9 Perinteistä Rangolin muotoilua festivaaleille vuonna 2021

Missään muussa maassa ei ole niin paljon festivaaleja kuin Intiassa. Niin monipuolista kuin on, on syytä juhlia kaikkea. Väristä valoihin ja makeisiin Puja on hauska, mutta täysin epätäydellinen ilman Rangolista. Parhaat 9 parhaasta ideasta festivaali rangolimallille kuvilla on lueteltu tässä, mikä helpottaa työtäsi, joten voit keskittyä täysin hauskanpitoon prosessin aikana.

9 parasta Rangoli -mallia festivaaleille kuvilla:

Löydämme täältä intialaisen festivaalin rangolimallit, jotka antavat sinulle käsityksen rangolisi suunnittelusta.

1. Ainutlaatuinen pyöreä festivaali Rangoli Design:

Ainutlaatuinen pyöreä Rangoli Design -Festival Rangoli Designs

Se on yksi yksityiskohtaisimmista ja viehättävimmistä ulkonäöltään ja win-win, kun sinulla on vieraita miellyttää. Se voidaan tehdä helposti tekemällä suuri pyöreä muoto ja sitten kukkakuvioita keskelle. Koristele se matkalla, mutta muista käyttää kontrastivärejä, jos kaksi ääriviivaa on päällekkäin.

2. Vasant Panchami Rangoli Design:

Vasant Panchami Rangoli - Festival Rangoli Designs

Saraswati Puja on aika, jolloin kaikki perheen lapset kokoontuvat yhteen palvomaan oppimisen jumaluutta. Jotta festivaali olisi vieläkin parempi, voit aina käyttää rangolia, jolla on oikeat reunat ja muodot, tehdä joutsen tai veena, jonka jumalatar kantaa.

3. Hindu käsintehty uskonnollinen Rangoli Design:

Hindu käsintehty uskonnollinen Rangoli -muotoilu

Omista hakaristiin asti tämä Rangoli on monikäyttöinen, ja sitä voidaan käyttää kaikkiin tilanteisiin. Yleensä helppo tehdä, se toteutetaan, kun et halua taiteesi poistuvan heti festivaalin päätyttyä.

4. Durga Puja Rangolin taide:

Durga Puja Rangoli - Festival Rangoli -mallit

Jotta tämä festivaali olisi rangoli, Bengal -tyylinen jumalatar Durgan kasvot ovat oikea tapa aloittaa. Aloita karkealla luonnoksella ja lisää sitten värit. Älä unohda piirtää muotokuvaa kirkkailla kuvioilla ympäri.

5. Shining In The Dark Onam Festival Rangoli:

Shining In The Dark Onam Rangoli - Festival Rangolin mallit

Voit halutessasi tehdä rangolin Onamille sadonkorjuun merkitsemiseksi. Voit luoda kauniin näköisen Kathakalin käyttämällä suosikki tummia värejäsi ja muotoilla ne uudelleen harjoilla. Muista laittaa diyat ympäriinsä, koska tummat värit kiinnittävät paljon huomiota tällä tavalla.

6. Lord Ganesha Round Rangoli Design:

Lord Ganesha Round Rangoli Design - Festival Rangoli Designs

Sitä käytetään useimmissa kodeissa Ganesh Chaturthin suotuisana päivänä. Aloita tekemällä karkea kuva Lord Ganeshasta keskelle ja koristele se sitten omasta tahdostasi.

7. Shivaratri Festival Rangoli:

Shivaratri -festivaali Rangoli

Ei tarvitse arvailla ymmärtää, että tämä Rangoli hyödyntäisi Om -symbolia antaakseen erityisen kosketuksen tilaisuuden juhlaan, kun rukoilet miehesi pitkän terveyden puolesta. Se näyttää upealta, ja voit aloittaa om -symbolin tekemisen ja sitten ympäröidä sen kirkkain värein ja kuvioin.

8. Radha Krishna Rangoli Art Krishnashtamille:

Krishna Rangoli - Festival Rangoli Designs

Jotain suurta Rangoli -taiteelle voi olla Radha Krishna Rangolin muotoilu. Näiden ystävien kuva on niin kaunis, että Rangoli on festivaali. Värien tulisi olla kirkkaita ja Krishnan tulisi olla sininen, jotta ulkonäkö saa aitoutta.

9. Diyas Rangoli Design for Festival Diwali:

Diwali Rangoli Design - Festival Rangoli Designs

Diwali on intialaisen kalenterin kirkkain festivaali, eikä mikään roisku yhtä kirkkaasti kuin Rangoli. Juhlatilaisuuden aikana voit hakea kaikki kiitokset vain piirtämällä diyat ja asettamalla pienet sipulit paikoilleen.

Kulttuurissamme on tärkeää juhlia festivaalin pyhä alku Rangolilla, ja näiden yhdeksän mallin pitäisi varmasti asettaa ennätyksesi suoraan ja toimia lopullisena oppaana vuoden kaikissa juhlissa..