9 Uusi kokoelma ankkurirenkaita miehille muodissa

Ankkurirannekorista tuli kuuluisa miesten keskuudessa, koska se symboloi voimaa. Se muistuttaa läheisesti ristiä. Se on vakauden ja toivon symboli. Miehet pitävät tätä onnea viehättävänä. Useimmiten miehet käyttävät mieluummin nahkaa ankkuriranneketta, koska siinä on moderni kosketus. Se on tyylilause pojille. Ankkurirenkaat ovat erittäin värikkäitä. Rannekorussa käytettyjen värien valikoima voi parantaa asun houkuttelevuutta. Ne ovat erittäin kevyitä ja ohuita. Metallinen lukko on suunniteltu ankkuriksi ja on myös sileä, joten se ei naarmuta ihoasi.

Uusimmat ja tyylikkäät ankkurinauhat:

Meidän on tarkasteltava 9 suosituinta ankkurirenkaiden mallia miehille.

1. käsintehty ankkuri rannekoru:

Käsintehty ankkurirannekoru

Se on käsintehty ankkurirengas miehille. Käytetään kolmea köyttä ja niiden välissä on kullanvärinen ankkuri. Köyden molemmat päät on sidottu valkoisella ja taivaansinisellä nylonlangalla. Tämä on yksinkertainen rannekoru. Se säädetään ranteen koon mukaan.

2. Ankkuriköyden rannekoru:

Ankkuriköysi rannekoru

Se on köysiranneke, jossa on ankkuri. Tässä köydellä on hauska muotoilu. Teräsankkuri on sidottu vaaleansinisellä köydellä. Köysissä on neliön muotoinen oranssi ja valkoinen väri. Tämä on silmiinpistävä rannekoru ja myös tyylikäs.

3. Ankkuri nahkarannekoru:

Ankkuri nahkarannekoru

Tämä on nahkaa ankkuri rannekoru. Nahka on aitoa ja väriltään mustaa. Ankkuri näyttää niin viehättävältä ja loistavalta. Musta nahka on tavallinen ilman muotoilua ja koristelua. Keltainen ankkuri lisää reunan mustan nahan päälle.

4. Kultainen ankkurirannekoru:

Kultainen ankkurirannekoru

Tämä on kultainen ankkurirannekoru, jonka ankkuri on puhdasta kultaa. Ankkurin päälle on kohokuvioitu yksi pieni pyöreä timantti. Vaikka ankkuri on pieni, köysi on ikivihreä. Valkoinen ja musta värinen köysi näyttää silmiinpistävältä.

5. Paksu nahka -ankkuriranneke:

Paksu nahka -ankkurirannekoru

Tässä ankkurirannekkeessa on paksu nahka kolmessa kerroksessa. Kultainen ankkuri on kiinnitetty keskikerroksella nahkaa. Lanka taitetaan ankkurin väliin. Ankkurin naru näyttää terävältä. Tällä ankkurirannekkeella Intian markkinat rokkaavat.

6. hopea ankkuri rannekoru:

Hopea ankkurirannekoru

Tämä hopea -ankkurirannekoru on hienostunut. Ankkuri on liitetty valkoisella tavallisella köydellä. Ankkurin molemmilla puolilla on ylimääräinen lanka, joka on taitettu sinisenä ja oranssina. Äärimmäisen valkoinen värinen köysi, jossa on hopea-ankkuri, näyttää yksinkertaisesti mieleenpainuvalta.

7. Antiikki ankkuri rannekoru:

Antiikki ankkuri rannekoru

Se on antiikkinen muotoilu miesten ankkurirenkaalle. Se on kiinnitetty tummanruskealla nahalla. Ankkurin päällä on myös erityinen pistekuvio. Antiikki näyttää kuitenkin vanhalta, mutta siinä on ikuinen kuva mielessä. Se merkitsee kaunista kuvaa katsojan silmissä.

8. Valaistunut ankkuriranneke:

Valaistu ankkurirannekoru

Se on uusi muotoilu miesten ankkurirenkaissa. Suoran ankkurin sijasta, joka yhdistää molemmat päät köydellä, tässä ankkuri on pystysuoraan kiinni köydessä. Kaksi ankkuria on kohokuvioitu ja vaihtoehtoisesti kiinnitetty teräsmateriaalin päälle. Se on kuuma saapuminen markkinoille.

9. Trendikäs ankkurirannekoru:

Trendikäs ankkurirannekoru

Tässä uusimmassa ankkurirannekkeen suunnittelussa miehet kiinnittävät huomion. Tässä rannekorussa köyden valmistukseen käytetään todellista kudontalankaa. Köyden lukitsemiseen käytetään kaksiväristä terävää ankkuria. Ankkurimalli on myös uusi. Vihreä lanka on peitetty ankkurin molemmilla puolilla.

Rannekoru on sopivin pala miesten koruille. Se tuo aina jotain ylimääräistä. Viileät miehet tekevät aina jotain innovaatioita rannekkeillaan. He haluavat aina jotain ainutlaatuista. Se tekee heidän rannekorunsa erilaiseksi kuin muut. Se jättää erityistä tilaa katsojan silmiin. Ankkurirannekkeet ovat valloittaneet suuren osan markkinoista miesten onnekkaiden mielialan vuoksi.