9 uusinta kristallirannekorumallia

Rannekorut määritellään ranteessa tai käsivarsissa käytettäväksi koristeeksi, vanteeksi tai ketjuksi. Niistä on viime aikoina tullut muotia, joka on saavuttanut suosiota kaikissa ikäryhmissä. Ihmiset ovat nopeasti kiinni viimeisimmistä rannekkeiden malleista ja kuvioista.

kristalli-rannekoru-muotoilu

Rannekorut näyttävät tyylikkäiltä käsissä ja ne on helppo kantaa mukana monilla eri asuilla. Ne voidaan valmistaa monista eri metalleista.

Rannekorut kristalleilla:

Kuten voi olla täysin varma intuitiostaan, ei voi koskaan erehtyä valitsemalla kristallikoruja. Nappaa se, joka houkuttelee ja sopii sinulle. Tässä esittelemme joitain parhaita kristallirannekoruja naisille.

1. Swarovskin kristallirannekkeet:

Swarovskin kristallirannekkeet

Swarovski -elementit ovat nykyään muodissa saarien, asusteiden, rannekellojen, korujen jne. Swarovskin kristallien kanssa. Samalla tavalla Swarovskin kristallirannekkeet ovat myös nopeasti nousemassa trendikkääksi lisävarusteeksi. Nämä kiteiset rannekorut ovat tyylikkäimpiä rannekoruja, joissa on muotoiluelementtien tuntuma ja ulkonäkö.

2. Healing Crystal Rannekorut:

Parantavat kristallirannekkeet

Parantavat kristallirannekkeet, kuten nimestä voi päätellä, parantavat ja hoitavat sairauksia, kuten korkea verenpaine, astma jne., Tai voittaa riippuvuuksia, kuten tupakoinnin lopettamisen, alkoholismin voittamisen tai päihteiden käytön tukemisen. Ne on valmistettu erityisistä kiteistä, joita käytetään vain parantamistarkoituksiin.

3. Kirkkaat rannekkeet kristalleilla:

Kirkkaat rannekorut kristalleilla

Kuten nimestä voi päätellä, nämä rannekorut ovat ulkonäöltään selkeitä ja valkoisia ja läpinäkyviä. Ne ovat erittäin tyylikkäitä katseltavaksi, ja niitä voidaan yhdistää mekkojen ja mekkojen kanssa. Ne sopivat hyvin myös länsimaisille morsiamenvaatteille tai pitkille kylpytakille. Naiset voivat kokeilla näitä monin tavoin.

4.Helmi kristallirenkaalla:

Helmi kristallien rannerengas

Helmirannekorut kristalleilla !! Tappava yhdistelmä pudottavalle upealle ulkonäölle. Ne ovat vain eteerisiä ja yksi katsaus näihin Pearl Crystal -rannekoruihin lisää hurmaa viehätysvoimaa koko persoonallisuuteesi. Paras veto länsimaisille vaatteille tai morsiamen vaatteille, ei vain voi mennä pieleen näiden kanssa.

5.Kristalliset rannekorut kuvioilla:

Kristallirannekkeet kuvioilla

Nämä kuviolliset kristallirannekkeet ovat litteät ja paksut, mikä antaa ranteelle tyylikkään täydellisen ilmeen. Näitä rannekoruja on eri malleja, malleja ja muotoja, ja ne voivat olla monivärisiä. Ne näyttävät hyviltä yksinkertaisen päivän ulkoasun tai myös rentojen iltailmien vuoksi.

6. Kristallirannekkeet kivillä:

Kristallirannekkeet kivillä

Kuten nimestä voi päätellä, rannekorut on valmistettu erilaisista jalokivistä, kuten turkoosista, kvartsista, ametistista jne. Näitä rannekoruja voi muokata myös horoskooppikivien mukaan ja hehkuttaa niitä tyylillä.

7. Mustavalkoiset kristallirannekkeet:

Mustavalkoiset kristallirannekkeet

Värit, jotka eivät koskaan mene pieleen, ovat musta ja valkoinen. Sisällytä nämä kristallirannekoruihin ja siellä olet muodin kuvake. Kauniit, tyylikkäät persoonalliset ja upean näköiset mustavalkoiset kristallirannekkeet sopivat täydellisesti illanviettoon.

8. Timanttikristallirannekkeet:

Diamond Crystal rannekorut

Timanttikristallirannekkeet voivat olla kalleimpia, mutta kauneimpia kaikista rannekoruista. Kristallitimanttirannekoru, jossa on pasianssi, on sitä kiiltoa ja kiiltoa, jonka vain timantit voivat antaa. Korut erottuvat timantin loistosta ja leikkauksista. Se on yksi korukokoelman hinnoiteltu omaisuus.

9. Crystal Charm Rannekorut:

Crystal Charm Rannekorut

Hurmaa ei voi jättää taakse, kun puhumme rannekoruista, ja jos korut ovat kristalleja, kädessä on upea pala funky -lisävarustetta. Yhdistä se kaikkiin asuihin ja hanki kohteliaisuuksia käsiisi ja ulkonäköösi.

Rannekorut ovat nykyään välttämättömiä lisävarusteita miesten ja naisten korukokoelmassa. Tyylikkyys, luokka ja paljon tyyliä heijastuvat erilaisiin rannekoruihin ja niiden malleihin. Kristallirannekkeissa on leikkaukset, ulkonäkö, kiilto ja kirkkaus, jotka erottuvat ja saavat päät kääntymään. Mallien, kuvioiden ja mallien moninaisuus tekee hemmotella valinnanvaraa. Hanki yksi ja kerskaile tyylikkäästi.