita peuroja, tiikereitä, villisikoja ja jopa norsuja. Suosittu myös monenlaisille sammakko- ja lintulajeille. Se on makean veden puroja ja myös suohirvi on suosikki eläin täällä.

2. Bandipurin kansallispuisto:

villieläinten suojelualueet Intiassa

Tämä on muutaman kilometrin päässä Mysore ja jopa muutaman kilometrin päässä kuuluisasta Bangaloren kaupungista. Tämä on suosikki paikka, jossa säilytetään useita luonnonvaraisia ​​eläin- ja sammakkolajeja. Täällä on myös suuria järviä ja vehreys, joka on suosittu nähtävyys monille ihmisille. Henkilö voi myös löytää täältä Himalajan arat ja muut linnut, kuten varpunen ja viiriäinen.

3. Bandhavgarhin kansallispuisto:

villieläinten suojelualueet Intiassa

Tämä on suosikki paikka, jossa henkilö voi nähdä peuroja. Tämä on yksi Intian suurimmista villieläinten suojelualueista, joka on suosittu myös pienillä puroilla ja järvillä. Rehevä vehreys vetää puoleensa ihmisiä, jotka haluavat katsella lintuja, ja monet lintulajit tulevat tälle metsäalueelle, kuten flamingot ja monet värikkäät papukaijat.

4. Kumarakom Bird Sanctuary:

villieläinten suojelualueet Intiassa

Ihminen voi löytää rehevän vehreyden ja Brahminy -leijan täältä luonnollisesta elinympäristöstään. Henkilö voi myös tehdä veneretkiä täällä tai yöpyä venevajoissa. Vesilinnut ovat myös melko yleisiä täällä ja haikara. Tämä on trendikäs paikka jaloille ja Himalajan kattohaikoille.

5. Gir Sanctuary:

villieläinten suojelualueet Intiassa

Tämä on paikka, jossa henkilö voi löytää useita luonnonvaraisia ​​hirvieläimiä luonnollisessa elinympäristössään. Tämä on Gujaratin osavaltiossa, ja viereisillä alueilla on myös melko vähän järviä. Joillakin puistoalueilla linnut säilyvät myös luonnollisessa elinympäristössään. Täältä löytyy myös useita Kraits -lajikkeita ja muita matelijoita.

6. Narcondam Wild Life Sanctuary:

villieläinten suojelualueet Intiassa

Tämä on pieni saari Andamaanien ja Nicobarin saarilla. Täältä löytyy joitain lintulajeja. Tällä alueella on myös vehreä vehreys ja luonnonkaunis näkymä ihmisille. Täällä on myös järvialueita, joilla voi nähdä erilaisia ​​vesieläimiä.

7. Keoladeo Ghanan kansallispuisto:

villieläinten suojelualueet Intiassa

Tämä on suosittu Rajasthanin osavaltiossa, ja monet ihmiset haluavat nähdä laajan valikoiman lintuja, jotka elävät luonnollisessa elinympäristössään täällä. Alueen viereiset järvet ja makean veden purot ovat myös siellä, missä sammakkoeläimiä ja muita vesilajeja löytyy.

8. Sultanpurin lintujen suojelualue:

villieläinten suojelualueet Intiassa

Tämä on kuuluisa metsäalue, jonka Gurgaonin hallitus on säilyttänyt. Tässä on makean veden puroja ja järviä, joissa voi nähdä useita lintulajeja.

9. Krishnan luonnonpuisto:

villieläinten suojelualueet Intiassa

Tämä sijaitsee Andhra Pradeshissa ja on mangrovealue. Tämä on myös trendikäs paikka monenlaisille eläinlajeille, kuten flamingoille, viiriäisille ja hirville. Henkilö voi myös nähdä villisiat ja gaurs täällä.

10. Penchin kansallispuisto:

Penchin kansallispuisto

Tämä on Madhya Pradeshissa. Tämä on kuuluisa rehevästä vehreydestään. Henkilö voi ajaa täällä ajoneuvoilla ja nähdä myös eläimet luonnollisissa elinympäristöissään. Suosituimpien joukossa tiikerit, leijonat, gepardit ja pumas ovat varsin suosittuja. Villisikoja ja hyeenoja löytyy täältä.

11. Chinnarin kansallispuisto:

Chinnarin kansallispuisto

Tämä on yksi Etelä -Intian parhaista villieläinten suojelualueista. Suosituimmat lajit ovat krokotiilit, jotka ovat Muggar. Tämä on suosittu myös Nilgiri Tahrissa. Ihminen voi löytää täältä myös suopeuroja ja jopa monenlaisia ​​lintulajeja. Tämä sijaitsee Länsi -Ghatilla.

12. Bandhavgarhin kansallispuisto:

Bandhavgarhin kansallispuisto

Tämä on suosittu alue Madhya Pradeshissa, josta henkilö voi löytää tiikereitä ja pumia luonnollisessa elinympäristössään. Tämä on ollut maan hallituksen suosikkihanke. Pienissä järvissä on myös makean veden puroja ja muuta viereistä vehreyttä.

13. Khangchendzongan kansallispuisto:

Khangchendzongan kansallispuisto

Tämä sijaitsee Sikkimissä ja on varsin kuuluisa monista villieläimistä, kuten punainen panda, villisiat, tiikerit ja myös leijonat. Täältä löytyy myös joitain lintuja ja muita sammakkoeläimiä.

14. Ranthamboren kansallispuisto:

Ranthamboren kansallispuisto

Tämä on Rajasthanissa ja on yksi Pohjois -Intian parhaista villieläinten suojelualueista. Se on melko suosittu alue matkailijoiden keskuudessa. Täällä on rehevää vehreyttä ja myös joitain villieläimiä. Suosituimpia ovat tiikerit. Tämän sanotaan olevan suurin tiikerivarannoista pohjoisosissa. Tämä on myös kuuluisa monista kraiteista ja muista matelijalajeista. Myös lintuja, kuten arat, viiriäiset ja erityyppiset sammakot, joita voi nähdä järvien naapurialueilla.

15. Manasin pyhäkkö:

Manasin pyhäkkö

Tämä on Assamissa ja on trendikäs paikka monille ihmisille, jotka haluavat nähdä eläimiä luonnollisissa elinympäristöissään. Täällä voi harrastaa erilaisia ​​Himalajan lentäviä lajeja ja myös matelijoita. On myös joitain alueita, joilla henkilö voi nähdä krokotiilejä ja muita sammakkoeläimiä makean veden järvien vieressä. Siellä on myös eläimiä, kuten Golden Langur ja villisiat, jotka voidaan nähdä täällä. Täällä voi nähdä erilaisia ​​uhanalaisia ​​kilpikonnalajeja. Tämä on Assamin hallituksen virusprojekti.

16. Hazaribaghin kansallispuisto:

Hazaribaghin kansallispuisto

Hazaribaghin kansallinen luonnonpuisto, joka sijaitsee noin 135 km: n päässä Ranchista, on perustellusti Jharkhandin maan haltu. Se tunnetaan rikkaasta biologisesta monimuotoisuudestaan. Hazaribaghin kansallispuistoa pidetään yhtenä Intian parhaista villieläinten vuosisatoista. Se on loistava keskus Kakarille, gepardille, nilgaille ja sambarille sekä muille tällaisille uhanalaisille lajeille. Voit helposti vuokrata auton tutustua tähän kauniiseen puistoon. Se on kuitenkin ihanteellinen retkipaketin ottamiseen Hazaribaghin kansallispuistoon, jotta etsintä olisi vähemmän vaivatonta ja hauskempaa.

17. Madhavin kansallispuisto:

Madhavin kansallispuisto

Täydellinen sekoitus metsäaluetta ja hyvä järviekosysteemi odottaa turisteja Madhavin kansallispuistossa, joka sijaitsee Shivpurissa, Madhya Pradeshissa. Kansallispuisto antaa sinulle varmasti jännittävän kokemuksen, ja sitä voidaan perustellusti kutsua krokotiilien maaksi, koska se on lukuisten krokotiilien koti. Nauti villiyrityksistä samalla kun tapaat yhden suurimmista matelijoista ja saalistajista. Vihreät vaatteet herra Croc ja hänen perheensä saavat suurimman osan huomiosta, mutta leopardi, sakaali, kettu ja piikkisika saavat osansa kuuluisan Madhavin kansallispuiston parrasvaloista. Tämän kansallispuiston reunalla on kaunis järvi nimeltä Sakhya Sagar, jossa asuu paljon muuttavia lintueläimiä. Joten voit odottaa hienoa seikkailunhaluista matkaa täydellisessä paikassa!

18. Indravatin kansallispuisto:

Indravatin kansallispuisto

Intian vihreä osavaltio, Chhatisgarh, on yksi Intian parhaista kansallispuistoista. Indravatin kansallispuisto kutsuu sinut jännittävään tutkimusmatkaan Keski -Intiassa. Koska se sijaitsee Dantewadan alueella, se on valtion ainoa tiikerivaraus. Puiston tärkeimmät nähtävyydet ovat uhanalaiset eläimet, kuten villipuhvelit, Barasinghas, tiikerit, leopardit, Chausingha (nelisarvinen antilooppi), Gaurs (intialainen bison), Nilgai, Sambar, laiskiainen karhu, Dhole (villikoira) jne..

19. Chilkan villieläinten suojelualue:

Chilkan villieläinten suojelualue

Itärannalla on kukoistava luonto, jossa on runsaasti kasvistoa. Kuuluisa Chilka Wildlife Sanctuary Odishassa on yksi parhaista esimerkeistä. Jos aiot vierailla Odishassa, sinun on ehdottomasti vierailtava Chilkan villieläinten suojelualueella, joka sijaitsee Purin lounaisosassa. Koti sellaisille eläimille, kuten Blackbuck, Hyeenat, Spotted Deer, Golden Shakal ja monet muut vesieläimet, pyhäkkö tarjoaa suojaa delfiineille, katkarapuille, rapuille, limakkeille liskoille ja äyriäisille, Chilka Wildlife Sanctuary on yksi Itä -Intian parhaista pyhäkköistä. Yli 225 kalalajin ja muiden upeiden auringonlaskujen ja auringonnousujen koti, Chilka Wildlife Sanctuary kutsuu sinut varmasti nauttimaan onnellisuudesta olla näin rikkaassa luonnon monimuotoisuudessa.

20. Jaldaparan kansallispuisto:

Jaldaparan kansallispuisto

Jos löydät syitä vierailla maan itäosassa, tämä luonnonsuojelualue on pakko käydä. Jaldaparan kansallispuisto on yksi Intian parhaista kansallisista villieläinten suojelualueista, ja se sijaitsee Jalpaigurin alueella Länsi -Bengalissa, ja se voi olla varsin houkuttelevaa, koska siellä asuu erilaisia ​​uhanalaisia ​​eläimiä ja lintuja. Intiassa sillä asuu pääasiassa norsuja, ja se tarjoaa myös norsusafaria, joka todellakin tekee täydellisen muistin. Jaldapara on turvallinen koti yksisarvisille sarvikuonoille, hirville, sambhareille, haukkuville peuroille, täplikkäille peuroille ja siipikarjalle, villisikalle ja biisonille. Sinulla on varmasti yksi Jaldaparan kansallispuiston jännittävimmistä kansallispuistomatkoista.

Nyt tiedät, että villieläinten suojelualue on enemmän kuin vain luonnonsuojelualue, jolla on erilaisia ​​rajoja ja muureja. Sen lisäksi, että tarjoat sinulle etsimäsi ylimääräisen hauskanpidon, tämä luettelo Intian villieläinten vuosisadasta auttaa samanaikaisesti sinua vierailemaan seuraavalla Intia -matkallasi. Varmista, että olet lisännyt kansallispuiston matkasuunnitelmaasi seuraavan kerran, kun matkustat mihin tahansa Intian osaan saadaksesi yhden elämäsi parhaista matkakokemuksista. Toivon, että tämä artikkeli auttoi sinua löytämään useita Intian parhaita villieläinten suojelualueita

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset:

1. mikä on pyhäkkö?

V: Villieläinten suojelualue on paikka, joka tarjoaa turvallisen, elinikäisen kodin uhanalaisille eläimille ja linnuille, ja asukkaita kohdellaan arvokkaasti, myötätuntoisesti ja kunnioittavasti saapumispäivästä päiviensä loppuun. Pyhäkköt ovat olemassa villieläimiemme hyvinvoinnin vuoksi.

2. Mikä on Intian villieläinten suojelualueiden kokonaismäärä??

V: Jos ihmettelet, kuinka monta villieläinten suojelualueita on Intiassa, Intian villieläinten suojelualueiden lukumäärä on 543. Intian nykyiset villieläinten suojelualueet kattavat 118 918 km: n alueen, joka on 3,62 % maan maantieteellisestä alueesta. The

3. Miksi en nähnyt joitakin eläimiä?

V: Eläimet tarvitsevat aikaa yksin. Heillä on aikaa sopeutua uuteen ympäristöönsä. Lisäksi krooninen stressi voi aiheuttaa vakavia terveysongelmia eläimillä; siksi heillä on tapana levätä piilotetuissa paikoissaan jonkin aikaa. Luonnonsuojelualueilla asuvien eläinten terveys ja turvallisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä, ja tämä tarkoittaa toisinaan, että niiden on annettava heille mahdollisuus piiloutua.

4. Miksi jotkut eläimet näyttävät vanhoilta tai loukkaantuneilta?

V: Koska osa Intian kansallispuistojen ja villieläinten suojelualueiden eläimistä on vanhoja tai loukkaantuneita. Pyhäkkönä heillä ei ole mahdollisuutta valita nuoria, kauniita eläimiä. Monet eläimistä ovat eläneet luonnossa paljon odotettua pidempään, mutta samalla monet heistä tuodaan villieläinten suojelualueille vakavien vammojen vuoksi. Turvalliset ympäristöt, huolellinen ruokavalion hallinta, säännöllinen terveydenhuolto, käyttäytymisen rikastaminen, stressinhallinta ja monet muut tekijät pitävät villieläinten suojelualueilla elävät eläimet terveinä ja onnellisina pitkään. Vanhat eläimet kuitenkin hidastuvat luonnollisesti ajan myötä. He eivät liiku kuin nuoret ja vahvat. Pikemminkin he mieluummin laiskottelevat Eläimet, joilla on vakavia vammoja, tarvitsevat lisähoitoa eivätkä joskus näytä yhtä hyviltä kuin terveet kollegansa.

5. Mikä on näiden eläinten ja lintujen syömisaikataulu villieläinten suojelualueilla??

V: Riippumatta siitä, kuinka monta villieläinten suojelualueita Intiassa, ne kaikki ovat hyvin hoidettuja. Villieläimet eivät syö kiinteässä aikataulussa. Tutkimukset osoittavat, että jos villieläinten suojelualueet toistavat nämä olosuhteet vankeudessa, sekoittaen ruokavalion ja ohjelman joka päivä, se auttaa pitämään eläimet sitoutuneempina ja aktiivisempina. Monenlaisten rikastustoimien yhdistelmän ansiosta eläimet ovat yleensä terveempiä sekä fyysisesti että henkisesti.