9 erityistä 15 pisteen Rangoli -mallia kokeiltavaksi vuonna 2021

Rangoliksesta puheen ollen, tähän mennessä on syntynyt useita malleja. Parhaat ovat ne, joissa käytetään 15 pisteen rangolia. Jos etsit hienoja malleja, voit viitata seuraaviin kappaleisiin.

1. Bird Dot Rangoli -suunnittelu:

Bird Dot Rangoli -suunnittelu

Linnut ovat maailman upeimpia ja ainutlaatuisimpia olentoja. Luomalla Rangoli, joka heijastaa näiden upeiden lajien kauneutta, pisteiden käyttäminen näyttää varmasti upealta. Voit käyttää kirkkaita ja iloisia värejä, kuten keltaista ja vihreää, ja piirtää hienoja kuvioita ja malleja keskelle korostaaksesi ja korostaaksesi sen kauneutta.

2. Yksinkertainen 15 pisteen suunnittelu:

Yksinkertainen 15 pisteen muotoilu

Yksinkertainen vihreä ja vaaleanpunainen 15 pisteen muotoilu näyttävät kauniilta. Värien yhdistelmä on kaunis ja hienovarainen. Käytetyt mallit ja kuviot ovat myös erittäin hienoja ja houkuttelevia. Tällainen suunnittelu ei vie liikaa aikaa, ja se voidaan tehdä kotona ilman ammattilaisen apua.

3. Kala 15 pisteen Rangoli -muotoilu:

Kala 15 pisteen Rangoli -muotoilu

Nämä 15 pisteen Rangoli -mallit ovat erittäin kauniita ja taiteellisia. Neljän kalan piirtäminen upeilla kukkakuvioilla sivussa ja keskellä näyttää ainutlaatuiselta ja upealta. Voit myös lisätä värikkäitä pisteitä korostaaksesi tämän Rangoli -mallin yksinkertaisuutta ja kauneutta. Voit tehdä tämän myös Rangoli -kilpailua varten.

4. Monimutkainen 15 pisteen Rangoli -muotoilu:

Monimutkainen 15 pisteen Rangoli -muotoilu

Monimutkainen 15 pisteen Rangoli -muotoilu on erittäin hieno ja vaatii ammattilaisen apua. Kuva neljästä jättiläisestä lootuksesta ja kauniista violetista kukista aivan sen lähellä on aivan uskomaton. Keskellä olevat tuoreet ja monimutkaiset kuviot näyttävät upeilta. Tämä malli on erittäin houkutteleva silmille ja saa varmasti paljon kohteliaisuuksia.

5. Tyylikäs 15 pisteen kukka -Rangoli -muotoilu:

Tyylikäs 15 pisteen kukka -Rangoli -muotoilu

Tyylikäs kukkainen 15 pisteen Rangoli on hyvin määritelty ja muotoiltu. Käytetty väriyhdistelmä on erittäin kevyt mutta kaunis. Rangoli -kuvio saattaa näyttää hyvin yksinkertaiselta, mutta ei ole niin yksinkertainen tehdä. Voit luoda sen kotona tai käyttää sitä antaaksesi vieraillesi erittäin lämpimän ja sydämellisen vastaanoton. Suunnittelu on epäilemättä voittaja.

6. Taiteellinen 15 pisteen Rangoli -muotoilu:

Taiteellinen 15 pisteen Rangoli -muotoilu

Piirrä taiteellinen Rangoli -muotoilu käyttämällä 15 pistettä, tarvitset vain ammattilaisen apua, värejä ja innovaatioita. Koska kukat ovat suosituimpia kuvioita, voit luoda ne helposti. Varmista, että luomasi mallit näyttävät houkuttelevilta ja niillä on myös erityinen merkitys. Varmista käyttämäsi värit, koska ne lisäävät elämää Rangoli -malleihisi.

7. Kashmirin 15 pisteen Rangolin muotoilu:

Kashmirin 15 pisteen Rangolin muotoilu

Kashmirin Rangolin muotoilu, jossa käytetään 15 pistettä, on paras tähän mennessä nähty. Tähän käytetään useita värejä, ja sen ulkonäkö on merkittävä. Sinisen ja oranssin avulla voit täyttää keskellä olevien kukkien värit ja luoda lootuksia ja vaaleanpunaisia ​​kukkia ulkopuolelle. Käytä vihreitä lehtiä antaaksesi sille luonnollisen ilmeen.

8. Ammattimainen 15 pisteen Rangoli:

Ammattimainen 15 pisteen Rangoli

Ammattimainen 15 pisteen Rangoli -muotoilu on yksi parhaista kuvista. Kuva muistuttaa auringon alla kuivuvia oransseja tiiliä. Voit käyttää kirkkaita värejä, kuten vaaleanpunaista, sinistä ja vihreää, jotta se näyttää edustavalta.

9. Timantti 15 pisteen Rangoli:

Timantti 15 pisteen Rangoli

Timantin 15 pisteen muotoilu on melko samanlainen kuin timanttien muoto. Vihreät tähdet keskellä näyttävät myös kirkkailta ja jännittäviltä. Tämä muotoilu on kaiken kaikkiaan erittäin tyylikäs ja se voidaan tehdä ammattilaisen avulla.