15+ Δημιουργικά Δωρεάν Σχέδια Rangoli Hand με Καλύτερες Εικόνες

Ελεύθερα σχέδια Rangoli

Το Freehand Rangoli είναι μια δημοφιλής καθημερινή μορφή τέχνης που γίνεται στο σπίτι. Σε περιόδους μεγάλης γιορτής ή εκδηλώσεων, γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Πολλά από αυτά μεταφέρουν μηνύματα που είναι συγχαρητήρια ή μερικές φορές χρησιμεύουν για χαιρετισμούς. Αλλά τις άλλες μέρες, συνήθως γίνονται για να παρέχουν τροφή σε μυρμήγκια και άλλα μικρότερα όντα. Ωστόσο, από τότε που ξεκίνησε η ιδέα του Rangoli, έχει προχωρήσει πολύ, σε διάφορα σχήματα, σχέδια και με έγχυση φωτεινών χρωμάτων που προορίζονται να προσελκύσουν τους θεατές.

Πολλές ιδέες συνήθως προκύπτουν από το δημιουργικό και μερικές φορές μεταφέρονται από τη μητέρα στο παιδί. Καθώς οι γενιές περνούν και το χάσμα ηλικίας διευρύνεται, οι ιδέες αλλάζουν, έτσι είναι αυτή που βλέπετε σήμερα.

Δωρεάν σχέδια χεριού Rangoli με εικόνες:

Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες ιδέες Rangoli που μπορείτε να δοκιμάσετε εύκολα.

1. Diwali Free Hand Rangoli Design:

Δωρεάν σχέδιο Rangoli Hand για Diwali

Αυτός ο ελεύθερος σχεδιασμός rangoli είναι απλά φοβερός. Αυτό περιλαμβάνει τα περισσότερα από τα χρώματα σε μπλε αποχρώσεις, που είναι μωβ και μπλε λουλούδι. Το ελεύθερο λευκό περίγραμμα κάνει αυτό να φαίνεται εξαιρετικά ξεχωριστό. Το κέντρο του δωρεάν rangoli είναι γεμάτο με κόκκινο και μπλε χρώμα που είναι το καλύτερο χρώμα αντίθεσης. Ο μικρός υπαινιγμός πράσινου στο rangoli χρησιμοποιείται πολύ έξυπνα για να ενισχύσει το ελεύθερο rangoli.

2. Floral Freehand Rangoli Design Kolam:

Floral Freehand Rangoli Design Kolam

Αυτό είναι ένα σχέδιο floram kolam floral rangoli. Αυτό είναι αρκετά απλό και μπορεί ακόμη και να γίνει από οποιονδήποτε εκκινητή. Αυτό το rangoli μπορεί να γίνει με τη βοήθεια διακεκομμένων γραμμών, αλλά με την προϋπόθεση ότι μπορείτε να διατηρήσετε τη ροή του ελεύθερου χεριού σε αυτό. Όλα τα λουλούδια γεμίζουν σε διαφορετικά χρώματα. Αυτό το κάνει να φαίνεται πολύχρωμο, το οποίο είναι ιδανικό για κάθε ινδική περίσταση.

3. Rangoli Για επίσημες περιστάσεις:

Δωρεάν ιδέες για Rangoli Hand

Οι αποχρώσεις και οι αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται σε αυτό το rangoli είναι απλά τέλειες και πολύ ζωντανές, αυτό το rangoli είναι πολύ εντυπωσιακό με τα χρώματα του. Υπάρχουν μόνο λίγα χρώματα όπως κίτρινο, μπλε, κόκκινο και λευκό. Αυτό κάνει αυτό το βλέμμα πολύ νηφάλιο και μπορεί ακόμη και να γίνει για τυχόν επίσημες περιστάσεις.

4. Δωρεάν σχέδια Rangoli για λουλούδια και κόκκους:

Δωρεάν σχέδια Rangoli για λουλούδια και κόκκους

Αυτό το ελεύθερο rangoli είναι φτιαγμένο με κόκκους και λουλούδια. Μπορείτε πρώτα να σημειώσετε το σχέδιο με τη λευκή πούδρα και να τα γεμίσετε με τους πολύχρωμους κόκκους και τα λουλούδια. Διαφορετικά χρώματα χρησιμοποιούνται για να ταιριάζουν στις αποχρώσεις και να το κάνουν να φαίνεται ελκυστικό.

5. Δύσκολος σχεδιασμός ελεύθερου χεριού Rangoli:

Δύσκολο σχέδιο ελεύθερου χεριού Rangoli

Αυτό είναι το πιο δύσκολο από όλα. Αυτό το ελεύθερο χέρι μπορεί να γίνει μόνο από την εξειδίκευση ή απαιτεί πολλή εξάσκηση για να γίνει αυτό. Αυτό είναι επίσης χρονοβόρο, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι κάτι που πάντα επαινείται. Το κορίτσι με το Diya στο χέρι είναι υπέροχα σε καφέ φόντο με λευκή πούδρα που το κάνει να φαίνεται πολύ γήινο. Επίσης, το μπλε περίγραμμα δίνει στο rangoli μια μικρή υπόδειξη χρώματος. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δωρεάν σχέδια rangoli χεριών για ανταγωνισμό με μοτίβο kolam.

6. Σχέδιο μικρού ελεύθερου χεριού Diya Rangoli:

Μικρό Free Hand Diya Rangoli

Αυτό το μικρό rangoli είναι το πιο απλό απ ‘όλα για αρχάριους. Δεν απαιτεί εξειδικευμένη πρακτική και μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε. Απλώς πάρτε ένα ζωντανό χρώμα που σας αρέσει και κάντε το απευθείας στο πάτωμα. Το χρώμα που χρησιμοποιείται εδώ είναι το τέλειο κόκκινο, πορτοκαλί και πράσινο που αλληλοσυμπληρώνονται πολύ καλά.

7. Ganapathi Free Hand Rangoli:

Ganapathi Free Hand Rangoli

Αυτό το ελεύθερο ράνγκολι άνθησε με το Γκανπάθι στο κέντρο. Τα πέταλα σχεδιάζονται ελεύθερα που του δίνουν μια πολύ λεία εμφάνιση και το Ganpathi είναι φτιαγμένο με λευκό περίγραμμα και πορτοκαλί φόντο..

8. Free Hand Rangoli για περιστάσεις:

Δωρεάν χέρι Rangoli για περιστάσεις

Αυτό είναι και πάλι ένα άλλο σχέδιο rangoli Ganapathi free hand. Αυτό είναι φτιαγμένο σε λευκό χρώμα με κόκκινο φόντο, το οποίο είναι το αγαπημένο φεστιβάλ ινδικού χρώματος. Αυτό το μοτίβο rangoli έχει ένα περίγραμμα μεγάλων λευκών κουκίδων και στη συνέχεια κίτρινο ελεύθερο σχέδιο. Αυτό είναι σε καφέ φόντο που είναι τέλειο με το κεντρικό χρώμα.

9. Free Hand Rangoli με διαφορετικά χρώματα:

Δωρεάν Rangoli χεριών με διαφορετικά χρώματα

Αυτό είναι πολύ απλό, δώστε το σε οποιοδήποτε παιδί και θα το κάνει για σας. Αυτό έχει μόνο σχέδια που είναι γεμάτα με όλα τα διαφορετικά χρώματα. Αυτό είναι πραγματικά ελκυστικό και μπορεί επίσης να καταλάβει μια μεγάλη περιοχή. Ως εκ τούτου, αυτό το rangoli μπορεί να είναι τέλειο για ένα τεράστιο σπίτι ή “aangan” επίσης.

10. Κλασικό σχέδιο Peangock Free Hand Rangoli:

Κλασικό σχέδιο Peangock Free Hand Rangoli

Το Free Hand Rangoli είναι μια από τις μορφές τέχνης που χρειάζεται καλή δουλειά και δημιουργικότητα για να αναδείξει την κλασική δουλειά που αναδεικνύεται μόνο από την τελειότητα. Ένα από τα κλασικά σχέδια είναι το σχέδιο Peacock Rangoli, το οποίο μπορεί να σχεδιαστεί για κάθε περίσταση όπως το Diwali, το νέο έτος ως μορφή ειρήνης και ευτυχίας λόγω του φωτεινού χρώματος που χρησιμοποιήθηκε για το σχεδιασμό του Rangoli.

11. Σχεδιασμός κυκλικού ελεύθερου χεριού Rangoli για Onam:

Κυκλικό σχέδιο ελεύθερου χεριού Rangoli για Onam

Το Onam είναι το διάσημο φεστιβάλ που γιορτάζεται στην Κεράλα. γιορτάζουν το φεστιβάλ διακοσμώντας το σχέδιο του Freehand rangoli χρησιμοποιώντας διαφορετικά πολύχρωμα λουλούδια που ονομάζονται “Pookalam”. Το πιο συνηθισμένο μοτίβο είναι η κυκλική μορφή χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρωματιστά πέταλα των λουλουδιών για να σχηματίσουν το κυκλικό μοτίβο με διαφορετικά σχήματα που δίνουν στα πέταλα και στο κέντρο μπορεί να τοποθετηθεί το Diya που αναδεικνύει το σχέδιο.

12. Ημικυκλικό Rangoli Free Hand με Floral Design:

Ημικυκλικό Rangoli Free Hand με Floral Design

Ο ημικυκλικός σχεδιασμός είναι ένας από τους ευκολότερους σχεδιασμούς χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Freehand. Η ημικυκλική μέθοδος σχεδιάζεται συνήθως κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στο κατώφλι ως σημείωση καλωσορίσματος. Η παράδοση του φιλόξενου επισκέπτη είναι διαφορετική σε κάθε χώρα. Η τέχνη του να καλωσορίζεις τους ανθρώπους στο σπίτι κάποτε στα ινδικά είναι διακοσμώντας το κατώφλι χρησιμοποιώντας πολύχρωμο σχέδιο rangoli. Ο παράγοντας έγκαιρος είναι σημαντικός και με αυτή τη σκέψη, συνιστάται η λιγότερη προσπάθεια ημικυκλικού rangoli σε άτομα που είναι αρχάριοι και μπορεί να αφιερωθεί περισσότερος χρόνος, καθώς πρόκειται για ένα μικρό σχέδιο. Το Rangoli είναι διακοσμημένο χρησιμοποιώντας πολύχρωμη σκόνη rangoli και μπορούν να γραφτούν στίχοι από slokas ανάμεσα στο σχέδιο για να γίνει πιο παραδοσιακό.

13. Σχέδιο χεριού Swastik Rangoli Free with Flowers:

Swastik Rangoli Δωρεάν σχέδιο χεριών με λουλούδια

Το Rangoli είναι ένας παραδοσιακός τρόπος να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας καλωσορίζοντας τον άρχοντα Laxmi σε ένα σπίτι. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι αναπαράστασης του ελεύθερου σχεδίου rangoli, ένας από τους σχεδιασμούς είναι ο σχεδιασμός Swastik με λουλούδια ή σκόνη χρώματος. Ο απλός τρόπος για να το κάνετε αυτό σχεδιάζοντας το περίγραμμα και στη συνέχεια γεμίζοντάς τα με λουλουδάτα πέταλα διαφορετικών χρωμάτων ή σκόνη Rangoli. Το μέγεθος του πέταλου θα πρέπει να είναι του ίδιου μεγέθους που φέρνει μια ομοιόμορφη εμφάνιση στο Σχέδιο.

14. Σχέδιο Rangoli Free Hand με σκόνη Kolam:

Δωρεάν σχέδιο Rangoli Hand με σκόνη Kolam

Το Kolam είναι ο παραδοσιακός τρόπος διακόσμησης των βημάτων του σπιτιού στο νότιο τμήμα της Ινδίας. Το Kolam είναι σκόνη λευκού χρώματος που χρησιμοποιείται για να αναδείξει το όμορφο σχέδιο. Το ελεύθερο σχέδιο Rangoli με σκόνη kolam είναι εύκολο να ξεκινήσετε με ένα απλό σχέδιο για αρχάριους στην τέχνη του Rangoli.

15. Δωρεάν σχέδιο Rangoli με φρούτα:

Δωρεάν σχέδιο Rangoli Hand με φρούτα

Ο ελεύθερος σχεδιασμός rangoli με τα φρούτα είναι μια άλλη απλούστερη μορφή τέχνης του σχεδίου Rangoli. Αρχικά, πρέπει να αποφασιστεί το μοτίβο του σχεδίου και στη συνέχεια να σκιαγραφηθεί το περίγραμμα του σχεδίου. Το περίγραμμα του σχεδίου συμπληρώνεται στη συνέχεια με φρούτα διαφορετικού χρώματος όπως Μπανάνα, Σταφύλια, Τζάκφρουτ. Αυτός ο απλός σχεδιασμός είναι μια κίνηση που τραβάει τα βλέμματα χωρίς να χρησιμοποιείτε φανταχτερά είδη για διακόσμηση. Αυτός ο τύπος σχεδίου Rangoli μπορεί να γίνει παιδιά μόλις το περίγραμμα του σχεδιασμού σχεδιαστεί από τους ηλικιωμένους. Τα παιδιά λατρεύουν να κάνουν αυτό το έργο τέχνης και θα τα κάνουν να νιώσουν ευτυχισμένα συμμετέχοντας στη διακόσμηση.

16. Αφηρημένη σχεδίαση:

Αφηρημένη σχεδίαση

Εδώ είναι μια άλλη ιδέα ελεύθερου Rangoli για καθημερινούς σκοπούς. Αν και δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, αφορά περισσότερο το εκπληκτικό μοτίβο που δημιουργεί το καπέλο με απλές πινελιές και γραμμές. Μπορεί να γίνει πραγματικά εύκολα. Ρίξτε μια καλή ματιά και δοκιμάστε σε ένα χαρτί, πριν ξεκινήσετε να εξασκήσετε το πραγματικό στο πάτωμα. Δείτε το σχέδιο εδώ.

17. Το λουλούδι Rangoli:

Δωρεάν σχέδιο λουλουδιών Rangoli

Αυτό είναι ένα χρωματιστό Rangoli που είναι εύκολο να γίνει, αλλά μπορεί να απαιτήσει λίγο χρόνο. Η κύρια ομορφιά βρίσκεται στη μίξη και το ταίριασμα των χρωμάτων. Τα ελκυστικά χρώματα είναι σίγουρα εντυπωσιακά. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άλλο σχέδιο γύρω από το λουλούδι για να το κάνετε μεγαλύτερο και πιο όμορφο. Μόλις ξεκινήσετε, οι ιδέες θα εισρεύσουν. Αυτή δεν έχει τελείες.

Για να μοιραστούν την αγάπη και την ειρήνη, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες αρέσει να διακοσμούν το σπίτι τους με όμορφο χρωματιστό σχέδιο Rangoli με απόλυτο πάθος και αφοσίωση. Πριν αρχίσετε να υπονοείτε το σχέδιο για την περίσταση, ένα πρόχειρο σκίτσο του μοτίβου σε ένα κομμάτι χαρτί σίγουρα θα σας βοηθήσει να αναδείξετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της ημέρας του εορτασμού. Για να διατηρήσουμε τις πολιτιστικές μας αξίες, οι νέοι εκεί έξω θα πρέπει να σκεφτούν όταν δοκιμάσουν το νέο σχέδιο με έντονη απόχρωση προσαρτημένο σε αυτό. Η χρήση ζωντανών χρωμάτων στο σχέδιο rangoli είναι μια στιγμή που κόβει την ανάσα για τους λάτρεις της τέχνης.

Η νέα χρονιά ξεκινά να δοκιμάσει το απλό ημικυκλικό σχέδιο rangoli χρησιμοποιώντας σκόνη Kolam θα είναι μια αρχή για το έτος!!