9 intialaista muotisuunnittelijaa Saree -puseromallia

Suunnittelijasareiden suhteen puserolla ja kuviolla on valtava rooli. Joskus perinteinen ja nykyaikainen saree -suunnittelija yrittää saada puseron näyttämään hieman erilaiselta kuin saree. Esimerkiksi saree näyttää yhden värin ja puserossa on kontrastiväri, joka kaunistaa koko ulkoasun. Alla olevissa kuvauksissa on kuvattu enemmän kuin tällaisia ​​ulkoasuja kuvien kanssa. Nämä suunnittelija saree -puseromallit sopivat lähes kaikkiin tilanteisiin ja voit käyttää niitä melkein missä tahansa.

intialainen-muotisuunnittelija-saree-pusero-kuvioita

Uusimmat ja kuuluisat suunnittelija Saree -puseromallit kuvilla:

Suunnittelija sarees ovat myös erittäin kauniita ja kiehtovia. Joten jos olet kiinnostunut intialaisista naisten vaatteista, jotkut parhaista suunnittelija saree -puseroista, joissa on kuvia, ovat seuraavat.

1. Vihreän värin suunnittelija Saree -puseromalli:

Suunnittelija saree -puseromallit (muokattu) 1

Tässä alla olevassa kuvassa voimme nähdä Etelä-Intian maitomaisen valkoisen kauneuden, joka urheilee mahtavaa sareea yhdessä suunnittelijapuseron kanssa. Suunnittelijat tekivät varmasti kovasti töitä tämän perinteisen intialaisen vaatteen valmistamiseksi. Saree näyttää niin hämmästyttävältä häneltä ja se näyttää yhtä kauniilta keneltä tahansa, jolla on lähes sama kasvojen sävy. Saree sopii kaikenlaisiin perhetapahtumiin tai sitä voidaan käyttää myös häissä.

2. Perinteinen intialainen suunnittelija Saree -pusero:

Suunnittelija saree -puseromallit (muokattu) 2

Etsitkö jotain erilaista? No, voit varmasti täyttää tyylin odotuksesi. Tämä suunnittelija puserokuvio sareelle on niin yksinkertainen mutta niin houkutteleva. Se näyttää olevan tehty vain tätä sareea varten. Jos sinulla ei ole tätä nimenomaista, mutta jotain tällaista väriä, voit helposti käyttää tätä puseroa. Tämä puseromuotoilu on viime aikoina tehnyt otsikoita intialaisissa muotoilulehdissä ja kaikista oikeista syistä tämän voidaan väittää olevan yksi parhaista ulkoasuista suunnittelija sareesille.

3. kaulus kaulan suunnittelija Saree pusero kuvio:

Suunnittelija saree -puseromallit (muokattu) 3

Genelian kaltaiset naiset todella rokkaavat punaisia ​​sareesia. Hän näyttää hurmaavalta tässä suunnittelija sareessa ja hänen ruumiinsa kaunistaa myös pusero. Tämä erityisesti suunnittelija pusero näyttää niin suloiselta. Se on suunnittelijamateriaali ja näyttää siltä, ​​että hän näyttää upealta. Jos sinulla on tämän Bollywood -kauneuden kaltainen fysiikka, voit keinuttaa tätä perinteistä intialaista suunnittelijavaatetta. Tämä on jotain erilaista ja ainutlaatuista, ja sinua kiitetään siitä, että käytät tätä tavaraa juhlissa tai perhetapahtumassa.

4. Leopard Design -puseromalli Designer Sareesille:

Suunnittelija saree -puseromallit (muokattu) 4

Tämä on jotain, mitä saree-ystävät eivät todennäköisesti ole ennen nähneet. Tämän puseron muotoilu on niin kaunis, että kuka tahansa rakastuu tähän helposti. Tämä erityinen muotoilu tarjoaa hämmästyttävän kuvion sekä mustat hihnat, jotka sitovat sen kaulaan ja selkään. Saree näyttää täysin sopivalta tälle puserolle. Pusero on epäilemättä yksi parhaista suunnittelijapuseroista sareesille.

5. Mustien suunnittelijoiden puserorakenne Sareesille:

Suunnittelija saree -puseromallit (muokattu) 5

Jos aiot suunnittelija sareesia, tarvitset myös suunnittelijapuseron, ja et varmasti saa mitään mukavampaa ja ketterämpää kuin tämä. Pusero on niin yksinkertainen, että se voidaan tehdä kenelle tahansa ja kuka tahansa voi käyttää sitä. Pinkki on sareen perusväri, puseron musta väri sopii täydellisesti. Jos etsit suunnittelija saree -puseroita, tämä on luultavasti yksi parhaista.

6. Raskaan suunnittelijan puseromalli:

raskas-suunnittelija-pusero-design-tytöille

Tämä sopii kaikenlaisiin häätapahtumiin. Saree on hurmaava ja pusero on aivan mahtava. Tarkastelemalla tämän tavaran houkuttelevuutta voidaan sanoa varmasti, että tämä on paras suunnittelijapusero sareesille, kuten lehenga.

7. Valkoinen kirjailtu suunnittelija Saree -pusero:

Suunnittelija saree -puseromallit (muokattu) 7

Jos tarvitset, jos todella viileä valkoinen suunnittelijapusero valkoiselle suunnittelija sareelle, tämä on todella hyvä valinta. Katsokaa sitä. Se on yksi muotimaailman suosituimmista ja vaadituimmista saree -puseromalleista.

8. Open Lace Designer -puseromalli:

Suunnittelija saree -puseromallit (muokattu) 8

Tarvitsetko suunnittelijapaitaa? Tämä on erittäin kaunis, jossa on musta väri ja hienoja malleja. Kultainen painatus saa sen näyttämään vieläkin kauniimmalta. Tämä on yksinkertaisesti supersuunnittelija saree -puseromalli naisille, joilla on mahtava fysiikka.

9. Yksinkertainen kultainen musta pusero suunnittelija Sareesille:

Suunnittelija saree -puseromallit (muokattu) 9

Tämä on luultavasti yksi upeimmista puseromalleista, joissa on kultainen painatus ja kaunis pitsi. Nämä suunnittelijapuserot näyttävät mahtavilta, kun mukana on oikea saree.