Erilaisia ​​rakkausehdotuksia saada (hän ​​tai hän) sanomaan kyllä

Mikä on rakkausehdotus & Kuinka voit tehdä sen eri tavoilla?

Houkutteleminen jotakuta kohtaan on jotain hyvin tavallista, ja tämä “vetovoima” tapahtuu useimpien tapaamiemme ihmisten kanssa. Nähtävyyksien tiedetään kestävän hyvin lyhyen ajan, ja sitä voidaan kuitenkin ajatella hyvän mielenterveyden merkkinä. “Rakkaus” alkaa tästä vetovoimaosasta, mutta sama kestää melko pitkään. Jopa tämä kiintymys ihmiseen on hieman tavallinen asia, mutta se vaihtelee henkilöittäin.Jos kaksi ihmistä pitävät toisistaan, mutta jättävät sanomatta, se pysyy hienovaraisena ja on taipuvainen murtumaan milloin tahansa.

Jos annat toisen tietää ihastumisesta, se voi tehdä elävämmäksi ja kukoistaa. Useimmilla ihmisillä on taipumus menettää tässä rakkauden tilassa; liian aikaisin ja liian myöhään, molemmat voivat päätyä epäsuotuisiksi. Yleensä se ei ole mitään muuta kuin emotionaalinen kiintymys tai sidos, joka yhdellä henkilöllä on toiseen. Ehdotus on tunnustus, jonka ihminen tekee rakkaudestaan ​​toiselle henkilölle, josta hän pitää.

Rakkausehdotusten tapoja

Eri tapoja ehdottaa tyttöä tai poikaa rakkaudeksi:

Rakkauden tunnustaminen voitaisiin tehdä monin eri tavoin, ja jokainen siihen osallistuva henkilö on saanut oman ehdotuksensa; olipa se suora tai välillinen. Tässä on joitain rakkausehdotustyyleistä, jotka saatat tuntea.

Suora rakkausehdotus:

Hyvin suora ehdotuksessa on kaunis asia, jossa ehdotettu henkilö voisi tuntea rakkauden todellisen olemuksen. Suora ehdotus voitaisiin tehdä missä tahansa muodossa; olipa se henkilökohtainen ehdotus, kirjeiden, lahjojen jne. kautta. Asia välittää kiintymystä henkilöön avoimessa keskustelussa. Suoruus voi myös parantaa mahdollisuuksia saada myönteinen vastaus.

Epäsuora rakkausehdotus:

Epäsuorilla ehdotuksilla välitetään rakkautta ihmistä kohtaan piilotetulla tavalla. Epäsuoralla ehdotuksella on vaara, että toisen henkilön on vaikea selvittää välitetyn viestin todellinen merkitys. Sitä voidaan pitää keppona. Mutta epäsuorat ehdotukset ovat mielenkiintoisia niiden ihmisten tapauksessa, joista molemmat ovat kiinnostuneita ja ovat yleensä samalla aallonpituudella. Vähitellen epäsuorat rakkausehdotukset voivat aiheuttaa sekaannuksia ja kysymyksiä.

[Katso lisää: Romanttisimmat suudelmatyypit ]

Hauska rakkausehdotus:

Ehdotukset ovat toisinaan erittäin hauskoja, kun todella suunniteltu tilaus romahtaa. Yllätysehdotukset päättyvät todennäköisemmin hauskaan ehdotukseen. Hauska tapa ehdottaa saattaa muuttua mielenkiintoisemmaksi, koska reaktiot ja vastaukset olisivat spontaania. Hyvin suunnitellulla ehdotusmenetelmällä on erilainen kokemus, mutta tämä muuttuu eläväksi ja ikimuistoiseksi. Hauskoja ehdotuksia voidaan myös suunnitella ja järjestää. Jos toinen henkilö rakastaa kaikkia näitä hauskoja asioita, hauska ehdotus voi olla parempi vaihtoehto ehdottaa.

Romanttinen rakkausehdotus:

Romanttiset ehdotukset ovat erittäin hyvin suunniteltuja ja toteutettuja. Stereotypioina romanttisia ehdotuksia tapahtuu niissä paikoissa, jotka ovat erittäin romanttisia. Päivälliset päättyvät useimmiten romanttisiin ehdotuksiin. Romanttiset ehdotukset menestyvät todennäköisemmin, ja on hyvin harvinaista, että vastaus on epäedullinen. Romanttinen ehdotus voi tehdä vaikutuksen toiseen henkilöön helposti.

Ideoita yllättävään rakkausehdotukseen:

Ehdotus ei ole vain kertoa toiselle ihmiselle rakkautta toista kohtaan, vaan se on tapa tehdä vaikutelma ja saada hänet rakastumaan rakkauteen. Ei ole helpompaa saada joku kaatumaan rakkauden sanoilla ja noilla lahjoilla parhaista lahjatavaraliikkeistä. Henkilön tunteminen ainutlaatuiseksi ja erityiseksi on yksi tärkeä asia, jota on noudatettava.

Lahjat ovat aina yllättäviä, mutta rakkauden suhteen kaupoista tuoduilla lahjoilla ei ole suurta vaikutusta. Näistä lahjoista, jotka on tuotu kaupoista, mutta jotka on erityisesti tehty ja yksilöity, on lisäarvoa kuin muut tavarat. Henkilökohtaisilla lahjoilla, joihin on painettu kuvia tai kaiverrettu nimi, on hieman enemmän mahdollisuuksia, että toinen henkilö olisi vaikuttunut.

Kortit auttavat hermostuneita ihmisiä ilmaisemaan rakkaussanansa sen kautta. Jopa kortteja voitaisiin tehdä tälle erityiselle henkilölle. Sen sijaan ostaa kortteja joistakin kaupoista ja esittää, rakkauden sanoja voitaisiin kirjoittaa. Tämä olisi paljon todellisempaa ja vaikuttavampaa. Henkilökohtaisten korttien osalta tekstin ei odoteta olevan runollisempaa. Todellisuus on se, että kaikilla on merkitystä.

Ruusut on tarkoitettu rakkaudelle, ja se näyttää nippuna ihanalta ja ihanalta. Yksinkertaisille ihmisille, jotka eivät ole niitä yllättäviä lahjoja ja henkilökohtaisia ​​kortteja, ruusunippu voi olla kiehtovampi. Ehdotus ruusukimpun kanssa näyttää romanttisemmalta ja houkuttelevammalta. Nippu ruusuja ei tarvitse erikoistumista ja personointia; vain joukko tekee kaiken, mitä muut lahjat tekisivät.

Parhaat lainaukset ehdottaaksesi rakkauttasi:

 • Käännämme kolikon, päät olen sinun, hännät sinä olet minun.
 • Olet rukoukseni, täytetty toiveeni, toteutunut unelmani. Menetkö naimisiin kanssani?
 • Toivottavasti et koskaan ajattele mitään niin paljon kuin minä ajattelen sinusta.
 • Haluan sinut, ikuisesti, sinä ja minä, joka päivä.
 • Olet lumonnut minut, ruumiin ja sielun.
 • Se ei kuullut korviini, vaan sydämeni. Et suudellut huuliani, vaan sieluni.
 • Rakastan sinua niin kuin hukkuva mies rakastaa ilmaa. Ja se tuhoaisi minut, jos saisit vain vähän.
 • En välitä kuinka vaikeaa on olla yhdessä, mikään ei ole pahempaa kuin erillisyys.
 • Mutta olet luiskahtanut ihon alle, tunkeutunut vereni ja valloittanut sydämeni.
 • Todelliselle rakkaudelle ei ole koskaan aikaa tai paikkaa. Se tapahtuu vahingossa, sydämenlyönnissä, yhdessä vilkkuvassa, sykkivässä hetkessä.

Mitä sovelluksen tilat vaikuttavat tyttöön/poikaan:

 • Vilkaisin kasvojasi hetken ja silmäni ovat kuvanneet sen.
 • Pidin sinua lähellä vain kuunnellakseni sydämeni rytmiä.
 • Jos voisin valita rakastamisen ja hengittämisen välillä, valitsisin viimeisen hengitykseni sanoakseni rakastan sinua.
 • En ehkä ole täydellinen, mutta olen paras mitä sinulla on koskaan ollut. Ymmärrät sen sinä päivänä, kun lopetan palaamisen.
 • Kaipaan lyöntiä joka kerta kun ohitat.
 • Kukaan ei kykene saamaan minua tuntemaan itseni niin painottomaksi ja huolettomaksi kuin voit.
 • Suhteemme on tarkoitus olla. Jotain, joka oli kirjoitettu tähtiin ja piirretty kohtaloomme.
 • Kun näin sinut ensimmäisen kerran, rakastuin ja hymyilit, koska tiesit.
 • Kukaan ei koskaan vertaa antaakseen minulle sen valon tunteen, jonka olet sytyttänyt sisälläni.
 • Nostat minut uudelle tasolle; saa minut tuntemaan asioita, joita en ole koskaan ennen tuntenut.

Tässä muutamia lisävinkkejä ehdotukseksi; Suunnittelu, tehtävät ja ei, jne.

 • Kun rakkaus tuntuu, se on ehdotettava eikä viivytettävä.
 • Älä ole töykeä ehdotuksessa, mutta ole kohtelias ja pehmeä.
 • Suunnittele niin, että tyttö/poika houkuttelee eikä loukkaannu.
 • Rakkaudessa superromanttinen ei toimi, kun se on ensimmäinen tapaaminen.
 • Kun on kyse rakkaudesta, ego on heitettävä pois.
 • Selvitä, onko toinen henkilö jo rakastunut, ennen kuin ehdotat, koska tällainen hylkääminen on tuskallisempaa.
 • Ole tarkempi ehdotuksessa.
 • Suorat ehdotukset saavat yleensä enemmän positiivista palautetta kuin epäsuorat.
 • Ehdotus toisen kautta ei ole suositeltavaa.
 • Liian myöhässä ehdotuksessa on hyvin pienet mahdollisuudet saada positiivinen vastaus toiselta henkilöltä.

Puhuminen rakkaudesta ihmistä kohtaan on yksi kaunis asia, jonka useimmat ihmiset ovat kokeneet. Riippumatta siitä, mitä menetelmää ehdotetaan, vain sillä on väliä, sanotaanko se tai pidetäänkö se sisällään. ”Rakkaus tekee elämästä kaunista”, kuten sanotaan, rakkaus ihmistä kohtaan, jos se ilmaistaan, löytää uuden elämänpolun. Tykkääminen ihmisestä ja avioliitto saman kanssa on yksi elämän suurista menestyksistä. Löydä, pudota, ehdota ja yhdistä.