9 parasta riisirangoli -mallia kuvilla

Perinteinen rangoli on valmistettu monenlaisista materiaaleista, kuten kolam -jauheesta, gulalista, täyteaineesta jne. Kuitenkin, jos halutaan materiaalien helppo hankinta, mikä on parempaa kuin nöyrä riisi? Rangolin mallit riisin kanssa vaihtelevat puolipysyvästä tilapäiseen rangoliseen.

Kauniita Rangoli -malleja riisin kanssa:

Alla on joitain parhaista rangolimalleista riisin kanssa.

Rangoli -malleja riisin kanssa

Tämä on ihanteellisin malli talon sisäänkäynnille. Vähitellen ulospäin liikkuvat samankeskiset ympyrät symboloivat kodin positiivista tunnelmaa. Tyhjät tilat samankeskisten ympyröiden välillä on täytetty vuorotellen lämpimillä ja viileillä väreillä. Vanteet ja niiden väliset tilat on suunniteltu pienikokoisiksi. Ulompi puoliympyrä on sijoitettu pienempiin ympyröihin, jotka antavat Rangolin suunnittelulle suunnan.

Rangoli riisin kanssa Diwalille

Tämä on esimerkki kukka -rangolikuviosta. Suunnittelu on luotu yksinomaan Diwalin tilaisuutta varten. Kaksikerroksinen paksu terälehti on täynnä värillistä riisiä, pääasiassa sinistä ja violettia. Tämän lisäksi on esitetty yksinkertainen muotoilu. Keskellä on symboli Om. Tämä muotoilu sopii ihanteellisesti huoneen keskelle.

Kukka Rangoli riisin kanssa

Tämä kukkakuvio toteuttaa värillistä riisiä ja kuoria. Keski -Diyassa muotoilun viehätys vahvistuu käyttämällä pieniä leikattuja peilejä ja helmiä.

Rangoli riisin kanssa 4

Tämä on ehkä kaikkein yksinkertaisin muotoilu rangolista, jossa on riisiä sisustuksen kannalta. Suunnittelu itsessään on kuitenkin melko monimutkainen. Tämä malli on suosittu nimellä Alpana. Se on suosituin Länsi -Bengalissa ja se on valmistettu kokonaan riisijauheen avulla. Pohjimmiltaan kukkakuvio, kuvion keskellä olevat jalat symboloivat jumalatar Lakshmin jalkoja, koska Alpana on enimmäkseen suosittu Lakshmi -pujan aikana Länsi -Bengalissa. Tämäntyyppinen rangoli riisin kanssa on puhtauden ja kurinalaisuuden symboli.

Rangoli riisin kanssa 3

Pohjimmiltaan spiraalimalli, spiraalin vanteet on värjätty siirtymävaiheessa tummemmalla sävyllä ulko -osassa ja asteittain vaaleammalla sävyllä kohti suunnittelun keskustaa. Suuri keskirengas sisältää leikkauspisteen kahdeksan neliötä, jotka on värjätty vuorotellen keltaisella ja oranssilla. Tämä on tyypillinen esimerkki Kolamista, joka on laajalti suosittu Etelä -Intiassa Pongalin ja Onamin aikana.

Diya Rangoli riisin kanssa

Toisin kuin edellinen rangolis riisin kanssa, tämä malli toteuttaa neliömäisen pohjan. Värien käyttö on rajoitettu muutamiin rohkeisiin. Yhdessä värillisen riisin kanssa Gulalia on käytetty mattapinnan luomiseen. Keskellä on koristepata, jota koristavat pienikokoiset Diyat. Neljä Diyaa koristavat neliön neljää kulmaa, jotka symboloivat valon leviämistä neljään suuntaan.

Riikinkukko Rangoli riisin kanssa

Visuaalisesti riikinkukkoilla on värikkäimmät höyhenet lintujen keskuudessa. Tästä syystä tämä Rangoli juhlii juhlan henkeä Peacock -teemalla. Tämä Rangoli hyödyntää seitsemää perusväristä riisiä herättääkseen teeman henkiin. Tämä muotoilu tarvitsee värejä tarkemmin, koska käytetään useita värejä.

Rangoli riisin kanssa 8

Ehkä monimutkaisin näistä malleista, tämä rangoli riisin kanssa vaatii suuren alueen ja joukon ihmisiä luomaan suunnittelun. Neljä terän kaltaista rakennetta syntyy keskitetystä pyöreästä kuviosta, joka sisältää hienoa suunnittelua. Tämä muotoilu sopii erinomaisesti paikkoihin, joissa on paljon ihmisiä.

Rangoli riisin kanssa 9

Tämä malli sopii parhaiten kulttuuriohjelmaan, kuten teemasta ilmenee. Perinteistä tanssia esittävä nainen perustelee teemaa.

Jokainen riisipohjaisen Rangolin muotoilu on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se merkitsee tilaisuutta enemmän kuin vain taideteos. Todellisessa mielessä se kuitenkin puolustaa elävästi Intian perinteistä pyhyyttä.