Upeita puistoja ja pyhäkköjä Nagalandissa

Nagaland on valtio, jonka pinta -alasta on vain 1/6 puistoalueita. Loput on kokonaan vuorten peitossa. Tämä alue kattaa enimmäkseen Assamin ja sen naapurimaiden kansainvälisten rajojen reunustavat maat. Ilman paljon tekemistä päästään alas Nagalandin osavaltion kuuluisiin puistoihin.

Upeita ja suosittuja puistoja Nagalandissa kuvilla:

1. Fakimin villieläinsuojelualue:

Nagalandissa, kuten muissakin Koillis -Intian osavaltioissa, on koskemattomimmat ympäristöt ja vehreys. Tämä Nagalandin villieläinten pyhäkkö voi oikeutetusti ylpeillä rikkaasta kasvistosta & eläimistö.

Fakimin villieläinten suojelualueet Nagalandissa

Tämä pyhäkkö sijaitsee lähellä Myanmarin rajaa, ja siinä on aivan erilainen viehätys. Se on levinnyt runsaalle 642 hehtaarille, ja siellä on runsaasti sadetta, joka on tärkein lähde sen herkullisille vihreille alueille ja erilaisille kasvilajeille. Jotkut näistä ovat niin harvinaisia, että niitä ei löydy muualta.

Tämän alueen fyysinen maantiede sisältää kaiken kukkuloista korkeisiin harjuihin syviin rotkoihin ja jopa kapeisiin laaksoihin. Tämä on ensisijainen syy sen monipuoliseen kasvillisuuteen, joka on luonteeltaan sekä trooppinen että subtrooppinen. Puita, jotka löytyvät paikallisesti ja jotka hallitsevat tätä osaa, ovat:

 • Bonsum,
 • Khasi
 • Bogipoma,
 • Mänty,
 • Amari
 • Tammet,
 • Gamari,
 • Nahor,
 • Leppä jne.

Rankkasateiden vuoksi alue on täydellinen erilaisten yrttien ja saniaisten kasvattamiseen. Kukkivat alppiruusut ja kanelin ja laakerinlehtien tuoksu täyttävät tunnelman makealla ja ainutlaatuisella tuoksulla.

Lukuun ottamatta tavallista koilliseen tyypillistä eläimistöä, kuten lumileopardeja ja gibboneja, tässä pyhäkkössä on myös erittäin laaja valikoima lintulajeja, joihin kuuluu:

 • Intian sarvi Bill,
 • Tragopan Fasaani,
 • Harmaa fasaani,
 • Viidakon linnut,
 • Vihreä kyyhkynen,
 • Kyyhkyset yms

Valtiolla ei ole pääsyä rautateille, joten se on kuljettava maanteitse Kohiman pääkaupungista. Jungle -safarit ovat matkailun kohokohta.

2. Intankin kansallispuisto ja pyhäkkö:

intanki-national-park-nagaland-parks-in-nagaland

Tämä kaunis pyhäkkö sijaitsee 111 kilometrin päässä Kohiman pääkaupungista, ja se on kuuluisa monista eri lintulajeista, jotka parveilevat tälle alueelle keväällä. Runsaasti kasvistoa ja eläimistöä tämä on luonnon ystävän paratiisi. Tämä on yhdistetty maanteitse National Highway 39 -reitin kautta, ja tämä on kaunis suojelualue, jossa on vierekkäisiä viidakonmetsän lomakohteita vuokrattavaksi majoitusta varten.

Vaikka tämä alue on enimmäkseen vuoristoista, se on täynnä vehreää vehreyttä, kuten häikäisevää smaragdimattoa kovien korkeiden maisemien päällä. Tämä eksoottinen alue on koti harvinaiselle Hoolock Gibbonille, norsuille ja kunnioittavalle valtion eläimelle Mithunille.

Kauneus on parhaiten kokenut helmikuusta huhtikuuhun, joka on kevään ja alkukesän vaihe.

3. Dzukou Flower Valley:

dzukou-kukka-laakso-puistot-nagalandissa

Hämmästyttävän 2438 metriä merenpinnan yläpuolella Japgafan Nagalandin alueella sijaitsee kaunis kukkalaakso, joka on Nagalandin osavaltion ylpeys. Vain 30 kilometrin päässä Kohiman osavaltion pääkaupungista on parasta matkustaa kesäisin.

Rauhaa ja hiljaisuutta korostaa kauneimpien metsäkukkien värikäs matto, joka vie henkeäsi. Tämä on Nagalandin kuvaus todellisesta luonnonparatiisista. Paikka on kaunis kesäisin ja lähes jäätyy talvella. Luonnonvirtojen ruokkima tämä on täydellinen paikka vapauttaa kaikki surut ja nauttia luonnon nähtävyyksistä ja äänistä.

Laakson nimi paikallisessa murteessa tarkoittaa taivaallisen viehätyksen kukkalaaksoa. Värikkäät liljat ja euforiat koristavat laaksoa ja tekevät vaelluksesta näillä maastoilla herkkua huolimatta siitä, että paljon resursseja ei ole saatavilla.

Tämän valtion kauneudessa ei ole yhtäläisyyksiä, joten vie aikaa vierailla tässä Intian osassa, se on todella sen arvoista.